Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 ianuarie 2014

Contactul rasei umane și guvernelor cu civilizațiile ET.



Mesaj de la SaLuSa


(9 ian. 2014; channeling by Multidimensional Ocean) 

Traducere Const. Mihăilescu


Dragilor, am venit la voi, din nou, pentru a vă încuraja să mergeți mai departe cu inima plină de iubire și de încredere în toate situațiile cu care vă confruntați în prezent și în legătură cu ceea ce vă așteaptă în viitor.
Faptul că destul de mulți aveți îndoieli și neliniști în ceea ce privește desfășurarea procesului de ascensiune, este de înțeles și în totalitate explicabil. 
Sufletele voastre sunt amprentate cu energii ale sentimentelor de nesiguranță și teamă căci multe dintre ele au trăit tragedia Atlantidei sau Lemuriei. 
În profunzimile ființei lor, acesți oameni văd destul de plauzibilă o tragedie de tipul celei prin care au mai trecut cândva. 
Deși, practic, nu mai este posibilă o repetare a acelor terifiante evenimente, nu vrem să neglijați faptul că voi sunteți factorul determinant al felului în care va arăta viitorul către care vă îndreptați. 
Din aceste considerente este indicat ca fiecare dintre voi să prezinte un tonus psihic și spiritual pozitiv, asigurând, în acest mod, climatul de liniște și încredere necesar unei evoluții corespunzătoare.

Spiritul și sufletul vostru sunt conștiente de ultima mare catastrofă de pe planeta voastră și ca urmare a ciclicității energiilor, în funcție de modul în care sunt afectate de zodiac. În mișcarea sa expansională, planeta voastră străbate câmpuri energetice cu anumite ciclicități și caracteristici, și care afectează starea fiecăruia dintre voi, în măsura în care el se poate raporta la univers. 
Toate aceste înterconectări, aceste relaționări au cu siguranță anumite influențe asupra ființelor, în general, a ființelor umane, în special (ca o consecință a interacțiunilor dintre câmpurile electro-magnetice universale și cele ale corpurilor ființelor). 
Unii dintre voi aveți temeri datorate circulației unor asteroizi în proximtatea Pământului, sau legate de schimbarea polarității planetei.

Pornind de la aceste previziuni, mulți membri ai Cabalei de pe planetă și-au costruit de-a lungul ultimilor zeci de ani baze subterane la mare adâncime sperând că vor fi la adăpos, în cazul producerii unor eventuale evenimente catastrofice. 
Există și grupări ale unor facțiuni ale Cabalei care și-au concentrat eforturile și resursele pentru a pune la punct tehnologia spațială necesară care să le asigure mutarea pe planeta Marte. Această idee, de fapt, a fost reactualizată, dat fiind că asemenea preocupări au existat și în vremuri mai îndepărtate. 
Există o activitate complexă în ceea ce privește soluțiile și tehnologiile necesare atât în ceea ce privește transportul până acolo dar și cele ce privesc crearea habitatului propice vieții pe acea planetă.

Planeta Marte are gravitație și atmosferă care pot asigura supraviețuirea ființelor corespunzător echipate sau care și-au creat spații unde sunt asigurate cerințele vieții umane. Motivele pentru care nu se spune nimic despre această activitate, se datorează capacității extrem de limitate de a transporta și pregăti prea mulți oameni pentru această proiectată călătorie.

Membrii Cabalei au înțeles de mult iminența schimbărilor de pe Pământ, influențate determinant și de modificările prin care trece Soarele acestui sistem. 
Ei nu sunt însă conștienți de existența și aportul pe care îl aduc civilizațiile dezvoltate ale acestei galaxii și ale universului căruia-i aparțineți și voi. 
Civilizațiile extraterestre au deschis porțile energetice de care era nevoie pentru a ajuta pământenii. 
Există pregătite un număr corespunzător de nave spațiale, între care unele gigantice, care, în caz de nevoie, vor avea capacitatea de a găzdui, pentru perioade destul de lungi, oamenii care ar urma să fie evacuați de pe pălanetă. 
Până la producerea acestor ipotetice evenuimente, civilizațiile extraterestre vor ajuta cu tehnologie și expertiză, pe frații lor pământeni, într-o măsură suficientă pentru a produce acele schimbări pe planetă, pentru ca viața să poată continua la suprafața planetei sau în interiorul ei.
Tranziția Pământului în dimensiunea a 5-a și în Noua Eră ar putea avea unele consecințe dramatice pentru multe forme de viață, multe specii, aflate acum pe planetă.

Un posibil pericol poate veni de la modificările câmpului magnetic, desigur. 
În funcție de nivelul de conștiință al oamenilor care locuiesc pe Mama Pământ, această influență poate fi totuși minimă, asigurând o tranziție ușoară. Vrem să precizăm că această tranziție va fi cu atât mai ușoartă cu cât ființele umane își vor fi crescut frecvența de vibrație. 
Există, desigur, și reversul: cei mai puțin evoluați, dominați de vibrații joase, vor resimți foarte puternic tranziția, unii dintre ei neputând să-i facă față.
În contextul acestor evenimente și fenomene, nu trebuie scoase din ecuație activitatea solară, influențele și manifestările geologice, tectonice și câmpul magnetic terestru.

Noi ținem sub atentă monitorizare toate schimbările care apar pe planetă și în interiorul ei precum și activitatea solară. Există o relaționare extrem de complexă între toate aceste fenomene și asta face ca dificultatea în interpretarea fenomenologică să fie majoră. Este destul de dificil să acoperi întreaga paletă a efectelor cauzate de acest cumul de evenimente. 
Pentru a vă ajuta la înțelegerea cât de cât a situației și schimbărilor în lanț, vă putem aminti, de exemplu, că există o strânsă legătură între manifestarea unor fenomene naturale (furtuni, erupții vulcanice, alunecări de teren etc) și gândurile și acțiunile ființelor umane, mai cu seamă la nivel de colectivitate. Este o legătură intrinsecă, greu de înțeles și de crezut de către o ființă umană mai puțin evoluată sau ignorantă.

O altă preocupare a noastră este legată de monitorizarea funcționării centralelor nucleare răspândite pe planetă, unele dintre ele cu tehnologii îngrijorător de învechite. Protecția mediului față de radiiațiile care pot rezulta în situații de avarii importante, este, deasemenea, o preocupare majoră a echipelor noastre. Nu a trecut prea mult timp de la producerea avariei complexului nuclear de la Fukushima, și încă se mai lucrează pentru readucerea mediului în parametri normali.

Dragilor, complexitatea evenimentelor acestei importante tranziții prin care treceți voi și sistemul vostru planetar, reclamă o atentă monitorizare a foarte multor aspecte ale acestui sistem.   
Rolul vostru, deși pare a fi unul pasiv, este foarte important: el se referă la cum vă comportați față de planetă, între voi și față de voi înșivă. Este foarte important ceea ce gândiți și cum acționați în toate împrejurările cotidiene, oricât vi s-ar părea ele de minore. Comportamentul vostru trebuie să fie unul care să ajute la creșterea frecvenței de vibrație a sistemului.

Strămoșii voștri au muncit din greu pentru a urca în civilizațiile anterioare. Mama Pământ s-a străduit să le ofere o atmosfera potrivita pentru manifestarea sentimentelor de iubire, pace și înțelegere. Numai iubirea de sine și a aproapelui a făcut ca societatea umană să înainteze. Dar a contat foarte mult și comportamentul omului față de planetă și față de viețuitoarele de pe ea (noi includem aici și civilizația....vegetală)..

Strămoșii voștri, care au părăsit planeta Pământ în mai multe rânduri pentru a explora universul, au lăsat multe indicii, multe îndrumări, urmașilor pentru ca ei să cunoască ce ar trebui să facă pentru a evolua. Ei stăpâneau materia și energia așa cum voi încă nu ați reușit s-o faceți. Ei au ajuns în multe alte galaxii. Acești strămoși doresc să vi se alăture în strădania voastră de a ascensiona odată cu Mama Pământ.

Este clar pentru voi, cei care ascensionți ,că dorințele Cabalei întunecate sunt complet diferite de cele ale Luminii. Tineți minte că înlăturarea completă a Cabalei nu poate fi realizată decât prin unirea și intransigența voastră. La baza a tot ceea ce faceți trebuie să puneți sentimentul iubirii și onestității. Este adevărat că rezultatele așteptate se obțin mai greu dar ele vor fi trainice și imposibil de anulat. 

Sunt SaLuSa de pe Sirius și doresc tuturor și fiecăruia dintre voi să-și manifeste propria dorință de pace și iubire pe Pământ, pentru a face posibilă o ascensiune ușoară și plăcută .
Noi, frații voștri de dincolo de planetă  suntem alaturi de voi, și suntem gata să realizăm oricând întâlnirea noastră, imediat ce guvernanții voștri vor înțelege că umanitatea voastră nu va avea decât de câștigat.

 Suntem în contact cu mulți oameni din guvernele țărilor cu cea mai mare influență în lumea voastră și înțelegem cât de dificil este să-i convingem pentru a recunoaște evidența, acea realitate de care marea majoritate a oamenilor este convinsă, și anume aceea că noi, nu numai că existăm cu adevărat, dar suntem veniți foarte aproape de voi, așteptând sa se dea „semnalul verde”.   
Cu cât veți aștepta mai mult, cu atât veți amâna propria voastră dezvoltare.  A devenit un nonsens ca un grup de oameni sau niște individualități să mai susțină că extraterești vin pe Pământ pentru a-l cuceri. Asemenea argumentări au devenit jenante chiar pentru susținătorii lor. Când lumile galaxiiei și ale universului se cunosc, își fac vizite și se ajută reciproc, oamenii Pământului țin morțiș să devină ridicoli, susținând că frații lor de peste tot se pregătesc să-i cucerească. Oameni buni, nu faceți prin asta decât să vă amânați evoluția și să vă mențineți izolarea.
Ajutorul și bunele noastre intenții vă stau la dispoziție. De voi, numai de voi depinde bunăstarea și fericirea voastră.
Din păcate, până în prezent, oferta noastră n-a fost luată în considerație. Se pare că mai important este pentru voi să vă răfuiți unii împotriva altora, uitând că nu pentru asta ați ajuns ființe umane pe Pământ.
Noi mai putem aștepta, dar voi, mai aveți timp?
dorim multă iubire, pace și înțelegerea realităților!

SaLuSa

SURSA: :http://multidimensionalocean.wordpress.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu