Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 ianuarie 2014

Adama: sunteți deja ascensionați



 (28 ian. 2014; channeler: Selene Aswell)

Traducere: Const. Mihăilescu

Acesta este un fragment din conversația pe care channeler-ul Selene Aswell a avut-o cu Adama din Telos.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selene Aswell: eu simt că nu fac progrese spirituale deși doresc din tot sufletul să ascensionez chiar în această viață.
Adama:  pune o mână peste cealaltă mână, privește-te în oglindă drept în ochi și spune clar și răspicat: „Tu ești Înălțat(ă)! Chiar în acest moment tu ești ascensionat(ă)”! Nu este nimic ceea ce ar trebui să faci pentru a ascensiona, pentru că tu, sufletul tău, și Tot Ceea ce Ești, formează deja o Ființă Înălțată !   Conștiința voastră din încarnarea actuală este foarte specială, dar ați uitat cum să trăiți ca o Ființă Înălțată, deși sunteți deja acolo unde v-ați dorit..
Alegerea de a vă aminti, la nivel mental, cum să trăiți ca o Ființă Ascensionată, ați făcut-o, sau urmează a o face, în această viață (nota C.M.: dacă programul individual cu care am venit în actuala încarnare  permite aceasta) pentru că voi vreți aceasta, din dorința de a vă bucura pe deplin de abilitățile și conștiința ființelor evoluate, a ființelor multidimensionale.
Nu te teme! Ești deja înălțată. (Citat din mesajul postat pe: http://www.heartcenteredwithselene.com/4/post/2014/01/adamas-suggestions-for-changing-your-life.html
Adama mi-a cerut să transmit aceasta tuturor celor care nu au un channeler anume care să preia mesaje, privind acest subiect, de la alți Maeștri Înălțați sau din alte surse autorizate. 


În continuare, Adama spune: inima voastră (n.m.: a celor înălțați) este acum conectată direct la Sinele vostru Superior, Sinele vostru Inalt. Puteți vorbi cu inima voastră, o puteți asculta căci ea este în comunicare cu voi. Prin inima voastră puteți primi mesaje de la Maeștri Ascensionați. Acum, în calitatea voastră de ființă umană, nu aveți nevoie de altcineva, pentru a intra în legătură cu inima voastră sau cu Maeștri Înălțați.

Selene
Dacă doriți îndrumare, o puteți obține adresându-vă Sinelui vostru Înalt sau Maeștrilor Ascensionați. 
Din cauza faptului că destul de puțini v-ați descoperit și exersat aceste abilități, vă puteți folosi deocamdată de comunicatorii umani (channeleri) experimentați și recunoscuți, pentru a recepționa mesaje din tărâmurile superioare.
În principiu, însă, fiecare dintre voi poate deveni un canal de comunicare; dar, repet, vă puteți folosi de expertiza celor care fac treaba asta de mai multă vreme; și aceasta pornind de la realitatea Divină că Toți Suntem Unul.

SURSA:  http://www.heartcenteredwithselene.com
 (C.M.)

Un comentariu:

  1. sunt prima dată ”aici”, și sunt încântată, și mulțumesc de ospitalitate.

    RăspundețiȘtergere