Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 mai 2013

Extratereştrii sunt deja printre noi – a fost recunoscut oficial!



În cadrul evenimentului public „Zilele Dezvăluirii”, desfăşurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apărării din Canada mărturiseşte că există cel puţin doi extratereştri care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.
Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe şi tranşante, în cadrul unei audiţii oficiale: există mai multe specii de extratereştri care au vizitat şi continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el îi aminteşte pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade şi cei din Andromeda. Această audiţie oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realităţii extratereştrilor.
Alte subiecte aduse în discuţie în cadrul acestei audiţii oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, împreună cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe, formează aşa-numita Cabala.
Hellyer aminteşte şi de aşa-zisele guverne din umbră, de elita conducătoare, de Rockefeller şi de clanul Bush.
El afirmă că există doi extratereştri de tipul „albi şi înalţi” care trăiesc în prezent într-o bază secretă care aparţine Forţelor Aeriene ale SUA.
Informaţiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns să îi întâlnească, să stabilească o relaţie de încredere cu cei doi extratereştri care se aflau la baza din Nevada, şi care în prezent lucrează împreună cu oficiali americani în cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestră.
Paul Hellyer recunoaşte public în cadrul acestei audiţii oficiale că scopul lui este acela de a se începe imediat dezvăluirea completă a adevărului despre existenţa extratereştrilor. „Aşa cum copiii reuşesc să supravieţuiască adevărului că Moş Crăciun nu există, la fel cetăţenii plătitori de taxe sunt capabili să accepte realitatea extinsă a existenţei extratereştrilor pe planeta noastră”, completează el ca argument în favoarea dezvăluirii imediate a adevărului. „Faptul că există civilizaţii extraterestre mult mai avansate decât noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravieţuirea umanităţii”.
Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea să renunţe la industria petrolieră şi să înceapă folosirea energiei curate, regenerabile şi gratuite. Deşi acest deziderat este capital, actualii conducători nu doresc să schimbe nimic, fiind perfect mulţumiţi cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilărească şi care nu serveşte adevăratei evoluţii a umanităţii.

Congresul SUA este parţial responsabil pentru această situaţie dezastruoasă în care ne aflăm. Tehnologia pentru energia gratuită EXISTĂ deja, dar este ţinută secretă de către Cabala”, adăugă Hellyer.
Rockefeller recunoaşte că scopul acestei «elite» conducătoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, şi care nu dă socoteală nimănui”, completează Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde în spatele denumirii de Noua Ordine Mondială. „Conform domnului Rockefeller, acest plan se află deja în fazele sale avansate”.
Paul Hellyer aminteşte că au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evoluţia umanităţii, dar de fiecare dată aceste ocazii au fost irosite fiind „deturnate” de interesele Cabalei.
În timp ce membrii comisiei care prezidau evenimentul public se mulţumeau, la început să zâmbească batjocoritor, pentru ca mai apoi să se încrunte şi să devină neliniştiţi, au existat câteva persoane în sală care au avut curajul să-l aplaude de fiecare dată când Hellyer declara public adevărul.

Audiţia publică a avut loc la data de 3 mai 2013, în cadrul zilelor Publice pentru Dezvăluiri „UFO Citizen Hearings on Disclosures” care s-au desfăşurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.

SURSA: yogaesoteric
29 mai 2013
(C.M.)

joi, 23 mai 2013

Forța ascunsă a apei.



De la Colectivitatea Delfinilor de pe Sirius.


 (19 mai 2013; channeler Méline Lafont)

Având în vedre că, în esență,  noi suntem o forță colectivă, posibilitățile noastre de informare și atuurile noastre sunt multiple, pentru asimilarea (ancorarea) energiei în cantități optime pentru toți și pentru fiecare entitate a colectivității noastre. Dragilor, lăsați inimile voastre să cânte la unison, așa cum le place lor. Motivul care ne determină să ne 

adresăm din nou vouă, în aceste vremuri ale Înălțării, este dorința noastră de a vă oferi încă odată putere și asistență sub forma energiilor iubirii și prieteniei autentice. Noi vă repetăm că suntem frații și surorile voastre din Lumină cu care avem o legătură profundă și îndelungată. Dorința noastră este ca această conexiune cu voi să continuie, cel puțin la acelaș nivel de profunzime.
Voi aduceți iluminarea pe acest Pământ prin inimile și intențiile voastre și aceasta se resimte la nivelul fiecărui organism viu de pe planetă. Noi știm că voi ați făcut în ultimii ani progrese uriașe în ceea ce privește asimilarea luminii divine și creșterea frecvenței de vibrație nu numai a voastră dar și a altor viețuitoare ale planetei. Aceasta a dus la creșterea conștiinței și la o deschidere tot mai mare a umanității pentru acceptarea marilor schimbări de pe Pământ. Trebuie spus că schimbările care au loc pe planeta voastră, și la care voi aveți o contribuție importantă, se răsfrâng și asupra sisatemului solar din care face parte Pământul. Sunt schimbări importante care se produc prin acumulări treptate dar continui.

Fiecare ființă de pe planetă ia parte, într-un fel sau altul, la această excepțională și uriașă schimbare planetară și solaritală. Fiecare suflet lucrează acum, mai mult ca niciodată înainte, pentru înălțarea sa și pentru contopirea cu Sinele său Înalt, care este esența sa divină. Asimilarea luminii de către voi produce o binemeritată iluminare care radiază și influențează benefic pe cei din proximitate. Cumulat, acest efect va produce efecte din ce în ce mai importante și asupra planetei înșiși. Aceasta deoarece, prin efectul de împământare a corpurilor energetice ale oamenilor, puterea și miracolele luminii se transferă și Mamei Pământ.
In calitate de Delfini, noi fixăm și transferăm energia Luminii apelor planetare care ajung, prin energie sonică (vibrațională) să influențeze benefic vibrațiile nu numai ale planetei dar și ale viețuitoarelor, în special a copiilor (inclusiv copiii oamenilor).
Vă întrebați cum se poate întâmpla așa ceva. După cum cunoașteți, apa (mai cu seamă cea a mărilor și oceanelor, care este sărată) are o bună conductibilitate electrică ceea ce o face un excelent transmițător de energie nu numai pe distanțe mici dar și la mare distanță. Pe de altă parte, apă are proprietatea importantă de a primi și dilua foarte multe substanțe. Această însușire o face capabilă să modifice structuri și concentrații pe care, cu energia solară pe care a acumulat-o, le supune la prefaceri și metamorfoze care transformă mediile periculoase în medii care ajută viața. Cu siguranță că, după un duș sau o baie, v-ați simțit reconfortați, revigorați, oboseala parcă a dispărut din corpul vostru ce părea stors de vlagă. Este o constatare care nu mai cere demonstrație, căci face parte din viața voastră. De ce apare acest efect miraculos? Tocmai datorită înaltelor calități ale apei care preia toate energiile și negativitatea cu care corpul vostru s-a încarcat, fie din cauza activităților fizice, fie a celor mentale. Se poate spune, fără treama de a supralicita, că apa este un lichid cu proprietăți miraculoase și vitale pentru viața oricărei ființe de pe planetă.
Adevărul este că apa deține o enormă cantitate de viață și de energie. Circuitul apei în natură și în corpurile voastre este vital, deoarece acest flux continuu, nesfârșit, curăță, filtrează și separă energiile. Fluxul apei menține legătura între cer și pământ, între ființă și planetă, aducând la locul potrivit substanțele de care ființele, plantele, mediul, în general, au nevoie.
Spălați-vă corpul cu apă pură cât mai des posibil, preaiubiților, pentru că prin aceasta nu realizați o simplă curățare. Corpul și toate celulele au nevoie de apă, fluidul care le face curățenie, le aduce substanțele de care au nevoie și elimină ceea ce nu mai este folositor. Când afirmăm că apa înseamnă viață, nu facem nicio exagerare. Viața s-a născut în apă și abia după aceia a cucerit și uscatul. Ca și voi, sau, poate mai mult decât voi, noi, delfinii iubim apa, acest element miraculos fără de care nu am exista.
Cu deosebire în această perioadă când numeroase transformări se produc în corpul planetei, în corpul vostru fizic și în toate structurile materiale în care există viață este nevoie de cantități mult mai mari de apă, decât de obicei. Pornind de aici, apare și îndemnul nostru ca voi să consumați multă apă pură și cu o alcalinitate potrivită (n.m., între 7,2 și 7,5 pH). În viitorul foarte apropiat necesarul vostru de apă potabilă va crește încă și mai mult.
Chiar frecvența voastră de vibrație este dependentă de apă. Desigur, cine nu consumă apă suficientă, nu înseamnă că va muri, dar neasigurarea cantităților necesare de apă face ca procesele să nu se desfășoare la randamentul lor maxim, corpul suferă și se degradează în timp iar performanțele în evoluție sunt reduse. Probabil, vă este cunoscut faptul că ființa voastră materială se află în procesul de trecere de la structura moleculară de carbon la cea de siliciu (cristal) iar ADN – trece de la două la 12 spirale. Aceste transformări sunt extraordinare și necesită un mare consum de energie. Transportul și distribuția energiilor în corp, precum și formarea tuturor fluidelor corpului, sunt condiționate de existența cantităților de apă suficientă care trebuie oferită corpului. 


Prin rudele noastre de pe Pământ, noi simțim în apele oceanului planetar, mediul lor existențial, toate impulsurile energetice produse de ființele planetei sau primite de Pământ din univers. Amploarea și diversitatea acesor semnale este fără precedent și noi o interpretăm ca fiind legată de marile transformări la care este supus sistemul planetar, care se pregătește să se ridice în altă dimensiune. Sunt semne evidente ale începutului unei lumi noi. După cum este cunoscut, oceanele conțin multe portaluri și vortexuri ale Luminii, ceea ce implică faptul că energiile turbulente venite din și prin aceste vortexuri, precum și de pe planetă, vor face ca relieful subacvatic și fauna oceanelor să se modifice corespunzător cu  frecvențele luminii primită în volume impresionante și cu structuri nemaiîntâlnite.                      
Pe de altă parte, activitatea vulcanică se va înteți, ceea ce va face ca procentul substanțelor nocive să crească. Asta înseamnă că, din acest punct de vedere, va crește negativitatea apelor planetare. Se întâmplă acest fenomen ca urmare a nevoii planetei de a se eliberea de energiile nocive care au zăcut în măruntaiele ei multe milenii. Mama Pământ are nevoie să-și echilibreze energiile pentru a-și modifica structura și pentru a-și putea continua drumul spre dimensiuni încă și mai înalte. Transmutarea acestor energii negative se realizează cu ajutorul Luminii Divine pe care o primește planeta din cosmos sau de la ființele evoluate aflate pe ea sau în interiorul ei. Noi suntem de părere că acumulările cantitative importante care s-au realizat în ultimii zeci de ani vor conduce, nu peste mult timp, la un salt calitativ semnificativ și radical diferit față de ceea ce a fost până acum. Acest salt va schimba total realitățile de pe planetă.
În ceea ce ne privește, ca și până acum, Civilizația Delfinilor de pe Sirius cât și cea a delfinilor pe pe Pământ vor contribui important la ancorarea energiilor specifice pe care noi le trimitem de pe Sirius. Tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ, fie că este vorba de partea sa de uscat sau (mai ales) de cea acoperită de ape, este foarte important, în ceea ce privește evoluția acestui sistem planetar.
Din acest motiv, noi spunem că fiecare dintre voi (delfini sau ființe umane) trebuie să vă pregătiți cât mai bine pentru a putea absorbi cât mai multă lumină de înaltă vibrație, dacă vreți să evoluați sigur, precis și cât mai repede spre idealul existențial pentru care ați lucrat și pe care l-ați aștepătat de atât de multă vreme. Un moment important în acest sens va fi  perioada următoarei eclipsă de lună, care vă va aduce energii ale vindecării vechilor răni precum și resorbirea unor importante energii malefice și învechite.
Meline Lafont
Înainte de a încheia , dorim să spunem că noi, Familia Delfinilor, așteptăm cu nerăbdare și bucurie ziua în care ființele umane vor deveni capabile să comunice cu frații noștri delfini aflați pe planeta voastră. Acea vreme se apropie căci ea depinde fundamental de creșterea nivelului vibrațional al finței voastre. Până atunci, vă rugăm să aveți un comportament adecvat față de delfinii apelor voastre și să încercați ca în educația oamenilor să introduceți ideea că, deși ei se deosebesc mult de voi, din multe puncte de vedere, sunt ființe raționale și inteligente.
Suntem reprezentanții Colectivității Delfinilor de pe Sirius și vă transmitem iubirea și prietenia noastră.

SURSA: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/
 (C.M.)


luni, 20 mai 2013

MATEI, 12 mai 2013



Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială. Sunt Matei.

Noi știm că este dificil pentru voi să fiți entuziasamați de starea actuală de pe Pământ, planetă abia intrată în 
dimensiunea a 4-a. Aceasta deoarece încă mai au loc violențe și nedreptăți, încă vă mai confrunțați cu lipsuri acute și stări de sănătate precară. Asta vă face pe mulți dintre voi să vă întrebați unde se află  Epoca de Aur promisă?
 Dragii mei, ”nava” Pământ a pășit pragul Epocii de Aur atunci când a intrat în ”rada portului” în condiții de siguranță, cu șase luni de zile în urmă. Deși aflați pe ”navă” mulți ”pasageri” nu îndepliniseră condițiile de a intra cu ”drepturi egale” în acest areal al dimensiunii a 4-a. Am mai vorbit despre ”dispensa” care s-a acordat multora dintre pământeni, care încă nu îndepliniseră condițiile de fercvență  impuse de dimensiunea a 4-a, de tranziție. Toți aceștia așteaptă în ”zona portuară” , până când vor primi viza de intrare, adică până când vor fi pregătiți, ca nivel evolutiv, să se adapteze condițiilor noii dimensiuni. Este, dacă vreți, un fel de carantină în care lumea voastră este păstrată și, pe măsură ce ”analizele” se dovedesc viabile, individ cu individ este lăsat să intre în acest teritoriu al înaltelor frecvențe. 
Noi vedem clar diferențele între situația actuală și cea în care se afla Pământul cu doar cca șaptezeci de ani în urmă. De atunci până astăzi, multe ființe umane s-au trezit și și-au crescut frecvența de vibrație, devenind pregătite, sau aproape, pentru a corespunde  dimensiunii 4D. Procesul acesta se precipită, fiind foarte aproape de a se transforma în avalanșă.
Suntem siguri că dacă și voi ați putea vedea ce se întâmplă cu adevărat, nu numai că nu ați fi dezamăgiți și descurajați dar v-ați afla într-o stare de deplină satisfacție. Din păcate, voi încă nu puteți sesiza asemenea stări de lucruri, asemenea realități, din cauză că, deocamdată, doar puțini și-au dezvoltat abilitățile necesare; și asta depinde de nivelul vibrațional al ființei fiecăruia. Până atunci, vă rugăm să aveți încredere în ceea ce vă spunem noi, cei abilitați.
Întrebați dacă violența existentă pe planetă nu semnifică faptul că forțele întunericului încă stăpânesc Pământul. Aceasta este una dintre întrebările pe care le puneți, cu destulă îngrijorare, mamei mele. Printre aceștia se află chiar și Lucrători în Lumină.
Dragilor, vă asigurăm că întunericul, care a stăpânit și învăluit mii de ani planeta, nu numai că a părăsit-o dar nici măcar nu se mai află în preajma ei. Aceasta s-a întâmplat din momentul în care Pământul a părăsit dimensiunea a treia, adică cu o jumătate de an în urmă.
Pentru a explica de ce violența este încă prezentă în societatea voastră, chiar dacă planeta este în siguranță în a patra dimensiune, ne vom întoarce un pic în timp. 
Pe parcursul ascensiunii sale, Pământul a trecut prin mai multe niveluri de energie, iar de ceva timp, a ajuns la un nivel energetic în care toate caracteristicile (bune sau rele) par a se manifesta exacerbat. (Nota C.M.: o bună comparație este cu valurile oceanului care devin tot mai tumultoase cu cât se apropie de țărm). Agitația cea mai mare se produce în fâșia care desparte cele două medii: tărâmul 3D – tărâmul 4D (”apă-uscat”). 
Toată suflarea obișnuită cu vechile stări de lucruri nu cedează cu ușurință schimbărilor impuse de noua lume, care începe să se construiască. Dualitatea se manifestă cu violență deoarece ea știe că acesta este sfărșitul ei existențial și că ”dincolo” nu va putea trece, din cauza incompatibilităților de frecvență inevitabile. 
Cu toate acestea, nu totul este așa cum ar putea părea. Facțiunea Illuminati - controlată de CIA, încă mai este activă și se manifestă prin acte de terorism, uneori în colaborare cu cei puși să apere legea, care devin complici ai inițiatorilor, uneori, crezând că apără legea și că acțiunile lor ajută la depistarea autorilor actelor de terorism, când, de fapt, sunt astfel manipulați încât sunt îndepărtați de la aflarea adevărului. Faptele reale sunt astfel acoperite încât, capii acțiunilor, crează piste false care nu duc nicăieri sau duc spre persoane nevinovate sau incomode. Ei dețin puternice trusturi mass-media care ajută din plin politicii de dezinformare și abaterea atenției de la punctele de adevărat interes.
 Un exemplu recent este el al ”bombardamentelor” de la maratonul din Boston. Cei doi frați considerați autorii atacului terorist sunt doar ”țapii ispășitori” ai unor acțiuni în care au intrat din inconștiență. Ei erau ”pionii” care trebuiau aruncați în scenă pentru a crea acea turnură deviantă a evenimentelor astfel ca lumea să creadă un ”adevăr” fabricat. În fapt acești doi frați, cu legături în Cecenia și Daghestan și convingeri religioase ”radicale” îndeplineau condițiile necesare pentru a se crea un scenariu credibil spre care ei au fot conduși pas cu pas. 
Este trist pentru voi și pentru noi că asemenea incidente violente sunt încă parte a vieții de pe Pământ. Ele sunt tragice pentru toți care au experiementat pierderea unor persoane dragi sau rănirea gravă a altora.

Le comunicăm celor care au avut ființe dragi decedate, în urma acestui eveniment tragic, că sufletele acestora au ajuns cu bine în Nirvana, unde au fost întâmpinate de mulți prieteni cu bucurie și încurajare. În acest moment, toate aceste suflete sunt înconjurate cu multă iubire și sunt complet recuperate din punct de vedere psihic. Viața lor în Nirvana este plină de bucurii și de satisfacții, pe care nu le puteau găsi în viața de pe Pământ. 
În ciuda eforturilor mass-media de a escalada efectele nocive ale acestor acte teroriste, energia fricii se risipește.

La nivel de suflet, toată lumea știe planeta este de o sută de ori mai puțin "toxică" decât a fost în urmă cu doar câțiva ani. Valurile energetice care au fost trimise pe Pământ  fac ca nivelul de înțelegere și cunoaștere să crească în ființele umane, ca urmare a ridicării nivelului de conștiință. Așa se explică și faptul că tot mai mulți oameni nu se mai lasă păcăliți de mass-media dezinformatoare și alarmistă, ceea ce face ca încrederea să crească și energia fricii să scadă vertiginos. 
De asemenea, în prezen se fac speculații și scenarii strategice cumplite despre iminenta izbucnire a unui război civil în Siria. Noi vă garantăm că eforturile străine de a ”pune pe picioare” un asemenea conflict nu vor avea succes, iar luptătorii pentru libertate din Siria vor ieși victorioși, ceea ce va însemna alungarea conducătorilor despotici, chiar dacă, după aceasta va urma o perioadă de relativă instabilitate.

În ceea ce privește agresivitatea persistentă a Israelului, vă putem spune că ea este opera sioniștilor - un alt grup disparat al Illuminati, care servește numai propriile lor interese de cucerire.

Contrar a ceea ce vor ei să creadă, mișcarea sionistă nu reprezintă voința poporului evreu sau a israeliților, indiferent unde s-ar afla ei. 
În ceea ce privește necesitatea unor legi și reforme adecvate în domenii precum: sănătatea, justiția, educația, egalitatea socială și economică, protecția mediului, apărarea drepturilor fiecărui om etc, guvernele nu vor mai putea ignora nevoile reale ale planetei și  locuitorilor ei. Vor avea loc schimbări benefice în toate aceste domenii astfel ca suferința planetei, a oamenilor și a animalelor uscatului și apelor să  ia cu adevărat sfârșit. Toate acestea vor fi opera popoarelor care vor deveni tot mai conștiente de  necesitatea acestor schimbări și nu vor mai tolera să fie conduse de politicieni corupți și îmbuibați, sau de afaceriști fără scrupule.
Încurajem toate persoanele cu nivel de conștiință ridicat, pe toți cei care cred în evoluția planetei și a umanității, în existența civilizațiilor galactice și universale, să întreprindă acțiuni de extindere a cunoașterii generale a realităților și să fie inițiatori ai unor mișcări cât mai largi de formare a opiniei colective. În acest sens, cunoaștem că la cerere internațională, s-a creat un astfel de organism în Statele Unite, unde au loc intâlniri cu unii membri ai Congresului și reputați jurnaliști.[Audiere privind Dezvaluirea – OZN,  la National Press Club, Washington, DC, din aprilie 29].
Scurta întâlnire care a avut loc a fost complet ignorată de mass-media, ca să nu mai vorbim de guvernul american.  Deși nici în ultimele cinci zile ale evenimentului, când au avut loc audieri, nu s-au scris și comunicat prea multe, au existat și unele menționări în presă dar, interesul a fost mult mai bine manifestat pe numeroase sit-uri de pe internet. Important este faptul că acest eveniment s-a produs în Statele Unite unde există bastionul Illuminati, ceea ce dovedește o slăbire evidentă a influenței acestor malefici cât și o creștere și generalizare a înțelegerii oamenilor față de implicarea cercurilor Illuminati.
 Nouă ne este din ce în ce mai clar că guvernele de pe planetă nu vor mai putea nega mult timp existența civilizațiilor extraterestre și interesul reciproc de a se produce, în sfârșit, aterizarea  ”la vedere” a navelor lor spațiale. Dar, vă reugăm  a nu considera că aceasta s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Ne așteptăm ca în primă fază reprezentanți de marcă ai guvernelor voastre să facă un anunț prudent prin care să recunoască existența acestor civilizații și, eventual, unele contacte care au avut loc. Abia mai apoi lucrurile vor evolua, până când debarcarea se va impune de la sine.
Adevărul este că liderii voștri nu știu că decizia asupra producerii acestui contact nu este la latitudinea lor. În înțelepciunea Sa infinită, Dumnezeu va ști când să dea semnalul celui  mai înalt Consiliu Universal, după care unele dintre miile de echipele aflate în jurul planetei vor primi undă verde pentru debarcare. Urmare a acestor contacte, multe tehnologii extrem de avansate și sofisticate vor fi puse la dispoziția pământenilor. De altfel, foarte multe au fost transmise într-o perioadă destul de lungă de timp, numai că cei care le-au primit le țin încă ascunse, din interese meschine și pur materialiste de dominare și menținere a unor surse de parvenire și control al populației.
 

 
Printre tehnologiile aflate pe navele-mamă există unele cu care sa va reduce destul de rapid poluarea existentă pe planetă, altele fac imposibilă folosirea echipamentelor de război nucleare, sau previn provocarea unor acte teroriste în diverse locuri de pe Pământ. Vom mai aminti doar câteva dintre aceste tehnologii care, fie sunt deja aplicate, cum ar fi protejarea viețuitoarelor submarine, sau protejarea planetei de impactul unor corpuri naturale sau artificiale venite din spațiu pentru a produce distrugerii, fie țin sub control mișcările seismice, topirea ghețarilor, capriciile vremii, cu scopul ca planeta să treacă la un climat moderat, așa cum era atunci când pe Pământ exista Edenul, etc.
Suzanne
Schiorii și toți iubitorii sporturilor de iarnă nu trebuie să-și facă griji în legătură cu dispariția condițiilor de practicare a acestor sporturi.
Mamă, cred că cititorii se vor bucura să afle cum se obțin aceste microclimate pe Nirvana, dacă le vei reproduce unele pasaje din capitolul ”Grace”, al cărții tale ”Iluminări pentru o nouă eră” (Nota C.M.: carte apărută și la ed. For You, în 2004). 
Dragă familie pământeană, dacă vei citi aceste cărți poți afla cum se trăiește și se crează în Nirvana, unde fiecare dintre voi va ajunge după ce își va fi încheiat actuala viață în planul fizic al Pământului.

Iubire și pace !
Matei 

(C.M.)




duminică, 19 mai 2013

Calitatea relatiilor tale depinde de energia ta!



Intotdeauna am fost fascinat cum unii oameni transmit incredere in mod aproape instantaneu. 
Cand esti cu aceste persoane, iti e usor sa ai incredere in ei, iti e usor sa le impartasesti cele mai importante lucruri despre tine si iti e usor sa primesti sfaturi bune de la ei.
Pur si simplu sunt prototipul prietenului perfect!


Mi se pare o trasatura cu atat mai valoroasa cu cat ei transmit la pachet atat intelegere, cat si ascultare activa dar mai ales faptul ca le pasa autentic de tine… si asta este intr-adevar… de nepretuit!
Dar mai mult decat atat, este ceva ce mi-a scapat pentru mult timp… dar acum am inteles ce este! 
Este vorba de energia persoanei respective!
Tindem sa investim cu incredere acele persoane care au un tip de energie constant si predictibil in relatia cu noi.

La ce ma refer mai exact:Este vorba despre a raspunde asteptarilor pe care ti le formezi pe parcursul crearii relatiei. Sunt asteptarile pe care ti le faci ca persoana va avea un anumit tip de stare pe parcursul relatiei dintre voi doi.

Sa iti dau un exemplu: 
Sa presupunem ca o relatie de prietenie este asemanatoare unei conversatii purtate in bucatarie. 
Te duci la prietenul sau prietena ta in vizita si fiecare stati asezati pe aceleasi scaune pe care stati de obicei. Beti ceai din aceleasi cesti si va uitati pe acelasi geam. 
Te simti confortabil, te simti relaxat, te simti in siguranta sa fii tu insuti fara masti… adica esti autentic. 
Si toate acestea se intampla pentru ca esti primit de prietenul tau in “bucataria” lui sau a ei, in care stii la ce sa te astepti.
Prin contrast, sa prespunem ca mergi la prietenul tau si acesta a redecorat si a mutat mobila din bucatarie.

Nu mai stii exact pe ce scaun stai, din ce cana bei, si perdeaua nu iti mai da voie sa te uiti pe geam. 
Esti dezorientat… prietenul tau a schimbat contextul relatiei (adica mobila din bucatarie) si nu ti-a spus…

Tu esti pus in fata nevoii de a te adapta la noua situatie… 
Iar relatia sufera cu atat mai mult cu cat prietenul schimba mai des mobila… 
Din pacate, multe relatii nu ajung la un nivel mai mare de profunzime pentru ca energia relatiei nu este constanta.

E ca si cand curentul electric ar fi intermitent si becul ar lumina cu intreruperi. 
Te deranjeaza groaznic, nu poti citi, nu te poti concentra la nimic, pentru ca intermitenta iti absoarbe toata atentia.

Ca sa ma fac mai bine inteles, te rog sa iti aduci aminte de oameni din viata ta care aveau urmatorul tipar: 
Te intalneai cu ei dimineata si erau entuziasmati, apoi la pranz se intampla ceva neplacut, ajungeau aproape de depresie, ca mai apoi, seara, sa se intample o alta rasturnare de situatie si sa se extazieze iarasi.

E ca si cand ar schimba mobila din bucataria in care va intalniti de 3 ori pe zi! 
Starea si energia lor se manifesta ca un trenulet din parcul de distractii – sus – jos – sus – jos… si prea putin intr-o zona ok de unde sa te conectezi autentic. 
Pentru ca nu stii cu ce stare “surpriza” te va intampina data viitoare, esti tot timpul in garda, si astepti neprevazutul sa se intample.
Vrei sa ai o relatie profunda, dar tot ceea ce faci este sa te adaptezi la “sus-jos-ul” prietenului sau a prietenei. Si asta cred ca iti dai seama ca are un consum de energie foarte mare! 
Practic, in loc sa investesti energie in a aprofunda relatia, ti-o consumi in a te adapta si a mentine cat de cat firul neintrerupt intre voi! 
De aceea, din punctul meu de vedere, oamenii echilibrati sunt foarte “atractivi” pentru relatiile de prietenie de calitate si de durata. 
Au o constanta a energiei pe care o degaja, care iti permit sa te simti in siguranta si sa nu te astepti la surprize neplacute. 
Poate ai observat ca m-am referit cu predilectie la stare si la energie si mai putin la comportamente.
Comportamnetele sunt in esenta manifestarea in exterior a unei stari interioare. Daca starea este ok, sunt sanse de 90% ca si comportamentul sa reflecte acest lucru.

Si atunci ce e de facut?
Cum poti sa iti mentii energia intr-o zona constant ok astfel incat sa iti dai sansa sa fii un prieten de nadejde si sa ai relatii autentice si profunde? 
In primul rand, ai nevoie sa iti faci timp pentru tine. 
Arata-mi o persoana care “se simte bine in pielea ei” si eu iti arat o persoana care este atenta la nevoile ei si le onoreaza.

Irascibilitatea este direct proportionala cu gradul in care renunti la tine pentru a face pe plac celorlalti.
Asa ca, pune-te in capul listei tale de prioritati, pentru ca altfel energia ta va fi fluctuanta si inconstanta. 
In al doilea rand, ai nevoie sa te intelegi pe tine mult mai bine. 
Care sunt stimulii la care reactionezi aproape inconstient? Care sunt evenimentele care te binedispun, sau din contra te intristeaza? Care sunt lucrurile pe care nu le suporti la altii?
Toate acestea sunt indicii care iti dau acces la “softul tau intern” dupa care functionezi in fiecare secunda.Cel mai simplu mod prin care te poti cunoaste mai bine este prin scris. Ia-ti un jurnal si scrie-ti gandurile si emotiile. Elibereaza partea subiectiva si pune-o pe hartie si devino apoi obiectiv fata de ce ai scris pe hartie.
 Si nu in ultimul rand, cauta compania oamenilor echilibrati, care fac asta in mod natural. 
E mult mai usor sa deprinzi aceste trasaturi avand alaturi persoane care traiesc ceea ce vrei tu sa inveti.
Uita-te in jurul tau si descopera-i pe cei echilibrati si armoniosi, petrece timp in compania lor, intreaba-i care este filozofia lor de viata, afla ce-i bucura si ce-i supara si mai ales, cum isi regasesc echilibrul dupa perioadele cu incercari mai grele.
Pot sa iti promit ca atat timp cat vei practica aceste 3 sugestii, energia ta va mult mai calma si echilibrata.
Iti doresc mult succes si o viata armonioasa!

Cu stima,
Marin Tudor

(primit prin e-mail, C.M.)


vineri, 17 mai 2013

Meditaţia este cea mai înaltă formă de activitate


(o conferinţă a lui Paramahamsa Yogananda)

Meditaţia este mai importantă decât activitatea, devoţiunea, ori raţiunea. A medita înseamnă a te concentra doar asupra Spiritului. Aceasta este meditaţia esoterică. Este cea mai înaltă formă de activitate pe care o poate practica omul, dar este şi cea mai echilibrată cale de a-L descoperi pe
Yogananda
Dumnezeu. Dacă lucrezi tot timpul este posibil să devii ca un robot şi să Îl pierzi în timpul preocupărilor, muncilor şi datoriilor pe care le îndeplineşti; dacă Îl cauţi cu ajutorul gândirii discriminatorii Îl poţi pierde în labirinturile infinite ale raţiunii; iar dacă îţi cultivi doar devoţiunea pentru Dumnezeu, transformarea se poate limita doar la nivelul emoţional. Însă meditaţia le combină şi echilibrează pe toate acestea.
Lucrează, mănâncă, plimbă-te, meditează – numai pentru El. Aceasta este cea mai bună cale de a trăi. Astfel, vei fi cu adevărat fericit că Îl serveşti, să Îl iubeşti şi să comunici cu El. Atâta vreme cât le permiţi dorinţelor şi slăbiciunilor din corpul fizic să îţi controleze gândurile şi acţiunile, nu Îl vei descoperi. Fii întotdeauna stăpânul propriului tău trup. Când te afli în biserică sau în templu, probabil simţi puţină devoţiune sau percepţie discriminatorie, dar nu este îndeajuns. Activitatea esoterică a meditaţiei este extrem de necesară, dacă vrei cu adevărat să fii conştient de prezenţa Sa.
Poţi gândi că după două ore de meditaţie vei fi plictisit de moarte. Nu este aşa; eu nu am găsit în lume nimic mai îmbătător ca Dumnezeu. Când beau vinul învechit al sufletului, în inimă îmi pătrunde un fior extraordinar de fericire. Bucuria Divină se află în fiecare dintre noi. Soarele îşi trimite razele în mod egal şi asupra cărbunelui şi asupra diamantului – însă numai diamantul îi reflectă lumina. La fel se petrece şi în cazul puţinelor minţi transparente care cunosc şi reflectă Spiritul.
Astfel, în activitatea esoterică de meditaţie ai posibilitatea de cunoaştere a lui Dumnezeu. Eu nu învinuiesc pe nimeni de ceea ce face, ci de ceea ce nu face. Mulţi cred că nu au timp pentru Dumnezeu. Îţi imaginezi ce s-ar întâmpla dacă Dumnezeu ar fi prea ocupat pentru a se mai îngriji şi de tine? Atunci ce ai de făcut? Îndepărtează-ţi mintea de la mirajul oferit de simţuri şi obiceiuri. De ce să te amăgeşti în acest fel? Eu îţi vorbesc despre o fericire care va dura zi şi noapte – prin ea nu mai ai nevoie de nici o tentaţie sau senzaţie trupească. Disciplinează-ţi corpul şi mintea. Controlează-ţi simţurile. Descoperă-l pe Dumnezeu!

Adesea spun că acest trup nu este altceva decât o centrală, iar cele cinci simţuri nu sunt decât instrumentele sale telefonice. Prin ele, eu mă aflu în contact cu lumea;  dar când nu mai vreau să comunic, îmi „închid” simţurile şi trăiesc în fericirea inexprimabilă a lui Dumnezeu. Tatăl Ceresc nu vrea ca oamenii, copiii Săi, să mai sufere. Iluzia senzorială în care trăieşte fiecare poate fi spulberată. Fiecare trebuie să şi-L imagineze pe Dumnezeu ca pe o necesitate supremă a vieţii. Cătuşele limitării sunt foarte uşor de deschis; obiceiurile şi rutina mecanică de zi cu zi sunt extrem de uşor de eliminat. Eu nu condamn nici un om – doar necredinţa şi uitarea oamenilor. Dumnezeu poate fi cunoscut prin folosirea tehnicii de meditaţie. Atunci El va pulsa ca înţelepciune în mintea fiecăruia şi ca fericire în inimă, ajungând astfel ca omul să fie mai activ şi să aibă mai mult succes în tot ceea ce face.
Dragii mei, cândva am fost şi eu ca voi. Trăiam pe pământ căutând adevărul şi fericirea, dar tot ce îmi promitea bucurie îmi oferea doar durere şi atunci m-am întors spre Dumnezeu. Cu toţii trebuie să descoperiţi propria divinitate şi să ajungeţi singuri în împărăţia Divinului.

Sinele este Mântuitorul tău
„Aceste adevăruri profunde nu sunt oferite pentru a putea depăşi anumite momente grele din viaţă, ci trebuie practicate şi asimilate. Dacă oamenii ar şti că în lăuntrul lor se află totul! Pentru cei care acţionează greşit, Sinele este un duşman. Împrieteneşte-te cu Sinele şi El te va salva. Nu există alt mântuitor decât propriul Sine.Omul trebuie să se ridice din ego prin Sine. Pentru acela al cărui ego a fost cucerit de Sine, Sinele este prietenul eu-lui; dar, cu adevărat, Sinele devine inamicul eu-lui care nu este cucerit.” (Bhagavad Gita VI:5-6)
Lanţurile ignoranţei şi obiceiurile rele sunt cele care încătuşează. Omul nu suferă decât datorită faptului că îşi urmează orbeşte obiceiurile rele. Dacă cineva poate să privească puţin înainte în viaţa sa, ar vedea clar cum timpul rămas, preţiosul timp oferit de Divinitate, se scurge inutil. Hinduşii au un proverb: „Copilul este preocupat de joacă, tânărul de sex, iar adultul de griji. Cât de puţini sunt preocupaţi de Dumnezeu!”
Înlătură speranţa iluzorie că fericirea va veni prin realizările materiale. Prosperitatea nu este îndeajuns, „trăirea în lux” nu este îndeajuns. Toţi vor să fie veşnic fericiţi. Priveşte-l pe Dumnezeul interior şi realizează că Sinele este Divinitatea fiinţei tale. Fiecare trebuie să îşi răspundă clar la întrebarea: „De unde am apărut?”
Dumnezeu şi nemurirea nu sunt nişte mituri. A muri crezând că eşti o fiinţă muritoare este cea mai gravă insultă adusă Sinelui interior. Cât de mult îţi vei mai permite, fiu al lui Dumnezeu, să fii târât prin mlaştina morţii, fără să încerci niciodată în timpul vieţii să învingi maya, ignoranţa?

Raţiunea oferă omului puterea de a-L căuta pe Dumnezeu
Există Dumnezeu. El i-a oferit omului independenţă, putere şi raţiune. Omul Îl poate descoperi pe Dumnezeu datorită raţiunii. A-ţi pierde timpul doar jucându-te cu viaţa şi nedescoperindu-L pe Dumnezeu înseamnă irosirea puterii divine implementate înăuntrul tău.
Foloseşte cheia raţiunii. Aceasta nu se găseşte nicăieri în minerale, plante şi animale. Dumnezeu i-a oferit omului raţiune astfel încât să poată descoperi eliberarea de iluzia mortalităţii. Dacă îţi laşi raţiunea copleşită de ego şi obiceiuri rele, ce se va întâmpla? Dacă oamenii încep să se închine în faţa puternicei voinţe pe care o ai, ce vei rezolva? Fericirea tot te va ocoli. Tocmai de aceea Iisus l-a ales pe Dumnezeu în locul Diavolului, când Satana a încercat să îl ispitească. Iisus a realizat că deşi puterea materială este foarte atrăgătoare şi oferă multe satisfacţii, aceasta nu durează. El a descoperit ceva mult mai preţios decât toate bogăţiile din univers. Lucrurile pe care le doresc majoritatea oamenilor sunt efemere. Dar Dumnezeu nu îl va părăsi niciodată pe Iisus. Şi el se bucură şi trăieşte în omniprezenta împărăţie divină. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să aleagă viaţa care îl conduce spre Dumnezeu.
Prin îngroparea şi afundarea în lumea materială, viaţă după viaţă, înfricoşat de coşmarurile suferinţei şi morţii, sufletul se simte pur şi simplu pedepsit. Realizează că tu eşti sufletul! Aminteşte-ţi că Simţirea din spatele simţirii, Voinţa din spatele voinţei, Puterea din spatele puterii, Înţelepciunea din spatele înţelepciunii este Dumnezeul Infinit. Unifică-ţi sentimentul inimii cu raţiunea minţii într-o armonie perfectă. În castelul liniştii şi calmului, înlătură identificarea cu titlurile şi poziţiile lumeşti şi pătrunde în meditaţia profundă pentru a realiza divinitatea interioară.
Priveşte în interiorul tău. Ţine minte: Infinitul este pretutindeni. Cufundându-te profund în supraconştiinţă, poţi călători şi ajunge instantaneu pe cele mai îndepărtate stele. Mintea este complet echipată pentru a trimite razele supraconştiinţei chiar în inima Adevărului. Foloseşte-o pentru aceasta.
Ţine minte: tu eşti cel care trebuie să călătorească spre împărăţia cerurilor; aceasta nu va veni la tine. Fiecare om trebuie să îşi bătătorească singur calea. Începând de astăzi insuflă-ţi în inimă dorinţa de a-L căuta pe Dumnezeu. Iar când mulţi căutători ajung să se îndrepte spre Dumnezeu, este inevitabilă apariţia „Statelor Unite ale Lumii”, avându-L ca Ghid şi Îndrumător  pe Dumnezeu şi Iubirea Sa.
Eu vreau să ofer tuturor mult mai mult decât inspiraţia temporară oferită de cuvinte; doresc să sparg carcasa care ascunde lumina înţelepciunii, pentru ca aceasta să se reverse asupra nopţii spirituale în care trăiesc oamenii, astfel încât prin lumina sa strălucitoare fiecare să poată vedea singur adevărul despre care am vorbit.

Pentru a recapitula, vreau să spun că există două atitudini fundamentale prin care ne putem apropia de Dumnezeu: cea exterioară şi cea interioară, ori transcedentală. Calea exterioară este realizată prin activitatea corectă, iubirea şi servirea umanităţii, având conştiinţa centrată în Dumnezeu; calea transcedentală este realizată prin meditaţia esoterică. Prin această cale realizezi tot ceea ce nu eşti şi descoperi Ceea ce eşti cu adevărat: „Eu nu sunt respiraţia; eu nu sunt corpul, nici carnea şi nici oasele. Eu nu sunt mintea şi nici sentimentele. Eu sunt Acela care este dincolo de respiraţie, trup, minte şi sentimente.”

 SURSA: yogaesoteric.net
(pentru conf.C.M.)

marți, 14 mai 2013

Realitatea: înghețată de vanilie sau de ciocolată?



Dialog cu Adama.

(6 mai 2013)

Channelerul: Adama?

Adama: Da 
Chann.: Liniște, azi?
Ad.: Da. Și la voi?
Chann.: Evoluția e în echilibru, am ajuns la un punct critic, cum se spune. Deci, toată lumea de aici (de la suprafață) vă așteaptă cu "sufletul la gură", aceasta semănând un pic cu jocurile cu monede așezate una peste alta cu intenția de ridica o coloană cât mai înaltă. Dacă se năruie coloana, luăm jocul de la capăt!? Strădania și câștigul celor care au ridicat coloana, unde se vor afla, dacă jocul ar trebui reluat? Recompensa pentru ridicarea celei mai înalte coloane este uriașă chiar dacă existența ei a fost efemeră. Pasul făcut înapoi pentru a reconstrui edificiul va ajuta la obținerea unui rezultat mai bun, decât cel anterior.

Vom vedea în curând rezultatul acestor strădanii, în măsura în care, presupun, ele au existat? Au lucrat suficienți pentru a ridica coloana? Mulți dintre noi așteaptă ca asta să se întâmple acum. Ad.: Un număr relativ mic au luat parte, dar suficient pentru a se face auzită melodia; pentru a cânta în armonie, chiar dacă cea care aude este urechea umană.

 Chann.: Frecvența?
Ad.: Da, într-un fel de a spune; acesta este un cântec frumos pentru cei care-l pot auzi. La nivel de subconștient, toți oamenii pot auzi. Este unul dintre efectele transportului de lumină care s-a făcut în această perioadă.

Chann.: Ce se mai aude de acel ajutor financiar, despre care se vorbea? Am înțeles că acțiunea este în desfășurare!
 

Ad.: Este într-adevăr. Da, există o schimbare a câmpului energetic care poate face ca asta să se poată întâmpla mai repede decât crezi. O poți compara cu apa care, pentru a începe să curgă trebuie să atingă un anumit nivel. Mai întâi se acumulează, și când s-a atins nivelul necesar, starea de stagnare se transformă în mișcare, apa începe să curgă. Compară apa cu energia care se acumulează. Înainte de toate, legăturile și încrengăturile trebuie tăiate, pentru a nu mai exista posibilitatea manipulărilor și ”ingineriilor”. Altfel e greu de obținut un rezultat satisfăcător. Primul pas care trebuie făcut este, deci, cel al ruperii acestor legături.

Chann.: Despre ce legături vorbești?
 

Ad.: Legături financiare. Cătușele financiare. Ele susțin un sistem ierarhic plin de încrengături care se susțin una pe alta. Valoarea (mai precis, câștigul) este dată în prezent de locul pe care-l ocupă ”păpușa” în sistem. Chiar în timp ce vorbim, acest sistem este destructurat. El va fi înlocuit cu o structură mult mai simplă, mai aplicată pe necesitățile reale ale societății și contribuabilului și nu va mai servi unei elite de profitori. Vor dispărea politicile de risc, care erau ocazii de sustragere fără responsabilizarea individuală ale celor care ”trag sforile” din umbră..

Trebuie făcută apoi nivelarea, după care se sădește copacul fiecărei națiuni. Va reprezenta ”pomul vieții” al acelui popor. Cea mai valoroasă va fi rădăcina care alimentează trunchiul si coronamentul copacului. ”Pădurea” (umanitatea planetară) va fi formată din copaci (popoarele). Rădăcina va fi considerată, așa cum este și normal, cea mai valoroasă, deoarece de ea depinde viața întregului copac. ”Rădăcina” va fi formată din marea masă a populației, din energiile ei cumulate crescând și dezvoltându-se pomul. Actvitățile vor crea ”trunchiul” care va fi atât de gros, atât de sănătos și atât de viguros pe cât îi va oferi rădăcina să o facă. Munca, talentul, abnegația, fraternitatea vor crea ”trunchiuri” mai mult sau mai puțin dezvoltate. De la distanță vei ști care ”rădăcină” (popor) își utilizează și-și valorifică mai bine abilitățile, căci starea ”trunchiului” va fi dovada. Diferitele ramuri care vor forma ”coronamentul” vor fi diversele activități, operele de artă, cultura, lucrarea pământului, industriile, infrastructurile etc. Din fiecare ramură va putea crește o altă subramură, tot ”coronamentul” indicând starea de sănătate și frumusețea copacului. Fiecare copac (popor) va fi indispensabil pădurii (umanității), valoarea și frumusețea lui fiind brendul acelei țări. Deci, fiecare popor va avea valoarea sa de neînlocuit.
Corporatiile vor avea o valoare mai mică, pentru că acestea sunt activități derivate. Ele vor depinde, ca existență și prosperitate, de activitățile creative ale persoanelor fizice.

Chann.: Este dificil de explicat acest concept directorilor executivi ai diverselor companii și bănci, deoarece aceștia raporteză totul prin prisma venitului personal. Știm sau bănuim ce discrepanță enormă este astăzi între câștigul realizat de manager, comparativ cu angajatul care produce plus-valoarea. Pentru a se modifica conceptul și structura oricărei companii, trebuie, mai întâi să se schimbe responsabilitatea. Nu ar trebui ca toată lumea să fie evaluată doar în funcție de aportul adus în obținerea produsului și creșterea prestigiului companiei? 

Ad.: Nu văd de ce nu. Nu sunt sigur după ce schemă ar trebui lucrat dar ar trebui să conteze în primul rând aportul creativ al fiecărui membru al acelei oranizații.
Numai creativitatea umple golurile, adică zonele în care nu exista nimic.
Puteți face analogii cu operele de artă, o pictură, de ex., deși comparația ar putea părea forțată. În viitor arta va avea un rol mult mai important decât astăzi deoarece ea este creativitate pură și servește în primul rând dezvoltării spiritului uman.

Chann.: În prezent există mai multe acțiuni (activități) demarate în lumea noastră, legate de trecerea la o nouă eră?
Ad.: Da, dar ele vor fi anunțate la timpul potrivit, pentru a nu se da ocazia unor reacții opozante din partea celor care nu agrează schimbarea. Perioada de ”incubare” a acestor activități va fi destul de scurtă. Unele dintre aceste acțiuni sunt deja începute iar altele sunt pe punctul de a fi lansate. Dacă vreți să le observați, faceți un pas înapoi și le veți vedea și înțelege mai bine. Aceasta deoarece jucătorii, în această partidă, sunteți chiar voi. (Gândiți-vă la cât de puțin poate vedea jucătorul de pe teren, din ansamblul jocului la care ia parte). De exemplu, creșterea spirituală, stabilizarea unei păci mondiale definitive, sunt strâns legate de debarcarea și recunoașterea civilizațiilor din galaxie și din univers. Înțelegerea și acceptarea faptului că forma fizică este doar o expresie a Sinelui Divin ar influența puternic psihicul și comportamentul ființelor umane.

Voi cunoașteți că în unele situații negocierea unei acțiuni, unei afaceri, poate da câștig de cauză celui care vorbește mai puțin și doar punctează momentele importante. Aceasta deoarece neangrenarea într-o discuție continuă și sterilă dă timp de refleție și apreciere de pe o poziție de observator nu de implicat. Acest lucru se datorează faptului că creativitatea va umple în mod natural vidul. (Deoarece, într-adevăr, golul nu este un vid adevărat, ci este ocupat de energie potențială gata să fie transformată în energie activă). Așa că aveți de ales: preferați ”înghețata de vanilie sau pe cea cu ciocolată?”

Chann.: Se pare că ambele ar fi cea mai buna alegere.
Ad.: Veți vedea că limtările sunt doar o iluzie. De fiecare dată când sunteți în situația de a crede că aveți o singură soluție, puteți constata că vă stau la dispoziție cel puțin două. În fond este vorba de aceeași ”înghețată”, doar aroma diferă. (”Aromele” fiind în realitate - alegerile bune sau rele.)
Chann.: Mulțumesc, Adama, cred că am înțeles.
Ad.: Mulțumim, Troy, pentru înțelegere.

SURSA: dreamwalkerdiaries.blogspot.com

(C.M.)