Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 decembrie 2013

INEVITABILA SCHIMBARE



De la Arhanghelul Mihail.
 (12 dec.2013; channeler Celia Fenn)
Traducere: Constantin Mihăilescu.

Iubită familie, fluxuri intense și tumultoase de Lumină s-au manifestat mai ales la  debutul Noului An Planetar, în special în lunile iulie și august. În aceste luni, un aflux puternic de Lumină a fost trimis pe Pământ și el a produs schimbări profunde asupra sistemului vostru planetar. Practic, aceste energii au pregătit Marea Schimbare care este inevitabilă și iminentă. Ea face parte din Programul Divin elaborat de Dumnezeu și privește evoluția planetei voastre și a voastră.


Când Gaia s-a mutat în a cincea dimensiune, în decembrie 2012, ea a scuturat limitările sale rigide impuse de Vechia Grilă, croită pentru a corespunde dimensiunii 3D și a permis re-conectarea la grațioasa Curgere a Luminii Divine, izvorâtă din inima Cosmosului. Aceasta a însemnat, de fapt, și re-calibrarea (alinierea) fiecărei ființe din sistemul planetar al Terrei la această nouă frecvență a schimbărilor accelerate.
Dragilor, schimbarea este inevitabilă. Este parte a procesului de viață și de înălțare. Metaforic vorbind, este etapa în care frunzele toamnei cad și lasă locul deschiderii bobocului de floare pe care-l aduce primăvara. Primii muguri, de după topirea zăpezii, au început să apară. Totul va înverzi și va înflori anunțând o recoltă îmbelșugată. Viața va înflori bogat și frumos deoarece, de data aceasta, legile naturale vor fi mult mai bine respectate, ”sămânța” a fost mult mai atent selectată iar ”buruienile” sunt deja ierbicidate. Cele care vor mai apărea vor fi mai firave și vor fi înnăbușite de plantele ieșite din sămânța pusă sub brazdă.

Există, de asemenea, schimbările care au loc la un nivel foarte profund al Conștiinței și al Creației. Noile Coduri de Lumină, care au fost aduse și continuă să vină prin portaluri de tip Stargate, activează în mod accelerat energiile la nivel atomic și subatomic, particule pe care le puteți numi " particulele lui Dumnezeu ". Aceste nano-particule își au originea în Divinul Inteligenței Cosmice și se vor manifesta tot mai pregnant în realitatea voastră fizică. Ele sunt cele care inițiază profunda schimbare la toate nivelurile Creației.
Deci, preaiubitilor, se poate spune că Schimbarea are loc în primul rând la un nivel foarte adânc în țesătura Creației și în conștiința colectivă a Pământului. Această schimbare o veți simți desigur și în corpul vostru fizic și în experiența colectivă a Comunității .

Corpul fizic și Noua Realitate.
Schimbările profunde din corpul vostru fizic, se referă la procesul de adaptare la noua realitate și la grila (matricea) superioră în care se plămădește și se formează Conștiința mult mai avansată a viului.   

Există două procese implicate aici. Primul constă într-o profundă și totală curățare a tot ceea ce a fost creat cu vechile energii, caracterizate prin frecvențe joase, devenite toxice pentru noua lume, noua orânduire care se edifică în Epoca de Aur. Este imposibil de menținut aceste structuri la baza cărora se află energiile vechi, devenite incompatibile cu vibrațiile dimensiunilor superioare. 
 Mulți dintre voi veți observa cum corpul vostru își modifică substanțial preferințele, gusturile, fie că este vorba de tipul de hrană, de natura înconjurătoare pe care începeți s-o preferați, alta decât cea în care vă simțeați în elementul vostru până atunci, de hainele pe care le purtați, de cercul de prieteni pe care vi-i alegeți, de spectacolele pe care le vedeți etc.                                                 
 Noutăți veți introduce în ceea ce privește exercițiile fizice, disciplinele sportive,  somnul (ca durată și ore preferate pentru odihnă), modalitățile de exprimare etc. Acest proces de "clarificare" și ”repoziționare” este necesar pentru a putea trece la pasul următor. 
 După acest proces de reașezare în noua lume, organismul vostru va începe să " respire lumină", acțiune care va ajunge la nivelul fiecărei celule a corpului.
" Respirația prin și cu lumină ", este un proces care privește în special celula vie și debutează spontan, atunci când organismul a intrat în parametri de funcționare pe o frecvență destul de ridicată, care pregătește ”saltul”. 

Din  acel moment, organismul (corpul fizic) va începe să se hrănească în proporție de 50% cu lumină, cealaltă jumătate asigurându-și-o din hrană solidă și lichidă ca și până acum. Numai că nutrienții vor fi asigurați din plante (fructe și legume) crescute în multă lumină și cu o structură foarte ușor de metabolizat (Nota C.M.: deci, fără carne, fără procesare termică sau criogenă). 

Trebuie spus că această schimbare se va produce numai atunci când organismul va fi fost purificat și aliniat cu Corpul de Lumină. După acumulări și creșteri cantitative, la un moment dat, va avea loc un salt calitativ. 
Acesta va fi primul nivel de trecerea de la vechia structură de carbon la cea de cristal (siliciu).
Preaiubitilor, vă rugăm să nu încercați să forțați acest proces, este suficient să vă conformați nevoilor corpului vostru fizic și mental. Cine nu este pregătit pentru ”salt” poate avea nevoie, în continuare de îndeplinirea vechilor cerințe, de hrană tradițională etc. Această trecere nu este un concurs, o competiție; ea privește fiecare individ în parte și se produce în ritmul pe care îl impune stadiul evolutiv la care a ajuns fiecare. Trebuie reținut că nu se poate sări peste etape, pentru a te alinia celor care au făcut acumulări suficiente pentru a se afla mai în față. Chiar și după schimbare, va trebui să vă țineți sub oservație comportamentele, inclusiv dieta, pentru ca să nu intrați într-un proces regresiv, involutiv. Nivelul și natura nutriției vor trebui astfel menținute încât să asigure trupului vostru energia necesară, atât ca frecvență de vibrație cât și ca intensitate.

Odată ce veți fi făcut trecerea, veți constata că vă va fi dificil, dacă nu chiar imposibil, să conviețuiți, să conlucrați sau doar să relaționați cu acele ființe umane care nu au evoluat suficient. Practic, mediul, oamenii, caracterizați de vechile structuri energetice, vor deveni pentru voi adevărate surse toxice, și, din acest motiv, veți simți o nevoie imperioasă de a vă distanța de ele. Este de așteptat ca în destul de multe cazuri, să se consume adevărate situații dramatice, greu de suportat de către cei insuficient ascensionați, cărora le va fi imposibil să înțeleagă de ce o anumită persoană, prietenă apropiată până atunci, alege să rupă relația și să se îndepărteze. Pentru cei care vor face trecerea la noul mod de viață, totul va începe să se deruleze în mai multă lumină, mai multă liniște, mai puține griji și din ce în ce mai multă armonie.
Corespunzător, va avea loc un impact asupra stării de sănătate, funcționării corpului în mediul înconjurător, asupra stărilor emoționale și performanțelor mentale. În toate acestea se vor costata îmbunătățiri.
Iubită familie, de-a lungul timpului v-am arătat cum să vă împământați prin conectarea frecvențială la Chakra Star și la Centrul Pământului, și cum să vă aliniați la Inima Cosmica . Aceasta trebuie să devină o practică de zi cu zi pentru a vă integra respirația lumină și accelerarea impulsurilor luminoase în sistemul vostru nervos .
Atunci când acest proces va fi complet, veți simți alinierea la un nou sens existențial și puterea voastră de a deveni un Maestru al Luminii. Veți avea mai multă încredere în capacitatea de a vă apropia de manifestarea abundenței prin colaborare cu Lumina Divină și modelarea energiilor. 


Comunitatea Pământ și Noua Realitate.
Iubită familie a Luminii, fiecare dintre voi se confruntă cu această accelerare a luminii, care este și o expresie a voinței și evoluției colective. În a cincea dimensiune inter-conexiunea va fi principalul vehicul pentru manifestarea realității colective sau globale . Nu va trece prea mult timp până când noțiunile culturale de națiune, stat, popor vor dispărea și vor fi înlocuite de ceea ce se va chema ”civilizația globală” a planetei. Pentru a explica mai clar acest concept, vom aminti că până acum, fiecare persoană era educată să creadă că aparține unei anume națiuni, având o identitate bine definită. Acum, când planeta Pământ va fi caracterizată de o cultură planetară se va considera că toți pământenii aparțineți unei singure națiuni globale. (Nu se va mai vorbi de americani, francezi, evrei, chinezi etc. ci doar de pământeni).  Noua voastră identitate va fi doar de ”pământean”.
Copiii de cristal născuți pe planetă știu instinctiv că ei aparțin unei singure națiuni și că sunt cetățeni ai planetei Pământ, dincolo de orice frontieră care mai delimitează, deocamdată, statele lumii voastre. Acesta va fi următorul pas al ceea ce s-ar putea numi globalizare, termen de care foarte mulți dintre voi se tem, în mod nejustificat.

Globalizarea nu presupune impunerea unui control asupra oamenilor, nici manipularea cuiva.
Din 2012, după trecerea în dimensiunea de tranziție, responsabilitatea asupra planetei Pământ a trecut la Consiliul Superior Dimensional al Bătrânilor și la Consiliul Protector al Pământului (Council of Earth Keepers). Acestea sunt Consilii din Lumina care determină și supraveghează direcția și evoluția planetei Pământ.Voi intrați în legătură cu membri acestor consilii, atunci când meditați pentru sănătatea și pacea planetei sau pentru crearea Noului Pământ.
Fiecare persoană chemată să fie un apărător și protector al Pământului va simți nevoia de a ajuta atunci când i se va solicita sprijinul, indiferent în ce modalitate.
Printre sarcinile cele mai importante vor fi și cele legate de alegerea guvernelor care vor funcționa la nivel fizic, alegere în care un rol semnificativ il vor avea hotărârile acestor două consilii ale Luminii. 

Guvernul Global, prin structurile guvernamentale zonale, va avea preocupări mult diferite cee ceea ce se cunoaște la această dată că fac guvernele statelor lumii. Aceste structuri vor lucra, în primul rând, pentru crearea acelor condiții de care este nevoie pentru evoluția societății și aplicarea înaltelor tehnologii în interesul întregii societăți umne.Totul se va schimba astfel ca pământul fizic să devină cu adevărat binecuvântata Grădină a lui Dumnezeu..
Totul se va face în deplină concordanță cu Inteligența Divină a Creației. Într-o perioadă relativ scurtă de timp, rănile și traumele pământurilor scufundate (Atlantida și Lemuria) vor fi vindecate. Pentru voi și planeta voastră, viitorul va însemna expansiunea luminii, bucuriei și abundenței.

Încă o dată, noi vă spunem că generațiile Indigo si de Cristal au venit pe planetă pentru a deschide calea în această nouă realitate. Ele vor fi pasionate de ceea ce au de făcut, vor fi mai grijulii și mult mai responsabile față de planetă și față de toate ființele care o populează. Este misiunea lor care începe acum, căci a sosit timpul pentru a-și pune în operă planurile cu care au sosit pe Pământ. Din rândul tinerilor cu aceste calități se vor recruta adevărații lideri ai comunităților, lideri care își vor dovedi aptitudinile, capacitățile de adevărați conducători și îndrumători demni, cinsiți și onești, devotați colectivităților care i-au învestit cu încrederea de a le sluji.

Profundul vis al Gaiei... o nouă comuniune de lumină
Preaiubitilor, în toate aceste schimbări profunde, mai există un alt aspect care vă privește și care este, de asemenea, în schimbare. Din cauza limitărilor impuse de vechile energii, societatea umană s-a dezvoltat încet și, de multe ori, haotic. Din motive pe care le veți afla și înțelege la momentul potrivit, umanitatea s-a izolat, s-a insularizat, trăind într-un habitat al fricii, urii și nesiguranței. 

Omul s-a deconectat de Pământ și de Cer și a început să trăiască doar ca o ființă consumatoare și cu teama că dacă nu este suficient de îndrăzneț, de avar, de strîngător de bunuri materiale, nu-l va ajuta nimeni și va dispărea. Circuitul exisistențial închis pe care și l-a creat, i-a întunecat mintea, i-a împietrit inima și l-a făcut să nu-i pese decât de el și de familia lui.  
În procesul de trezire în care vă aflați, mulți dintre voi ați fost capabili să vă deconectați de această matrice cu care v-ați creat " circuitul închis " în care vă nășteați, trăiați și mureați. Din ce în ce mai mult vă formați alt sistem existențial care vă re-conectează la planeta pe care trăiți (mai precis, la inima și sufletul ei, adică la Gaia) și vă extindeți în galaxia voastră și în univers. Este o tendință normală și justificată deoarece Creatorul v-a făcut de la început ființe multidimensionale. 
 În această perioadă tot mai mulți dintre voi începeți să înțelegeți cine sunteți voi cu adevărat, ce posibilități enorme de dezvoltare aveți și care vă este locul în panoplia Creației.


Trebuie spus însă că mai există încă foarte mulți dintre voi care nu s-au hotărât să iasă din acel circuit închis, din cauza neîncrederii, a lipsei de curaj sau a ignoranței. Conștiința acestora încă nu s-a trezit de loc sau suficient.
Celia Fenn
Pentru a vă dezvolta, aveți nevoie să vă formați o conștiință galactică. Veți deveni conștienți de faptul că sunteți o parte din Gaia care este, cu adevărat, o ființă cu inteligență, simțuri și discernământ. Dar, înainte de toate, Gaia este mama voastră iubitoare și plină de înțelegere, ființa care s-a sacrificat pentru fericirea voastră și care a dovedit că, din iubire pentru voi, este gata de sacrificiul suprem.
Mulți dintre voi vor dori în viitor să ajute la procesul de vindecare profundă a planetei Pământ. Exemple puteți găsi printre salvatorii de la Fokushima, din Japonia, sau printre cei care și-au dedicat viața salvării unor specii de animale, printre cei care fac tot ce pot pentru salvarea pădurilor, ecologizarea apelor oceanelor, a solului și aerului.  
 Sunt mulți iar în viitor veți fi majoritatea. Ei înțeleg că Noul Pământ înseamnă o planetă curată și apărată de orice sursă de degradare.   
 Aceste ființe minunate sunt ”Războinicii Luminii” care fac din ocrotirea planetei țelul lor suprem de viață.
Ei visează la un cer curat, la ape limpezi și pline de viață, la păduri în care trăiesc și proliferează animale și tot felul de plante.  

    
Respectul și iubirea pentru planetă, pentru întregul vostru sistem planetar vă va da dreptul să faceți parte nu numai de drept dar și de fapt din marea famile galactică și universală. Dragoste și Respect. Promovați-le!

Dorim ca visurile voastre mărețe să vi se împlinească, dar toți trebuie să militați pentru transpunerea lor în realitate.
Si așa este!
Mihail.



SURSA: http://thegoldenlightchannel.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu