Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

MATEI,1 nov.2013



 [Notă de la Suzy: Când acest mesaj era gata pentru publicare, am constatat nu merge Internetul; problema nu a putut fi rezolvată până astăzi. Din acest motiv, mesajul de la Matei, primit pe 27 oct, îl public acum)

 Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate în această locație. Sunt Matei. 

V-ați simți foarte mândri și încurajați dacă ați putea vedea cum arată acum, la nivel energetic, Pământul. Noi avem acest minunat privilegiu. Pământul devine din ce în ce mai luminos, mai strălucitor, echilibrul său se îmbunătățește pe zi ce trece, pe măsură ce negativitatea este anihilată. Deși dualitatea de pe planetă nu a cedat în toate zonele și în toate domeniile vieții, multe scenarii pozitive se desfășoară.
Mass-media de senzație încă mai deformează realitatea, încă mai inventează tot felul de posibile evenimente catastrofice, se mai anunță și se mai amplifică anunțuri privind tot felul de scandaluri, neînțelegeri și ostilități, iminente conflicte etc. toate acestea nereușind, însă, să înăbușe lucrurile și evenimentele pozitive care apar tot mai frecvent în lumea voastră. 

  
* Continuă dezamorsarea stării de beligeranță din Siria unde au loc inspecții de supraveghere a înlăturării arsenalului chimic-militar. 
Papa Francis face eforturi sincere de curățare a Vaticanului de diferitele practici care au prins rădăcini în această citadelă creștină. 
Se descoperă activitățile criminale și corupția din lumea financiară. Multe guverne au început să considere prioritare problemele de poluare, făcând presiuni asupra corporațiilor poluante.
Firul care unește aceste domenii, aparent fără legătură și nenumărate altele, inclusiv evoluțiile promițătoare la nivel de bază, îl constituie mișcarea energiilor din ce în ce mai puternică din interiorul și exteriorul planetei. 
Tot ceea ce în lumea voastră se aliniază și este în consonanță cu aceste noi energii trimise pe Pământ, capătă avânt și se consolidează în timp ce, tot ceea ce se opune acestor energii se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme care, în final, se vor dovedi imposibil de rezolvat. Edificiul vechilor energii ”crapă pe la cusături” și se destramă văzând cu ochii. Gândurile și dorința de pace tot mai accentuate ale milioanelor de ființe umane se opun tot mai eficient politicilor și practicilor de război care slăbesc necontenit, făcând loc rațiunii și intronării unor politici de pace și de armonie.
Este o bucurie pentru noi când observăm aceste tendințe și efectele care încep să se producă pe planetă. Ceața începe să se ridice și Lumina iubirii se răspândește acum tot mai mult pe planeta voastră. 

Totuși, vor mai fi convulsii în zonele unde încă mai trebuie curățat, unde schimbările profunde nu au fost demarate, dar nimic nu mai poate abate umanitatea de pe calea eliberării sale și înaitarea către lumea la care a visat mereu.  

*Un aspect al acestei monumentale călătorii pe care s-a angajat lumea planetei voastre, va mai putea fi prezent o perioadă de timp în viața unora dintre voi. Ne referim la disconfortul la nivel fizic, mental și emoțional  pe care-l mai puteți resimți, la nivele diferite de intensitate. Cu cât corpul vostru va trece mai repede de la structura de carbon la cea de cristal, cu atât aceste efecte vor diminua și vor dispărea.
În mesajele anterioare am oferit îndrumare pentru a calma aceste stări care, uneori, determină anumite anomalii medicale care pot aduce îngrijorare celor în cauză.
Astfel, într-un e-mail trimis recent mamei mele, un cititor ridică o problemă de sănătate la care solicită un răspuns. Mamă, te rog, pune în pagină conținutul acelui e-mail!.
Cititorul: Aș vrea să știu ce crede Matei despre îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor, înainte de înălțare. Vreau să spun că există atât de mulți oameni (mai ales bătrâni) în diferite stadii de boală, unii foarte grav bolnavi. Nu pare posibil că ei vor fi capabili de a urca sau a crește spiritual înainte de a deveni relativ sănătoși! Sau vor trebui pur și simplu ca mai întâi să moară (corpul fizic) și apoi să se nască în 5D?
Matei: Mulțumesc! În primul rând, ascensiunea planetară și ascensiunea personală a oamenilor nu sunt același lucru și nu este obligatoriu ca ele să se producă în același timp. Planeta se află în ascensiune de aproximativ 75 de ani, mai mult decât, majoritatea locuitorilor ei au fost în viață (Nota C.M.: adică, în general, mai mult decât durata medie de viață a indivizilor). De-a lungul acestor ani de călătorie prin densitatea a treia, Gaia, sufletul Pământului, a urcat până în dimensiunea 5D, în timp ce corpul ei fizic (Pământul) s-a aflat în dimensiunea 3D, și abia a trecut (din dec.2012) în 4D.

În timp ce, de-a lungul mileniilor, umanitatea planetei a coborât vibrațional (urmare a comportamentului pe care și l-au ales indivizii, prin liber arbitru), ceea ce a însemnat că densitatea masică a crescut, planeta s-a menținut cu eforturi în 3D, până când și vibrația ei a început să scadă, până la un nivel periculos. În acel moment, Gaia a cerut sprijinul universului, pentru a evita colapsul. Se întâmpla cu cca 75 de ani în urmă.

Sănătatea fizică nu afectează cu o iotă ascensiunea spirituală a unei persoane și asta nu neapărat la nivel conștient, pentru că ascensiunea nu se limitează la viața de pe Pământ. Multe persoane care se aflau în programul evolutiv pentru a atinge nivelul 4D, au trebuit să moară (să-și părăsească corpul fizic), dacă în programul lor de viață era astfel stabilit. Le expirase timpul de ședere pe Pământ, ca să zicem așa. După moarte, aceste suflete au ajuns în Nirvana unde și-au continuat evoluția și se vor reîncarna, după un timp, pe Noul Pământ (Nota C.M.: adică cel din dimensiunea 5D, dacă până atunci corpul fizic al planetei va fi depășit stadiul de ședere în 4D). Evident, sufletul va putea alege un alt loc unde să se încarneze, corespunzător nivelului său de evoluție de la acel moment și programului de viață pe care și-l va stabili). 
Ființele care au un program de viață cu un termen suficient de îndepărtat, pot urma planeta în programul ei de ascensiune prin 4D și 5D, cu păstrarea corpului fizic.


Unii dintre voi au auzit că atunci când Pământul a părăsit cea de a treia dimensiune, a și trecut în 5D, dimensiunea intermediară 4D fiind pasageră. (Noi folosim numerotarea dimensiunilor pentru o mai lesnicioasă înțelegere, dar aceste ”salturi”, dintr-o dimensiune în alta, sunt progresive, pe măsura evoluției celor împlicați în proces) 
Dacă, de ex. are loc o evoluție accelerată, perioada de ședere într-o anumită dimensiune poate fi scurtată sau în, cazul în care evoluția ”pierde din viteză”, ”sejurul” se va mai prelungi în acea dimensiune. Este la fel ca în cazul școlarizării unui copil: dacă el și-a însușit la perfecție materia pentru prima clasă, nu este rațional să ne așteptăm ca el să cunoască toate cuvintele din dicționar dintr-o dată. Tot așa, abilitățile voastre curente nu se pot îmbunătăți peste noapte astfel ca de mâine să stăpâniți comunicarea telepatică, materializarea/dematerializarea unor obiecte, călătoria în astral, comandarea unei sănătăți perfecte a corpului etc. Capacitatea înnăscută de a efectua toate aceste minuni, este reală dar, pentru a performa este necesar un timp în care sufletul să-și dezvolte și să-și stabilizeze aceste abilități.

* Alte intrebari legate de sănătate sunt despre "apa radioactivă", care se scurge de la instalațiile nucleare din Japonia, Fukushima, și siguranța alimentelor cultivate în apropiere. 
Câteva echipe aparținând familiei noastre din univers, formate din patru sau cinci membri fiecare, lucrează în tandem cu echipajele de la bordul navelor lor (care planează în zonă), pentru a reduce toxicitatea apei în cea mai mare măsură posibilă. Tehnologiile lor sunt mult mai avansate comparativ cu ale pământenilor, dar ele nu sunt concepute pentru a elimina în totalitate toxicitatea din fructele și legumele care se produc în zona afectată radioactiv. Din acest motiv este nevoie ca lumea să se conformeze indicațiilor date de autorități, în legătură cu acest areal.

* Acum vom aborda probleme de interes pentru cititori, legate de unele aspecte din Satele Unite. Interesul poate fi greneral dat fiind că tot ceea ce se întâmplă undeva are repercursiuni asupra întregului, chiar dacă în proporții diferite. De fapt, ceea ce se întâmplă oriunde pe Pământ are impact și asupra a ceea ce are loc în întregul univers.

Furia cetățenilor provocată de neajunsurile greu de suportat cauzate de măsurile guvernului, crește tot mai mult intoleranța la nivel de masă. Vă asigurăm că persoanele din guvern și din toate celelalte organisme alese democratic vor părăsi aceste posturi atât dintr-un imbold interior cât, mai ales, ca urmare a aplicării normelor democratice. În viitor, cei care vor ocupa aceste funcții vor lucra cu adevărat în interesul majorității. 
Acest lucru nu se va întâmpla dintr-o dată dar oficialii care lucrează cu energia iubirii și luminii, precum și electorii vor aduce această schimbare. Eliminarea domniei tiranilor va veni mai lent, dar, de asemenea, ea există în programul divin al refacerii. 


*În ceea ce privește repercursiunile asupra relațiilor internaționale, provocate de diversele modalități de colectare de informații (inclusiv prin interceptarea convorbirilor telefonice), nu se vor produce perturbări foarte serioase. Reacția față de ceea ce a făcut Agenția Națională de Securitate este pur și simplu un spectacol public. 
Nu numai că este bine cunoscut faptul că spionajul este omniprezent, dar națiunile aliate fac schimb de informații din acumulările informaționale pe care unele dintre ele le realizează. Liderii naționali nu sunt atât de naivi pentru a crede că aceste practici ar fi doar întâmplări nedorite și accidentale. Nimeni important nu este scutit de supraveghere și interceptare.


Din două motive, ofițeri militari de rang înalt au fost eliberați din funcție. Cei cu ”picioarele pe pământ” și foarte bine informați cunosc foarte bine că acești ofițeri au acționat la ordinele Illuminati, care a inclus terorismul masiv la scară mondială, inclusiv prin prevederea folosirii rachetelor cu focoase nucleare. 
Norocul este că datorită tehnologiei familiei noastre universale, toate aceste încercări au fost zădărnicite, în conformitate cu Decretul Creatorului de interzicere a oricărei explozii nucleare în spațiul universal, existând, în acest sens, și autorizarea de intervenție promtă, în caz de necesitate. Din punct de vedere energetic, înlăturarea ofițerilor respectivi contează doar ca un pas firesc spre demilitarizarea în lume, care este un proces de mai lungă durată, deși este demarat.


* În ceea ce privește anihilarea facțiunii Illuminati din CIA, ea este inițiată. Această grupare este responsabilă pentru  "Black Ops", prin desfășurarea unor activități teroriste dintre cele mai distructive. Printre puținele care ”le-au ieșit” se poate aminti, mai ales " 9/11", dar există în lume și altele care nu sunt mediatizate. În marea lor majoritate, aceste acțiuni teroriste sunt anihilate la timp de către echipele ET (frații noștri din univers) de supraveghere și control. Oricât vi s-ar părea de neverosimil, aceste ființe se află printre voi, dar nu aveți cum să le recunoașteți căci au fizionomii care vă seamănă. Ei fac această muncă de securizare a planetei la cerearea Gaiei și în limitele pentru care au fost autorizați.

*Am fost întrebat care este opinia noastră despre legalizarea marijuanei. Noi suntem de părere că acest lucru ar fi trebuit făcut cu mult timp în urmă, la nivel mondial, pentru scopuri medicale. Utilizarea legală a acestei plante ar aduce multe beneficii omenirii deoarece aceasta are multe proprietăți care ar ajuta omul. Sloganul că ”nu trebuie să punem la îndemâna copiilor noștri droguri” este nejustificat, mai ales dacă veți compara cu ceea ce se întâmplă cu tinerii voștri din cauza multiplelor probleme sociale, între care lipsa locurilor de muncă, discriminarea, exploatarea de la vârstă fragedă, pauperizarea etc. Toate astea împing tineretul spre alcool, criminalitate, depravare, jocuri de noroc, consumul de droguri sintetice ”tari”etc

* Numeroși cititorii, care citează unele acțiuni și măsuri luate de președinte, întreabă dacă Obama mai poate fi considerat o ființă din Lumină. Am mai spus-o și cu alte ocazii: "Da, Obama este o ființă din Lumină"
Recunoaștem tot ceea ce ne-ați spus despre el, pentru că acesta este adevărul. Dar noi cunoaștem la fel de bine că în dimensiunea 3D, conștiința nu este suficientă pentru a discerne lumina într-o persoană sau o situație. Deși Pământul și toți rezidenții săi sunt acum în 4D, această trecere s-a făcut de foarte puțină vreme și, din această cauză, caracteristicile dimensiunii 3D se mai regăsesc în majoritatea ființelor umane, mai cu seamă în cele care nu s-au trezit sau nu s-au hotărât să ascensioneze. Gradul de înțelepciune al majorității este încă foarte scăzut și va mai trebui să treacă ceva timp pentru ca situația să se schimbe radical. 
Pentru a răspunde unei întrebări legată tot de persoana președintelui, vă fac precizarea că Obama nu a fost clonat. Există pe Pământ o singură persoană Obama și ea este cea originală. 
 Membri Illuminati drin Congres, în complicitate cu omologii lor din sistemul medical și industria farmaceutică și de asigurări au început campanii evidente sau secrete pentru a se opune și discredita măsurile președintelui Obama, intenționând să dezbrace de orice conținut proiectul președintelui privind asigurările și asistența socială.


În cele din urmă fluxul de energie va aduce egalitatea de sănătate și disponibilitate pentru toți în lumea voastră. Măsuri inclusive vor duce la recunoașterea deplină a terapiilor "alternative", a ingredientelor de vindecare oferite de natură, care vor înlocui definitiv tratamentele alopate, care nu sunt altceva decât niște otrăvuri menite să pară că vindecă într-o parte când, de fapt, distrug în mai multe părți. Medicațiile oferite de cei care practică medicina alopată, fac mai mult rău decât bine căci ele, practic, sunt niște otrăvuri chimice.

În încheiere doresc să vă reamintesc despre importanța pe care o are iertarea, ceea ce nu înseamnă că făptuitorii actelor de nedreptate nu trebuie să dea socoteală pentru faptele lor. Dar aceste acte reparatorii trebuie făcute fără dușmănie și fără încrâncenare. 
Să nu uitați că fiecare suflet încarnat a venit cu un anumit program menit să-i asigure evoluția și să ajute într-un anumit fel alte suflete, chiar dacă la nivelul de judecată pe care vi-l poate oferi dimensiunea în care trăiți, unele dintre acțiunile indivizilor sunt de neacceptat. Fiecare suflet oferă oportunități de evoluție nu numai pentru el dar și pentru fiecare suflet cu care are tangențe în acea viață. Este foarte posibil ca persoanele care au comportamente pline de cruzime, profund condamnate de societate, să-și îndeplinească perfect o prevedere a contractului de viață cu care au venit. Multe lecții karnice trebuie încheiate în această perioadă.
În cazul în care prin cuvinte, prin gândire sau acțiune ați nedreptățit pe cineva, aveți o cale sigură de a repara nedreptatea pe care ați pricinuit-o: recunoașterea, scuzele. Nu uitați că datoriile karmice trebuie plătite și, din această cauză, nu aveți motive justificate să vă încărcați cu ceva care vă oprește sau vă încetinește evoluția.
Renunțați la sentimentele de vinovăție, la remuișcări sau la resentimente, căci ele nu vă pot asigura pacea și liniștea, necesare climatului de bucurie și iubire.


Ființele de lumina din acest univers vă imbrățișează cu iubire necondiționată.
Iubire și pace, Suzanne și Matei.



(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu