Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 noiembrie 2013

MATEI 22 nov.2013 (2)


(ultima parte)

Multe civilizații au ajutat Pământul și generațiile sale succesive de locuitori, de-a lungul istoriei lui. 
Mamă, te rugăm să pui în pagină fragmentul din cărțile publicate, care descrie multele tipuri de asistență .

[Nota lui Suzy: fragmente din capitolul "Ajutor de la alte civilizații " din ”Epoca de Aur  a Pământului”- Viața dincolo de 2012 .]
* Asistență acordată de extratereștrii a început cu mult înainte de ”perfuzia” cu Lumina care a salvat viața Pământului în urmă cu mai mult de șapte decenii.
De-a lungul istoriei Pământului, familia noastră universală i-a acordat ajutor și asistență în multe feluri. 

 -   Membri ai unor civilizații foarte avansate au avut un rol important în implementarea și stabilizarea florei și faunei pe planetă, precum și la crearea sau ameliorarea ființelor umane pe baza unor programe de lungă durată. Printre populațiile de astăzi ale Pământului există descendenți ai acestor antici rezidenți, dintre care unii au fost cândva zei și zeițe.
Cronica Akashică, care conține copia vieților fiecărui suflet, petrecute oriunde în univers, se regăsește și este conservată și protejată de către formațiuni specializate aparținând Comandamentului Ashtar .
-   Pentru lungi perioade de timp, o parte din echipajele Pleiadiene ale lui Hatonn au întreprins acțiuni de corectare și menținere a orbitei planetei sau au asigură protecția in jurul Nirvanei de orice încercare de penetrare a unor entități răuintenționate și fără scrupule.

-  De asemenea, echipaje specializate și dotate corespunzător cu tehnica cea mai înaltă, schimbă traiectoria unor corpuri cerești sau câmpuri de materie rezultate din dematerializări produse în cine știe ce parte a universului, dar care au ajuns în proximitatea planetei, unde, dacă nu s-ar interveni, ar putea pune în pericol viața planetei și sistemului planetar, în diferite moduri. (Un exemplu ar putea fi dat de impactul pe care l-ar putea avea asemenea aglomerări de moloz cosmic asupra avioanelor voastre aflate în zbor).
-  Putem enumera și alte multe modalități prin care echipe ale fraților voștri din univers, intervin, protejează sau salvează oameni aflați în aer, pe ape sau la sol. Un asemenea exemplu ar putea fi și cel în care echipaje ale unor nave eșuate sau pierdute în apele oceanului planetar, au fost și sunt salvate de acești prieteni extratereștri. Unii dintre cei salvați rămân pentru totdeauna în planuri paralele unde-și continuă existența, deși sunt considerați morți de către cei din planul de unde au plecat. Istoria voastră este plină de asemenea întâmplări ”nefericite” în care avioane sau vase marine au dispărut cu echipaj cu tot sau, în unele situații, după perioade diferite de timp, au fost descoperite plutind (cazul vaselor maritime) în derivă, intacte dar fără echipaj.

* Asistență extraterestră s-a accentuat și s-a diversificat în ultimii zeci de ani (peste 70), începând cu momentul în care Gaia a lansat Universului semnale SOS de ajutor, corpul ei fizic (Pământul) la acea dată fiind aproape epuizat și riscând să intre în colaps. [Nota C.M.: poate că pentru unii dintre cititori nu ar fi inutil să explicăm mai în detaliu acea situație. Pentru a-și menține traiectoria de mișcare în jurul soarelui, Pământul, și oricare alt corp ceresc, are nevoie de o anumită cantiate de energie necesară pentru a face, din când în când anumite corecții care să-l mențină în  plaja de deviație admisă. Din cauza negativității acumulate în timp pe planetă, (datorată în primul rând activității, comportamentului și gândirii umane), se adunaseră mari cantități de energie negativă localizată în corpurile ființelor, vegetației, masei solului, apei și aerului precum și în obiectele de orice natură create de mâna omului. Aceste acumulări au stricat, de-a lungul vremii, echilibrul sistemului planetar, cu consecințe grave asupra mișcării de rotație și de revoluție a planetei.

Pentru o mai bună intuiție, voi relua exemplul pe care l-am dat într-un articol publicat cu ani în urmă pe un site care mă găzduia. Deci: șituația este similară cu ceea ce se întâmplă cu un titirez. Când îl pui în mișcare, el are o învârtire în plan vertical, în jurul propriului ax de rotație. După un timp, energia care i s-a imprimat inițial, și care se transformă în energie cinetică, începe să se epuizeze, motiv pentru care titirezul se abate din ce în ce mai mult de la poziția verticală, își încetineșe viteza de rotație și, în final, cade. Tot astfel s-ar fi întâmplat și cu planeta noastră dacă, de undeva din exterior, civilizații binevoitoare și cărora le pasă de soarta acestei planete, nu ar fi dirijat spre Pământ cantități enorme de Energie Luminoasă pură, Energie Divină. Cu ajutorul acestor energii s-a pus în aplicare un vast plan de curățare, recuperare și revitalizare a planetei. În câțiva ani negativitatea a diminuat cedând locul energiilor pure, care au redresat situația. Planeta și-a corectat traiectoria și și-a micșorat deviația de mișcare în jurul propriei axe.

Este interesant de spus că omenirea, mai precis, lumea științifică, era obișnuită să știe că Pământul are o anumită deviație de mișcare în jurul propriei axe. Se considera că această abatere era o caracteristică a corpului nostru ceresc, un dat care apăruse odată cu nașterea planetei. În fapt, nu era de loc așa: din cauza nivelului nostru de cercetare, care fusese asigurat exclusiv prin observații de pe planetă sau de la relativ mici distanțe de ea, nu aveam de unde ști că aceasta era o anomalie care se accentuase în ultimul secol. Când cercetătorii (care de data aceasta dispuneau de mijloace de observare din satelit) au observat că în ultimii ani deviația de mișcare a planetei în jurul propriei axe, a început să se micșoreze (urmare a primirii enormelor cantități de energie luminoasă, pură), lumea științifică s-a alertat și s-a îngrijorat, așteptându-se la ceea ce putea fi mai rău. Abia acum a început să se ințeleagă realitatea; numai că ea vine ”la pachet” cu necesitatea de a recunoaște întregul ansamblu în conext universal precum și existența celor care ne-au ajutat. Din această cauză, s-a trecut totul sub tăcere, ca multe alte realități cunoscute de unii oameni dar care sunt interzise majorității. Ignoranța noastră este certificatul de garanție a menținerii omenirii sub controlul ”Iluminaților”]

Pe lângă lumina trimisă planetei, care va continua până când planeta se va stabiliza bine în 4D sau va trece în dimensiunea 5D, diferite civilizații utilizează diverse tehnologiile pentru a ajuta sistemul planetar în foarte multe domenii.
De exemplu, atunci când ”Iluminații” provocă un eveniment geofizic (un cutremur, erupție vulcanică, contactul a două plăci tectonice etc), echipaje specializate ale fraților extratereștri intervin în timp real pentru ca energia acelui eveniment (pe care autorii îl doresc catastrofal) să fie disipată, prin activarea unei rețele (grilă, matrice, filtru) energetice din timp pregătită și aflată în stare de stand by (Nota C.M.: opera echipelor lui Hatonn). În acest fel, se diminuiază mult efectele, amploarea distrugerilor este mult redusă iar numărul victimelor, mult mai mic decât și-au dorit-o acești specialiști ai răului.
- În ceea ce privește situațiile meteo extreme, create de ”Iluminați”, tot cu intenția de a provoca distrugeri și moarte (modalități de obținere a energiilor fricii), echipaje, de asemenea specializate, intervin pentru devierea cicloanelor, a grindinii, tornadelor (care, de fapt, sunt tot cicloane dar cu anumite caracteristici) către zone nepopulate, unde pagubele vor fi minime sau de loc.

Aici este cazul să amintim că Mama Pământ provoacă și ea, la rându-i, asemenea fenomene, ele fiind mijloace prin care planeta își curăță anumite zone de negativitate. Numai că planeta ia măsurile cele mai adecvate pentru ca distrugerile să fie cât mai neînsemnate.

 – Apoi, amintiți-vă de virusul numit SARS, gripa aviară, gripa porcină sau H1N1, produse de laborator, care au apărut brusc pe scena lumii, simultan cu trâmbițele mass-media, plătită să îngrozească oamenii. Cum vă explicați că aceste izbucniri, amenințări și încercări apărute ca din senin, au o viață foarte scurtă? Deși se vorbește la început de presupuse pandemii, sacrificii imense, moartea a milioane de păsări, animale sau chiar oameni, după o scurtă perioadă, totul revine la normal, ”pandemiile” dispar și nimic din ceea ce mass-media aservită trâmbița, nu se mai întâmplă.  
Explicația constă în munca și intervenția promtă a echipelor specialiștilor extratereștri, care monitorizează toate aceste încercări și iau măsuri de anihilare din fașă a acestor acțiuni criminale. Nicio pandemie nu a avut loc, pentru că membri ai familiei noastre universale au neutralizat acești viruși obținuți în laborator, care erau destinați să provoace haos, groază și moarte.
 - Accidentul nuclear din Japonia, care a avut un impact local și limitat, credeți că ar fi avut aceleași efecte dacă prietenii și frații voștri extratereștri nu ar fi avut contribuții foarte importante?
- Scurgerile de petrol din Golful Mexic, credeți că ar fi avut doar efecte limitate (importante, totuși) asupra faunei și florei oceanice, dacă formațiunile ET nu ar fi intervenit?

Multe, îndrăznim să spunem, chiar foarte multe evenimente cu iminență distructivă sau chiar catastrofală au fost anihilate sau stopate de către prietenii voștri din afara planetei.
- În că și mai importantă a fost și este supravegherea și inactivarea tuturor focoaselor nucleare care se intenționa să fie aruncate aupra unor zone ale planetei sau prevenirea unor atacuri teroriste asupra unor obiective. După cum cunoașteți, asemenea intervenții de anihilare au avut și au loc în baza prevederilor Decretului Creatorului promulgat în urmă cu câțiva ani.
- Ființe de Lumină omniștiente și reprezentanți ai unor civilizații din univers, extrem de înaintate, circulă printre voi pentru a vă ghida în acțiuni benefice pe care vi le sugerează. Inutil să vă spunem că voi n-ați avea cum ști care dintre oamenii cu care vă intersectați nu este pământean. 

De ce se întâmplă toate acestea, pe care le vedeți și, mai ales, nu le vedeți? 
Pentru că planeta voastră este mult iubită de Creator, și a fost aleasă să fie un laborator în care creaturile Sale inteligente să poată efectua un anumit tip de experiențe, pe care și le pot lua din infinitatea posibilităților.

Voi sunteți suflete voluntare care v-ați ales un corp fizic care să vă ajute să aveți tot felul de experiențe pe această planetă. V-ați ales aceste vremuri pentru a fi pe Pământ, deoarece este perioada unor procese și transformări fie unice, fie rarisime în univers. N-ați fi putut rata această ocazie!

De fapt, este o obișnuință ca suflete foarte evoluate să aleagă o viață sau un șir de vieți în planuri inferioare, cu scopul de a realiza experiențe de o anumită factură, experiențe care, altfel, n-ar putea fi efectuate în planuri superioare.

Acum, permiteți-ne să revenim asupra aspectului de negativitate, de energie negativă. 
Cu ceva timp în urmă, v-am spus că negativitatea care devenise adânc înrădăcinată în sistemul vostru planetar, ca urmare a multiplelor brutalități ale omului asupra semenilor săi, asupra animalelor, plantelor și naturii, în general, această enormă negativitate, zic, a fost substanțial eliminată.

Sursa principală a producerii negativității a fost ființa umană. E regretabil, dar acesta este adevărul. Au existat și există și alte numeroase surse dar ele sunt insignifiante, comparativ cu ceea ce a fost în stare să ”producă” omul.

Suzy
În mesajele anterioare am afirmat că tot ceea ce există în univers și în cosmos este o anumită formă de energie. Că este palpabil ori nu, orice este creat din energie. Cuvintele, gândurile sunt tot forme de energie. Activată și dirijată într-un anumit fel, orice energie poate deveni capabilă să producă efecte. 
Este importantă desigur și mărimea sursei de energie, pentru a putea produce un anumit efect, dar, cea mai importantă este puterea de concentrare, de focalizare a energiei (n.m., un exemplu pragmatic: laserul).  De asemenea, am explicat de ce iertarea și recunoștință (tot forme de energie) sunt atât de importante. Dovezi din aceste adevăruri universale se găseau în practica spirituală antică, Ho'oponopono (n.m: constă în anumite ritualuri,incantații, meditații, răspândirea în acea atmosferă a unor substanțe odorizante etc), considerată ca reprezentând " elixirul harului divin”. 
Realizarea dr. Hew Len, un fost psiholog la un spital pentru criminalii nebuni din Hawaii, este un exemplu uimitor de eficacitate a Ho'oponopono-lui. În loc să-și vadă și să-și viziteze pacienții, timp de doi ani, el a rămas în biroul său unde consulta fiecare fișă în timp ce pronunța un fel de mantră, de tipul: "Îmi pare rău! Te rog, iartă-mă! Te iubesc! Vă mulțumesc! " În tot acest timp se concentra asupra câte unui pacient căruia îi trimitea, gânduri vindecătoare. După anumite perioade, pacientul se însănătoșea și era eliberat.

Această este o dovadă remarcabilă a puterii pe care o au gândurile și sentimentele focalizate pe anumite subiecte.

Metode de acest gen ar putea fi aplicate atât între pământeni (ele funcționează și acum dar nu la modul conștient și organizat ci haotic) sau între ființele umane și cele extraterestre, indiferent de localizarea lor. De fapt, ele sunt activate dar, probabil, într-un singur sens, adică de la familia galactică și universală către voi.
Vă trimitem, prin metoda de mai sus (!), iubirea noastră necondiționată și așteptăm ca viața pe planeta voastră să devină una armonioasă și plină de bune intenții.
Matei, cu channeling-ul asigurat de Suzanne Ward, mama mea.

SURSA: www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu