Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

LEGEA SACRĂ A ELIMIINĂRII (1)



Prezentată și comentată de Sanat Kumara


Linda Dillon)  
SuzanneMaresca

Traducere Constantin Mihăilescu (C.M.)
(prima parte)


Suzanne Maresca: Bine ați venit la o nouă întâlnire pe calea undelor cu ființe celeste, prin channelingul asigurat de Linda Dillon, de la  ”Consiliul iubirii”, și autoare a“The New You: Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart 
Consciousness” (Noul Tu: Creșterea Strălucirii Conștiinței Inimii) și eu, Suzanne Maresca.

Astăzi, vom fi insoțiți de iubitul nostru ghid Sanat Kumara pentru a discuta despre Legea Universală a Eliminării.

S.K.
Consiliul Iubirii ne spune că aceasta este o lege utilizată rar, deoarece doar uneori este cazul ca unele creații greșite să fie făcute să dispară pur și simplu .
După ce vom învăța să invocăm această lege și vom căpăta o anumită ușurință și precizie în folosirea ei, o vom putea utiliza și pentru a-i ajuta pe alții să învețe cum să elimine unele modele create care au dovedit că nu servesc binelui celui mai înalt.
Legea Eliminării este, de fapt, metodă de vindecare avansată, utilă atunci când ne confruntăm cu probleme cronice care nu pot fi eliminate altfel. Linda susține, în cartea pe care am amintit-o, că vom putea folosi această lege pentru vindecarea și re-nașterea planetei noastre. Eu sunt încântată să pot spune că suntem pregătiți pentru asemenea acțiuni benefice pentru planetă și pentru umanitate.
.

Bună dimineața, Linda.
Linda Dillon: Bună dimineața, Suzanne. Bună dimineața la toată lumea.

Da, astăzi se simte ca va fi o zi mare. Noi într-adevăr, așa cum ai spus mai devreme, ne vom afla pe un teritoriu încă neexplorat.
Pentru mulți, această Lege a Eliminării reprezintă cu adevărat o noutate. Aceasta, probabil, înseamnă că nu numai tu sau câțiva vor fi capabili s-o folosească, însă, oricum, ea va putea fi utilizată cu extrem de multă responsabilitate. Este deosebit ca la acest moment al evoluției noastre, să ni se facă o predare despre o asemenea lege destul de rar utlizată. Cred însă că nu trebuie să ne facem asemenea griji, atâta timp cât vom fi sub îndrumarea și controlul iubitului nostru Sanat Kumara. Așa că, haideți să avem toată încrederea!
Suzanne Maresca: Da, să nu ne facem griji inutile! Noi știm că ”ei” nu ne vor lăsa să facem ceva care nu face parte din planul Mamei Divine. 

LD: Chiar așa!
SM: Absolut! Există, de asemenea, întrebări cu privire la acest lucru, pentru că e o idee nouă, spre deosebire de Legea Transmutației cu care suntem mai obișnuiți.

LD: Cred că în ceea ce privește știința și înțelegerea noastră de cum merg lucrurile, apar unele contradicții pe care nu ni le putem explica, deoarece noi nu gândim că ceva - o situație sau o energie - indiferent de forma ei, ar putea dispărea pur și simplu. Suntem din ce în ce mai deschiși să ne refacem instrucția legată de acest nou mod de cunoaștere. 
Suntem gata să acceptăm, căci așa am fost învățați, ca o energie să se poată tranforma în alta dar nu putem accepta, conceptual, ca ea să dispară pur și simplu. Oricum, este vorba de un nou concept care n-a făcut parte din modul de a gândi al pământeanului. Unde să se ducă acea energie, să fie ea eliminată sau creată din nimic, așa cum o poate face Mama/Tatăl Dumnezeu, care știe să facă orice din nimic?  
Cam în ultimul an, am observat că cei care mă solicită se confruntă cu un anume fel de probleme, care reclamă un mod nou și mai dificil de rezolvare. Acum, eu nu sugerez ca oamenii de pe Pământ nu ar putea fi capabili de performanțele celor care pot fi numiți ”semințe stelare”, sau ”hibrizi”.Cred că ar fi foarte trist și nu cred că Sanat Kumara ar permite de fapt. Dar este interesant căci conceptul și ideea încep să se strecoare în conștiința oamenilor.
SM: Nu îmi pot imagina că o ființă ar putea să fie anihilată, pentru că am văzut mesajele transmise prin channeling care vorbesc despre cei intunecati care într-adevăr nu doresc să-și intensifice Lumina, o refuză, și preferă să-și continuie existența în întuneric. Mi-ar face plăcere să cred că ei oricum se vor întoarce la UNUL (SURSĂ). 
LD: Ai dreptate. Eu cred că această lege ne va ajuta să eliminăm tote lucruruile create pe baza vechilor energii, lucruri caracteristice dimensiunii a 3-a pe care, slavă Domnului, am părăsit-o de puțină vreme. Mă refer la limitările care ni s-au impus, ura, minciuna, lăcomia, controlul și lipisurile de tot felul..
Acestea sunt toxine ale existenței cu care ființa umană s-a încărcat în dimensiunea inferioară și pe care trebuie să le anihilăm, căci nimeni nu vrea cu adevărat să rămână împovărat cu asemenea energii.

SM: Dar să revenim la obiectul întâlnirii noastre de astăzi și să începem, ca deobicei, cu o meditație.
LD: Cred că este o idee foarte bună.
Meditația începe la ora 13:02. 

 (după meditație) 

Sanat Kumara: Salutări, eu sunt Raj. Bine ați venit, prietenii mei dragi, prieteni de orice culoare, conectați la orice rază, la orice parfum.
Ei, da, există un timp, un loc și un nivel de maturitate spirituală la care ajungi atunci când vei lucra cu această lege a eliminării. Dar aceasta nu este la îndemâna oricui. Nu toți se vor putea folosi de ea. O vor putea utiliza ”războinicii luminii”, făcătorii de pace, vindecătorii, profesorii spirituali, ghizii de cale, păzitorii. N-am menționat toate categoriile?
Există momente în viața voastră, de-a lungul călătoriei pe care o efectuați, când trebuie să faceți evaluări corecte, să discerneți ce este mai bine de făcut și la ce trebuie să renunțați. În multe situații nu aveți modele la îndemână, nu știți cu ce fel de energii vă confruntați. Sunt energii care ajută scopului pe care vi l-ați propus, sau energii care se opun înaintării voastre pe cale? Mereu trebuie să aveți puterea și capacitatea de a alege corect acele energii care vă slujesc vouă și colectivității. 
Perioada aceasta se caracterizează, încă, pe existența în proporție covârșitoare a energiilor vechilor sisteme care trebuie eliminate.
Dragi inimi, adevărul despre această Lege a Eliminării se referă și la realizarea puterii lui UNU care vă ajută să mergeți din ce în ce mai departe, chiar scurtând timpul.
În efortul de a înțelege bine această lege, vă este de mare ajutor Legea Interacțiuni și Legea Dispensației despre care am vorbit săptămâna trecută. 
De fapt, este vorba de a ști cum să faci pentru a elimina povara cu care te-ai încărcat de-a lungul timpurilor, povară pe care ați căutat-o și ați contractat-o cândva, considerând că aveați nevoie de ea. Împovărarea voastră s-a făcut atât prin acțiune (fapte), afirmație (vorbă) sau intenție (gândire). Mulți au uitat, sau au crezut că nu știu, că imaginația este o modalitate, un punct forte, al actului de creație.
O altă lege care vă va ajuta în aplicarea Legii Eliminării este Legea Uniformității (a Similarității) care spune că ceea ce este ”jos” este și ”sus”, ceea ce este ”în afară” este și ”înăuntru”. Când vă veți gândi să eliminați ceva din interior va trebui să extrapolați și ce ar urma să se întâmple în afară. Și aceasta se poate extinde dincolo de dimensiunea inferioară 3D.

De exemplu, dacă sunteți în acțiunea de eliminare a urii sau a bigotismului (Nota C.M.: habotnicie, mai ales religioasă) și simțiți că ele acționază în sfera în care locuiți, ceea ce vă dă ocazia ca zilnic să observați astfel de manifestări, aruncând o privire în afara acestei zone îți poți spune: ” bine, n-o să întâlnesc această situație și dincolo de aceste limite, căci acolo domnește iubirea și armonia”. Și atunci te decizi să acționezi prin Legea Eliminării. Ceea ce vreau să spun este că înainte de a te decide la o astfel de anihilare (eliminare), trebuie să fi încercat toate sistemele de evaluare, inclusiv cele subsidiare. 
Să zicem că v-ați hotărt să rezolvați o problemă de bigotism, mai ales că această atitudine care se moștenește din tată în fiu, a adus și aduce prejudicii constante și importante civilizației umane. 
În analiza ta te gândești:" bine, ce lecție urmează a fi învățată de către membri colectivițății de unde vreau să extrag și să elimin această credință? Este pentru binele cel mai inalt al fiecăruia și al colectivității să fie eliminată din credința și obiceiurile acelui areal? Sau ar trebui să fie în totalitate sau parțial conservate? "
Pentru că, de exemplu, bigotismul împinge la renunțarea de sine, la absenteismul sufletului care se lasă antrenat în obiceiuri și cutume colectiviste, precum și la absența iubirii de sine. 
Linda
De aici, de la concuzia ”eu mă disprețuiesc, mă urăsc” se ajunge repede la : ”urăsc pe toată lumea pentru că și ea mă urăște pe mine!” Vă imaginați până unde se poate ajunge cu un asemenea tip de educație și de credință. Din acest motiv, uneori este bine a se stabili niște limite până la care să se meargă pentru a nu demola și ceea ce s-a creat bun.

Trebuie avut mare grijă ca tot ceea ce este benefic să rămână, să se conserve și să fie consolidat. În multe cazuri, consolidarea poate fi obținută doar prin eliminarea a ceea ce era inutil și reprezenta un balast, pentru indivizi sau pentru colectivitate. 
Extrapolând, aș putea spune că o atitudine și o orientare corectă, vor putea exclude ca omenirea să intre într-o fundătură și să nu mai repete trista și regretabila experiență a Atlantidei și Lemuriei. 
Acele lecții au fost prea severe; în acea situație nici nu s-a vorbit sau aplicat Legea Eliminării, pentrucă lumea nu ajunsese la nivelul la care această lege să poată fi predată și înțeleasă. Societatea actuală, însă, este pregătită să o primească  Dragă Suzanne, sunt sigur că ai un milion de întrebări să-mi pui.
Vă aștept întrebările.


SURSA : http://goldenageofgaia.co

(C.M:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu