Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 octombrie 2013

Interviu cu Commander Kenan, de pe Lyra (2)

EXTRAORDINAR!

(28 sept. 2013; channeler Konstantinos)

Konstantinos: Ai fi de acord ca acum să trecem la descrierea navei-mamă, despre care mi-ai spus în prima parte a
Kenan
conversației noastre? Ai un anume loc unde stai? Am primit deja, telepatic, imaginea și numele navei, precum și unele detalii ale părților componente. Doresc, deasemenea, să menționez că, în timp ce recepționam aceste imagini, am observat pe cer, de la fereastra locuinței mele, un nor cu o formă deosebită, sugerând faptul că el masca o navă spațială. Îmi poți confirma? 

Kenan: Se pare că ai nevoie de o confirmare. Iat-o.
Konstant.: Mulțumesc pentru acest lucru. Am făcut imediat o ”fotografie” a acestei nave.


”norul”
Kenan: Acum, să continuăm cu descrierea părților navei mele, Thoria, care funcționează cu oxid de thoriu  Prima dată când această navă ți-a apărut în imagine, te-ai gândit la o lampă cu petrol. Ei bine, vă spun că la fel ca la o lampă cu petrol, principiul se regăsește și la nava noastră Thoria, lumina ieșind prin proieminența frontală în scopul de a lumina zonele întunecate într-un jet suficient de gros, reglat de un fel de jaluzele. În acest mod orientarea în spațiu devine mai ușoară.
(Wikipedia: Thoriu este un element chimic natural radioactiv cu numărul atomic 90 și simbol chimic Th, ce se găsește în natură (izotopul său cel mai stabil 232Th, care are un timp de înjumătățire de peste 14 milioane de ani). A fost descoperit de minerologul norvegian Morten Thrane Esmark (1801 - 1882) în 1828, în Norvegia, lângă Brevig și identificat de chimistul suedez Jöns Jacob Berzelius. Numele de thoriu este o referință la Thor, zeul războiului în mitologia scandinavă. Thoriul este considerat a fi combustibilul nuclear al viitorului. Canada, China, Germania, India, Olanda, Regatul Unit și S.U.A au făcut numeroase experimente utilizând thoriul combustibil nuclear substituent. Mai puțin radioactiv decât uraniul, thoriul poate fi exploatat în cariere de suprafață, iar acest lucru are un impact minim asupra mediului și costuri relativ reduse de valorificare. Cantitatea estimată de thoriu din scoarța terestră este de trei până la patru ori mai mare decât cea a uraniului. Principalul minereu din care se extrage thoriul este monazitul.)                                                                                           
Inventatorii lămpii voastre de petrol s-au inspirat, atunci când au ales forma? Nu spun că cineva le-ar fi limitat inspirația dar, în cazul ăsta, a existat o analogie. 
Există o infinitate de moduri de abordare și de punere în practică a unor idei, din moment ce există miriade de forme de viață, cu nivel de înțelegere diferit, astfel că forma finală a unui lucru, chiar dacă se bazează pe un principiu comun, să difere foarte mult. Și cu asta, haideți să începem cu descrierea nivelurilor pe care s-a construit Thoria. 

Nivelul unu: Este conceput și realizat ca un vârf, un fel de antenă, prin care se recepționează fluxuri de Lumină Albă, modulată, lumina cuprinzând diverse instrucțiuni, îndrumare sau o serie de comenzi trimise de SPIRIT, codate într-un anumit fel de surse superioare intermediare sau primite direct de la SPIRIT. Aceste semnale au o foarte înaltă frecvență, pentru interpretare și utilizare fiind necesar un anumit nivel de decodare. 
Nivelul doi: La acest nivel se obține Energia Aurie, o lumină astrală extrem de concentrată (focalizată), care, frecvențial, se află mai jos decât Lumina Albă. Funcția acestui nivel, care lucrează cu Lumină Aurie, este de a îndeplini rolul de filtru care face suportabilă lumina venită de la Elohimi, de la Arhangheli sau de la SURSA A TOT CEEA CE ESTE. Această treaptă descendentă ca frecvență de vibrație este absolut necesară navei și echipajului, căci fără ea aceștia nu ar putea rezista. Înafara acestora noi mai suntem vizitați și de Maeștri Înăilțați. 
Nivelul trei: La acest nivel se află și habitatul meu personal. Este astfel conceput și realizat încăt oferă o minunată priveliște. Pereții acestui habitat pot fi modificați în spațiu la dorință. Există un mic mecanism (un fel de emițător) care poate trimite în spațiu emisiuni holografice. Dispun, deasemenea, și de un spațiu simplu și fermecător, unde mă pot odihni, atunci când este necesar. 
Toate legăturile cu exteriorul (informări, ordine, situația zonelor prin care nava urmează să treacă, legăturile cu oricare navă aparținînd flotei mele etc) ajung la acest nivel unde  au loc adaptări sau modulări/demodulări de frecvență și amplitudine. 
Eu sunt primul care primește informația de orice fel și de oriunde. Tot de aici se realizează transmisiunile telepatice cu echipajul aflat pe navă sau echipajele celorlalte nave aflate sau nu în misiune. Sunt și cazuri când anumite informații sunt stocate pentru a fi transmise ulterior echipajelor, în funcție de dispozițiunile pe care le primesc și cărora mă conformez. 
Nivelul patru:
Într-un aranjament circular, există apartamentele membrilor echipajului navei-mamă, Thoria. Echipajul navei noastre numără 531.725 de membri, dar acest număr poate suferi unele modificări, în anumite momente, perioade sau situații. În cazul când devine necesar, spațiul de locuit poate fi extins fără dificultate. Dar și fiecare deținător de locuință, poate să-și facă anumite modificări ale habitatului, în funcție de gusturi și de necesități. Atât dimensiunile cât și forma spațiului pot fi modificate la voință, inclusiv materializarea conținutului acestor spații. 

În plus, există echipamente care fac posibilă vederea holografică care conectează corpul astral la un transmițător holografic. Această conectare se poate realiza prin transmiterea gândului către destinația și persoana dorită. 
Cu aceste dispozitive, noi putem ține legătura cu locurile și ființele de acasă sau de oriunde. Pentru ”vizite” ne putem folosi foarte bine de corpurile noastre astrale. 
Cu toate acestea, nu trebuie să vă imaginați că suntem înghesuiți ”ca sardelele”. Spațiul fiecăruia este absolut suficient, și dacă n-ar fi, fiecare poate să și-l extindă.
Nivelul cinci: Este spațiul în care au loc diversele simulări precum și pregătirea teoretică și practică.
De asemenea, tot aici se face expunerea planurilor de acțiune și modalitățile în care vor trebui ele îndeplinite. Au loc și anumite informări care necesită un anume mod de relaționare cu echipajul. 

Nivelul șase: Este sala în care se țin consiliile sau întâlnirile cu diverși vizitatori de pe alte nave, din alte lumi sau cu ființe din planuri superioare.
Nivelul șapte: este, în esență, ocupat de un cristal uriaș care conservă Energia de Smarald, necesară navei și pe navă. Folosim această energie, în principal pentru scopuri terapeutice, atunci când situația o impune.  
Nivelul 7a: este spațiul în care echipajul devine activ și, de asemenea, la acest nivel se află echipamentul mecano-biologic al navei. 
Aproape în centrul spațiului 7a se poate vedea un cerc pe podea. Acest "cerc" este, de fapt, punctul de unde se inițiază teleportările, când cineva trebuie să ”călătorească” spre un loc din spațiul galactic sau universal. Operațiunea de teleportare are loc aproape instantaneu, după lansarea comenzii. Deci, acest tip de călătorie se efectuiază cu corpul fizic nu doar cu cel astral. 
Nivelul opt: Cameră de divertisment, relaxare, de întinerire și de terapie. Folosim procedee de impresionare puternică holografică pentru formarea unor molecule și celule noi, condensate printr-un procedeu de puternică iradiere astrală vibrațională, care au drept rezultat înlăturarea celulelor și moleculelor epuizate sau îmbătrânite, și înlocuirea lor cu altele noi și foarte tinere. 
Toate aceste proceduri au loc într-o atmosferă și un mediu creat foarte realist și care reproduce oaze de verdeață, păduri etc. În locuri adecvate se găsește o vastă bibliotecă cu texte pline din Înțelepciunea Duhului și care vizează diferite civilizații. Opere de artă deosebite și o muzică suavă și plină de divine înțelesuri, se aude în surdină și te pătrund până în profunzimea sufletului. În acest loc ești convins că ai stabilit o legătură directă cu SURSA. O armonie deplină regăsești în acest spațiu aproape sacru, unde mintea, sufletul și Spiritul se contopesc, într-un spectru vibrațional extrem de pur și de înalt. 
Nivelul nouă: Este spațiul în care vin și de unde pleacă toate cele 235.000 nave. Un fel de hangar a cărui mărime este dincolo de puterea voastră de a vă imagina. 
Nivelul zece: Este spațiul (hangarul) rezervat celor 117.500 ambarcațiuni de mici dimensiuni, navete de cercetare. Aceste mici navete sunt fără echipaj și sunt dirijate de la distanță, telecomandate. 
Imaginea și traseele pe care ele cuirculă sunt afișate automat pe un ecran și retransmise instantaneu pe ecranele centrale aflate în sălile în care echipajele devin active, pregătindu-se pentru misiune. Aceste mici navete au dimensiuni liliputane, comparativ cu cele de la nivelul 9. Ele nu sunt prevăzute cu habitaclu pentru echipaj.
Nivelurile 11,12,13.14, 15 și 16: Sectoarele 11 și 16 servesc pentru acoperirea (mascarea) navei, scop în care sunt utilizate fluxuri de Raze Violet și Raze Cyan cu ajutorul cărora se produc niște "bule" de cristal (secțiunile 13 și 14). Aceste ”blue”, deși subtile, sunt foarte rezistente (se folosesc tehnici de puternică condensare). 
Nivelurile 12 și 15 sunt reprezentate din niște injectoare/ejectoare suplimentare prin care fluxurile mixate ale celor două raze acoperă partea din spate a navei, așa cum se poate observa pe schița pe care ai realizat-o. 
Razele Violet sunt utilizate ca remediu terapeutic, un tratament în caz de necesitate pentru navă și pentru echipaj și, împreună cu Raza Cyan, formează un fel de scut protector foarte eficient. Ambele raze combinate formează un câmp de protecție biologică inexpugnabil, de nepătruns, care conferă navei și atribute de invizibilitate pentru toate câmpurile exterioare, lucrând pe frecvențe diferite. Totodată, aceste fluxuri energetice fac imposibilă o expunere periculoasă, protejând întregul sistem al navei de orice tip de atac venit din afară. 
Deasemenea, sistemul protejează complet nava chiar și atunci când trebuie să trecem prin porți energetice foarte puternice (Nota C.M.: se referă, oare, și la ”găurile negre?”), pentru care am primit permisiunea de survolare. 
Când Razele Violet și Cyan sunt combinate cu energia cristalelor Emerald, rezultă o energie formidabilă, de genul celor care se întâlnesc în stele, cum ar fi soarele vostru, unde au loc puternicele erupții solare. 
O anumită combinație a acestor trei energii, conduce inevitabil la explozii pe o mare suprafață. 
Uneori, navele noastre trebuie să treacă chiar și prin soare. Această traversare este posibilă printr-o anumită dozare în combinația celor trei energii ale Razelor Violet, Cyan și Emerald. (Nota C.M.: prin producerea unor explozii controlate, materia solară este împinsă în lături, formându-se un fel de tunel prin care poate înainta nava, fără ca materia din soare să o atingă. Fascinant, nu!?). 

Evident, când vorbim de raze, vorbim și de energie și de un anumit nivel de vibrație. Nivelul înalt de vibrație crește cu cât te apropii de centrul galaxiei. 
(Nota C.M.: din toată această expunere, eu înțeleg că folosind Razele Violet, Cyan și Esmerald, sau o combinație a acestora, ei ”învelesc” nava într-un strat energetic care asigură: 
- inexpugnabilitatea navei la orice tip de atac din exterior, 
- izolarea de orice mediu exterior ceea ce le conferă 
- posibilitatea de a trece prin orice formă de materie sau energie, 
- imposibilitatea pătrunderii în navă a oricărui tip de microorganisme, precum microbi, viruși etc., probabil, existenți în spațiile prin care nava se deplasează, 
- invizibilitatea, la dorință, a navei, pentru orice abservator exterior). 

Konstantinos
La frecvența de vibrație corespunzătoare, într-adevăr, soarele vostru poate fi asimilat cu o poartă energetică prin care se poate trece dintr-un punct în altul al spațiului.
Dar, dacă ne dorim o " teleportare ", unde putem avea mai mult control asupra destinației dorite, avem posibilitatea, pe care ne-o dă tehnologia de care dispunem, de a combina toate energiile utilizate pe Thoria (Violet, Cyan, Emerald, Auriu și Alb). Rezultanta este o energie mixată, judicios dozată, cu ajutorul căreia ne putem teleporta cu navă cu tot în orice punct din spațiu. 
Desigur, atunci când dorim, putem activa teleportarea doar pentru unii dintre membri echipajului. 
Mai menționăm că această teleportare se poate face în diverse dimensiuni.

În sfârșit, mai menționez și faptul că echipe specializate se îngrijesc de ”buna funcționare” a aștrilor, inclusiv a soarelui vostru, care sunt permanent monitorizați și ”reglați” corespunzător pentru evitarea oricăror situații care ar afecta negativ sistemele solare pe care le deservesc precum și pentru asigurarea unei îndelungate fruncționări la parametri optimi a acestor surse enorme de energie, vitale pentru menținerea, perpetuarea și evoluția vieții.

SURSA: http://konstantinoslightwork.wordpress.com.
         
(C.M.)

2 comentarii:

  1. In acest text razele ca violet sau --Cyan --aceasta raza nu sti ce culoare are ? Ma bucur cand aud de cristalele mele preferate ca violet (ex fluorina) si smaraldul ECATERINA

    RăspundețiȘtergere
  2. IN D5 MAI EXISTA MOARTE ? SPUN ASTA PENTRU CA KENAN A ZIS CA A FOST DEZINTEGRAT CU TOATE CA FACEA PARTE DIN D5.3

    RăspundețiȘtergere