Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 septembrie 2013

SaLuSa - 19 sept. 2013.



Channeled by Wally.

Un eveniment care va crea multă efervescență și inspirație este pe cale să se producă și aceasta va mișca multe inimi, ceea ce va face ca multe ființe umane să se convertească și să creadă, de data aceasta, cu tărie în adevărurile despre care diversele surse superioare v-au făcut comunicări, de o perioadă relativ lungă de timp. În grupul mare al
SaLuSa
neîncrezătorilor am plasat, nu în ultimul rând, și pe scepticii materialiști.


Draga Gaia ține în îmbrățișarea ei  ajutând la nașterea unei noi conștientizări în lumină, oferind trimișilor noștri aflați în navele care vă survolează planeta posibilitatea de a observa cum punctele luminoase de pe planetă cresc ca număr , intensitate și arie de cuprindere. Ele sunt dovada clară a creșterii nivelului de conștiință. Unul dintre aceste focare luminoase, și care a crescut repede și minunat în ultimii ani, se află localizat pe teritoriul numit de voi Islanda. Acest puternic punct luminos stă ca un ghimpe înfipt în trupul Cabalei.
Aroganța și amenințarea cu războiul practicate de SUA și de principalele state europene occidentale, provoacă creșterea karmei negative, ceea ce va duce, până la urmă, la ruinarea acestor țări care se vor confrunta cu situații foarte grele de supraviețuire. La un moment dat, ele vor fi incapabile să-și mai utilizeze moneda și să-și asigure o creștere economică corespunzătoare. În acest mod, ele nu vor mai putea susține cheltuielile necesare pentru menținerea unor forțe armate corespunzător dotate. Noi nu vom putea interveni pentru ușurarea situației create în aceste state căci va fi vorba de stingerea unor obligații karmice, pe care guvernele acestor țări și le vor fi creat.         
O pierdere de putere și de control în ceea ce privește ultima Cabală este în curs de desfășurare și ea nu se va opri până când toate aceste economii și corporații nu vor ajunge în stare de faliment. Abia din acel moment noi vom putea aduce noile tehnologii care vor reface rapid economiile și vor aduce bunăstarea, pe baze noi, echitabile și lipsite de exploatare. Ne referim prioritar la domeniul transporturilor (mijloace de transport supersonice), apariția și promovarea replicatorilor în alimentație, tehnologii cu aplicabilitate în gospodăriile oamenilor, utilizarea energiei libere etc. Toate acestea vor conduce la creșterea nivelului de conștiință și de cunoaștere în diferite domenii. 
Legile vor fi clar formulate, pentru ca fiecare să le poată interpreta și utiliza, renunțându-se la actualul jargon juridic, elaborat doar pentru uzul și înțelegerea unui grup restrâns de specialiști. Legile de până acum au fost formulate și elaborate pentru a ascunde scopul lor esențial: apărarea intereselor unei minorități în dauna majorității. 
Legile voastre au fost elaborate pentru a asigura perpetuarea exploatării muncii celor mulți și apărarea intereselor celor care vă manipulează. Asta și explică de ce aproape nu există state pe planeta voastră în care să nu apară nemulțumiri.
În ceea ce privește intenția unor state de a provoca un conflict atomic, vă reamintim că nicio rachetă nu va putea fi lansată sau să-și atingă ținta, deoarece civilizațiile care au în sarcină acest obiectiv monitorizează permanent acțiunile militare și vor anihila promt orice încercare de atac.


Am mai dori să spunem ceva în legătura cu tendința de polarizare a societății umane: unii doresc să impună pacea cu forța, dacă s-ar putea, iar alții se străduiesc să o submineze. Atât idealiștii cât și pragmaticii trebuie să încerce o conciliere și să nu admită polarizarea societății deoarece aceste disensiuni escaladează și amplifică situații care pot deveni explozive, deși, în stare incipientă, ele puteau fi aplanate în modul cel mai pașnic. Tratarea oricăror probleme fără dorința de conciliere, sau doar cu pretenția ca punctul de vedere al uneia dintre părți să fie luat în calcul, nu poate conduce la restabilirea unei zone de pace și înțelegere. Suveranitatea oricărei națiuni trebuie respectată, iar atunci când în interiorul granițelor apar ostilități, factorii externi nu trebuie să intervină decât în mod pașnic și cu dorința de a diminua și opri suferința.


Dragilor, voi sunteti ființe creative foarte puternice, cu un simț înnăscut al dragostei pentru ceilalți și pentru planeta voastră. Civilizațiile din Federația Galactică, care este o organizație vastă în întreaga galaxie, cunosc și văd acest adevăr, chiar dacă, actualul comportament al multora dintre voi nu lasă să se întrevadă aceste însușiri. Ele au explicația lor istorică și nu constituie dovezi ale caracteristicilor voastre native. Pe măsură ce vă veți recupera însușirile cu care ați fost dotați de Creator, încă de la început, antagonismele vor diminua iar abilități precum telepația, levitația, transferul instantaneu al materiei etc. vă vor ajuta să pătrundeți tot mai adânc în viața civilizațiilor galactice, pe care veți începe să le cunoașteți și să le vizitați. Ca să nu mai vorbim de posibilitatea fiecăruia dintre voi de a ne vizita și chiar trăi, pe diferite perioade, pe navele noastre spațiale care circulă în galaxie și în univers. 
Barierele puse în calea înaintării voastre spre univers și multidimensionalitate, de către forțele întunecate, nu mai sunt, de o bună bucată de vreme, de neînlăturat. Aderarea planetei Pământ la Federația Galactică este aprobată și așteptată de civilizațiile membre. În acest sens, știm că repetarea acestui tip de mesaj poate deveni stereotipă. O facem, totuși, pentru cei care abia acum au atins nivelul de vibrație care le dă posibilitatea să înțeleagă corect starea de fapt. 


Cu privire la ființele care v-au nedreptățit, v-au asuprit și v-au făcut să suferiți, vă spunem că spiritul de dreptate va fi instaurat, astfel ca toată energia negativă să fie înlăturată și înlocuită cu energie pozitivă, energie a luminii. Actul de dreptate împotriva celor care au produs crime nu se va săvârși ca un act de răzbunare ci de recuperare asufletelor deviate de la calea Luminii. Cei nedreptățiți vor trăi sentimentul unei reparații morale, de înaltă spiritualitate, care le va facilita un salt în evoluție.



Câteva cuvinte acum, despre gripa aviară, care a început să îngrijoreze multă lume din câteva zone de pe planetă. Vă asigurăm că această situație este îndeaproape monitorizată de noi. Vom limita drastic aria de răspândire a acestei boli astfel încât pierderile să fie neînsemnate, chiar dacă vor fi și interesați care să folosească prilejul pentru creșterea nivelului energiilor negative, prin enegia fricii.


Dragilor, este timpul să judecați la rece și să nu vă mai lăsați păcăliți emoțional. Calmul și puterea voastră de stăpânire pot fi obținute deoarece acum v-ați recuperat tot arsenalul de abilități care să vă asigure reușita. Vă sfătuim să nu mai procedați ca anterior, în legătură cu gripa aviară, când ați plecat să ”vânați muște cu tunul”. Lucruirile au fost și vor rămâne ”sub control”, așa cum vă place vouă să vă exprimați.



 Când veți deveni membri cu drepturi depline ai Federației Galactice, veți avea și libertatea de a naviga și explora nu numai prin propria galaxie dar și prin numeroase alte galaxii, componente ale acestui univers. Sunt milioane de alte civilizații, aflate pe multe milioane de planete (naturale sau artificiale) care așteapă să vă cunoască și să vă primească. 

Vechile realități, în care ați trăit în dimensiunea 3D, se destramă și se estompează pentru fiiința care ați devenit, o ființă mai evoluată, mai rafinată și care vibrează pe frecvențe din ce în ce mai înalte. 

Realitatea este una care vă pune în față momente de rupere, de ”acum sus, acum jos” de parcă totul ar urma să se prăbușească în jurul vostru. Cu cât tratați aceste probleme cu mai mult calm, mai mult echilibru, cu atât veți fi capabili să le depășiți.
Ceea ce am spus este valabil în special pentru cei treziți și angajați în procesul de ascensionare. Ceilalți vor avea într-adevăr probleme care vor putea deveni încă și mai presante. Cum pot ieși din asemenea situații? Acceptând să se trezească și hotărându-se să se înscrie pe calea ascensionării. Pentru toată lumea este valabil adevărul: NU EXISTĂ MOARTE, decât cea materială, prin care, oricum, se trece la un moment dat. Însă ființa, esența sa, sufletul, vor continua să existe. 
Perioada actuală este una extrem de oportună pentru accelerarea evoluției fiecărei ființe. Aceasta trebuie înțeles acum căci acest lucru este prioritar. 

Dragilor, Federația Galactica a Luminii acționează ca un tampon între stările cele mai proaste și stările cele mai bune. Există o preocupare și un program a schimbărilor în care se iau diverse măsuri legale pentru a se asigura că banii și bogăția, care fac obiectul planului NESARA și al lui Saint Germain, vor ajunge în mâna celor îndreptățiți, fără ca pe acest lanț de distribuție să se poată interfera corupția sau inechitatea.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și mă bucur nespus când văd ce progrese minunate obțineți chiar de la o zi la alta.  
Reiterez afirmația că după ce întâlnirea noastră se va fi produs, progresul vostru în toate domeniile va fi puternic accelerat, pentru a vă pregăti de primirea în Federația Galactică.
Eu sunt componentă a familiei voastre din stele și mă aflu în apropierea voastră pentru a fi martoră la procesul de ascensiune prin care treceți de ceva timp. 
SURSA: http://salusacourier.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu