Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 septembrie 2013

SaLuSa, 13.09.2013



Channeler Madad
SaLuSa


În această perioadă, o compensare puternică a avut loc printre cei care sunt gata să meargă mai departe. Vedem cum lumina sufletelor voastre strălucește puternic și îi inspira și pe alții să facă același lucru. O nouă realitate se desprinde din tiparele vechilor energii și paredigme și aduce toate modificările necesare penru ca voi să vă simțiți din ce în ce mai confortabil și mai cunoscători ai lumii în care trăiți. Locul fricilor și nesiguranței îl iau treptat siguranța, certitudinea și confirmarea faptului că nu aveți motive să priviți în urmă. 
Vedem cum coeficientul vostru de încredere în viitorul omenirii crește, deși, din varii motive, apar uneori și fluctuații.

Este o plăcere incomensurabilă să vezi cum acele ființe care până mai ieri erau dominate de tot felul de frici, pe care, în relația cu ceilalți, și le manifestau prin ură, separare, egoim, devin acum mult mai încrezătoare, mai relaxate și mai dispuse să relaționeze cu ceilalți. Această încredere vine de la conexiunea mai strânsă pe care începeți să o realizați cu Sinele vostru Superior. Tendința de apropiere de Sinele Superior se va accentua în viitor până la momentul în care acesta se va contopi cu sufletul vostru.  Din acel moment, veți beneficia de ajutorul permanent al celui mai autorizat ghid pe care-l puteți avea: Sinele vostru Înalt, care este parte intrinsecă a Creatorului. 

Tot ceea ce veți face în viitor va fi ca urmare a realizării rezonanței dintre sufletul vostru cu alte suflete și aceasta va crea un sentiment de deplină siguranță, de încredere între membri societății, relația dintre ei devenind una de deplină acceptare, armonie și iubire.. 
Tot mai multe ființe umane ne vizitează în starea lor de visare, când corpul fizic se odihnește iar corpul energetic călătorește prin astral. Aceste călătorii vă sunt foarte utile deoarece vă oferă soluții la problemele pe care le întâmpinați în viața materială. Unii dintre voi primesc terapii de vindecare ale unor afecțiuni contractate în activitatea cotidiană sau moștenite ereditar. Multe deblocări energetice se produc în corpul ființelor umane în timpul somnului. Un procent important din starea de revigorare pe care o constatați dimineața, la trezire, se datorează nu odihnei corpului fizic ci activității nocturne a spiritului și sufletului vostru. Ar fi fascinant să conștientizați ce activitate laborioasă desfășoră corpuriule voastre energetice pe timpul nopții.

Multe dintre vizitele pe care le primim de la voi au scopuri precise de instruire, cunoaștere sau vindecare. Nu este nici-o noutate pentru voi dacă vă spunem că afirmația că ” noaptea este un sfetnic bun”, are o puternică susțimere în cealaltă realitate a voastră. Ați fi cu siguranță surprinși să aflați că aproape fiecare dintre voi a benerficiat sau beneficiază de cunoașterea universală, atunci când sufletul vostru ”se adapă” de la aceste ”izvoare” universale. Cu majoritatea dintre voi avem relații la nivelul corpurilor energetice, cu majoritatea dintre voi colaborăm și chiar ne sfătuim. Ce păcat că, deocamdată, aceste aspecte și realități nu pot fi relevate și în planul conștientizării umane. Noi vă cunoaștem foarte bine, pe fiecare dintre voi, vă știm dorințele și așteptările, necazurile și neîmplinirile.
Când ego-ul vostru uman va fi convins de către sufletul și spiritul vostru că este nevoie să facă pasul înapoi, să recunoască și să acorde părții voastre spirituale drepturile care i se cuvin, conștiința voastră crescută și spiritualitatea voastră mai avansată vă vor ajuta să faceți joncțiunea cu lumile galaxiei și universului în care trăiți.
Speranța noastră, justifuicată de noile evoluții, este ca nu peste prea multă vreme să ne vedem, în sfârșit, față în față. Mie mi se pare că acel moment va fi un fel de deja vu, un moment când, privindu-ne, ne veți spune:” parcă te cunosc de undeva!?”

Perioada actuală este un moment de cotitură față de ceea ce ați știut sau simțit până acum. Vechii și neevoluații voștri lideri își cam ”fac bagajele” (la modul inconștient, însă). Certitudinile lor nu se mai verifică, planurile lor nu se mai realizează, minciunilor lor li s-au amputat picioarele, și un sentiment de nesiguranță începe să-i apese. Aveți dreptul să le spuneți acestor anacronici conducători că vremea lor a trecut, că societatea, Noua Societate, care este în formare, are o nouă gândire, un nou set de valori, și că ei, ”prăfuiții”, au devenit deja istorie.

Deschideți-le ușa să plece; nu prin față ci pe ușa din spate.

Deschideți porțile și lăsați să intre noii lideri, noii conducători. Mulți dintre ei vin de departe și în ei se află suflete care au călătorit mult pentru ca să pună umărul la edificarea Noii Lumi, pe planeta voastră.

Dragilor, vă vin neamurile! De ce n-am face din acest eveniment unul dintre cele mai grandioase, care au avut loc în Univers? Ele au venit nu să vă comande sau să facă pe superiorii ci pentru a vă pune la dispoziție înalta lor cunoaștere și sofisticata lor tehnologie, pentru ca voi să recuperați tot ceea ce este necesar, în toate domeniile. Ele au venit să vă invite la marea întâlnire a civilizațiilor universului din care multă vreme voi ați lipsit. Frații voștri de peste tot vor lucra cot la cot cu voi și se vor simți onorați când vor constata că v-au fost de ajutor. Reunificarea noastră este aproape. Mulți dintre voi sunt conștienți de această iminență.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și mi-a făcut o mare plăcere să vă întâlnesc din nou, prin acest mesaj.  
Ne pregătim de foarte mult timp pentru evenimentele care se vor produce într-un viitor apropiat. Așteptăm cu nesfârșită bucurie să vă întâlnim. 


SURSA: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt

(C.M.)






Un comentariu:

  1. Cînd spui SaLuSa,cá ne vom vedea în viitorul apropiat,mi se pare o vesnicie si parcá nu se mai terminá,si eu care cred cá voi apuca acest minunat timp,vá trimit cele mai"sincere urári de bun venit",iubitilor,dragilor,ale noastre,ale mele neamuri de-o vesnicie,abia astept sá se termine cu iluzia si oscuritatea din lume.Má stráduiesc sá vá contactez telepatic,mai doresc si eu un"sut de energie-vindecare,nocturná,"m-au cam nápádit buruienile"si nu mai stiu cum sá má scap de ele,cáci deeeh...mai avem nevoie si de mîncare,care nu întotdeauna este cea mai potrivitá pt.cel mai înalt nivel,la care ar trebui sá fi ajuns deja,rog-cer si multumesc iubitilor mei frati si medici astrali,pt.un ajutor de ..,(nu stiu de ce-mi vine sá spun asta..dar am lucrat 26 ani în mediu chimic f.f.toxic,si m-au nápádit "ciupercile de antibiotice",si greu le stápînesc...> mult m-ar ajuta sá le pot echilibra,sá má simt si eu mai în largul meu..cáci vád cá înaintez cam greu în tot ce trebuie sá fac spiritual.Vá multumesc mult,mult,vá iubesc,mi-e dor de voi,mi-e dor chiar si de "mine",má rog la Domnul sá má mai lase,sá scriu ce trebuie"sá scriu"..
    Vá iubesc, Maria=Amatista.

    RăspundețiȘtergere