Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 septembrie 2013

Mesaj pleiadian



(21 sept.2013; channeler Ariah)



Voi doriți să credeți că noi știm mai mult, că avem ceva să vă împărtășim, altceva decât vă este vouă cunoscut. Adevărul este că în voi, ca și în ființa noastră, există toată cunoașterea universului, numai că majoritatea dintre voi nu conștienizați (la nivel mental) această cunoaștere, în timp ce noi am reușit să contactăm această vastă bibliotecă din ființa noastră.


Din anumite motive, atunci când mesagerul este mai aproape de uman, lumea nu crede că el poate avea însușiri ieșite din comun, aceasta deoarece, cel puțin în aparență, el seamănă cu voi; adică, cei din jur nu-l pot vedea ca pe o ființă deosebită de ei. Aceasta determină pe majoritatea să nu-i acorde prea mult credit. Atitudinea aceasta, comportamentul acesta de auto-subestimare a rasei umane vine din sentimentul ancestral al rușinii pe care-l are rasa umană.

Tentația războinică, a manipulării și minciunii are rădăcini adânci în civilizația umană, și această vinovăție devenită colectivă, s-a transformat într-o anatemă care a căzut peste rasa umană.

Din cauza acestor deviații de comportament, individul uman a avut de pierdut, în ceea ce privește prețuirea față de propria-i persoană și față de cei din jur.
Noi am înțeles până la urmă care este explicația reală a autodenigrării pământeanului. Pentru a îndrepta lucrurile, ne-am propus să creăm un spațiu virtual care să poată fi accesat de oricare dintre voi, cu scopul de a se curăța energetic de acest stânjenitor sentiment al rușinii.

Cine utilizează acest spațiu, adoptând o atitudine corespunzătoare, se poate curăța de ”vinovăția” moștenită, ceea ce va avea ca efect atât creșterea încrederii în posibilitățile propriei persoane cât și ale colectivității.  

Se crează astfel posibilitatea reală ca voi înșivă să impuneți extirparea din structura celulei de viață a acestui apendice, ”rușinea”, care s-a lipit de sufletul uman.

Acest profund sentiment al rușinii vă limitează puterea și posibilitatea de a decela și recunoaște adevărul.

Faptul că locuiți pe planeta Pământ vă limitează percepția și posibilitatea de a accepta adevărul, despre voi, despre lumea voastră și despre univers. Din acest motiv, deocamdată, puteți face acest lucru doar prin noi.



Pentru că locuiți pe planeta Pământ, asta vă face să vă simțiți înstrăinați și izolați și aveți sentimentul că cei din jurul vostru nu vă sunt tocmai apropiați, nu sunt ”de-ai voștri”. De aici pornesc toate suspiciunile și neîncredrea voastră.

Dar, dragilor, nu în lumea voastră veți putea găsi răspunsuri la întrebările care vă frământă. Pentru a obține aceste răspunsuri, de o lungă perioadă de timp, noi vă suntem aproape și încercăm să vă oferim o mai generală înțelegere.

Pur și simplu, vrem să vedeți lumina și cunoașterea întregii voastre evoluții, ocazie cu care veți descoperi că niciodată noi nu v-am părăsit. Este adevărat, însă, că ne-am limitat la cât ați dorit voi să ne implicăm în evoluția voastră.

Acest profund sentiment al rușinii vă limitează puterea și posibilitatea de a decela și recunoaște adevărul. 

Vom accentua, încă odată: noi creăm în prezent pentru voi o camera virtuală la care să apelați atunci când vă decideți să vă eliberați de tot ceea ce vă înhibă, de toate frustrările și sentimentele de rușine sau de vinovăție. Totul face parte din procesul natural de a vă recupera adevarata voastra natură divină.

Nu există nici bun, nici rău, totul este așa cum este, și, de fapt, este așa cum trebuie să fie. Căci ce ar putera fi greșit în ceva care v-a adus până aici, care v-a asigurat evoluția? Că accelerația putea fi alta, asta-i o altă povestye.

Eliberați, dragilor, sentimentele de vinovăție, de frustrare și de rușine. Vă aflați acolo unde v-ați propus și asta nu poate fi ceva rău. Resimțiți o decalare față de dorințele voastre? Poate fi adevărat, dar nu se pune problema radierii etapelor pe care le-ați parcurs, pentru a o lua de la capăt.

În lumina adevărului universal, voi apăreți ca fiind ființe mărețe și glorioase. Lumina unora dintre voi este uneori orbitoare. Nivelul vibrațional actual al multora dintre voi vă permite să faceți acest minunat exercițiu de imaginațe prin care puteți obține imaginea puternicei surse de lumină care ați devenit. 

În această săptămână, dar și în cele următoare, vă propunem să căutați în desfășurarea cronologică a zilelor pe care le parcurgeți, surse puternice de lumină, mai ales în grupurile revendicative formate în diverse locuri de pe planetă, acolo unde lumea este animată de sentimentul de dreptate și de adevăr.

Căutați aceste puncte unde se manifestă lumina. Veți constata că există aceste locații chiar la voi în țară, poate chiar în localtitatea în care trăiți. Dacă nu vă hotărâți să întăriți puterea luminii acelei surse prin prezența și participarea voastră, măcar îndreptați către ei binecuvântările voastre și dorința ca revendicările lor juste, care, probabil, sunt și ale voastre, să se realizeze iar ceea ce se opune înfăptuirii acestor deziderate, să fie dat la o parte.

Da, dragii mei, nu uitați că dacă noi toți suntem unul, atunci TREBUIE CU NECESITATE să și acționăm la unison.

Noi iubim, noi suntem una.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)

2 comentarii:

  1. Suntem cu totii unul, si ne amagim mereu cu filozofii ieftine ,ce nu ne aduc decat consacrarea aceleiasi iluzii exagerata suficient, si pompos relevata. Oare cat mai poate continua aceasta mareata fantasmagorie? Da ,iluzie dar a se arata ca e si altceva, este in fond cheia dar fara a putea macar percepe ceva, vom considera mereu o alta si alta iluzie, sau cum vrem sa-i spunem. Si pana la infinit torente de baliverne, invelite in spiritual cica, si tot asa. Daca sunteti evoluati, cine ati fi, si de unde vrem sa va percepem,daca nu scutiti-ne ! E plin net-ul de mesajele voastre dar nu va vedem niciodata, si chestiile cu clarvazatori platiti de Cabala, sa spuna verzi si uscate sunt prea prafuite. Ori veniti pe bune sa terminam cu balciul, ori stati acolo unde va tot laudati cu lumile voastre evoluate, dar care nu ne permiteti sa le cunoastem, si tot faceti parodia mesajelor de la nu stiu care, si nu stiu cine. Am mai cerut asta intr-un moment si celor se zice din neamul meu, reptilieni etc.,si nu vin deloc nici pe cer nici nimic. Galactici incapabili si punct !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspuns dl-ui Smarandache Const.: după cum constat, spiritul dv. vindicativ bântuie pe mai multe bloguri; aveți ”un dinte” împotriva multor materiale publicate. Pot bănui că tot dv. sunteți cel care, cu o nonșalantă inconștiență, apreciați ca ”distractiv” conținutul unor articole (mesaje, în special) care ridică probleme serioase pentru cei capabili să le înțeleagă sensurile. Modul dv. de exprimare (scrisă) probează multe dintre lacunele instruirii dv. precare, atât în plan mental cât și spiritual. Nu-i o acuzație, este doar o constatare.
      Bine ar fi dacă, înainte de a face aprecieri, ați acumula măcar un minim de cunoaștere în domeniul despre care faceți aprecieri. Se remarcă ușor superficialitatea gândirii dv. și tendința de a demonstra contrariul.
      Faceți-vă un serviciu: adoptați, măcar pentru o perioadă, o atitudine de ființă care dorește cu sinceritate să evoluieze, nu una care vrea să dea lecții altora (din foarte puținul pe care l-a acumulat). Dacă unele bloguri nu vă satisfac gusturile și așteptările, renunțați la aceste adrese și căutați altele, căci sunt o puzderire (de toate calitățile și în toate domeniile). Apoi, dacă aveți ceva cu adevărat de spus, faceți-vă un blog personal și renunțați să mai ”depuneți ouă otrăvite în cuiburile altora”. Asta v-ar da posibilitatea să vă exprimați pe larg opiniile și să faceți dovada spiritualității pe care pretindeți că o aveți. Mai nou, observ că v-ați extins... ostilitățile și la nivel ...galactic. Nu știu de ce, dar când un confrate de-al meu, un pământean, ține cu obstinație să-și demonstreze penibilitatea chiar dincolo de umanitate, apostrofând reprezentanți ai unor civilizații infinit superioare nouă, în aceste condiții, zic, am un profund sentiment de jenă. Deocamdată, noi , pământenii, nu suntem în postura de a da lecții altor civilizații, mai ales celor care, cu iubire și multă înțelegere, încearcă să ne ajute în evoluție. Mai gândiți-vă, nu-mi...ripostați, așa cum presupun că sunteți tentat s-o faceți. Nu de alta, dar m-ați obliga la un răspuns ”electrocutant”. Mulțumesc pentru strădania dv. de a înțelege. C.M.

      Ștergere