Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 septembrie 2013

A doua lege a universului, Legea Intenționării (3)



(ultima parte)
 (23 august 2013; channeler Linda Dillon)


SM: Ești gata să răspunzi unor întrebări? Mai întâi să mergem la Jillena. Ești cu noi, Jillena?
S.K.

Jillena: Aici sunt. Întrebarea mea se referă la natura intenționării. Intenția este un produs al Sinelui?

Raj: Sunt implicate și anumite elemente care definesc Sinele. Ea corespunde scopului vostru sacru. Unul dintre elementele care o poate influența este această grilă(matrice) falsă creată de societate, în care se regăsesc cutume și practici ce reprezintă un adevărat cancer al colectivității umane, a lipsei de valoare și care induce descurajarea că, indiferent ce intenționați, indiferent cât de util ar fi, nu va fi acceptat sau asimilat de societate; și asta este o pistă falsă. Ei bine, eu vă ofer o altă perspectivă.
Când exersezi aplicarea Legii Universale a Intenționării și crezi fără echivoc în puterea ei, aliniindu-te principiilor ei cu o consecvență zilnică, influențele nocive ale acelei părți malefice a societății se estompează și dispar.
 


SM: Mulțumesc, Jillena. Acum am ajuns în aria codului 810 (!!. Nota C.M.: presupun că este vorba de numerotarea celor înscriși la discuție). Ești cu noi?
Nr. 810: Da, mulțumesc. Cer lui Raj un sfat în legătură cu ceea ce ar trebui să facă o persoană tânără, în cazul acesta, un student, pentru a se îndepărta de anturajul format de persoane obișnuite cu consumul de alcool. Uneori, hotărârea mea de a nu mai consuma alcool este depășită de puterea de convingere a acestui anturaj. Vreau un sfat.
Raj: E vorba de intenția de a te îmbăta, și nu contează dacă este vorba de alcool, consum de droguri sau alte ”apucături” ale ego-ului uman (căci toate sunt variațiuni pe aceiași temă).
Atunci când abuzezi de alcool sau droguri, mintea ta se înconjoară cu o stare de deprimare care te îndepărtează de scopul tău sacru. Deprimarea și atitudinea de reprimare a realității fac să nu mai cunoașteți cine sunteți voi cu adevărat.
Practicantul devine mai ancorat, mai implicat în expunerea și relevarea adevărului în toate situațiile, evitând să mai cadă în mrejele minciunii, neputinței și descurajării. Practicarea în orice situație a adevărului, te apropie de Dumnezeu și-ți dă puterea și priceperea să te faci ascultat și urmat.Tot ceea ce nu este în aliniere cu adevărul sau este lipsit de valoare reprezintă o construcție falsă, creată pe vechile energii.  Tentația alcoolului sau drogurilor limitează drastic puterea de a imagina, inspirația și libertatea de creație. Din acest motiv, performanțele voastre se reduc înscriindu-se pe o curbă descendentă. 

Deci, cum să faci tu, dragă inimă, să eviți asemenea situații degradante? Totul este o chestiune de găsire și păstrare a echilibrului. Nu trebuie să te excluzi din societate insă trebuie să-ți alegi anturajul care corespunde cel mai bine intențiilor și dorințelor tale cele mai intime. Eu nu spun că ar trebui cu necesitate, să devii exclusivit, o bere sau un pahar de vin băut într-un cerc de prieteni poate lega și cimenta prietenii. Totul este să știi când să te oprești. Dacă ești atent, vei cunoaște momentul în care sufletul tău te avertizează să te oprești.

Aici mai este o chestiune la care prea puțini se gândesc acum. Când consumați un aliment, o băutură, printr-un procedeu de voință și intenționare puteți invoca dreptul și puterea voastră de a transmuta acel aliment într-o substanță care să vă ofere numai efecte benefice. Deocamdată sunt puțini cei care se pot prevala de această însușire, dar, pe măsură ce vă apropiați de dimensiunea 5D, tot mai mulți veți deveni capabili de asemenea performanțe. (Nota C.M.: dacă-mi amintesc bine, în cartea ”Cu mistici și magicieni în Tibet” autoarea, Alexandra David Neel, povestește cum, la căderea serii, într-o lameserie, poposește un lama tibetan destul de obosit, după lungul drum pe care-l parcursese. Cum masa care i se promisese întârzia să-i fie adusă, drumețul vede în încăperea în care se afla, un săculeț care conținea un praf. Bagă mâna în sac și înghite doi pumni din acel praf, înainte ca să i se poată spune că acolo este otravă pentru șobolani. După acest ”ospăț” omul bea o cană de apă și se culcă. Toată noaptea cei de lângă el l-au păzit cu rândul îngroziți de ceea se așteptau să se întâmple. Dimineața, lama se trezește bine dispus nedând nici-un semn că praful otrăvitor pe care-l ingurgitase i-ar fi făcut vreun rău. Acel lama știa cum să transmute materia.)

Învățătura voastră s-a limitat până acum la microcosmos și cum să puteți supraviețui în el. În acest microcosmos, parcă este de neînțeles cum unii aleg ca prin alcool sau droguri să și-l îngusteze și mai mult. Momentele de euforie în care ”evadezi” sunt urmate de ”revenirea pe pământ” când parcă trupul tău este secționat în mii de bucățele care cu greu se mai alipesc una de alta. Deci, nu există decât un sfat: caută-ți echilibrul în care inima și sufletul tău se simt fericite. 

SM: Ok, ne adresăm celui înscris la nr. 704, ești cu noi?

Nr.704: Da, sunt. Bună dimineața. Am vrut doar să spun că îmi face plăcere să particip la acest gen de discuții. Am avut recent ocazia să vin în contact on line cu acest cerc dar sunt puternic contrariat de ceea ce se discută. Am rămas doar din pură curiozitate. Aș dori să mă integrez, să cred în ceea ce se spune aici.
Raj: Dacă participarea nu-ți aduce bucurie, nu te entuziasmează, dacă nu-ți dă acel sentiment de împlinire profundă, atunci, dragă inimă, pur și simplu ființa ta nu intențioanează să ia parte la această călătorie.
Nr. 704: Foarte clar răspunsul. Coincide cu unele lucruri dar nu cu toate.
Raj: Nu continua atâta timp cât șimți că nu te aliniezi în totalitate adevărurilor care se spun aici. Poate că sunt reminiscențe ale vechilor energii și, pe măsură ce influența lor va dispărea, viitorul îți va oferi ocazia să fi mai atașat. Mergi pe calea pe care simți că obții deplină satisfacție, deplină bucurie.


SM: În regulă. Frumos. Suntem la numărul 303. Ești cu noi?
Nr. 303: Da. Pentru mine, este foarte clară intenția mea și ea se materializează în lucrul cu  mai multi clienți. Totuși, aș vrea să știu dacă este ceva pe care să-l fac și care să mă ajute în transpunerea în realitate a unor dorințe ale sufletului meu. Mai precis, cum să mă aliniez sufletului meu? 
Raj: Da, aceasta este o întrebare foarte bună. Mă bucur că a fost pusă. Problemele intenționării sunt numeroase, așa cum un copac are multe ramuri, rămurele, frunze și flori. Vreau să spun că din noianul de posibilități este bine că, prin această întrebare, s-a făcut o alegere. Dragilor, păstrând analogia cu copacul, putem spune că multe dintre componentele lui pot reprezenta obiectul nostru de preocupare, dar nu trebuie niciodată să uităm care sunt părțile lui cele mai importante. Nu trebuie să te gândești prea mult pentru a ajunge la concluzia că rădăcinile copacului reprezintă partea cea mai importantă a lui. Legând această constatare de exemplul copacului, putem spune că abilitatea cuiva de a lucra cu Legea Intenționării, trebuie să fie folosită în primul rând pentru alinierea voastră de bază la nevoile indiscutabile ale ființei. Din varietatea enormă de posibilități și variante, eu aș alege pe cele mai importante patru și asupra acestora îmi voi îndrepta în principal atenția, atunci când va veni vorba ca eu să mă implic și să acord sprijin acelora dintre voi care vor fi pregătiți să lucreze cu Legea Intențiuonării. Însă cele mai importante patru probleme vor putea fi diferite de la o ființă umană la alta. Voi alege acea grupă de posibilități care este cea mai importantă pentru evoluția celui cu care voi lucra, în așa fel încât fiecare să poată beneficia cât mai repede de minunatul gust al fructelor copacului. 

SM: Mulțumim lui 303 și trecem la apelantul 970. Ești în legătură cu noi?
Nr.970: Bună dimineața, mă numesc Judy. Când am auzit de toate lucrurile despre care se vorbește am înțeles cât de diverse pot fi de la o persoană la alta. Intenția mea primordială, dorința mea, este de a ajunge la ”copacul” lui Joshua. Poți să vorbești cu mine un pic despre această posibilitate? 

Raj: Intenția ta, dragă inimă, o consideri de cea mai mare importanță, atât de importantă încât să-i rezervi fluxul energetic cel mai abundent al vieții tale?
Nr. 970: Eu o plasez în prim-plan și pe toate celelalte le trec pe planul doi. 
Raj: Stai că nu este chiar așa. Nu poți să aloci întreaga ta energie de viață doar acelui scop, lăudabil, de altfel. Copacul tău are multe ramuri pe care nu le poți nerglija cu desăvârșire, dacă vrei ca el să nu se usuce. Sunt destul de multe alte dorințe și condiții de la îndeplinirea cărora nu poți abdica. De acord cu tine că vrei să te dedici acelei nobile și înălțătoare cauze dar celelalte nu pot fi reduse la zero. 
Nr. 970: Eu mă canalizez să rezolv problemele din partea superioară și să diminuiez preocuparea pentru celelalte.
Raj: Alegeți soluții care să nu vă scoată din echilibru căci, reluând analogia cu copacul, dacă este lipsă de ploaie, arborele va continua căutarea umidității în adâncimea planetei dar această căutare are o limită, motiv pentru care, fără beneficiile ploii, s-ar putea ca el să se usuce. 

SM: Acum, ultimul apelant, nr. 860.
Nr. 860: Salutări!
Vă mulțumesc pentru invitația de a vorbi. Cred că am înțeles intenția mea si scopul meu din această viață și intenția mea de a oferi trupului, minții și sufletului meu contopirea cu universul-mamă. Dar întotdeauna am simtit că nu am putut păstra doar această credință, și înțelegerea că dragostea este întotdeauna adevărul. Toate celelalte lucruri sunt iluzii. Sunt pe drumul cel bun, sau poți sa-mi dai vreun sfat?  Mă întristez când constat că foarte mulți din semenii noștri nu cred în posibilitățile Legii Intenționării. 
Raj: Dar, inimă dragă, pur si simplu îți indic să te folosești de sabia lui Mihail pentru a tăia iluziile și frica. Și dacă vrei o discuție foarte practică despre Legea universală și de ce oamenii nu cred în ea, uită-te la ce se întâmplă cu legile din țara ta pe care, de asemenea, lumea voastră nu le respectă. Poate că unele nu sunt făcute să vă apere cu adevărat, dar multe sunt, și tot sunt eludate.
Alege pur și simplu orice lege umană și vei vedea că ea este inspirată dintr-o lege universală; adevărat, cu mici ”adaptări” care corespund nivelului societății căreia i se adresează și clasei care guvernează. Deci, pentru orice om, orice lege universală se regăsește în miniatură în legile umane. Fi curajos!
Fi sincer !Fi încrezător!



Linda
SM: Mai avem aproximativ un minut, ai ceva de spus, în încheiere, și despre ce vom vorbi data viitoare?
Raj: Vom vorbi despre Legea dinăuntru și pe dinafară / sus și jos. Urmează, în mod logic, Legii Intenționării. Până atunci, vă invit să încercați să lucrați cu Legea Intenției, nu numai în realitate, în starea de veghe, dar chiar și în vis. Continuați să mergeti înainte, dragii mei, citiți ceea ce găsiți scris pe zidurile camerelor inimii voastre și încercați să exersați cu intenția. Vă las într-o stare de deplină pace și iubire! 
SM: Mulțumesc, Raj.


 (C.M.)

                                                                                                


Un comentariu:

  1. Multumim ,RAJ pentru aceasta demonstratie practica de a manui Legea Universala a Intentionarii.Personal nu stiam ca este o lege Universala,dar cred ca in viata ma manifestam,conform ei ,printr-o dorinta nestramutata pe care o vedeam deja indeplinita.Sau manifestata printr-o intrebare adresata TATALUI CERESC care in acelasi timp se revela prompt prin a ma asigura ca raspunsul v-a veni neantarziat.Si venea prin tot felul de mijloace .Inclin sa cred ca sunt manifestari intuitive a Legii Intentionarii,dar propagate prin intentii de buna credinta. Multumiri, odata cu toata iubirea.Ana.

    RăspundețiȘtergere