Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 august 2013

Timpul a sosit.Mesaj din Agartha.  
Bine v-am găsit! Suntem Agarthienii și vă salutăm în acestă zi a acestei epoci, noi care viețuim în interiorul aceleiași minunate planete, la suprafața căreia locuiți voi. Pământul nostru și al vostru este nava noastră mamă care ne poartă printre stele.
Am dorit să ne adresăm vouă astăzi, din dorința de a transmite un mesaj celor care ați ales să vă aflați în corp fizic pe Pământ, în această viață, când atât de multe prefaceri au loc. Cei care citiți mesajele noastre și a altor civilizații avansate, aveți datoria de a le face cunoscute și celorlalți care, din diferite motiv, nu ar putea să le cunoască altfel.

Noi, Agarthienii suntem aici pentru a vă reaminti de misiunea pe care v-ați angajat să o îndepliniți, încă înainte de a veni în această viață, adică atunci când v-ați elaborat programul existențial în care urma să debutați.
Mulți dintre voi ați venit și ca urmare a faptului că ați auzit chemarea lansată de Mama Gaia, care invita sufletele să se încarneze pe Pământ pentru a contribui la propulsarea sistemului planetar în dimensiuni superioare, acum, în această perioadă a excepționalelor oportunități, când ascensionarea se putea realiza cu mult mai multă ușurință, dat fiind sfârșitul acestui ciclu cosmic. Multe dintre suflete au răspuns acestei chemări și au acceptat să își întocmească un program de viață adecvat. O puternică emulație în favoarea venirii pe planetă, a avut loc, astfel că astăzi, mulți dintre pământeni sunt dintre cei care s-au orientat spre Pământ înainte de această viață. Ei, împreună cu Mama Gaia, au luat parte la procesele de vindecare a rănilor planetei și sistemului planetar. Procesul de vindecare a fost unul foarte extins și el a început în ritm accelerat cu  câteva decenii în urmă.
Am venit la voi astăzi aici pentru a vă aminti și confirma că în codul vostru genetic, în ADN-ul vostru, există înscrisuri care vă atestă originile și vă definesc viitorul. Cei care veți citi aceste rânduri trebuie să considerați că sunteți direct vizați, că sunteți apelați pe nume dintr-un catalog special în care vă regăsiți sufletul. Codul vostru ADN, vă face identificabili, fără eroare. 

Aceia dintre voi care veți cititi acest mesaj, și care veți trăi unele senzații mai deosebite, un fel de emoții sau  dorințe neexprimate, trebuie să fiți siguri că și voi sunteți dintre cei cărora ne adresăm acum. Considerați aceste trăiri ca un pas înainte făcut pe calea îndeplinirii misiunii cu care ați venit în această viață pe Pământ. Voi, toți aceștia, trebuie să înțelegeți și să acceptați că în ființa voastră actuală este inoculat codul lui Dumnezeu, care vă cheamă ca prin gândurile și acțiunile voastre să contribuiți la edificarea Noii Lumi pe Noul Pământ. Voi sunteți modelele care vor sevi la crearea OMULUI DE TIP NOU, omului multidimensional, recunoscut și așteptat de toate civilizațiile avansate ale universului.  

Permiteți-ne să bifăm acum, pe scurt, actuala situație în care ne aflăm noi, civilizația din interiorul Pământului. Eoni de-a rândul, noi am rămas în miezul interior al Pământului, ca slujitori recunoscători ai Mamei Gaia. Civilizația noastră s-a dezvoltat frumos și în deplină credință față de Dumnezeu, deși deasupra noastră se aflau straturile groase de sol, masivele roci planetare, apele mărilor și oceanelor subterane. Mama noastră comună, Gaia, a știut cum să ne protezeje și cum să evite catastrofe care, pentru unii, sunt greu de explicat. În plus, buna noastră Mamă, a știut cum să ne protejeze de poluarea de tot felul pe care ”lumea civilizată” de la suprafață a creat-o, poluare care, în mod normal (datorită gravitației) ar fi trebuit să ne afecteze habitatul. Cu toate acestea, atmosfera înterioară în care trăim noi este mult mai curată, mult mai nepoluată decât cea de la suprafață. Desigur, noi am înțeles de mult importanța protejării mediului și am elaborat norme care fac parte intrinsecă din educația civilizației noastre. Iubirea față de întreaga creație, față de planeta care ne asigură nașterea și existența, iubirea față de noi înșine și, în primul rând față de Dumnezeu, au făcut ca astăzi civilizația noastră să fie una prosperă, superior dezvoltată, a cărei existență se află într-un plan superior celui de la suprafață.
Dar noi nu uităm nicio clipă că voi sunteți frații și surorile noastre, că ambele noastre civilizații au aceeași origine, chiar dacă, pe parcurs, au apărut unele particularități și carasteristici care ne deosebesc. Noi știm că una dintre sarcinile noastre prioritare este ajutorarea civilizației de la suprafață, chiar dacă calea pe care a mers de multe mii de ani este departe de cea pe care am prefera-o noi. Desigur, printre voi există foarte mulți (poate, însă, nu majoritatea) care împărtășesc tipul nostru de educație, credințele și convingerile noastre, temperamentul și atitudinea față de ceea ce ne înconjoară. Aceștia au deja nivelul nostru de vibrație și oricând ar putea locui printre noi. 

Dragilor, a sosit momentul ca aceia dintre voi care sunt în posesia codurilor informaționale necesare perioadei în care vă aflați, adică aceia care au inoculat în ADN-ul lor formulele în care se regăsește iubirea inimii, să purceadă la activarea corespunzătoare a tuturor energiilor pe care le primesc, energii care, astfel încorporate, îi vor ajuta să progreseze rapid adică să-și crească corespunzător nivelul de vibrație și de conștiință.  Îi sfătuim pe aceștia, să facă pasul înainte și chiar să vină aici, în Agartha, pentru a-și recupera și activa abilitățile, percepțiile și caracteristicile mai repede și mai bine ajutați fiind de clusterele cristaline ascunse sub pământ, în planul existențial al civilizației Agarthiene. Celor care se hotărăsc să întreprindă această călătorie îi asigurăm că le vom sta la dipoziție și-i vom ajuta atit cât va fi necesar pentru ca la revenirea pe Pământ să posede deja acele abilități, acele însușiri și percepții care-i vor ajuta, în continuare, să  evoluieze rapid în plan spiritual.
Ce ar trebui să faceți? Să vă doriți din toată inima să ajungeți la noi, să cereți să fiți ajutați în acest demers, atunci când efectuați meditații profunde. Cereți îngerului vostru păzitor, ființelor angelice și nouă să fiți ajutați ca, prin deplasare astrală, să ajungeți în Agartha.

Noi vă garantăm că nu veți regreta și veți rămâne cu amintiri minunate.
Primiți iubirea noastră, la revedere!

Agarthianul Pi.

Anna
Nota channelerului: în terapiile pe care le fac, urmărind vindecarea pe cale energetică a celor care mă solicită, am început, de curând, să solicit ajutorul civilizației din Agartha. După mai multe solicitări, și câteva vindecări, am fost atrasă în Agartha. 
Am fost întâmpinată de acea ființă care răspunde la numele PI (da, chiar π). Mesajul pe care l-ați citit mai sus a fost transmis de acest personaj, Pi.

Ajunsă în Agartha, am fost condusă într-un loc situat exact sub o locație importantă de la suprafața Pământului. Mi s-a spus că în acel loc de la suprafață există un dispozitiv de control (în lumea supraterană, deci) care trimite diferite fluxuri de energie negativă cu care ”întunecații” țin sub control și manipulează voința și actele oamenilor de la suprafață.
Ca răspuns la aceste acte criminale, agarthienii bruiază aceste echipamente și mereu le modifică programarea, pentru a împiedica săvârșirea unor acte de violență de către pământenii ”iradiați” de aceste echipamente ale întunecaților și slugilor lor. 

Pe aceia dintre voi care rezonează cu acest mesaj și simt că știu despre ce vorbesc, îi invit să-și facă un program de meditații cu dorința de a lua parte la cursurile inițiate de agarthieni, denumite CURSURI "Pi", unde predă cel care m-a primit pe mine. Cursurile se vor încheia pe data de 25 august 2013. 

 Primiți iubirea mea, Anna, Lucrător în Lumină. 

SURSA: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com
 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu