Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 august 2013

Pe 25 august, o miraculoasă poartă stelară se deschide pentru noi.



(14 august 2013; channeler: Sandra Walter)

Schimbare în iubire pură.
Va fi separarea lumilor? Ceva miraculos este pe cale să apară în viața celor aflați pe calea ascensionării. Putem simți totul; cu fiecare moment putem simți cum ne crește nivelul energiilor, putem avea amețeli, excese de mnifestare a 
sentimentelor de iubire, ne pot apărea aevea diferite imagini în minte sau chiar în fața ochilor. Pentru mulți dintre noi vor fi percepții ca și când văluri după văluri se vor da la o parte lăsând să vedem și să înțelegem clar anumite realități.  
Am avut timpul nostru împreună - aproape 300.000 de ani, pentru unii - dar acum vom ajunge la acel punct de mare cotitură, când nu toți vom mai rămâne împreună. Cineva trebuie să meargă în rândul din față, cineva trebuie să arate omenirii ceea ce trebuie făcut și cum trebuie făcut. Dar, trebuie spus și acest adevăr: pentru unii va fi prea târziu pentru a schimba macazul. 
Există semne puternice care arată că va fi vorba de o schimbare nemaiîntâlnită de omenire. O profundă  transformare pentru unii, o pură transcendență, pentru alții. In călătoria mea personală, fiecare zi, fiecare moment, aduce mai multă lumină, mai multă decompensare a ceea ce nu este adevărat, mai multe dezvăluiri asupra a cine suntem cu noi adevărat și ceea ce ni se întâmplă, de fapt. Trăirea aceasta, sentimentele care se crează în jurul acestor situații sunt prea profunde și greu, sau imposibil, de exprimat prin cuvinte.
Am turnat un film de șase ore despre Muntele Shasta, care nu este cunoscut din cauza dificultăților de a-l prezenta pe internet, motiv pentru care îmi cer scuze celor care ar fi dorit să-l vadă. 
Oricum, cheia înaintării este asigurarea unei zone de liniște și un accent cât mai mare pe conștiință și percepție. Centrarea cea mai reușită are loc atunci când te poți focaliza pe cât mai puține gânduri, dacă se poate pe unul sau, și mai bine, pe niciunul.

Am simțit transcendența de la mijlocul lunii iunie, transcendență care se amplifică în fiecare zi, în fiecare noapte. Sunt uimită acest pasaj din călărorie a ajuns, în sfârșit, aici, fenomenul fiind însoțit de un spectru de lumini care va putea fi observat foarte curând. Eu nu mă refer la acel ”curând” ca moment cosmic ci la unul mai pământesc care va avea loc chiar foarte curând. Va fi un semnal, o percepție, care vă va spune că este momentul să vă părăsiți ”bagajele” și să alergați spre ”poartă”. În acel moment trebuie să renunțați la tot: convingeri de până atunci, sentimente de frică, neîncredere, ezitări, obligații față de ceilalți. Nimic nu va mai conta în acel moment. 
Când poarta vi s-a deschis și vi s-a făcut invitația de a trece prin ea. luați startul imediat și mergeți acolo, căci sunteți dintre cei aleși.
Fiți prezenți când se spune și se arată adevărul, nu amânați să vă declarați poziția de atașament față de adevăr și dreptate. Fiți lumina iubirii, rezonați pe frecvențele dragostei și compasiunii căci numai astfel veți putea intra în rezonanță cu Lumina Soarelui Central Cosmic, cu Conștiința lui Hristos
Fiți prezenți și activi atunci când au loc transformările din ființa voastră, în sensul că trebuie să încercați a le percepe și a le accepta. Fiți atenți la alegerile pe care le faceți, nu vă declarați atașamentul la promisiuni materiale, interese de grup, nedreptăți și avantaje care îi lezează pe cei cinstiți. 
În această perioadă, ego-ul lumesc este foarte activ; el se folosește de minte pentru a vă convinge să lucrați în defavoarea sufletului și spiritului vostru. Ego-ul vostru va încerca să vă convingă că mai este timp pentru această transformare, că, de fapt, vă este bine așa cum sunteți acum și că vor mai fi ocazii pentru a accepta transferul spre lumile superioare. Lupta minții și ego-ului vostru este una, cu adevărat, ”pe viață și pe moarte”, deoarece, atunci când veți alege trecerea veți semna actul de deces al minții și ego-ului vostru uman. Aceasta va fi semnătura voastră de autenticitate. Fiți clari în ceea ce hotărâți să faceți, nu lăsați loc ca nehotărârea să intervină. 

  Nu vă va fi greu să înțelegeți dacă o problemă aparține trecutului, vechilor energii sau viitorului, care se construiește doar cu noile energii, ale Luminii și Iubirii.
Aveți un prieten de nădejde care vă va spune promt dacă ceea ce urmează să faceți, hotărârea pe care urmează s-o luați este sau nu în interesul ființei voastre totale. Acest prieten este INIMA voastră. 
Incredere, iubire și lumină!
Sandra


SURSA: www.sandrawalter.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. Deci a venit momentul ?
    Ce ar trebui sa facem ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întâi, să ținem cont că afirmația aparține unui channeler,nu este o comunicare de la o entitate anume.Ea se bazează e propriile-i percepții, care pot fi mai mult sau mai puțin corecte.
      Ceea ce ar urma să se întâmple, nu cred că se va manifesta imediat în planul material. Sunt transformări la nivel energetic, subtil, care-i vor afecta pe unii și vor fi nesesizate de către cei cărora nu le sunt destinate.Noi, la nivel mental, doar putem bănui cam din ce categorie facem parte.Puțimi sunt cei care au realizat o relație directă cu proriul suflet (care cunoaște întregul adevăr)sau, și mai puțini, cu propriul spirit.Tot ceea ce trebuie să facem este să așteptăm cu calm și încredere că și noi suntem cooptați în acest program.
      C.M.

      Ștergere
  2. MULTUMIRI TUTUROR, PENTRU INDRUMARILE,sufletelor noastre si mai cu seama Spiretelor noastre ce vin din SPIRITUL ETERN si INIMA ETERNA! Ana.

    RăspundețiȘtergere