Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 august 2013

MORALIȘTII

Reprezentanţii a diverse naţiuni, pretinse civilizate şi dezvoltate, ne ţin lecţii de morală, ne trag de urechi sau chiar ne insultă. Să revenim însă la moraliştii din afara ţării şi să îi cunoaştem mai bine. Iată care este adevărul despre pionierii democraţiei, ai drepturilor omului, ai umanismului ș.a.m.d:

FRANŢA: 
 - putere colonială care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri pătraţi, aproximativ 9% din întreaga suprafaţă a uscatului mondial. Un număr impresionant de ţări au fost ocupate cu forţa de către francezi. Prosperitatea Franţei se bazează într-o bună măsură şi pe crimele şi jaful din fostele tari coloniale. Iată câteva dintre acestea – Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos ș.a.m.d.
În plus jumătate din Franţa a fost colaboratoare cu Germania în al 2lea război mondial şi asta nu pare să deranjeze atât de mult cât alianţă României cu Germania. A făcut masacru în coloniile din Nordul Africii când acestea şi-au cerut independenta şi chiar după dobândirea independenţei au intervenit direct sau indirect în evenimentele politice ale fostelor colonii.

ANGLIA:

 - cel mai mare imperiu colonial şi sclavagist pentru o perioadă de timp (în America) – a cuprins peste 20%!!! din suprafaţa uscată a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazează într-o bună măsură şi pe crimele şi jaful din fostele tari coloniale. Iată câteva dintre acestea – India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania ș.a.m.d.

RUSIA: 

 - țara în care s-a născut comunismul, o pacoste şi o nenorocire pentru România. Şi-a consolidat poziţia de putere mondială şi prin crimele şi jaful la care şi-a supus ţările vasale. Iată câteva dintre ţările exploatate de Uniunea Sovietică  = România, Moldova, Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazakstan, Uzbekistan, ș.a.m.d.

SUA: 

 - întemeiată pe genocidul îndurat de indienii americani cărora europenii le-au ocupat pământul pe care locuiau de mii de ani. Populaţii întregi exterminate, înfometate, alungate în rezervaţii ca nişte animale sălbatice ca să facă loc foamei de înavuţire a coloniştilor europeni. Cea mai mare țara cu orânduire sclavagistă după căderea Imperiului Roman ce încă a practicat segregarea rasială până prin anii 60. Exemplu al democraţiei şi iubirii creştine? Poate o oră Duminica la biserică! Aventurile militare germane din cele două războaie mondiale i-au accelerat industrializarea şi înarmarea şi i-au transformat în jandarmul planetar. Forţaţi şi de expansionismul Rusiei şi Chinei comuniste SUA, după Al Doilea Război Mondial, a purtat mai mult de 10 războaie importante – Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan ș.a.m.d, alături de diverse alte intervenţii militare în toate colţurile planetei mai mult sau mai puţin legitime. A răsturnat regimuri instalate democratic şi de frica comunismului a susţinut dictatori corupţi şi sângeroşi atât pe continentul american (Chile, Argentina etc) cât şi Africa (Mobutu în Congo) sau Asia. Au finanţat în America Centrală grupări armate teroriste vinovate de crime pe bandă rulantă. Nu le-a păsat că poate oamenii săraci din acele ţări aspira la acelaşi nivel de prosperitate şi democraţie că în SUA. Sub masca apărării drepturilor omului şi cu ajutorul instituţiilor financiar bancare multinaţionale au pus mâna pe resursele naturale ale mai multor ţări. Este emblematica pentru politica SUA declaraţia publică făcută de un partizan al acestor războaie, Donald Trump: “Să le luăm petrolul libienilor!”.  În Afganistan mai important decât Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-şi menţine supremaţia. Desigur că se pune şi întrebarea ce se întâmplă cu planeta dacă nu contrabalansau ameninţarea  expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai bună? Puţin probabil dacă ne uităm ce a însemnat gulagul Sovietic şi revoluţia culturală din China unde se tăiau degetele pianiştilor.

GERMANIA: 

 - izvor al culturii şi tehnicii europene a provocat două războaie mondiale cu consecinţe catastrofale – zeci de ţări ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morţi şi alte sute de milioane cu vieţile distruse!!! Au înfăptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost făcuţi sclavi epuizaţi prin muncă silnică, au fost gazaţi, şi arşi în cuptoare precum gunoaiele. Este un fapt ce nu se va şterge din memoria colectivă a lumii până la sfârşitul istoriei universului. L-au ajutat pe Lenin să revină în Rusia ca să îl submineze pe Țar şi ştim ce a urmat. Au împărţit Polonia şi România cu Rusia şi Ungaria. Atacându-l, l-au forţat pe Stalin să transforme URSS în superputere mai repede decât îşi imaginase el. La încetarea ostilităţilor tragedia din spatele cortinei de fier a continuat pentru ţările ocupate de armata roşie în timp ce Germania ajutată de fostul duşman SUA s-a reclădit şi a prosperat. Noi am plătit 10 ani datorii de război URSS-ului ca țara învinsă.


AUSTRIA şi UNGARIA: 
 - Imperiul Austro-Ungar a avut sub stăpânire Cehoslovacia, partea nordică a Regatului Sârbilor, Croaţilor şi Slovenilor, Transilvania, Bucovina, părţi din Banat, Crisana şi Maramureş, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei şi a Ungariei se bazează şi pe crimele şi jaful din teritoriile ocupate. Toţi cei care trudeau şi erau taxaţi astfel încât balurile vieneze să funcţioneze nu prea o făceau de bunăvoie şi când se răsculau ori erau împuşcaţi ori evisceraţi (traşi pe roata) şi alte lucruri ce nu prea au încăput în partiturile muzicii clasice ale epocii. În rest ordine curăţenie şi civilizaţie nu?

SPANIA şi PORTUGALIA: 

 - vinovate de un uriaş genocid prin exterminarea indienilor din America Centrală şi de Sud masacraţi torturaţi  arşi pe rug convertiţi cu forţa la creştinism transformaţi în sclavi ca şi negrii aduşi din Africa urmată de jefuirea sistematică a resurselor naturale şi în deosebi a aurului şi argintului care au relansat economia nu doar din peninsulă Iberica ci din toată Europa Occidentală. Descoperirea Americii ar trebui marcată cu o zi de doliu la nivel planetar nu cu serbările indecente pentru începutul genocidului american. Ambele tari şi nu numai, poartă uriaşa ruşine a comerţului cu sclavi destinaţi plantaţiilor din SUA, America Centrală şi de Sud care au prosperat prin munca acestor oameni vânaţi ca animalele şi aduşi în lanţuri de la mii de kilometri (cei care supravieţuiau călătoriei). Țări profund creştine cu catedrale până la cer nu? 


ITALIA: 
 - a avut colonii în Africa de Est şi a visat că alături de Germania să participe la marele jaf planetar dar deşi  au fost iniţiatorii fascismului european NU au fost consideraţi țara învinsă pentru că italienii şi-au trădat aliatul şi pe IL DUCE la timp. Atât italienii cât şi nemţii i-au susţinut în masă pe Musolini şi pe Hitler crezând că nemernicia se va înfăptui fără costuri prea mari în sunet de fanfara pas de defilare câţiva everi şi comunişti asasinaţi şi fâlfâit de steaguri şi cam atât. România n-a avut acest noroc şi când ar fi vrut să părăsească alianţa nu i s-a permis. SUA şi URSS erau înţelese deja. Când i s-a permis era prea târziu şi oricum fusesem vânduţi deja la schimb.

OLANDA: 

 - Mai întâi colonia Africa de Sud (pierdută în favoarea Britanicilor) şi apoi coloniile din Asia de Sud Est au fost o mană cerească aducând profituri uriaşe pentru micul stat care nu ne vrea astăzi în Schengen. România a fost invitată la masa bogaţilor lumii să pună pe masă tot ce are oameni resurse naturale etc, dar ca să aşeze scaunele, să scuture faţa de masă, să cureţe covoarele şi să mănânce resturile la masa servitorilor.

BELGIA: 

 - a exploatat din greu resursele minerale (cupru diamante etc), şi naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa ). Plecarea lor a lăsat o ţară în război civil care a fost împinsă în dictatura aspră şi coruptă a lui Mobutu (susţinut de CIA ca să nu intre ruşii) după a cărui dispariţie a revenit la războiul civil, interetnic şi sărăcie. Deţine minerale strategice pe care mulţi şi le doresc. Ghinionul lor.

ELVEŢIA: 
 - pe lângă ceasuri şi ciocolată a mai adăpostit în bănci şi aurul naziştilor şi al americanilor al ruşilor al oricui, al infractorilor şi mafioţilor de pretutindeni şi nenumărate bunuri şi valori furate din toate colţurile lumii. Când ai atâţia bani în bănci parcă îţi vine să îţi speli şi să îţi apretezi rochiţa de două ori pe zi. Cum să nu ţii lecţii de morală şi eficiență managerială sărăntocilor?

JAPONIA: 

 - țările din Asia poartă o vie amintire din războiul mondial legată de atrocităţile comise de înaltă civilizaţie japoneză care a aruncat asupra lor nu flori de cireş şi poezie ci bombe şi a trecut prin baionete şi copii şi femei şi a supus la torturi şi umilinţe inimaginabile populațiile ocupate. Casa imperială ar trebui săptămânal să ceară iertare acestor naţiuni pentru tragedia de care este şi ea direct răspunzătoare dar se abţine până în ziua de azi. Probabil că originea divină le interzice acest lucru. Sunt detestabili. La fel ca şi Germania fostul inamic SUA i-a ajutat să redevină ce au fost şi mai mult decât atât.
CHINA: 

 - închisă în ea însăşi mii de ani acum începe să scrie pagini surprinzătoare în istoria lumii şi deja a  modificat nişte echilibre economice ce dăinuiau de ceva vreme. Rămâne de văzut până unde şi ce va induce asta în însăşi structura socială şi politică a Chinei. Să sperăm că fără convulsii pentru că ar fi tragic pentru noi toţi. Partidul unic însă este o garanţie că vor fi convulsii, dar nici un astfel de colos fie şi pluripartinic nu garantează liniştea şi pacea, mai ales dacă se pune pe făcut poliţie internaţională în slujba democraţiei.
Există o singură regulă, toate aceste mari puteri democratice, sau nu, îşi urmăresc doar propriile interese economice şi strategice. Naivii cred altceva. Noi ne lipim când de unii când de alţii în speranţa că ne vom realiza şi noi interesul naţional. OK dar puţină demnitate nu ar strica. Desigur, lista ororilor înfăptuite de ţările “dezvoltate/civilizate” din Occident şi Extremul Orient care şi-au consolidat puterea şi prosperitatea pe crimă şi jaf este mai largă.
Prin urmare, ar trebui să privim lucrurile mai în profunzime şi să nu mai acceptăm impertinenta tâlharilor moralişti ai planetei care ne tot dau lecţii pe diverse teme.
Până la urmă, ei reprezintă țări care au “mâinile” pătate de sânge şi prin ce au făcut nu de mult sunt antiteza a ceea ce predică. Dacă adevărul ar fi respectat, toţi aceştia ar trebuie să le spună pentru încă 500 de ani celor din ţările pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, “vă rugăm să ne iertaţi!
Astăzi atacurile şi invaziile nu se mai fac doar cu armata ci şi prin instrumente economice financiare bancare şi bursiere controlate tot de cei menţionaţi anterior. Şi dacă e să privim la acel trecut care ne reprezintă pe noi, romanii, îţi amintesc, cititorule,  că suntem urmaşii unui popor care NU AVEA SCLAVI,  UNDE FEMEIA ERA EGALĂ BĂRBATULUI ŞI CARE CREDEA ÎN NEMURIRE ÎNAINTE DE CREŞTINARE.

Asta este ceea ce defineşte natura noastră profundă şi depinde de noi ca tradiţia înalt spirituală a DACILOR să reînvie. Sau măcar spiritul de la Marea Unire. Din păcate se pare că treptat ne transformăm nu în europeni ci în altceva, o masă amorfă de locuitori inerţi ai unei ţări manelizate şi care ne aparţine din ce în ce mai puţin.

Apreciem şi beneficiem de confortul civilizaţiei europene, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să conştientizăm cu ce costuri s-a realizat și cine plăteşte factura ca să fie menţinută şi dezvoltată.
Sunt pro european, dar pro adevăr, nu pro ipocrizie!
  (C:M:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu