Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 august 2013

Darul sacru al Uniunii.



Mesaj de la Sananda


 (3 aug.2013; channeler Linda Dillon)

Am venit aici, în această zi, să vă vorbesc despre unimea sacră, despre uniunea în iubire, care este cel mai prețios dar din univers. Mulți ar spune că este un dar de la care pornesc toate fluxurile energetice existente în Creație. Unimea Sacră este darul pe care Mama /Tatăl ți-a dat-o de la începutul existenței tale, atunci când totul a emanat din inima UNICULUI, ca o incomensurabilă scânteie strălucitoare, ca lumină a Divinității și a Iubirii.

SANANDA                                                            

 Salutări, Eu sunt Iisus, Sananda, Eu sunt Yeshua, Eu sunt fratele, Eu sunt prietenul, Eu sunt aliatul, Eu sunt tovarășul de drum al tuturor și al fiecăruia dintre voi. Eu sunt legătura voastră de eoni, sunt iubirea care nu se schimbă, orcâte schimbări s-ar produce în voi și înafara voastră.
Am venit aici, în această zi, prietenii mei dragi, familia mea, să vă vorbesc despre unirea sacră, despre faptul că uniunea în iubire este cel mai prețios dar al acestui univeres. 
Îngerii mei dragi, ce este darul unirii sacre? 

Mulți dintre voi vorbiți despre dragoste, despre iubire, raportându-vă la o relație de parteneriat, de intimitate, dintre voi și o terță persoană. Absolut sigur că dragostea dintre iubiți sau cea dintre mamă și copiii săi, fac parte din acestă mare și sacră iubire. Totuși iubirea nu este numai atât. Uniunea Sacra este darul pe care MAMA vi l-a dat la începutul existenței, de la începutul Creației, atunci când din INIMA SA SACRĂ, Creatorul a emanat imensa scânteie strălucitoare, nemărginita Lumină și Dragoste Divină. 

Cea mai sacră uniune a rămas și va rămâne unică și ea nu va putea fi modificată de nimeni și de nimic. Întreaga Creație a apărut dintr-o inimaginabilă iubire și voință. Fiecare reîncarnare a oricărui suflet, este consecința dorinței infinite, și imposibil de modificat, a fiecărui suflet de a reveni la SURSA care l-a creat, de a reveni la ceea ce fiecare suflet știe că este ACASĂ. Căci fiecare suflet este o emanație a UNICULUI, a UNICITĂȚII.
Această legătură între creație și creator este indestructibilă și se realizează prin inimă nu prin minte. Această iubire nu poate fi mai mare sau mai mică, de la indivd la individ, căci ea a fost în egală măsură dată fiecărui suflet. Pot fi experiențe diferite, credințe diferite, niveluri diferite de uitare, căi diferite pe care sufletele aleg să meargă, dar cantitatea de iubire din fiecare este aceiași. Problema este, cât de mult ne amintim, cât de multă iubire revendicăm.  
În funcție de condițiile de viață, de experiențele și alegerile pe care le fac, indivizii pot avea percepții diferite asupra sentimentului de iubire. Pentru unii, iubirea, sau teama de a nu fi răspuns cu suficientă iubire, este monstrul care îi bâtuie în noapte, care le dă coșmaruri, care-i face să-și pună tot felul de întrebări născute din frica de a nu fi fost suficient de iubitor, suficient de milostiv etc. Dar eusugerez să aruncați această frică, această himeră, pe care o puteți sufla ca pe un fir de praf. Sufletul vostru știe ce a făcut și ce mai are de făcut, pentru a se apropia cât mai mult de ACASĂ. Aceasta ar fi relația dintre fiecare dintre voi și Creator. 

O a doua uniune sacră este cea dintre fiecare componentă a ființei voastre. Fiecare fibră, fiecare moleculă, fiecare părticică sub-atomică din voi, din ceea ce reprezintă ființa voastră totală, este un amestec ordonat de forme de energie, legate între ele prin iubire. Această amprentă este imposibil de șters, chiar dacă, uneori, din varii motive, apar unele disfuncții, dezacorduri, defazări, care sunt evidențiate prin anumite stări de boală. Când dorința voastră se concentrează pe iubirea pentru a îndeplini voința Sa, orice afecțiune, orice dezechilibru dispare și ordinea se reinstaurează. Uniunea Sacră este un dat de la care nimeni și nimic nu se poate abate definitiv.

Pe de altă parte, fiecare celulă din voi, fiecare moleculă care vă compune, reprezintă amprenta și cuprinde istoria întregului univers. Din acest motiv, pentru a vă întâlni cu universul este suficient să vă adânciți în ființa voastră, nu înafara ei. 

Acum, doresc să vă spun câte ceva despre uniunea dintre voi și mine, despre sacralitatea legăturii dintre noi. Voi sunteți, preaiubiților, inima mea, sunteți familia mea, sunteți prietenii mei, și această trainică și indestructibilă legătură s-a creat de eoni, chiar dacă istoria voastră vorbește de mine doar de circa două mii de ani. Asta este doar memoria  umanității voastre.  
Viețile voastre sunt strâns legate de viața mea, încă de atunci de când ne-am hotărât să ne unim destinele. Tot ceea ce a existat între noi, de atunci și până astăzi, s-a desfășurat sub semnul unei mari iubiri. Chiar dacă, nu o dată, unii dintre voi ați suferit, chiar dacă, uneori, nu ați știut cum să vă raportați la mine, totul s-a făcut dintr-o imensă speranță și, poate, neînțeleasă iubire.

Ceea ce vă cer eu acum este să vă întoarceți la mine, să revedeți natura relațiilor noastre. Vă cer aceasta deoarece acum, când multe straturi ale vălului necunoașterii s-au destrămat, aveți o nouă percepție, o nouă înțelegere, o nouă cunoaștere și, în formare, o nouă conștiință.

Linda
Mulți dintre frații și surorile mele de pe Pământ lucrează la această întoarcere, la această reconsiderare, chiar dacă efortul acesta nu este totdeauna ușor de făcut, mai ales atunci când este vorba de trezirea la o nouă conștiință a multora dintre ființele umane. 
 Sufletele voastre știu să găsească drumul cel mai drept spre inima mea și sunt recompensate prin inefabila bucurie pe care o descoperă în inima lor. 
Care ar fi cadoul meu pentru voi, cei care mă regăsiți? Veți simți bucuria regăsirii cu cel care, de fapt, n-a plecat niciodată de lângă voi, dar, lipsa voastră de percepție și de înaltă vibrație, v-a făcut să credeți că eram departe sau, poate, chiar nu aș fi existat.

Vă mulțumesc, vă las în pace și vă susțin cu dragostea mea. Bun rămas!

Sananda..




 (C.M.)

Un comentariu: