Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 august 2013

Călătorind cu ”AURORA”



Un mesaj de la entitatea Adrial, de pe nava Aurora.



(3/4 aug.2013; channeler Laura, Multidimensional Ocean)


Dragilor, salutări! Sunt Adrial! Vă urăm bunvenit la bordul iubitei noastre nave spațiale, AURORA!
Echipajul nostru este încântat de ideea da a face împreună cu voi, în această seară și în următoarea, o minunată
excursie. Vom explora adâncurile profunde ale oceanelor planetei, și vă vom vorbi despre studiile geologice și tectonice pe care noi le efectuăm pe pălaneta voastră. După această excursie, vă vom prezenta unele date interesante despre Federația Galactică și despre ierarhiile superioare. Veți avea permisiunea de a participa direct la experimentele și cercetările noastre și în viitoarele misiuni, dacă vă veți exprima această dorință. Vom petrece ceva timp în compania fraților și surorilor noastre din familia cunoscută de voi sub denumirea de cetacee.
​​

Nava noastră ”AURORA” va perite unora dintre voi, cu o ghidare adecvată, să traverseze mai multe dimensiuni, dându-vă posibilitatea să aflați câte ceva din activitatea și modul de lucru al celor din Federația Galactică.


Am explicat anterior celor care ne-au urmărit mesajele, cum se crează și cum se utilizează, în vederea trecerii dintr-o dimensiune în alta, așa numitele ”găuri de vierme”, care oferă o modalitate simplă și extrem de rapidă de a călători în galaxie, folosindu-vă de corpul vostru astral. De fapt, această tehnică a găurilor de vierme, este utilizată curent pentru deplasarea în diferite dimensiuni, inclusiv a unor nave spațiale de orice dimensiune. Sunt metode și tehnici pe care civilizațiile avansate ale galaxiei și universului le utilizează de foarte multă vreme, în prezent, tipul acesta de călătorie fiind obișnuit și nemaiprezentând pentru noi vreo dificultate.


In seara asta se va permite, unora dintre voi, să treceți la comanda navei, prin procese de gândire, demonstrându-vă cum se poate pilota o asemenea navă fără a manevra echipamente sau manete. Toate operațiunile vor fi făcute ca urmare a unor comenzi mentale fără ca echipajul sau nava să fie puse cumva în pericol, deși deplasarea se va efectua la viteze inimaginabile și incredibile pentru cunoașterea și știința voastră.

Noi am dorit să vă invităm la aceste călătorii pentru a vă obișnui cu acest mod de lucru, astfel ca atunci când veți dispune de propriile voastre nave, să nu vă fie dificil să le pilotați prin spații și dimensiuni.
Navele care vi se pregătesc pentru a vă fi oferite sunt foarte asemănătoare cu ”Aurora” noastră. Dragilor, nu vă minunați ascultând sau citind aceste lucruri care vor fi nu peste prea mult timp realități ale vieții voastre cotidiene.

Totuși, primul lot de nave, în posesia cărora veți intra, nu vor utiliza tehnologii de ultimă oră, și aceasta pentru ca voi să vă puteți deprinde mai repede cu folosirea lor.
Este posibil ca mâine, spre seară, dacă timpul o va permite (în sensul vizibilității de pe pământ), să participăm cu nava noastră AURORA precum și cu geamăna ei, ANDROMEDA, la demonstația care se preconizează. (Nota C.M..: nu știu la ce exercițiu se face referire). ANDROMEDA are mai mult un rol de crucișător, în timp ce AURORA este mai mult un o navă de explorare, care oferă un habitat corespunzător celor de pe ea.
Deși acest exercițiu poate fi interpretat ca unul de natură militară, scopul lui este de a obișnui echipajele cu unele tipuri de acțiuni spre planeta voastră, dat fiind rolul pe care noi îl îndeplinim de apărători și protectori ai civilizației umane de pe Pământ, și nu are de-a face cu armatele terestre ale pământenilor.

Se vor simula, ca în orice exercițiu, acțiuni de atac și repliere între cele două nave. Aceia dintre voi care vă veți afla la bordul AUROREI, vă veți bucura să vedeți ”pe viu” acest exercițiu de rutină.
Deoarece dorim să nu se dea o interpretare eronată acestei acțiuni, repetăm că ea este una de rutină, care menține echipajele noastre într-o stare de pregătire maximă, pentru ca, într-un ipotetic caz real, răspunsul nostru la acțiuni venite dinafară să poată fi, ca și până acum, la nivel maxim de promtitudine și eficiență.

Voi știți, probabil, că noi suntem de multă vreme apărătorii planetei Pământ și că ori de câte ori a fost cazul, intervențiile noastre au făcut ca viața voastră să-și contiuie cursul în liniște și deplină siguranță. De altfel, poate nu este inutil să repetăm, noi îndeplinim sarcini ale Ierarhiei Spirituale Superioare.
Salutări și pace!



SURSA: http://auroradreamflights2.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu