Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 iulie 2013

TRANSFORMAREA VOASTRĂ MIRACULOASĂ CONTINUĂ.



Mesaj de la Ghizii Angelici

(1 iulie 2013)


Astăzi, am dori să ne concentrăm atenția asupra transformarilor la care sunteți supuși în această perioadă a ascensionării.Voi continuați să evoluați ca ființe spre o conștiință mai înaintată căci este timpul înălțării voastre. În cazul unora dintre voi, transformările prin care au trecut au fost atât de profunde încât ceea ce îi caracteriza până nu de mult a rămas mult în urmă. Pentru unii dintre voi, metamorfoza a fost profundă, făcând ca între ceea ce sunt acum și ceea ce erau, să nu mai existe aproape nicio asemănare.
Transformările vor continua într-un ritm încă și mai alert, în perioada care urmerază. Pe măsură ce veți continua să creșteți, veți deveni tot mai conștienți de puterea pe care o aveți, putere pe care ați avut-o de la început, dar v-ați uitat-o, acum găsindu-vă în faza în care începeți să v-o recăpătați. Voi înțelegeți tot mai clar că puterea voastră vă vine din interiorul nu din afara ființei voastre. Fiecare zi vă apropie de momentul în care vă veți aminti foarte clar de ce ați venit pe Pământ acum, în această viață. Dar nu numai atât: veți ști și de unde ați plecat și pe unde v-ați mai oprit, înainte de a vă încarna pe această planetă.
Dragilor, sunteți cu toții ființe divine care au ales aibă o experiență fizică, pe această minunată planetă. Totodată, veți înțelege care vă este responsabilitatea, în ceea ce privește partea de creație în care ați ales să vă trăiți această secvență de viață. Voi aveți responsabilități și în ceea ce privește abilitatea de a co-crea. Este indubitabil că veți înțrelege fără echivoc că libertatea de a crea nu vi s-a dat pentru a crea monștri.
Mulți privesc in afara lor căutând să identifice o persoană, o experiență, sau o situație care să le justifice frustrările, neajunsurile, tristețile, furia, durerea sau teama, neînțelegând încă adevărul că toate întâmplările, toate stările, toate realizările sau eșecurile lor își găsesc originea în propria lor ființă. Exteriorul vă oferă ceea ce-i cereți voi înșivă prin comportamentul vostru, atitudinea voastră, gândurile și sentimentele voastre. Din infinitul ocean de stări, de posibilități, de soluții, voi vă deschideți pentru unele dintre ele și pe acelea le invitați în viața voastră. Legea Atracție face posibil ca orice doriți să vi se întâmple, să poată fi atras în viața voastră. Este destul de comun pentru oameni să-și concentreze atenția asupra durerii din dorința de a o îndepărta de ei. Dar, cu cât vă concentrați pe ceea ce nu doriți, cu atât mai repede veți constata că l-ați adus mai aproape. De ce? Pentru că, prin concentrarea asupra unei stări, unui obiect etc. nu faceți decât să bătătoriți o cale către acel ceva și ființa voastră, înlesnindu-i, în acest fel, manifestarea în realitatea pe care o trăiți. Nu este nicio deosebire în a te concentra pe ceva pe care nu-l dorești sau pe ceva pe care încerci să-l ai. Ambele situații lucrează cu energii, și, pentru univers nu are nici-o relevanță dacă subiectul concentrării tale este de natură să-ți facă sau nu plăcere.  

Persistă întrebarea: "Cât va mai dura?", dar noi nu vă putem răspunde la această întrebare. De la începutul primirii acestui mesaj v-ați întrebat în sinea voastră dacă noi cunoaștem momentul în care veți deveni de fapt ființe pe deplin conștiente de această realitate fizică. Din punctul nostru de vedere, amintiți-vă că timpul este doar o noțiune care are relevanță doar în liniaritate. Vedeți voi, v-ați oferit de mult serviciile pentru a fi o parte din această mare iluzie, și despre asta am mai discutat și cu alte ocazii.

Cu toate acestea, actuala experiență este unică din mai multe motive. 
Mulți privesc la noi cu speranța că vor afla toate răspunsurile și, într-adevăr, suntem bucuroși să vă oferim ajutorul nostru în orice fel putem. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați fiecare dintre voi este o unicitate.
Mulți dintre voi ați experimentat atât ascensiunea cât și coborârea în tărâmurile inferioare, în numeroase încarnări; însă ceea ce nu a-ți mai experimentat anterior era sarcina de a coborî în dimensiuni mai joase, acceptând să uitați toată cunoașterea, toate abilitățile de care dispuneați, și pe terenul astfel eliberat, să adoptați convingeri limitative. Ați făcut-o pentru ca, după acest periplu destul de stresant, care v-a înlesnit o altfel de cunoaștere, să acceptați o ascensiune care să vă readucă în tărâmurile înalte, unde să găsiți eliberarea de toată disperarea, toată suferința pe care ați acceptat să le îndurați, de dragul unor acumulări cu valoare de ”perle” adunate din adâncurile fără de lumină. Pentru a culege aceste ”perle” ați acceptat chiar să treceți printr-un șir de morți ale corpurilor fizice cu care vă ”costumați”, înainte de a plonja în tenebre.

Eforturile și determinarea voastră ne-au uimit pe noi cei care nu am trecut prin profundele zone ale întunericului și ale deznădejdii. Acesta este motivul pentru care suntem mândri de voi și pentru care vă aplaudăm.

Noi am știut că aceste încarnări (cu deosebire aceasta, care pentru mulți va fi ultima)  vor necesita o mare rezistență și un teribil curaj. Știți cum a fost? Ca un act temerar de a te scufunda în necunoscut pentru a scoate la suprafață, și chiar pentru a salva, ”comori și suflete briliant”, acoperite de mâlul unor depuneri fetide și periculoase. Înaintarea s-a făcut pas cu pas în spații pline de întuneric și de turbulențe, în care, uneori, pândeau pericole și capcane. Asemenea ”imersiuni” nu mai facuserăți anterior, deși foarte mulți dintre voi sunteți ceea ce se cheamă ”suflete vechi”.

Cu siguranță, acesta este un subiect fascinant care merită a fi trecut pe lista de priorități a analizei celor care se vor gândi să-i facă o prezentare adecvată.
Nimeni nu știe cât timp va mai lua, cât de grea și provocatoare va mai fi perioada care vine, și cum se va încheia. Există însă premise serioase care vă dau dreptul să credeți că greul a trecut și că ceea ce urmează nu va depăși limitele voastre de rezistență. Ați demonstrat cu siguranță că este posibil acest lucru și faptul, aproape unic în cosmos, dar, cu siguranță unic în universul vostru, suscită interesul a numeroase civilizații care stau cu ”ochii pe voi” nescăpând nicio clipă orice ”mutare” orice comportament al lumii voastre și sistemului planetar al Pământului. 
 O mare agitație se produce în jurul vostru, multe încurajări vi se trimit și o unanimă dorință de a vă vedea câștigători. Câtă vreme va mai trece până când veți păși pragul celei de a cincia dimensiuni? Chiar că nu cunoaștem! Vă cunoaștem însă pe voi, determinarea și dorința voastră de a nu vă opri din drum. Este de presupus că ”balastul” va rămâne în urmă, va cădea în hăul din care s-a ridicat, pentru a reveni acolo de unde a plecat. Reveniți acolo, vor trebui să o ia de la capăt, regretând, poate, că au renunțat când atât de puțin mai era până ”dincolo”.Foarte mulți însă își vor continua drumul și nu se vor opri decât în lumina iubirii și abundenței. 

Vă rugăm să știți că aceasta nu este o cursă, nici nu va fi sfârșitul îmtregii voastre călătorii. Va fi doar un lung și binemeritat popas, în care, adaptări și modelări de tot felul vor avea loc. Totul va fi menit să vă facă șederea cât mai plăcută, să vă încarce cu noi capacități de exprimare, făcându-vă apți unei existențialități universale. Dar călătoria aceasta nu se va sfârși niciodată. Drumul ce urmează să-l parcurgeți, în diferite etape, va fi din ce în ce mai plăcut, mai plin de satisfacții și mai diversificat. Veți fi însoțiți de din ce în ce mai multă Lumină și Iubire.
Ne bucurăm mult când vedem cum tot mai multe ființe umane se trezesc și conștientizează necesitatea de a nu pierde această ocazie de a ascensiona. Noi știm că cea mai grea parte a schimbării este cea interioară, schimbarea de mentalitate, de credință, de erarhizare și recunoaștere a valorilor.

Deși aveți uneltele de care să vă folosiți în această întreprindere, nu știți cum să le utilizați sau nu știți că le aveți în ”depozit”. Nu-i nimic, practica vă va învăța, mai ales că multe suflete surori vă urmăresc și doresc să vă asiste. Important, de fapt, CEL MAI IMPORTANT ESTE SĂ VREȚI.

Mulți se întreabă dacă n-ar fi fost mai bine să rămână "adormiți", în loc să devină conștienți că sunt și au dreptul să fie co-creatori. Este și o chestiune de moment și de nivel de elevare, și asta este o particularitate a fiecăruia. Din acest motiv, nu putem răspunde pentru fiecare. Poate că unii consideră că e bine să mai ”doarmă”. 
Asta însă va fi doar o amânare. Căci nu vor putea rămâne la nesfârșit în stadiul larvar. Spuneți-le însă că Raiul pe Pămâmt este deja în construcție. Dacă asta-i va ambiționa, va fi cu atât mai bine. Alegerea este a lor și nimeni nu are dreptul să le-o modifice.
Noi ne oprim aici, lăsându-vă pe fiecare să răspundeți la întrebarea: SUNT GATA?
Sperăm că acest mesaj vă va servi să luați cât mai repede o hotărâre. Desigur, nu este cazul celor deja angajați pe calea ascensiunii. 

Iubire și Lumină! 
Noi suntem Ghizii voștri Angelici.
SURSA: http://AngelicGuides.wordpress.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu