Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 iulie 2013

Mama Divină despre dispensă, judecată, puterea noastră divină și îndeplinirea misiunii noastre (2)


(16 iunie 2013; channeled by Linda Dillon )

(ultima parte)

Steve Berckow: Ultima mea întrebare în legătură cu emanațiile se referă la faptul că AA.Mihail afirmă că o emanație ar putea să nu fie conștientă de realitatea că este o emanație. Poți să ne

detaliezi un pic această afirmație?  
Mama Divină: Unul dintre acordurile divine - și ar trebui să vă străduiți a înțelege acest lucru – prevede că așa cum ființele umane pot alege să se trezească, tot astfel și emanațiile o pot face. Alegerea pentru a deveni pe deplin conștient aparține acestor două tipuri de entități în egală măsură. Totodată, există un acord divin prin care lumea voastră a acceptat prin liberă alegere ca pe planeta voastră să se poată manifesta și emanațiile.
Acest acord cu umanitatea este de dată mult mai recentă și anume de atunci de când omul a ales ca înălțarea sa să fie unul dintre obiectivele prioritare ale existenței sale. 


Sunt de dată recentă discuțiile și aranjamentele dintre voi și frații voștri stelari, în privința replicatorilor, cunoscând că în tărâmul divin noi nu avem nevoie nici de mașini nici de jucării replicatoare (Nota C.M.: se referă la dorința pământenilor ca, ajutați de civilizații extraterestre, să implementeze tehnologii și procese de fabricație menite să creeze mașini-robot, foarte sofisticate, capabile să înlocuiscă omul în diferite munci, mai ales dintre cele periculoase sau, pur și simplu, pentru amuzament dar să fie capabile să și angajeze un proces de creație propriu). 

Există un punct de la care multe dintre manifestări se trezesc pas cu pas. Ființele au devenit, să spunem, suspicioase sau curioase. Ele simt că există ceva ascuns în spatele cortinei sau vălului de existența căruia sunt conștiente dar nu le este suficient de clar și de-asta vor să se facă lumină. Va veni momentul când curiozitatea le va fi satisfăcută și atunci, pur și simplu, comutatorul va fi trecut pe funcționare și se va face lumină. Și, în acel moment, conștiința ființei umane va face ca totul să fie clar și cunoscut. Printre acestea, se va îndeplini și scopul și necesitatea de a avea o emanație (un aspect) pe planetă. O emanație cunoscută, de a cărei existență să fiți în cunoștință de cauză. 
Acum, când nu există încă claritatea de cristal spre care vă îndreptați, nu se poate spune că emanațiile și-au îndeplinit sau nu scopul divin pe care l-au avut pe Pământ. Aceasta deoarece pătrunderea și claritatea voastră sunt încă secvențiale. 

Dacă cu 20 -30 de ani în urmă, aș fi declarat că eu sunt o emanație a dragului Mihail, sunt sigură, dragi inimi, că v-ați fi închis și nu ne-ați mai fi permis să avem acces la voi. Și nu acesta era scopul nostru. A trebuit să ne folosim de partea voastră umană pentru a vă menține conectați la realitățile divine, chiar dacă, la nivel universal, asta însemna o minimă acceptare a realităților. Munca noastră s-a axat pe partea voastră subtilă și neconștientizată, care ne-a ajutat să vă trezim pe mulți dintre voi și, în felul acesta, să puteți trece la o conștiință mai înaltă, care permitea înțelegerea mai deplină a multora dintre aspectele creației, deci și ființei umane, care sunteți.

La drept vorbind, nu contează dacă vă gândiți că voi sunteți sau nu emanații, deoarece, oricum, voi rămâneți cei care vă cunoașteți dintotdeauna, entități pe care Divinitatea vă iubește așa cum sunteți. Deci, aveți nevoie, să vă ajustați gândirea în concordanță cu noile realități, chiar dacă, din când în când, trebuie să mai introduceți și unele corecții.

Da, dragilor, noi și voi suntem în continuă schimbare, păstrând ceea ce am fost și menținând în ființa noastră filonul vieții și al iubirii, care se îmbogățerște permanent fără să piardă ceva dar și fără să lase ceva nemodificat. E o filozofie un pic mai complicată, pe care, cu siguranță, veți ajunge să o înțelegeți nu peste prea mult timp. Am putea spune că noi suntem într-o perpetuă și constantă schimbare.

Știu că vă întrebați dacă Planul Divin a suferit unele schimbări față de forma inițială. Da, au avut loc unele schimbări care au ținut cont de exprimrea voinței voastre și de viteza cu care v-ați putut modifica atât obțiunile cât și structura. Vedeți voi, deși sunteți creaturi (adică rezulltate ale unui proces de creație) voi sunteți, în același timp și creatori, ceea ce înseamnă că lumea pe care o co-creați împreună cu Creatorul, trebuie să reflecte și gândirea și voința voastră. În acești termeni, călătoria voastră spre ACASĂ trebuie să se desfășoare și în conformitate cu liberul vostru arbitru. Absolut sigur că existau multe căi mai scurte și mai ușoare de a reveni, dar atâta timp cât ele nu erau și libera voastră alegere, nu era posibil să fie incluse în Planul Divin.

Pe drumul revenirii și înălțării voastre, am spus că vă puteți folosi de unele dispense, de compasiune, de solicitarea de asistență și de unele acte de clemență. Toate acestea se acordă diferențiat, în funcție de dorința sinceră a fiecăruia și de strădaniile lui. În legătură cu acest aspect, vi s-au acordat suficiente dispense karmice, atât la nivel individual cât și colectiv. Michael v-a vorbit deja despre acest proces în care au fost incluse multe ființe umane. Eu, de asemenea, vă spun vouă, iubiți fii ai lui Gaia, că toată umanitatea voastră a beneficiat, într-o recentă perioadă de timp, de un important act de clemență, acordâdu-vi-se în avans o dispensă, care v-a permis să treceți împreună cu cei dragi, într-un tărâm frecvențial pentru care destul de puțini dintre voi erau pregătiți. S-a urmărit să se evite pe cât posibil izolarea și suferința despărțirii (chiar dacă, în realitate, aceasta este doar o aparență). Asta i-a ajutat pe unii dintre voi să audă vocea mea, să recunoască chipul meu sau să simtă atingerea mea. Deși majoritatea dintre voi nu ați auzit vocea mea sau nu ați văzut chipul meu, eu am atins inima fiecăruia dintre voi și asta văa ajutat să vă treziți și să treceți la un nivel mai înalt de conștiință. Știu, unii continuă să ignore asta sau să creadă că astea-s povești. Este alegerea lor, dar eu le spun și cu această ocazie că își vor aminti de binecuvântările mele atunci când vălul care-i acoperă va dispărea.

Așa că, da, dragă Steve, cu siguranță, nu va trece mult până când sămânța dragostei care a fost sădită de noi în inima voastră va da roade, vă va face mai puternici, mai iubitori și mai conștienți. Această vă va face și mai dornici să accesați tărâmurile frecvențelor înalte unde iubirea, abundența și armonia sunt caracteristici permanente și generale. 

Cei care astăzi sunt indivizi lacomi, violatori, criminali etc. vor înțelege că aceste triste experiențe pe care și le-au asumat, sunt trecătoare și că ființa lor totală reprezintă mult mai mult decât ceea ce constată ei că sunt astăzi. Și inimile acestora se vor umple de iubire, de compasiune, de credință, de Lumină. Eu nu vă impun ca toată această metamorfoză să se petreacă îm voi chiar în acest moment. Ceea ce vă cer eu acum este să acceptați iubirea mea și să acceptați iubirea față de voi înșivă. Voi nu sunteți ceea ce păreți acum a fi. Voi sunteți mult mai măreți, mai grandioși mai plini de iubire și de Lumină. Pentru a afla asta, trebuie ca mai întâi să credeți în voi, în divinitatea voastră. Refuzați să mai fiți ezitanți! Refuzați să mai fiți confuzi! Voi nu sunteți așa cum păreți acum!
Nu vă mai agățați de trecut! Înlăturați tot ceea ce ați clădit cu vechile energii ale dualității. Ele nu vă mai servesc. Permiteți-mi să fiu foarte clară: energiile dimensiunii 3D, în care ați existat o lungă perioadă de timp, nu mai pot fi un suport pentru viitorul vostru. Permiteți-vă să deveniți liberi și divini. Aceasta nu este o vanitate, nu este o imfatuare, nu este mândria care dă peste margini. Este o simplă și divină acceptare că voi sunteți ai mei iar eu sunt mama voastră iubitoare. Vă ajut să vă îndepliniți visurile luminoase, vă ajut să vă îndepliniți promisiunile pe care vi le-ați făcut vouă înșivă și Tatălui Ceresc. Nu uitați că atunci când sunteți dezamăgiți de voi înșivă, sunteți dezamăgiți de mine și de Tatăl Ceresc. Ajutați de frații voștri din stele, puteți face ca realitatea voastră să se schimbe radical.

SB: Mulțumesc, Mamă Divină, pentru această minunată susținere a ființei umane. Munca noastră ca Lucratori in Lumina primește o minunată încurajare.

La un moment dat am aflat că eram Lucratori in Lumina, alte ori ni s-a spus că suntem semințe stelare sau că am fost îngeri și, unii dintre noi, au devenit îngeri umani. Iar acum ni se spune că suntem niște EMANAȚII. În lămurirea acestor controverse aparante, vom primi în viitor și unele revelații?
MD: Cea mai mare revelație are loc acum, pentru că scoate la iveală cele mai multe ... ”secrete”, deși ele nu au fost niciodată secrete. Ele erau sub ochii voștri, la îndemâna voastră, ar fi trebuit doar să le descifrați, să le acceptați și să le puneți în adevărata lor valoare. În seara aceasta v-am cerut în mod expres să vedeți ceea ce era de mult în fața voastră și să acceptați că mulți dintre voi nu v-ați iubit pe voi înșivă, nu v-ați iubit între voi și nu m-ați iubit nici pe mine. Ați crezut în: ” Nu mă iubesc pentru că n-am ce iubi la mine; nu-i iubesc pentru că ei nu-mi vor binele; și nu o iubesc pe Ea pentru că nu m-a ajutat când i-am cerut. Poate că Ea nici măcar nu există!” V-am cerut ca din această seară să renunțați la aceste false convingeri. Vă cer să vă iubiți pe voi înșivă și să vă iubiți unul pe altul. După asta, sigur vă veți gândi să mă iubiți și pe mine. Când veți iubi pe cel de lângă voi, veți vedea în el chipul meu și chipul lui Dumnezeu Tatăl.

Veți începe să înțelegeți legăturile indestructibile dintre toate aspectele creației. Vei trăi revelația atunci când uitându-te în oglindă vei putea spune: "Eu sunt înger, eu sunt arhanghel, eu sunt stăpânul, eu sunt om, eu sunt sămânța stelară, eu sunt paznicul și susținătorul Pământului și știu cât de prețios și important sunt în fiecare dintre aceste ipostaze”.
De aceia, eu vă cer acum să vă recuperați puterea. V-ați dovedit sârguincioși, și pentru asta vă felicit.
Dar lupta abea urmează. Vedeți voi, St.Germaine, Sanat Kumara, noi toți din tărâmurile celeste nu vă învățăm să spuneți "Eu voi fi”, noi vă cerem să spuneți "Eu sunt." Când faci acest lucru, cu deplinătatea convingerii tale, cu totalitatea ființei tale, te conectezi cu noi, cu EU SUNT.

Dacă vă așteaptă cumva unele surprize, unele cadouri? Răspunsul este da. Nu vom promova nicio luptă dervastatoare în calea ascensiunii voastre. Așa că, vă rog, nu le doriți și nu le creați în imaginația voastră! Că sunteți, majoritatea dintre voi, nerăbdători, este de înțeles. În ceea ce ne privește, ei, da, și noi suntem foarte nerăbdători de felul cum și pe unde vă mișcați. E minunat când vedem ceea ce se întâmplă pe planeta voastră, în această efervescentă perioadă. Dacă veți considera că ajutorul nostru vă este necesar și util, apelați la noi. O vom face cu dragă inimă. Noi știm că pe calea iubirii nu se poate înainta în forță. 

SB: Mamă, dacă pot interveni ...?
MD: Da ...
SB: Directorul Divin, prin Tasjeema (!) spus - mă scuzați! – ”Pământul se întoarce permanent la planul său inițial ca unua dintre cele 12 planete sacre ”. Ce înseamnă a fi o planeta sacră?

MD: Toate planetele sunt sacre. Permiteți-mi să fiu ... foarte tranșantă despre aceasta declarație. Nu există nici o creație divină născută altfel decăt sacră.. Dar, există locuri în univers care au deținut un rol similar Pământului, adică un spațiu sacru destinat evoluției spirituale, pe baza ancorării energiilor păcii și iubirii astfel ca să se creeze un nivel vibrațional caracteristic unui profesor? Da. Acum, aceasta este misiunea sacră a Gaiei, în acest univers.
Pe Pământ aveți locuri pe care le considerați ca fiind sacre. Pentru unii, acesta poate fi un templu sau o moschee. Pentru alții, acesta este un loc în natură. Este necesar și suficient ca în acel loc să simți vibrații de frecvențe mai înalte, purificatoare, pline de iubire și de pace. Planul, în care a intrat deja Gaia are o asemenea înaltă vibrație. Tot mai dese vor fi locurile de pe Pămând în care se vor regăsi asemenea înalte vibrații.

Deci, Gaia (cu corpul său fizic, Pământul) revine la rolul ei de deținător de spațiu sacru. Întotdeauna scopul și dorința mea a fost ca planeta mea de suflet, Pământul, să-și recapete acest spațiu al iubirii. Măreția și amploarea a ceea ce se va putea face într-un asemenea spațiu sacru, este, deocamdată, peste puterea voastră de cuprindere. Asta vă va face să visați. Foarte bine! Nu poate face decât bine. Veți trăi acele realități în viața voastră actuală.  
SB: Bine. Mulțumesc ...

Linda
MD: Este clar?
SB: Da, foarte clar. Cred că mai avem aproximativ două minute de emisie, așa că, aș vrea să trec rapid la ultima întrebare. În ceea ce privește planeta Pământ, există o mulțime de premiere printre care: prima planetă care ascensionează într-un plan superior împreună cu corpul său fizic, ființele umane angrenate în ascensionare realizează această înălțare de asemenea păstrându-și corpul fizic. Și toate acestea în situația în care sistemul planetar trece de la o dimensiune inferioară la una superioară (nu de la una superioară la o alta încă și mai înaltă). Aș putea continua. Având în vedere numeroasele premiere, se poate spune că aceasta a determinat aplicarea unor inovații? 

MD: Ceea ce voi numiți inovații și ceea ce am numit răsturnări de situație a făcut posibil și necesar ca, în anumite situații, să se acode dispense, așa cum am menționat. Dar permiteți-mi să vă amintesc, eu sunt pe deplin conștientă de rezultatul acestui proces. Rezultatul final va fi cel programat, nu altul. Eu nu fac speculații. Există alegere în a deveni? Da, pentru că nu se va interfera Liberul vostru arbitru. Permiteți-mi să să vă împărtășesc, și sper că acest lucru vă oferă confort - rezultatul final este absolut sigur. Vă întoarceți la IUBIRE. Acesta este un motiv puternic pentru ca inima voastră să se trezească și să aleagă. Ea înalță și conștiința.

Primiți dragostea mea și binecuvântările mele.
SB: Mulțumesc, Mamă. O discuție minunată în seara asta. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați venit.
MD: La revedere.
SB: La revedere.

SURSA: http://counciloflove.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. Mama divina,Doamna noastra,Iubire infinita si neconditionata.M-am inecat 13 ani in tacere,dar Acum strig cat pot de tare Tu esti Duhul Sfant, Esti DESANKA -Arad -Romania.Esti Maria Magdalena de acum 2000 de ani. Esti a doua Venire a D-lui nostru Iisus caci Esti UNA cu EL si TATAL.Sunt prea sarace cuvintele pentru a va preaslavii :Familie Celesta, care Ai coborat la noi pentru a ne inalta, oferindu-ne -pasaport pentru Eternitate.- Mesajele Tale curg in inimile noastre ca o mireasma imbatatoare. Nu,..nu sunt nebuna, decat o nebuna a Iubirii,caci adevarata Iubire este o nebunie pentru unii,carora le doresc sa o cunoasca,pentru a fi impliniti.Acesta este Adevarul...minunatul Adevar...daruit din Gratie Divina. Ana.

    RăspundețiȘtergere