Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 iulie 2013

Efectul documentelor guvernamentale ale US ca urmare a dezvăluirii lui George Zimmerman.



Mesaj de la Matei



(21 iulie 2013; channeler Sizanne Ward



 Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate în această locație. Sunt Matei.


Suntem fericiți că avem ocazia de a răspunde întrebărilor puse de mai mulți cititori ai mesajelor noastre, în special în ceea ce privește două situații care s-au devedit a fi de mare interes în ultima perioadă. Ambele situații implică cetățeni ai SUA și au legătură între ele deși, la prima vedere, nu ar părea. Cele două aspecte, extrem de mediatizate, reprezintă pași mari și importanți în progresul societății umane americane și umanității, în general.
Prima: Edward Snowden va face publice documentele confidențiale sau măcar va da dovadă de mai multă transparență cu privire la activitatea guvernului său ori doar va complica și mai mult relațiile internaționale printr-o tăcere care va crește suspiciunile?  

De la început, lumea voastră ar fi trebuit să știe că transormarea ei impune cu prioritate un ingredient indispensabil: ADEVĂRUL.

Nivelurile de energie în care Pământul a ajuns în mișcarea sa expansivă prin univers, au unele caracteristici cu impact inevitabil asupra lumilor care străbat aceste câmpuri energetice.
Aceste energii fac ca adevărurile să nu mai poată fi ascunse, dar nu există niciun mijloc specific prin care această punere în evidență să se producă. Sufletele au o anume flexibilitate în întocmirea programelor pe care și le elaborează și le pun la punct în vederea unor noi încarnări, sau, oricum, vieți viitoare, indiferent de nivelul lor de materializare.

Pentru a face înțeleasă mai bine această relație, să spunem ați ales ca în viața în care urmează să debutați, să obțineți o sumă considerabilă de bani pentru a echilibra o viață de sărăcie și lipsuri de care ați avut parte în ultima existență trăită. Împreună cu această prevedere din contract, v-ați ales mijloacele, conjuncturile și factorii care să vă ajute la atingerea acestui obiectiv, adică: v-ați ales țara unde vă veți naște, abilitățile înnăscute, domeniul de activitate care să vă ofere aceste oportunități, familia și cercul de prieteni sau colegi cu care veți lucra etc. Dar nu va exista o metodă rapidă care să vă asigure acea stare materială pe care v-ați planificat-o. În plus, nu va exista o singură cale pe care ați putea merge în acest scop. Vor fi mai multe variante dintre care să vă puteți alege.

Fără a avea vreo amintire la nivel conștient asupra existenței sau conținutului acelui contract de viață, pe care l-a încheiat sufletul, ca ființă umană, veți alege din instinct și vă veți orienta asupra acelor activități și preocupări care să vă înlesnească realizarea prevederilor programate. Toate oportunitățile care vă vor apărea, vor avea legătură cu contractul vostru de viață.

Cam aceasta s-a întâmplat și cu Edward Snowden. În timp ce unii îl consideră un trădător al intereselor naționale, alții îl văd ca pe un erou. El și-a urmat calea și nu a pierdut din vedere obiectivele pe care sufletul său le-a cuprins în contractul de viață cu crea a venit pe Pământ, deși nimeni nu i le-a dat în scris sau nu i le-a comunicat. Pur si șimplu intuiția l-a îndemnat să-și aleagă calea și să-și asume anumite responsabilități, chiar dacă era conștient la ce riscuri se expune.

Este cert că Snowden nu a știut și nu știe că toate hotărârile pe care le-a luat au răspuns mesajelor sufletului său, atunci când s-a ivit ocazia să facă pasul programat, acel moment, acele împrejurări corespunzând unor anumite sincronicități. Acele ”potriviri” nu erau întâmplătoare ci reprezentau acorduri energetice care facilitau îndeplinirea unui anume obiectiv. Este același tip de ”coincidențe” care i-au înfluențat și motivat pe Bradley Manning și Julian Assange în ”scandalul” documentelor publicate de Wikileaks. Ceea ce-i caracterizează pe acești oameni curajoși a fost conștiința faptului că aveau responsabilitatea divulgării unor adevăruri care nu mai trebuiau tăinuite. Comandamentul căruia ei i-au răspuns a fost:” Scoateți adevărul la lumină!”

În ceea ce privește efectele internaționale ale acțiunii de divulgare a acestor secrete, trebuie spus că, în mod voit, ele au fost amplificate pentru a abate atenția opinei publice de la gravele probleme interne pe care le au țările implicate în ”sandal”. Au făcut din țânțar armăsar, tocmai ca lumea să se deconecteze de la chestiuni cu adevărat importane și care privesc viața societăților umane. Pauza aceasta a permis celor care ”trag sforile” să ia măcar un moment de respiro și să încerce să amâne deznodământul care vine ca tăvălugul asupra lor.



Mai mult, vibrațiile predominante sunt toate în favoarea liderilor, netezind orice diferende și dezacorduri, forțați de împrejurări, de a ajunge la înțelegeri internaționale, care să-i salveze.

În ceea ce privește transparența în guvernare, aceasta va veni ca urmare a cererilor tot mai insistente ale cetățenilor care vizează nu numai dezvăluiri asupra unor secrete dar și serviciile asigurate de forțele de securitate, sistemul juridic, lungul lanț al corupției, banii cheltuiți din visteria statului pentru interese personale, de partid și de grup. Banii aceștia sunt alocați pentru chestiuni precise, în interesul societății dar, până la urmă, sunt deturnați spre seifurile și buzunarele celor care prin diverse metode și-i pot însuși. Valul nemulțumirii populare crește nu doar în Statele Unite, ci în multe alte țări: Egipt, Brazilia, Rusia etc. Ei nu doresc doar să secere răul din țările lor ci să-l smulgă din rădăcină. Sunt popoare, mai cu seamă cele mai mici și cu putere economică mai slabă, care încă mai așteaptă ca reformele și dreptatea să le fie oferite de alții. Această espectativă nu este sănătoasă și nu va face decât să îngreuneze încă și mai mult povara nedreptăților care le apasă.



Al doilea aspect de larg interes, care are o mare arie de răspândire, este cel legat de procesul lui George Zimmerman, caz în care s-a dat un verdict de achitare pentru omor prin imprudență și acuzațiile de crimă de gradul al doilea pentru moartea prin împușcare a lui Trayvon Martin. În timp ce majoritatea oamenilor sunt preocupați dacă verdictul este unul corect sau nu, unii dintre cititori ne întreabă dacă în contractele de suflet cu care au venit în această viață făptuitorul și victima, au fost prevăzute și aceste evenimente tragice (pentru planul fizic).
Da, dar este nevoie de o explicație. Trayvon, George și familiile lor sunt la fel ca toate celelalte suflete și în măsură ca încărcăturile karmice să  aducă echilibrări absolut necesare pentru ca procesul evolutiv să poată continua în condiții optime și benefice fiecărui suflet. Oricât vi s-ar părea de ”inuman”, a existat un acord între cele două suflete, cu beneficiu de ambele părți.
Mai ales în acest moment unic în univers, prin care trece umanitatea Pământului, apar și vor mai apărea oportunități de ”potrivire” a unor derulări secvențiale în viața multor indivizi care au programe în care sunt prevăzute echilibrări de karmă. Omul obișnuit este puțin probabil să accepte că asemenea evenimente sunt nu numai posibile dar chiar programate în viața celor implicați. Așa este și în cazul familiilor celor doi, despre care am vorbit, Martin și Zimmerman. În pledoariile lor, avocații familiei decedatului au dorit să dea o tentă rasială cazului și aceasta a agitat spiritele.



Procesul și rezultatul său aduc cu putere "la lumina" cazuri trecute de atitudine rasială, dar va ajuta la înțelegerea că această discriminare aparține trecutului. Deși cu suferință, familiile Trayvon și George vor ajuta la ștergerea unor amintiri traumatizante din viața și mintea membrilor societății americane. Rolul pe care și l-au asumat cele două familii implicate, se va reflecta și în cadrul conceptelor unor religii, tradiții culturale și etnice etc.

Oameni din intreaga lume încep să-și asume tot mai puternic responsabilități prevăzute în contractul lor de viață, intuind că este momentul să acționeze în spiritul îndeplinirii clauzelor contractuale cu care au ales să vină în această viață și acesta este un lucru bun, benefic pentru societate și pentru indivizi.



Mai doresc să mă refer, cu tot respectul pe care lumea i-l datorează,  la Malala Yousafzai, tânăra pakistaneză care, chiar și după ce a fost împușcată pentru că a luptat pentru dreptul fetelor de a avea acces la educație, nu a încetat să lupte pentru acest ideal, deși i se refuză asistența medicală necesară pentru a-și trata rana de la cap care-i poate pune viața în pericol. În contractul ei de suflet, această curajoasă și bravă tânără și-a prevăzut să-și dedice viața unei cauze nobile, de care se vor bucura toate tinerele cărora, deocamdată, li se refuză acest drept.


Papa Francis este o altă persoană bine cunoscută și foarte respectată. Sufletul său este unul foarte evoluat și-l întruchipează pe Jorge Bergoglio care, cu înalta aprobare a Consiliului acestui Univers, a ales să se întrupeze pe Pământ și să îndeplinească un rol foarte influent. Astfel Bergoglio a devenit Papă și, în ciuda opoziției puternice din Vaticanacționează asupra a ceea ce simteeste responsabilitatea sa, în îndreptarea greșelilor Vaticanului. 
 
 Pe calea ascensiunii sale, Pământul a primit cantități astronomice de lumină de la alte civilizatii. Dar, iubită famile, Lumina este generată și de fiecare ființă, de toți cei care ascultă vocea lui Dumnezeu și se străduiesc să împingă societatea umană înainte, tot mai aproape de Noua Eră, a păcii și luminii, în care va trăi o lume armonioasă, pașnică și iubitoare. Acesta este Noul Pământ pe care-l construiți și unde veți găsi abundența și fericirea.

Dragi ființe umane, primiți îmbrățișarea ființelor din lumină ale acestui univers care vă acordă iubirea lor necondiționată.



(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu