Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iulie 2013

AA Michael, despre un subiect fascinant de evoluție spirituală (1)



(10 iulie 2013; channeler  Linda Dillon)

(Emisiune radio realizată de Suzy Maresca și Steve Bercow)

Suzy Maresca: Salutări și binecuvântări tuturor. Bine ați venit la emisiunea radiofonică  ” O oră cu un înger” având channeler pe Linda Dillon, autoare a cărții ”The Great Awakening” (marea deșteptare). Participă la această emisiune și Steve Beckow, fondator al sit-ului ”Epoca de aur” și inițiator la construcția Nova Terra - o lume care funcționeaza pentru toata lumea.

Eu sunt Suzanne Maresca și mă aflu acum la Graham Dewyea.

Mai întâi, ca prin intermediul Flacării Albasatre, să-l invităm alături de noi pe AA Mihail, care ne aduce adevărul și pacea. În această seară, Mihail va continua discuția începută săptămâna trecută de privire la ceea ce este adevăr sau neadevăr în gândirea noastră, legat de evoluția spirituală.
Îl invit pe Steve Berckow să înceapă acest interviu.


Steve Beckow: mulțumesc foarte mult, Suzy, și bun venit, Arhanghelului Mihail.
Arhanghelul Mihail: bun venit și ție, Steve!

Da, eu sunt Michael, arhanghelul iubirii, războinic al păcii, aducător de știri, și-i salut pe toți, și mai ales, te salut pe tine, dragă frate, frate al păcii și dragostei.
Mai împortant decât orice înțelegere a faptului că vorbim de dimensiunea 3D, 5D sau 12D în evoluția sufletului, a ființei, a spiritului, este înțelegerea că evoluția trebuie să se bazeze în primul rând pe pace și pe iubire. Aceste două atribute se află într-o evidentă ascensiune în procesul înălțării voastre.
Așa dar, eu vă urez bun venit și vă rog primiți salutul meu.

Vă încurajez, să scrieți despre aceste întâlniri perioadice căci ele, în perspectivă, ajută la o tot mai profundă și deplină înțelegere și la abandonarea vechilor paradigme.
Voi faceți progrese enorme, și aici mă refer la procentajul pe care-l obțineți în trezirea liniștită a inimii și conștiinței voastre, la dorința de a îmbrățișa întreaga creație cu iubirea voastră, la a deveni voi înșivă iubire. Energiile iubirii vin să se ancoreze în inima voastră și să se manifeste în deplinătatea puterii lor.
Pe măsură ce aceasta se întâmplă, munca mea se încheie. Rolul meu în călătoria voastră actuală se apropie de finalitate. Când pacea se va instaura definitiv și trainic în inimile voastre, se va putea spune că umanitatea a părăsit în totalitatea toate aspectele dimensiunii 3D.
Acum, aș face o digresiune, ceea ce, cei care mă cunoașteți, știți că mă caracterizează.
Era însă important să recunosc semnificativul vostru progres, un adevărat salt cuantic calitativ, pe care l-ați făcut atât la nivel individual cât și colectiv. Deci, dragă prietene, cu ce dorești să începem în această seară?

SB: Ei bine, eu - e fascinant, ceea ce tocmai ai spus!. Cele două întrebări pe care le am pentru început se referă la: prima), noi am vorbit despre douăsprezece sau poate treisprezece, tărâmuri posibile pentru ființa umană. La nivelul gândirii mele, am putea vorbi și despre o sută de dimensiuni? Nu am nici o idee! Deci, întrebarea ar fi: prin câte dimensiuni ar trebui să trecem pentru a ajunge la, sau în preajma lui Dumnezeu?
Iar cea de a doua întrebare este dacă gândirea noastră, în ceea ce privește evoluția noastră spirituală, a fost corectă sau nu. În gândirea noastră, pentru a ajunge la Împărăție, la Dumnezeu, a trebuit să parcurgem drumul de la regnul mineral, regnul vegetal, regnul animal, până la cel uman și, în sfârșit, cel angelic. Ne-ai sugerat însă că nu prea a fost vorba despre aceasta calea!?  Acestea ar fi, Doamne, cele două întrebări cu care îți propuneam să începem discuția.

AAM: Sunt foarte fericit să începem de la aceste întrebări, mai ales că ultima discuție pe care am avut-o nu a fost completă și nici prea concludentă.

Deci, să începem. În primul rând, întrebarea despre dimensiuni ... și am de gând prefațez ceea ce spun, pentru că înțelegerea voastră este încă tributară dimensiunii 3D, în care ați existat atât de mult timp, dimensiune care a operat cu noțiuni precum spațiul, adâncimea, lungimea, lățimea și libera voință.

Voi ați avut tendința de a trata realitatea dimensională ca pe o construcție fizică. Eu însă nu sugerez că oricare dintre cele 12 dimensiuni, care pot face parte din realitatea dimensională a ființelor umane, ar fi lipsită de consistență fizică. Spun însă ca percepția realităților poate fi, și este, diferită de la o dimensiune la alta iar această realitate este experimentată diferit, într-o perspectivă mai flexibilă și mai extinsă.
De exemplu, chiar acum, voi aveți tendința de a experimenta lumina ca pe un spectru pe care îl recepționați pe piele sau ca percepție vizuală, fie că este vorba de noapte sau zi, dar chiar și în noaptea, desigur, există lumină, dar este o experiență perceptuală. Vreau să spun că, deși sunteți conștienți de lumină, nu o experimentați fizic ca pe o constatare tangibilă pe care s-o puteți atinge, mirosi, respira, gusta etc.           

Dar chestiunea aceasta nu face subiectul discuției noastre. Am vrut doar să știți că discutând dimensional, noi suntem conștienți de condiția și cadrul în care vă manifestați voi existențialitatea. Multe dintre explicațiile noastre vă pot străfulgera intuiția chiar dacă, uneori, asta se va întâmpla doar pentru o milisecundă. Acel interval de timp, în care conștiința ”este filgerată” este foarte important căci produce un salt în corpul vostru mental, ridicând ștacheta înțelegerii voastre.

Deci, pentru această discuție, aș ruga pe fiecare dintre voi, dragi membri ai familiei mele iubite, să vă deschideți inimile pentru ca ele să fie ”străfulgerate” de flacăra mea albastră,  iar această deschidere și penetrare va face ca informațiile să vină pur și simplu spre voi. Aceptându-le și abandonându-vă ființa captării acestor energii, cuprinse în flacăra albastră, puterea voastră de discernământ va crește, precum și dorința voastră de a asimila noi informații.

Acum, despre dimensiuni: după cum știți, am spus că există douăsprezece dimensiuni care pot caracteriza ființa umană. Gânditi-vă la un cerc pe circumferința căruia sunt înșirate douăsprezece puncte, cele douăsprezece dimensiuni disponibile în realitatea voastră actuală de ființe umane. Voi aveți posibilitatea de a parcurge acest cerc, trecând de la un punct la altul, de la o dimensiune la alta, în funcție de experiențele pe care vi le alegeți pe diverse intervale de timp, chiar și pe timpul unei singure vieți.


Există un termen, o normă, de îndeplinit într-un anumit interval de timp? Categoric, nu! Dar, în această discuție, eu vreau să introduc și să operez cu acest concept.
În fiecare dimensiune, desigur, vor fi douăsprezece planuri, douăsprezece niveluri unde există jaloane, repere calitative care le delimitează. Adesea, voi auziți cum diferite ființe umane, în special ”canale” care afirmă: ”eu mă aflu în dimensiunea ..96”. Aceasta este o afirmație și reprezentare incorectă. Ceea ce fac ei este că experimentează, se pot confrunta cu aspecte ale celui de al 96-lea plan (luat ca exemplu), fără însă a părăsi zona de existențialitate rezervată ființelor umane. Este ca o scurtă incursiune în zone unde nu vei rămâne.
Întrebarea pe care v-o puneți, sau, mă rog, v-o puteți pune, este dacă înafara celor douăsprezece dimensiuni mai există și altele? Da, există. Dar, din nou, ceea ce trebuie înțeles prin ”dimensiune” este puțin diferit de concepția voastră. Dar dacă vă gândiți la calitatea Luminii aferentă fiecărei dimensiuni, ca frecvență de vibrație, intensiate, putere de penetrare, modulare și modelare etc., da, atunci aveți dreptate, acestea sunt caracteristici care le deosebesc. 
 Pentru că – acceptați acest adevăr!- aprecierile și logica voastră au fost mereu controlate și delimitate de dimensiunea 3D în care ați existat. Nu este un reproș, nu este o judecată, este doar evidențierea unei realități prin care ați călătorit până acum. Planurile din dimensiunea 3D au fost de o vibrație joasă? Da, deoarece această dimensiune este delimitată de un spectru vibrațional limitat. În această dimensiune voi nu puteați avea experimente care să-i depășească limitele, decât sporadic. 

Acum, cred că este momentul să introduc ceva la care, poate, nu v-ați gândit. Viața în cea de a 3-a dimensiune a fost, în primul rând, o experiență umană în care, de realitățile oferite de Gaia, au beneficiat și alte ființe fizice care au împărțit bunele și mai puțin bunele acestei dimensiuni, cu voi; cum ar fi regnul animal, copacii, mineralele, formele de manifestare precum apa, aerul, solul. Deci, ca și ființele umane, și ele au avut exact aceleași condiții de a experimenta ceea ce le putea oferi dimensiunea 3D.                 
Desigur, cu diferențele care se impun. Dar, au existat deosebiri flagrante între toate aceste forme de manifestare a vieții? Nu chiar. Există mult mai multe similituidini și asemănători între aceste forme de viață, decât ați fi dispuși să acceptați. Acum, pentru că cei mai mulți dintre voi - și eu mă refer la populația globală, nu doar la ascultătorii noștri dragi – cei mai mulți dintre voi, ziceam, apreciază că, de exemplu, copacii sau iarba sau oceanelele nu au același nivel de conștientizare și de dorință de a reveni ACASĂ. Convingerea majorității dintre voi este că piatra sau pomul nu are un stadiu mental sau emoțional sau putere și posibilități de comunicare precum ființa umană. Dar aceste forme fizice au conștiență, simțuri și chiar conștiință.


Ați putut vedea acest lucru atunci când v-ați fixat privirea asupra unui munte, unei păduri , unei ape. Unii dintre voi au avut senzații deosebite când au îmbrățișat un copac declarându-i că-l iubește. Alții pot vedea și cu ochiul liber aura copacilor sau plantelor. Dar au aceste specii tot ceea ce are o ființă umană? Desigur, nu. Sunt diferențe cantitative și calitative. Ceea ce se poate spune însă cu certitudine este că atât copacul cât și piatra au tendința (dorința, chiar) de a se îndrepta spre lumină, chiar și spre lumina corpului vostru total. Niciun corp nu este lipsit de scâteia divină, indiferent unde s-ar afla. De aceia: când intenționați ceva în ceea ce privește un copac, o floare, o stâncă, gândiți-vă că aveți de-a face cu o ființă, nu cu un corp lipsit de viață.

Linda
Diferența, desigur, este elementul de voință liberă, deși există și reversul, în sensul că multe ființe umane au regresat când au decis să prindă ”rădăcini” în materialitate, să se separe, să se izoleze de ceilalți. Cam asta s-a întâmplat în multe colective umane pe timpul existenței lor în dimensiunea 3D. S-au accentuat și s-au împins până la paroxism atitudini precum: casa mea, ograda mea, afacerea mea, interesul meu etc. Toate aceste concepte v-au ”solidificat” v-au făcut să ”prindeți radăcini”, v-au imobilizat și v-au împuținat libertatea de mișcare și de gândire. Foarte mulți dintre voi, deși vă loviți, practic, unul de altul, ați devenit niște singuratici, v-ați exacerbat individualitatea și v-ați ”pus lacăte la porți”. Consecința a fost că egoul vostru a crescut cât muntele, în sufletele voastre a pătruns teama, ura și dorința de a avea cât mai mult, și, în orice caz, mai mult.... decât vecinul. 
În același timp, sentimentele de compasiune și de iubire vi s-au împuținat, ceea ce v-a făcut să vă îndepărtați de lumile și frumusețile universului căruia-i aparțineți.

Din fericire, acum vorbim, cumva, despre trecut, căci Gaia se află deja în 5D, corpul ei fizic este bine ancorat în 4D și mulți dintre voi v-ați obținut dreptul de ședere în 4D.




(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu