Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iunie 2013

RĂSPUNS PENTRU JAN STOENESCU



(Cu referire la CAPTAREA ȘI UTILIZAREA ENERGIEI LIBERE).


Datele mele de contact au fost postate pe 27 si 30 Dec. 2012 dar nu s-a intamplat nimic - Nu am fost contactat sa mi se mai puna intrebari , sa-mi fi oferite solutii , sau sa ne luam gandul de la acest gen de solutii (Mentionez ca sunt specialist in utilizarea energiei electrice in aplicatii legate de electronica de putere).Daca ne transmiteti mesaje numai pentru a vedea daca mai traim ,va sugerez sa renuntati sau sa ve cereti scuze pentru deranj indifferent cum va numiti si pentru cine lucrati ! Jan Stoenescu 3 iunie 2013, 21:26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Răspuns:

Îmi atribuiți un rol mult mai important față de cel pe care-l am cu adevărat. Vă amintesc că eu culeg de pe situri specializate mesaje publicate de anumiți channeleri. Eu preiau și traduc (în special din engleză) aceste articole pe care, la rândul meu, le postez pe blogul personal, pentru a fi citite de cei interesați. Cât adevăr sau neadevăr cuprind aceste articole, îmi este imposibil să apreciez. 
În general, eu mă orientez spre comunicatorii care, de-a lungul timpului, au căpătat autoritate și credibilitate. Unul dintre ei este și Greg Giles care era la acea vreme un canal telepatic utilizat de Federația Galactică a Luminii. Timpul a arătat că multe dintre comunicările transmise prin Greg s-au dovedit reale și serioase.

Mai târziu, după cca 2 ani de comunicări, Greg a descoperit că, în anumite situații, fusese manipulat de entitățile care se legitimau a fi purtătoare de cuvânt ale F.G.L. Aceasta l-a determinat să întrerupă legătura cu F.G.L., ca semn de protest și de incertitudine asupra conținutului unor comunicări. (Dacă ați urmărit articolele de pe acest blog, ați înțeles întreaga poveste).

Unul dintre subiectele controversate, care s-a dovedit a fi tratat o chestiune în care se făceau promisiuni ireale pământenilor, a fost și cea legată de captarea și utilizarea energiei libere. La acea vreme ni s-a sugerat întocmirea unor liste cu cei care doreau să primească asemenea echipamente, în scopul utilizării energiei libere la domiciliul oricărui solicitant, în mod gratuit. Evident, printre solicitanți apar și eu. 
Voi mai da încă un exemplu, cel în care s-au întocmit liste de solicitanți voluntari, care doreau să lucreze la îndiguirea unor zone de la țărmurile planetei, expuse inundațiilor, despre care care ni se spunea că sunt iminente. M-am înscris și pe acea listă.

Urmare reacței intransigente pe care a avut-o Giles, față F.G.L., consecință a faptului că el a crezut în acele comunicări și și-a ”pus obrazul” în fața cititorilor, a primit un răspuns-scuză destul de neconvingăror: că a fost un experiment prin care F.G.L. a testat nivelul de credulitate a pământenilor, prin care ei voiau ”chipurile” să ne scoată în evidență vulnerabilitățile. 
Dezamăgirea a fost foarte mare, în rândul celor care au crezut și au sperat că o asemenea ”minune” ar putea să se înfăptuiască. Este evident că nici eu nu m-am simțit confortabil, deoarece mă implicasem în întocmirea acelor liste care, să știți, m-au determinat să îmi revizuiesc programul obișnuit și să consum un timp pe care l-aș fi putut utiliza mai eficient în alt mod.

Am fost naiv? Poate!

Vreau însă să spun ceva în legătură cu aceste posibilități.

Există câteva certitudini:

  1. Energia liberă există în univers și în cosmos și alte civilizații o utilizează de mii de ani cu mare succes.
  2. O anume civilizație extraterestră ne-a transmis, de cca 20 - 30 de ani, tehnologia captării și utilizării energiei libere. Echipamente de acest tip chiar se fabrică pe Pământ sub îndrumarea unor specialiști ET (a căror frizionomie nu este deosebită de a unui pământean). Dintr-o sursă căreia eu îi acord încredere, am aflat că, pe o anumită filieră, în SUA,  se poate obține un asemenea echipament, numai că taxele sunt exorbitante iar contractul de secretizare este diabolic (Dovadă că această tehnologie a încăput pe mâna cui nu trebuia).
  3. Una dintre descoperirile savantului sârb (se pare, cu filiație românească) Nikola Tesla se referă și la energia liberă, de a cărei aplicație a fost interesat și Albert Einstein.
  4. Foarte multe entități din univers (din civilizații superioare sau din rândul divinităților) amintesc destul de des, în comunicările lor, că după recunoașterea oficială a existenței altor lumi în univers și debarcarea unor reprezentanți ai acestora pe planetă, ”la vedere”, printre darurile pe care ni le vor oferi vor fi și aceste echipamente de captare și conversie a energiei libere în energie, care să înlocuiască energia electrică actuală.
  5. Sunt de formație ing. electronist și, la vremea când eram student, am învățat că transmiterea, de la o sursă, a unor energii, folosind tehnica microundelor, este o certitudine, bine pusă la punct ca tehnologie. În acest caz, a capta din energia care umple tot universul și a o converti în energie utilă, chiar nu mi se pare o chestiune insurmontabilă (Pacat că a trecut de mult vârsta la care m-aș fi putut angaja într-o asemenea cercetare!).(Atenție: eu nu fac referire la energia solară, care este o altă sursă).
  6. Se cunoaște destul de bine faptul că locuitorii Agarthei (cu deosebire cei din Telos) folosesc de mii de ani coversia energiei libere (pe care o prelevează chiar din mediul gazos subteran, în energie luminoasă, calorică sau motrică; ca să nu mai vorbim de utilizarea de către ei a cristalelor, pe care le utilizează pentru producerea energiei luminoase de către un soare artificial interior (reîncărcabil după perioade lungi de timp).

În concluzie, veți fi de acord că scuzele nu de la mine trebuie să le pretindeți ci de la cei care ne-au indus în eroare. Cine știe, poate încă nu suntem pregătiți pentru asta!?
Eu însă nu m-aș hazarda atât de repede să cer daune morale, dat fiind faptul că există o asemenea complexitate existențială, încât mintea noastră umană, cu certitudine, este incapabilă să aprecieze corect contextul și realitățile universale.

Eu am convingerea că nu ne aflăm pe această planetă de capul nostru și că există puteri dincolo de imaginația noastră care coordonează toată Creația și că aceste inimaginabile forțe trasează și cunosc perfect traiectoriile pe care ea le urmează.

Noi trebuie să avem credință! Creatorul nu ne-a făcut pentru a ne pierde, căci el a avut totdeauna toate obțiunile și, dacă ar fi vrut, o făcea demult.

Cu stimă!

C.M. 

Un comentariu:

  1. Felicitari domnule Jan Soenescu pentru cele gandite de noi toti care citim blogul dar care a-ti luat atitudine pentru dezamagirile noastre infantile si pana la urma pentru faptul ca a-ti expus ceea ce si eu sau noi gandeam...
    Felicitari domnule C.M. pentru explicatia corecta si pentru readucerea aminte ca dvs. doar republicati, traduceti sau transcrieti pe blogul dvs. Toate premisele duc la un EVENT pentru anul 2014 dar sunt sigur ca ne asteapta surprize si pe durata acestui an de tranzitie...Cu stima, Tudor

    RăspundețiȘtergere