Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 iunie 2013

Noua Lume trebuie să-și revizuiască tot ceea ce se știa până acum.



(6 mai 2013; channeler: Petra Margolis)


Acesta este un nou început, aceasta nu este o continuarea a ceea ce vă era vechi și cunoscut.
Există noi modalități de a aduce schimbarea, dar voi încă folosiți metode vechi în încercarea de a obține noile schimbări.

Acum, ați intrat într-un teritoriu necunoscut pe care veți construi o Nouă Eră o nouă lume unde vechile reguli nu se mai aplică iar cele noi nu au fost încă elaborate. Din acest motiv bâjbâiți.
În acest moment, majoritatea dintre voi se află între două lumi. Ați părăsit vechea scenă dar nu ați urcat încă pe scena următoare. Cumva, puteți considera că vă aflați în culise. Cunoașteți ce se întâmpla în vechea lume dar doar bănuiți ce va fi în următoarea, pe care o simțiți, o anticipați cumva, și-i simțiți răsuflarea, dar nu o vedeți încă. Nu o puteți vedea în afara voastră, dar în interiorul vostru vă pregătiți pentru ea.
Sunteți încă într-o mișcare înainte, și această mișcare înainte nu se va opri căci face parte din natura evoluției voastre, nu contează unde v-ați afla.

Este acel sentiment pe care-l ai atunci când stai în picioare și aștepți să intri într-un spațiu unde nu știi ce te așteaptă. Deocamdată, ușa care te desparte de acel spațiu este închisă și tu nu poți vedea ce este dincolo de ea.


Lucrați acum pentru a vă delimita de toate lucrurile pe care le-ați obținut cu vechile energii masculine și feminine, atât în realitatea voastră interioară cât și în cea exterioară. Această muncă, această căutare, nu pare niciodată să se încheie; niciodată nu este suficientă încât să fie necesar să vă opriți, mai ales că, deocamdată, în ființa și în viața voastră nu s-a produs încă schimarea palpabilă la care sperați.
Este timpul unei revizuiri complete a tot ceea ce ați crezut că ați fost și sunteți, a tot ceea ce ați învățat până acum, în multele voastre existențe anterioare, a tot ceea ce ați înțeles din experiențele vieții de până acum.
Începeți acum să gândeți, să acționați și să lucrați într-un mod complet diferit de tot ceea ați făcut până acum. Trebuie să vă extindeți gândirea, să vă măriți aria de percepție și de acțiune; gândiți-vă la lucruri și lucrări foarte mari, care până acum vi se păreau imposibile sau de neimaginat.

Implicați-vă conștiința în proiecte mari, în domenii, până acum, necomune existenței voastre din lumea dualității.

Imaginați-vă că există posibilitatea reală de a acționa din afara corpului vostru fizic, de a călători în diverse locuri și dimensiuni, fără a vă căra materialitatea cu voi, sau pentru a vă transfera materialitatea instantaneu spre ținte asupra cărora doar vă concentrați. Gândiți-vă ce înseamnă să nu ai un corp uman, să vă regăsiți adică doar într-o formă de energie mai puțin condensată.

Tot ceea ce faceți, tot ceea ce sunteți sau gândiți este o formă de energie. În toate acțiunile, în toate lucrurile, în orice fel de comunicare, este implicată particula energetică (Nota C.M.: amintiți-vă că lumina este atât particulă cât și corpuscul). Deosebirea dintre aceste diferite forme de energie (de la compoziția luminii, la materia fizică dură) este dată de frecvența de vibrație și de gradul de compactizare a particulelor energetice.
Energia este totul în întreaga Creație.
Când veți începe să lucrați la nivelul părților voastre mari, veți înțelege că nu a fost vorba, pur și simplu, de trimiterea pe Pământ doar de energie benefică ci de anumite sortimente de energie, cu scopul obținerii unor anumite calități, anumite efecte, anumite abilități, anumite stări de conștiință, care vizează întregul sistem în care voi existați, pentru ca, în final, să se obțină un anumit nivel de armonizare cu universul și cu Conștiința Cosmică.
Această grandioasă modificare necesită o revizuire a tot ceea ce știți și înțelegeți în acest moment.

Când vorbim despre Noua Lume, ne referim la întregul anamblu, la tot ceea ce se întâmplă, și trebuie să se întâmple, la crearea de noi realități, la explorarea unor domenii necunoscute, la noi tipuri de relații, la un nou mod de a gândi și a acționa într-un ”spațiu” mult mai extins, care cuprinde noi dimensiuni, în care se află noi lumi.
La nivelul componentelor superioare ale ființei voastre globale, veți afla că între noțiuni precum bine/rau, feminin/masculin, frumos/urat etc există similitudini, și că în acest sens, prin reorientări convenabile, se pot obține modificări și alinieri calitative. Aceasta vă va face să aveți alte reguli și norme de apreciere și evaluare.

Petra


Trebuie să începeți prin a învăța despre natura energiilor, modul de intervenție asupra lor, în vederea obținerii unui anume rezultat. Puterea voastră de vizualizae și concentrare va trebui să crească substanțial, pentru a deveni capabili să percepeți și să vizualizați (n.m., cu ”cel de al treilea ochi”) energiile în corpul vostru și în afara lui.
Înțelegeți, deci, că atunci când vorbim despre schimbare, ne referim la o largă paletă de aspecte.

SURSA: www.ascendedmasters.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu