Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 iunie 2013

CE ESTE FLACĂRA VIOLET ȘI CUM POATE FI EA FOLOSITĂ.


(5 mai 2013 by The Golden Light Channel)
Traducere Const. Mihăilescu


Flacăra Violet este un cadou de lumină pentru noi toți de la Mama / Tatăl Dumnezeu. Deținător al Flăcării Violet este Saint Germain, care este un maestru înălțat. Flacăra Violet este foarte puternică și transformă toată negativitatea și
St Germain
fărădelegile săvârșite de orice ființă umană în această viață sau în viețile trecute.
Indiferent ce ar fi manifestat cineva în viața actuală, sau în una anterioară, prin fapte, cuvinte sau gândire, FV le matamorfozează în energie luminoasă, divină.

Fiecare dintre noi, sau colectivitatea pe care o formăm, în tot ceea ce facem, trebuie să nu uităm că, indiferent ce mijloace am folosi, bunurile materiale vor rămâne pe Pământ, atunci când va sosi momentul să plecăm din această lume. Imaginați-vă că tot ceea ce ați făcut, spus sau crezut că a fost un păcat, poate fi acum transformat în lumină și eliberat definitiv. Este o modalitate de a ne elibera, curăța și vindeca singuri.

În această perioadă (de fapt, de câțiva ani) Saint Germain aduce FV în mințile și conștiința umanității. Ne este oferită pentru a o folosi în transmutarea tuturor greșelilor noastre. Această ofertă rămâne încă deschisă oricăruia dintre noi care dorește, cu adevărat, să o utilizeze. Cred că, într-un fel sau altul, într-o măsură mai mică sau mai mare, toți avem nevoie de FV, pentru a ne putea transmuta în lumină toate mizeriile de orice fel, acumulate până acum.

În acest fel, ea devine un instrument extrem de util și ușor de folosit în obținerea auto-vindecării. FV operează cu iertarea, compasiunea și mila, transmutând vechile energii negative în energii ale Luminii. Putem cere oricând maestrului St. Germain să ne ajute în intențiile noastre de a ne purifica cu minunata FV, de care el este responsabil. Trebuie doar să fim stăpâniți de cele mai bune și sincere intenții și să formulăm cererea noastră de ajutor, invocându-l pe Marele Maestru St.Germain.

Dacă dorim să ascensionăm, să ne ridicăm nivelul vibrațional, este imperios necesar să scoatem la suprafață, din profunzimile ființei noastre, toate energiile negative depozitate sub diferite forme: dușmănie, invidie, dorință de acaparare, intenții necinstite etc, să ni le asumăm și să le eliberăm. Fără această ”descărcare”, fără această ”golire”, nu avem nicio șansă să evoluăm.

Trebuie înțeles că în dimensiunile superioare, unde dorim să ascensionăm, nu putem ajunge cărând cu noi acest enorm bagaj de vechituri pestilențiale.

Trebuie să renunțăm cu desăvârșire la a provoca suferință, nouă sau altora, prin acte de violență, războaie, discriminare, acte de nedreptate etc. 

Porniți televizorul și observați ce transmit posturile tv. Majoritatea prezintă violență, pornografie, catastrofe, accidente, revolte, acte de terorism, crime, capturarea și uciderea animalelor, hoție, injustiție, minciună etc. Toate sunt menite să semene frica și nesiguranța, altfel spus, toate sunt surse de energie negativă, de joasă frecvență, care ne împiedică să evoluăm, și ne opresc ascensiunea spre dimensiuni superioare
Ce trebuie făcut? Renunțați la orice program de acest fel și stați cât mai puțin în fața televizorului. După un timp, veți constata că sunteți mai calmi, mai toleranți, mai plini de compasiune și de iubire.

Când veți încerca să vă reluați vechiul și dăunătorul obicei de a viziona programe cu teme dintre cele enumerate, veți simți o repulsie față de aceste programe manipulatoare și foarte nocive. 

În toate aceste situații, FV ne poate ajuta enorm. Ea face transmutările care se impun, fără ca noi să ne batem capul cu detaliile. Este suficient să-i cerem lui St. Germain să ne trimită lumina FV.
Noi suntem copiii iubiți al Tatălui Creator și în noi există acea scânteie ruptă din ființa lui Dumnezeu.

După ce-l invocăm pe Maestrul St.Germain, FV va fi direcționată asupra noastră și va face ordine și curățenie în ”vasul” nostru fizic și non-fizic. 

Multe sunt problemele în care FV ne poate ajuta: de sănătate, de abundență, de iubire, înțelegere în familie etc. Avem dreptul să cerem orice, cu condiția să nu afectăm viața altora, să nu atentăm la sănătatea planetei și a sistemului planetar în care trăim.

Pentru a invoca Flacara Violet, spuneți următoarele: Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!

În locul în care vă aflați, atunci când faceți această invocație, este necesar să fie cât mai multă liniște. Gândiți-vă la ce considerați că ați greșit față de voi înșivă sau față de ceilalți. Spuneți că vă cereți iertare pentru necazurile pe care le-ați pricinuit și declarați că îi iertați pe cei care v-au făcut rău sau au fost nedrepți cu voi.

Nu există păcate, există doar karma. Nu este important cum va fi primit mesajul vostru către alte suflete, important este cum îl trimiteți voi către ele. Nu vă preocupați când invocația voastră va avea efect. Doar lansați-o și nu formulați așteptări. Procesele se vor declanșa la momentul potrivit și nu mai cad în sarcina voastră. Rezultatele vor apărea cu siguranță, dar pentru aceasta, voi nu trebuie să impuneți termene sau condiții. Așa cum nu sunteți preocupați dacă mâine va răsări soarele, tot așa nu vă faceți preocupări în a aștepta îndeplinirea dorințelor formulate în această invocație. Lăsați miracolul să se producă!

Mama / Tatăl Dumnezeu ne-a dat acest dar al Flăcării Violet, care ne permite ca, literalmente, într-o clipă să ne putem transmuta toate ”păcatele” din această viață și din toate viețile trecute.
Veți observa în timp că situația voastră se va îmbunătăți, în special în legătură cu ceea ce ați solicitat. În această privință, vă vorbesc din experiență personală. Ajutorul pe care-l primiți voi, ca urmare a ”lucrului” cu Flacăra Violet, se va răsfrânge favorabil și asupra celor dragi vouă sau celor aflați în preajma voastră.

Amintiți-vă că sunteți iubiți fără condiții și că sunteți puternici, pentru că în voi există însuși Dumnezeu.

SURSA: http://healingandlove.com


11 comentarii:

  1. MULTUMESC!AM NEVOIE DE FLACARA VIOLET IN VIATA MEA MAI ALES ACUM!
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. Superstitii dracesti! :))) Jos masoneria cu draciile! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Of,Doamne!!!!Cata ignoranta....!?Treziti-va si voi !!!! Documentati-va si ganditi...nu stagnati!!!!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. DACA ESTE LASATA DE LA DUMNEZEU,ATUNCI DE CE MI-AU VENIT DRACI IN VIS,SI NU INGERI DE LUMINA/VOI NU SUNTETI APOSTOLI HRISTICI,VOI SUNTETI APOSTOLI ANTIHRISTIOCI,SI CAM AVETI GRIJA ,CACI CINE SE JOACA CU FOCUL ,SE ARDE.PACE VOUA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Flacara violet....este o flacara si ti.o pti inchipui violet ” Anonimule ”....tu ai scainteia divina in suflet si noi toti ....ca sa nu iti mai vina in vis ” draci ” in loc de ingeri , fii lumina, fii iubire...iarta.te de tot ce ai gresit, iarta.i pe tori care ti.au gresit, iubeste.te si iubeste.i ...si cn d vei mai incerca sa folosesti flacara violet , o vei vedea , o vei simtii si nu vei mai visa draci....crede ca asa va fii si vei devenii un suflet /om iubitor de toti si de toate...CREDE SI VEI VEDEA !..SUCCES ANONIMULE !

    RăspundețiȘtergere
  6. multi vorbesc despre ea .dar nu au vazuto. de multe ori o vad cand ma pregatesc de culcare.este o lumina de un violet pe care nu il intalnim in natura.si este o lumina vie. cine a vazuto intelege

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc ptr postare.In aceasta dimineata m-am trezit cu perceptia ca Flacara Violet ma invaluia.Ea a venit ca urmare a unei rugaciuni facuta seara ,in care am cerut pur si simplu curatire de orice ganduri negative ale mele sau agatate de la altii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut flacara violet.Am făcut o meditație controlata si am cerut să vad cu ochii deschiși ceva divin.Atunci am vazut fkacara violet, era ca doua aripi de fluture , în mijloc o sferă mica Alba luminoasă. Flutur a în fața mea.

    RăspundețiȘtergere