Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 aprilie 2013

Un Centru al Comandamentului Galactic în Santa Fe.



Comunicare de la Consiliul  Pleiadian, Consiliul Angelic și Arhanghelul Mihail.

(28 mart. 2013, by The Golden Light Channel

Buna ziua!
Sunt foarte entuziasmat pentru înființarea noului Centru al Comandamentulului Galactic în Santa Fe!

Cred că acest fapt nu este o coincidență și mă simt obligat ca în cele din urmă să mă deplasez acolo pentru a face parte din acest grup aflat într-o rapidă dezvoltare. Cred că voi avea multe de învățat de la acest grup. (G.L.C.)
 
Consiliul Pleiadian: Da, suntem încântați la fel de mult ca tu să faci parte din acest grup, care va fi unul dintre primele înființate  pe Pământ. Împărtășim dorința ta puternică de a fi conectat cu noi, familia voastră Pleiadiană, și cu multe alte familii din stele, locul vostru originar, din care ați plecat cândva cum ar fi Arcturus, Orion, Sirius, Andromeda, Pleiade, și alte sisteme de stele și galaxii. Suntem cu toții angajați în procesul reunirii voastre cu noi ... , mai întâi prin stabilirea unor căi de comunicare și, ulterior, prin vizite directe, reciproce.
Pământul vostru și popoarele de la suprafață sau din interiorul lui vor deveni, în viitorul apropiat, cetățeni cu drepturi galactice depline. Noi spunem că în trecut, că mulți eoni în urmă, planeta voastră și umanitatea ei au avut o frecvență de vibrație mai mare, care-i le permitea să mențină relații cu alte sisteme. O mare parte din tehnologia care asigura posibilitatea călătoriilor galactice se regăsea în Atlantida, continentul scufundat.
Puțin a rămas până când umanitatea voastră va putea comunica din nou cu lumile din stele, cel puțin așa cum o putem face acum, folosind acest canal uman. Această posibilitate va deveni utilizabilă odată cu intrarea voastră în dimensiunile superioare (cu deosebire 5D). Chiar în 4D, în care ați intrat, mulți dintre voi vor căpăta aceste capacități, după stabilizarea lor în domeniul de frecvență propriu acestei dimmensiuni tranzitorii. În acest mod, foarte mulți dintre voi nu veți mai avea nevoie de mijlocirea channeler-ului acesta pentru a putea comunica cu noi; o veți face direct. 
Crearea de portaluri armonioase ale luminii, cum ar fi acesta al noului Centru al Comandamentul Galactic înființat acum în Santa Fe, va deveni o preocupare permanentă, prin care se vor înlesni mult mijloacele de comunicare între lumile noastre. Suntem entuziasmați pentru că se înființează un asemenea centru în Santa Fe. În "viitor" - care, după cum știți este ACUM, deoarece toate se întâmplă în ACUM - vor exista numeroase asemenea centre galactice de comandă răspândite pe întreaga suprafață a Pământului, astfel că, în final, oriunde ați ajunge pe planetă, câmpul energetic (telepatic) va da psibilitatea stabilirii unor legături promte și ușor de realizat.
Având în vedere importanța momentului, crearea acestui centru, și a celor care vor urma, înseamnă un pas important în realizarea Programului Divin de readucere a planetei Pământ în marea familie galactică, salbei acesteia de nestemate adăugândui-se una foarte prețioasă.
Cunoașteți desigur că înființarea acestor centre nu poate avea loc decât în zonele care au căpătat caracteristici sacre, în ceea ce privește puritatea și frecvența de vibrație.  Așteptăm cu nerăbdare ca și alte arii geografice să îndeplinească aceste condiții, care să le califice pentru înființarea unui centru galactic. În acest sens, fiecare dintre voi poate contribui la ”curățarea” locului de energii negative și creșterea nivelului de vibrație. Aceasta este o facilitate importantă deoarece nu trebuie să se aștepte ca întreaga planetă să fie complet purificată de energii negative, pentru a se putea crea un centru galactic.
Mai concret, ce trebuie să știți despre acest efort? Acolo unde oamenii devin mai buni, mai toleranți, mai iubitori, mai plini de compasiune, acolo unde încetează actele antisociale (hoție, corupție, înșelătorie, minciună, acte de criminalitate, etc), se amorsează un proces de creștere a frecvenței de vibrație, deoarece energiile Luminii, care sunt trimise pe planetă, găsesc teren favorabil pentru a se stabiliza și a fi asimilate. Acest proces este mult amplificat (cu o creștere exponențială) dacă este susținut de colectivități cât mai mari. [Nota C.M.: în această matematică divină, lucrează creșterea exponențială >1,2,4,16, 256, etc., nu progresia aritmetică >1,2 3,4,5, etc., sau cea geometrică >1,2,4,8,16, ceea ce înseamnă că efectul benefic al unui efort colectiv conjugat de, să zicem, cinci persoane, va avea valoarea de 256 de unități în timp ce creșterea în cazul a 5 persoane, care lucrează însă individual, va avea abia valoarea 5 de unități benefice (1+1+1+1+1), sau cel mult 16 unități benefice (1,2,4,8,16)].
De remarcat că o dată creat, un centru galactic devine punct de atracție pentru toate sufletele evoluate și un catalizator al proceselor evolutive la cei dintr-o zonă adiacentă destul de cuprinzătoare. Devine astfel clară utilitatea existenței acestor centre de comandă, care vă ajută să vă aliniați mai repede la vibrația Sursei. Cei cu restanțe serioase în evoluție nu vor resimți efecte de niciun fel. Trebuie să vă imaginați un astfel de centru ca pe o facilitate unde sosesc, pentru diferite perioade de timp, ființe (sau energiile acestora) din tărâmurile superioare, maeștri ascensionați, avatari, ființe angelice ș.a.m., veniți pe Pământ pentru diverse misiuni.

Dragilor, noi cei din Comandamentul Pleiadian, vă trimitem binecuvântările noastre cele mai pline de grație și recunoștința pentru efortul pe care l-ați depus, mai ales la nivel de suflet, pentru înfriințarea acestui centru important. Cu ajutorul lui se crează posibilitatea unor legături nu numai galactice dar și intergalactice, așa că aceia care vă vizitează vor beneficia de o facilitate importantă în menținerea unor legături cu aproape orice punct din univers.
 

Am vrea să vă mai spunem că Noul Pământ este deja un obiectiv creat, în el regăsindu-se tot ceea ce sufletele umane superioare și-au dorit din totdeauna: armonie, abundență, unitate, fraternitate, colaborare, compasiune, frumusețe, IUBIRE și multă LUMINĂ.Toate sufletele care au ajuns, sau ajung, pe Noul Pământ, înțeleg perfect ceea ce înseamnă să faci parte din UNU, în eternul moment de ACUM.


Salutări! Suntem Consiliului Îngerilor și Arhanghelul Mihail.

Dorim, la rândul nostru, să ne exprimăm bucuria și emoția inaugurării acestui prim Centru al Comandamentului Galactic pe Pământ. 
Ca soli ai celei mai Înalte Autorități, vă aducem binecuvântările noastre cele mai iubitoare și vă spunem că prin portalul activat în acest Centru Galactic, se crează o cuprinzătoare posibilitate de a lega lumea voastră cu lumile universului și cu tărâmurile înalte. În viitor, acest Centru va deveni ”aeroportul” și Centrul de primire și acțiune pentru numeroasele entități superioare care vor veni cu diverse misiuni pe planeta voastră. Această poartă de intrare pe Pământ va însemna, pentru cei care vin și pentru voi, locul unde se vor putea lua multe decizii importante, în ceea ce privește soarta planetei și a umanității.

Suntem pregătiți să continuăm în mod accelerat înfăptuirea Programului Divin început încă pe timpul când vă aflați în terifianta dimensiune a treia. Sperăm că, în ceea ce vă privește, vă veți continua drumul către dimensiunea a 5-a iar cei care au de recuperat, vor folosi cât mai bine perioada care a rămas, pentru a nu fi nevoiți să revină în dualitate.

Cu iubire și binecuvântări!

Cons. Îngerilor și AA Mihail.



SURSA: http://thegoldenlightchannel.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. Despre un centru similar se vorbea ca ar exista in localitatea Sedona , Statul Arizona , tot in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Speram sa se infaptuiasca cat mai multe centre , si intr-o zi o sa fim din noi reuniti...

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa fac parte din acest grup al Comandamentului Galactic.Cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere