Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 aprilie 2013

MATEI, 11 aprilie 2013



Channeler Suzanne Ward.


Coreea de Nord; Papa Francis, Vatican; vizualizarea; homosexualitatea
Cu salutări pline de iubire din partea celor aflați pe această stație spațială! Sunt Matei.

În primul rând dorim să lichidăm orice temeri în legătură cu rachetele Coreii de Nord.

Crescut în spiritul adulării tatălui său, de către popor, Kim Jong Un a primit o educație pe măsură, ceea ce îl face să trateze lucrurile cu o mare lipsă de înțelegere și responsabilitate față de propriul său popor. Retorica acestui neexperimintat șef ce stat este o cacealma, lipsa lui de cunoaștere în conducerea treburilor de stat fiind evidentă. În fapt, acest conducător este o marionetă în mâna militarilor cu vechi state de servici care-l fac să creadă că el deține puterea absolută și că această țară ar fi o putere militară mondială.             


Liderii nord coreeni afirmă că au poziționat rachetele pe care le dețin asupra unor anumite obilective ale ”inamicului” și că declanșarea unei acțiuni poate avea loc oricând. Noi vă informăm și vă asigurăm că, în cazul în care s-ar încerca declanșarea unei asemenea acțiuni, rezultatul va fi un eșec total, deoarece aceste focoase nucleare vor fi dezamorsate promt, la momentul oportun, de către acele civilizații spațiale care monitorizează permanent ceea ce se întâmplă pe Pământ. Prin tehnologiile lor extrem de avansate, orice încercare de inițiere a unui conflict nuclear, va fi anihilată promt. Este mult mai rațional ca liderii nord-coreeni să recurgă la acțiuni pașnice care să se desfășoare la masa tratativelor. Deci, ”problema” coreană este, așa cum s-a întâmplat de numeroase ori în trecut, o gogoriță, care nu trebuie să îngrijoreze.

Mulți mi-au cerut să comentez numirea Papei Francis, care constituie o preocupare pentru  milioane de oameni din întreaga lume. 
Nu, umilința lui nu este "un act de fațadă" iar el nu poate fi ”salvatorul bisericii catolice”. El nu este o clonă și, probabil, nici nu va fi, dat fiind faptul că laboratorele pentru clonare utilizate de ”illuminați” au fost dezactivate de către prietenii spațiali ai cuivilizației umane, aflați printre voi.


Ca și colegii săi din Vatican și unele persoane din afară, Papa Francis cunoaște ceea ce ascunde Vaticanul de ochii lumii.  El este o ființă plină ce compasiune care va contribui, probabil, la desființarea celui mai puternic centru al satanismului care se află în măruntaiele Vaticanului. Pe măsură ce intensitatea Luminii trimisă pe Pământ va crește, este de așteptat ca acest Papă să încerce săvârșirea acestui act foarte important, în pofida foarte puternicei opoziții dintre zidurile Vaticanului.

Printre importantele lucruri ascunse acolo se află și înregistrările antice despre răstignirea și învierea lui Hristos, precum și despre multele modificări sau omisiuni legate de Biblie. Multe adevăruri au fost scoase din Biblie și înlocuite cu ”invenții” bisericești. De exemplu "regulile lui Dumnezeu", cuprinse în această carte de căpătâi pentru creștinism, au fost concepute de către liderii bisericii timpurii cu scopul de a controla masele și de a crea căi de îmbogățire materială pentru prelați, reprezentantul lor cel mai înalt fiind Vaticanul. În această citadelă construită pe minciună și înșelarea milioanelor de ființe umane credule, se află comori inestimabile în aur, opere de artă, istoria omenirii, adevărurile universale etc. Cele mai mari bogății materiale au rezultat din jaful practicat în cel de al doilea război mondial.
Papa Francis are curajul moral de a încerca să dezvăluie aceste informații, dar, din nou, având în vedere opoziția puternică, rămâne de văzut dacă el poate reuși să facă acest lucru. 

Lumea va înțelege până la urmă că iubirea și credința în Dumnezeu nu au nimic în comun cu religiile, cu biserica. În marea lor majoritate, religiile au fost create de oameni interesați să se îmbogățească și să ducă o viață de huzur, prin tot felul de dijme aplicate enoriașilor, cărora ”le obține” iertarea Domnului și ștergerea ”păcatelor”.


Un cititor a scris recent mamei mele, în legătură cu ultimul meu mesaj, următoarele: ” Cum este posibil ca cineva să-și poată induce gânduri și sentimente de iubire pentru fapte reprobabile, dezgustătoare și inumane?” Se referea în special la traficul cu ființe umane. 
Cele mai multe probleme discutate în ultimul nostru mesaj se referă la situații, cum ar fi traficul de ființe umane și sclavia sexuală! Deși contractele sufletului și karma sunt implicate și în aceste situații, în mesajele anterioare am inclus recomandarea noastră de a se vizualiza Pământul într-o lumină albă-aurie, pentru că literalmente aceasta ajută la  scoaterea la lumină a unor fapte ascunse opiniei publice de diverse persoane, organizații sau forme de guvernământ. Ceea ce a fost ascuns nu poate fi purificat decât dacă este scos la lumină. Niciodată nu vom sfătui pe cineva să întoarcă spatele unor situații mizerabile, să le treacă cu vederea pe motiv că ” nu mă privesc, nu mă implic” . Asemenea fapte cunoscute dar eludate, au un impact în timp asupra celui care le asistă; ele sapă adânc în conștiința omului și sporesc negativitatea ființei, pe care o vor afecta, într-un fel sau altul.

Mai degrabă, noi vă îndemnăm să faceți asemenea vizualizări ale planetei Pământ, cufundată în lumină albă-aurie, încercând, dacă puteți, s-o ”rotiți lent”, imaginând cum fațeta care vi se arată este mai luminoasă decât precedenta și că această lumină trimite peste tot iubire și împăcare. 
Sistemul de distribuție a luminii lui Dumnezeu trimite energie in mod egal tuturor dar asimilarea acestei energii este diferită de la suflet la suflet, în funcție de puritatea ființei respective și de nivelul său de vibrație.
Acum, dorim să abordăm un subiect recent adus în discuție: homosexualitatea. Dragilor, deși unora vă este incomod, noi vă asigurăm că homosexualitatea reprezintă un stadiu avansat de dezvoltare spirituală, în cadrul căreia energiile masculine și feminine sunt mai echilibrate decât la persoanele heterosexuale. În legătură cu aceasta, o rog pe mama să vă indice capitolul dintr-o carte publicată, referitor la această chestiune.
Deși include și informații care se referă la locuitorii din Nirvana, tărâmul spiritual al Pământului, credem ca veți gasi lămuririle de care aveți nevoie.
[Capitolul "Relații", din cartea ” Matei, vorbește-mi despre Rai , publicată la începutul anului 1994.]

Este homosexualitatea mai răspandită acum decât în ​​trecut, în istoria Pământului?
Nu, procentul este cam același, numai că astăzi populația globului este mult mai numeroasă decât în trecut, așa că și homosexualii sunt mai mulți.
Am putea însă preciza că homosexualitatea ajută evoluției umane și că această fază este necesară unei societăți aflată în ascensiune.
    

De ce este homosexualitatea o experiența necesară?
Pentru atingerea stării energetice echilibrate, starea ideală este cea androginală. Numai în această stare energiile masculină și feminină se află într-un echilibru stabil. Dar starea de androgin nu are nimic de-a face cu natura umană sexuală (bărbat, femieie) ci, mai degrabă, cu cele două stări energetice întâlnite la cele două sexe umane. 

Sufletele androgine sunt mult mai avansate spiritual, din cauza echilibrului masculin și feminin care se regăsește în energia sexuală care le-a creat. Este de înțeles că o ființă umană are atât energie feminină cât și masculină, dar în procente diferite. Dacă într-o ființă umană cu sexualitate anatomică, să zicem feminină, predomină energia masculină, acea ființă are comportamente mai mult masculine, ceea ce o face deosebită comportamental de majoritatea feminină. Și viceversa.

Dacă un bărbat are predominant energie masculină și un procent mic de energie feminină, atunci va fi vorba de un bărbat dur, nemilos, aprig, cutezător, adică va avea caracteristicile de vârf ale masculinității. Puteți singuri contina raționamentul pe această tremă, în funcție de procentul energetic (masculin-feminin) din fiecare individ. Societatea umană actuală este caracterizată de un procent disproporționat de mare al energiei masculine, și aceasta explică toată istoria societății omenești până în prezent (cu excepția unei scurte perioade de început).

Având în vedere caracteristicile energiei feminine: gingășie, iubire, compasiune, milă, dorința de pace, frumusețe etc., voi aveți nevoie de mai mult echilibru, și asta impune creșterea energiei feminine în ființele umane.


In ceea ce privește relațiile interumane bărbat-femeie, se ajunge, uneori, într-o asemenea relație, în cât unul dintre parteneri, sau ambii, să susțină: ” Această persoană este moartă pentru mine, de acum înainte”. Este foarte posibil ca această declarație să exprime un adevăr pe care puțini îl înțeleg: poate fi vorba de faptul că acel moment a fost prevăzut în contractul de viață al celor doi parteneri, în viitor nemaifiind stipulată vreo colaborare, sau relație antagonistă. Încetarea relației dintre cei doi, printr-un act de divorț, poate fi o normalitate decurgând din contractul lor de viață, care acum își face efectele și nu trebuie să fie înțeles ca un act ostil, îndreptat împotriva cuiva.

Cunoașteți că înafara procreării, energia sexuală poate fi superior valorificată prin transmutare, acesta fiind unul din cele mai importante mijloace de elevare a ființei. 
 Din acest motiv, ființele umane trebuie să folosească cu parcimonie energia sexuală și să învețe tehnicile de transmutare ale yoghinilor (Nota C.M.: renumitul luptător pentru eliberarea Indiei și yoghin Mahatma Gandhi, printr-o înțelegere benevolă cu soția, care-i era și discipol, a întrerupt relațiile sexuale după nașterea celor patru copii, ceea ce i-a ajutat mult în plan spiritual
Pe de altă parte, consumarea unui act sexual forțat este extrem de dăunătoare celui care o practică, ea având efecte devastatoare definitive asupra minții, moralității, sănătății fizice și psihice sau spiritualității ființei umane. Practicile sexuale abuzive și perversiunile stau la baza a foarte multor acte antisociale și degradării fiiinței. Din păcate, multe dintre asemenea practici se întâlnesc și în mediul clerical. Iubiți enoriași, când mergeți să vă ”ierte” preotul păcatele ”în numele Domnului”, gândiți-vă și la acest aspect. 

De multe ori crima este rezultanta unei manifestări deviante a unor ființe care au administrat excesiv și inuman energia sexuală. De prea multe ori mobilul crimei sau violului a fost dorința sexuală primitivă.
Trebuie cunoscut că forțele întunecate se află în spatele tuturor acestor comportamente care rezultă din energia sexuală perversă. Cu cât cineva se înstrăinează mai mult de Dumnezeu, cu atât forțele întunecate devin mai apropiate de el.


Doresc însă să vă spun că un parteneriat sincer, iubitor și liber consimțit între parteneri homosexuali nu este o pervertire a energiei sexuale. Nu există o lege divină în care să se prevadă explicit că formarea cuplurilor este condiționată de existența unei perechi masculin-feminin. Atât heterosexualii cât și homosexualii au în ființa lor energii de ambele sexe, de ambele polarități.
Pe măsură ce veți înainta în spiritualitate, veți înțelege că nu alcătuirea anatomică a ființei umane contează ci compatibilitatea sufletului individului. Dacă un parteneriat ajută fiecărui component al cuplului să-și crească frecvența de vibrație, să evoluieze, atunci totul se întâmplă cu acceptul și iubitea Tatălui Ceresc.
Iubire și pace!

Matei.

SURSA: www.matthewbooks.com                -------------------------------------------------------------------------------------

Happy 80th Suzy! 

(14 april. 2013; by Stephen Cook


Astăzi (14 april.) este ziua de naștere a lui Suzy Ward.
În numele lui Steve și al tuturor celor de la ”Golden Age of Gaia” și ”Radio InLight” precum și a celor de la Hope și Nova Fundația Pământul, te rugăm primește îmbrățișările și
Suzanne,astăzi
iubirea noastră și mulțumiri pentru participarea la conferința de anul trecut din Sedona. Mulțumim pentru minunatele mesaje primite de la Matei și pentru cărțile pe care le-ai scris în colaborare cu fiul tău, acum nepământean. Să ai o zi minunată și să te bucuri de o viață îndelungată și fericită, spre bucuria noastră, a tuturor.

Îți dorim încă un 80, în Epoca de Aur.


SURSA: http://goldenageofgaia.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu