Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 aprilie 2013

A vizitat Obama planeta Marte?Basiago si Stillings afirmă: Barack Obama a vizitat planeta Marte

Doi fosti participanti la programul CIA "Mars" din anii '80 confirma faptul ca printre tinerii recrutați si instruiti de CIA in vederea calatoriei pe Marte, prin tehnologia "jump room" (n.m.; camera de lansare) se numara si Barack Obama. Ca este bine sau nu, ramane de văzut.


Actualul presedinte in functie, daca ar actiona cu deschidere si constiinta treaza, ar putea fi promotorul recunoașterii prezenței extratereștrilor si programelor secrete, ajutând la  deschiderea "Epocii de Aur" a omenirii, din moment ce el a participat la unul dintre aceste programe și a fost martorul existentei vietii pe Marte.

Andrew D. Basiago, 50 de ani, avocat in statul Washington care a servit in DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), in cadrul proiectului "Pegasus" de calatorie in timp in anii '70, si colegul sau "crononaut" William B. Stillings, 44 de ani, care a facut parte din acelasi program (selectat datorita geniului sau tehnic) au confirmat in mod public ca Obama in anii '80 a fost inrolat si instruit intr-o clasa speciala pentru calatoria pe Marte. Ei l-au intalnit in cadrul vizitelor din bazele americane existente acolo, intre anii 1981 - 1983. Relatările lor ofera o noua dimensiune in controversa din jurul presedintelui Obama.

Potrivit lui Basiago si Stillings, in vara lui 1980 au participat la un seminar de trei saptamani despre Marte, pentru a-i pregati in vederea teleportarii lor acolo. Cursul a fost predat de catre pionierul "vederii la distanta" maiorul Ed Dames, care a servit apoi ca ofiter de informatii stiintifice si tehnice in cadrul U. S. Army. Acesta a avut loc la colegiul Siskiyous, un colegiu mic de langa muntele Shasta in California (un important vortex al planetei si loc de intalnire a grupurilor spirituale din intreaga lume, unde se tin conferinte pe teme spirituale, n.t.).

Ei precizeaza ca 10 adolescenti au fost selectati pentru proiectul Marte. In afara de ei doi, dintre ceilalți opt adolescenți, din clasa maiorului Dames, identifica pe Barack Obama (cu numele de atunci, Barry Soetoro) si Regina Dugan, (numită de actualul președinte director al DARPA, in 2009, primul director de sex feminin si al 19-lea de la infiintarea agentiei)

Sapte din cei zece părinți ai studentilor selectati aveau legaturi cu CIA. Acestia includeau  pe Andrew F. Basiago, un inginer la Ralph M. Parsons Company, care a fost sef de legatura tehnica intre companie si CIA, privind teleportarea bazata pe principiile lui Tesla ; Thomas Stillings, analist ale operatiunilor pentru Lockheed Corporation, care a servit in cadrul Naval Intelligence si (surpriză!... n. t.), mama lui Barack Obama, Stanley Ann Dunham, care a efectuat misiuni pentru CIA in Kenya si Indonezia (Se pare ca si tatal sau a fost apropiat al CIA, mai tarziu fiind asasinat chiar de CIA in Kenya, n. t. ).

Din 1981 pana in 1983, acesti tineri au fost teleportati pe Marte cu ajutorul tehnologiei "jump room", situata intr-o cladire ocupata de Hughes Aircraft pe Bulevardul Sepulveda, in El Segundo, California, langa aeroportul international Los Angeles.

Pe 21 august 2011, d-l Basiago a declarat: "Ceva foarte important s-a întamplat, si anume faptul ca doi indivizi din clasa de formare pentru Marte in 1980 (Basiago si Stillings) s-au intalnit, au comparat experientele lor si sunt in masura sa colaboreze și să declare că nu numai ca au fost pe suprafata lui Marte impreuna, dar ca inainte să ajunga pe Marte, prin intermegiul "jump room", au făcut parte dintr-un grup de adolescenți, care-i includea pe actualul presedinte al SUA (Obama) si pe actualul director al DARPA (Dugan)".

Stillings adaugă : "Pot confirma ca Andrew D. Basiago si Barack Obama (Barry Soetoro) au fost la acelasi curs de antrenament pentru Marte in vara lui 1980, si ca in perioada 1981 - 1983 i-am intalnit pe Andy, Courtney M. Hunt de la CIA si alti americani pe suprafata lui Marte, dupa ce am fost teleportați prin "jump room" din El Segundo, California".

Intr-o declaratie facuta la 20 septembrie 2011 de d-l Basiago, el confirma ca s-a antrenat in aceeasi clasa cu Barry Soetoro, viitorul Barack Obama. El spune: "Barry Soetoro, student la Colegiul Occidental, a fost cu mine in clasa de antrenament a maiorului Ed Dames, pentru programul Marte, la Colegiul Siskiyous din Weed, California in 1980. Acest fapt a fost este confirmat de unul din colegii mei, Brett Stillings. Doi ani mai tarziu, cand el arăta mai inalt, subtire, mai matur si un bun ascultator, folosind numele Barack Obama si participand la un colegiu diferit, Columbia University, ne-am intersectat din nou in Los Angeles dar nu l-am recunoscut ca fiind persoana cu care participasem la antrenament pentru programul Marte si pe care am intalnit-o pe suprafata lui Marte. De fapt, acest lucru ar fi fost imposibil, deoarece au fost luate masuri pentru ca amintirile noastre despre acest program sa fie blocate, la scurt timp dupa ce am terminat formarea noastra din 1980".

Basiago afirma ca in timpul unei calatorii pe Marte, prin intermediul "jump room" , intre 1981-1983, în timp ce era asezat pe un perete, sub un acoperis arhaic care adăpostea una din facilitatile "jump room", l-a văzut pe dl. Obama cum venea pe jos, inapoi pana la "jump room" de pe terenul martian. Atunci cand dl. Obama a trecut pe lângă el, Basiago l-a recunoscut, iar Obama a spus cu un sentiment de fatalism :"Acum suntem aici!".

Dl. Stillings afirma ca intr-una din vizitele sale pe Marte, a iesit afara din facilitatea "jump room" (camera de lansare, n.t.) unde l-a intalnit pe Obama care statea langa acest adăpost si care privea in gol, undeva spre un defileu situat adiacent.

Dl. Basiago crede ca este aproape sigur ca doamna Dugan, a fost de asemenea, pe Marte, deoarece odata ei s-au intalnit in cladirea din El Segundo, unde exista "jump room". Ea a exclamat :"Te recunosc!" si apoi și-a continuat drumul pe holul cladirii.

Basiago, Obama, Stillings si Dugan a fost doar un inceput al prezentei SUA pe Marte. 

D-l Basiago afirma ca in anii '80, facilitatile SUA de acolo erau rudimentare, semănând cu faza inițială de constructie a unui proiect minier rural. Desi nu exista o infrastructura de sprijin a tehnologiei "jump room" pe Marte, în prima dezvaluire publica facuta de catre sg. maj. Robert Dean la Summitul European Exopolitica de la Barcelona in 2009, acesta vorbea despre existenta unei baze americane pe Marte.

Conditiile primitive pe care le-au găsitt "crononautii " pe Marte ar putea explica nivelul ridicat de pericol existent. Basiago si Stillings sunt de acord cu afirmatia d-lui maior Dames care a declarat, in timpul formarii lor la clasa Colegiului Siskiyous in 1980, ca din cele 97.000 de persoane trimise, doar 7.000 au supravietuit pe Marte, mai mult de 5 ani.
Tinând cont de aceste riscuri, inainte de a merge pe Marte, dl. Basiago a beneficiat de o formare suplimentara din partea domnului Hunt. Hunt, care avea o carieră de ofiter CIA, i-a aratat d-lui Basiago cum sa utilizeze dispozitivul de respirație pe care el l-a purtat numai in timpul primei sale vizite pe Marte, in iulie 1981, și-i indica să poarte și o arma pentru protectia personala
in vederea evitarii pradatorilor de pe suprafata planetei Marte; după care l-au dus la facilitatea Lockheed in Burbank, California pentru antrenament.

Cand s-au teleportat prima oara pe Marte, in vara lui 1981, tinerii vizitatori s-au confruntat cu situatia care le fusese expusă pe larg de maiorul Dames la cursuri, în legătură cu posibila întâlnire pe Marte cu specii prădătoare, care i-ar putea devora. Dames îi avertizase că de unii dintre acești prădători pot să se apere dar în fața altora nu ar avea nici0 șansă de scăpare, dacă i-ar ataca.

Programul Marte a fost lansat, conform lui Basiago si Stillings, pentru a stabili un regim de aparare a Pamantului impotriva amenintarilor din spatiu, si de trimiterea de civili, pentru a statua un temei juridic pentru ca SUA, să poată revendica suveranitatea teritoriala asupra lui Marte.Aceste obiective au legătură cu deplasarea în masă a unor ființe umane pe Marte. 
Misiunea lor a fost de a obișnui umanoizii si animalele de acolo cu prezenta lor, asa cum a spus maiorul Dames la cursurile din 1980 de langa muntele Shasta: "Pur si simplu, sarcina voastra este de a fi văzuti, nu mâncați". Nu se cunoaste daca NASA-JPL (Jet Propulsion Laboratory) - situat in Pasadena, California, a avut o influență in selectarea tinerilor pentru misiunea lor interplanetara periculoasa pentru Marte dar, era evident ca cei 4 aveau conexiuni cu Pasadena, California.

D-l. Basiago este fiul unui inginer care a lucrat la Ralph M. Parsons Company, cu sediul in Pasadena.  

D-l. Stillings avea resedinta in La Canada, California, care este o suburbie a Pasadenei.  
D-l. Obama a terminat doar un an de studii universitare la Occidental College din Eagle Rock, California, in apropiere de Pasadena.  
D-na Dugan a participat la Institutul de Tehnologie din California, Pasadena.

Declaratiile de prima mână facute de dl. Basiago si Stillings, cu privire la existenta unei prezente permanente a SUA pe Marte, prin intermediul tehnologiei "jump room", care a fost ascunsa publicului din anii '80, sunt sustinute si de dezvaluirile altor "insideri", astfel :

1. Fostul tehnician american Michael Relfe, care a petrecut 20 de ani ca membru al personalului de securitate permanent al unei instalatii SUA pe Marte;
  2. Omul de stiinta Arthur Neumann, care a marturisit public ca a fost teleportat pe Marte printr-o instalatie detinuta de SUA, in cadrul proiectului Mars al Departamentului Apararii;
  3. Laura Magdalene Eisenhower, stranepoata fostului presedinte american Dwight D. Eisenhower, care in 2007 a refuzat o incercare de recrutare sub acoperire, in ceea ce ea a numit ”teleportarea intr-o colonie secreta a SUA de pe Marte”.

Cercetatorii planetei Marte, inclusiv fizicianul David Wilcock (autorul cartii si conferintei video "Investigatiile Campului Sursa"), estimeaza ca prin intermediul tehnologiei "jump room", la care se refera Relfe, Basiago, Neumann si Stillings, colonia de pe Marte, la care a facut referire și Laura Magdalene Eisenhower, ar putea numara 500. 000 de persoane.


In 10 noiembrie 2011, Basiago, Stillings si Laura Magdalene Eisenhower, au aparut public la postul de radio Coast to Coast AM, la miezul noptii, intr-o emisiune istorica si au dezvaluit tot ce stiau despre proiectul Marte, in care fusese cooptat si actualul presedinte al SUA, Barack Obama.

A fost pentru prima oara, cand doua persoane care au vizitat planeta Marte, au făcut dezvaluiri in direct, intr-un program mass-media de largă poularitate, si în prezența unei persoane invitata sa se alature coloniei secrete de pe Marte.

Dl. Basiago a afirmat că colonia de pe Marte este majoritar compusa din persoane care descind din liniile genealogice ariene specifice, care au un substrat genetic martian si nu sunt reprezentative pentru diversitatea genetica a omenirii de pe Terra. 

Intr-un interviu, dl. Basiago si d-na Eisenhower au facut o declaratie comună declarând: "Este un lucru pozitiv pentru rasa umana sa se stabileasca in colonii pe alte planete. Pamantul a fost lovit de multe cataclisme in trecut, si noi ar trebui sa protejam genomul uman, prin plasarea de asezari umane pe alte corpuri ceresti. Cu toate acestea, cand guvernul, incearca sa treacă peste liberul arbitru al oamenilor si exclude umanitatea din discutii ce privesc viitorul ei, afectează destinul unei planete, pentru a servi unor planuri ascunse. Constiinta unor oameni liberi impune ca astfel de chestiuni sa fie sub control public, la vedere si cu totala informare, nu in coridoarele intunecate ale complexului
militar - industrial".

Toate aceste mărturii si probabil cele care vor mai urma, fac tot mai dificilă continuarea acestui proiect pentru guvernul SUA. 

Sperăm ca in aceste vremuri de mari dezvăluiri si trezire in masa a constiintelor oamenilor, sub presiunea tot mai mare a mass-mediei, care n-ar trebui să fie obedienta puterii planetare sau locale, desecretizarea sa se faca cat mai curand (poate chiar de Obama). 
Ar fi, probabil, suficient să se desecretizeze un singur subiect pentru a apărea un efect de avalanșă (prezența ET pe planetă, "free energy" etc) pentru ca umanitatea să poată păși mai pregătită în Noua Eră.
3 mart.2013

 Pentru conf. C.M.

Un comentariu:

  1. Unele surse dadeau ca sigura "desecretizarea" in data de 31 Martie 2013 iar altele ca fiind posibila in perioada 10 - 24 aprilie a.c. Prima data a trecut si ... nimic. Sa asteptam cu interes urmatorul interval estimat. DAurel.

    RăspundețiȘtergere