Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 martie 2013

Vă vorbește Mama Sekhmet.


28. mart.2013;channeled by Beth Trutwin

Salutări, copii ai lui Ra, vi se adresează Mama Sekhmet.

Bine ați venit în Epoca de Aur pe Pământ. Ne mișcăm acum în jurul celui de al 6-lea Soare. Pe 28 martie noi energii divine se vor revărsa asupra voastră, trimise de la SURSĂ pe traseul Alcyone, Soarele vostru, Pământ și cu aceasta, intrăm prin cea de a 9-a Poartă Galactică. Aceste energii vor modifica substanțial toate potențialele energetice pentru ca în anumite locuri sacre de pe Pământ să se producă alinierea la dimensiunea a 5-a și chiar mai sus, până la dimensiunea 7D, inclusiv.

În următoarele căteva luni, aceste noi energii vor continua să vină pe planeta voastră. Prin aceasta, Pământul va fi pregătit pentru a activa modificările necesare, inclusiv un câmp de forță Zero. Atingerea frecvenței de Punct Zero va face ca orice armă cu focoase nucleare să nu mai poată funcționa. După aceasta se va instala pacea mondială.
Vin acum la voi pentru a vă cere ca în din această zi să înlăturați toată neîncrederea, toată frica și toate ideile preconcepute despre planeta voastră și despre ființa voastră.

Ați studiat vreodată la microscop nucleul unei celule umane?
Seamănă mult cu configurația care rezultă din observarea alcătuirii și miscării corpurilor cerești: un Soare în jurul căruia orbitează planete și alte corpuri cerești. Sisteme solare invârtindu-se în jurul unui Soare Galactic. Galaxii deplasându-se în jurul centrului Universului și universuri deplasându-se în jurul Marelui Centru Cosmic. După aceeași regulă este formată și celula umană. Planul Divin se repetă din nou și din nou, într-o simplitate genială și miraculoasă, din formele întâlnite peste tot fiind create structuri inimaginabil de complexe.
Evoluția continuă într-o succesiune de evenimente prevăzute de eoni de timp. Urmează să intrăm sub stăpânirea celui de al 6-lea Soare și a celei de a 9-a Porți Galactice.

Acum, că Pământul a ascensionat, au loc diferite ajustări necesare stabilizării sale, la nivel de planetă și la nivelul conștiinței umane. Un aspect ar fi conștientizarea de către indivizii care până acum au trăit în ignoranță, că situația în care s-au complăcut a devenit intolerabilă în sensul că până acum au acceptat starea de sclavie și de suferință consecință a credintei eronate că bogăția materială aduce fericire, liniște și împăcare. Niciodată banii nu au adus fericirea, ei fiind totdeauna sursa grijilor, a fricii că-i poți pierde. Atunci când bogățiile au fost acumulate prin necinste, înșălătorie sau jaf, starea de nesiguranță domină mintea îmbogățitului care nu-și va mai recupera liniștea niciodată.

Mulți oameni sunt în faza în care caută informații din cât mai multe surse dar pe care, de multe ori, nu le trec prin filtrul inimii lor, poate nici al minții lor, neștiind, până la urmă care informații exprimă adevărul și care nu. Îi putem compara cu un câine Basset care-și bagă nasul peste tot pentru a găsi ceva deosebit. Contează foarte mult discernământul, care lucrează corect doar atunci când ființa umană apelează la alegerile pe care le poate face corect doar inima. Înțelepciunea vine atunci când practicați meditația, care vă trimite în profunzimile ființei voastre.
Cunoscător, înțelept și bogat este cel care are grijă de creșterea sa spirituală, nu de acumularea de averi materiale, care nu aduc nici liniștea, nici fericirea. Aproape în toate cazurile, îmbuibarea îi face pe oameni insensibili la nevoile altora dar și nefericiți din cauza grijii pe care le-o aduce bogăția materială și sentimentul însingurării de ceilalți. În plus, bogățiile fizice tentează la o viață dezordonată, de îmbuibare și de frica de a nu ți se fura ceva din avuția pe care ai acumulat-o. Grijile, nesiguranța, teama că ai putea rămâne fără agoniseală (obținută, de regulă, prin afaceri dubioasre, înșelătorie, corupție, hoție) provoacă stres iar stresul prelungit duce la îmbolnăvire și la moarte. Vedeți dară cam care sunt ”avantajele” omului bogat material. Din păcate, goana nestăvilită după și mai multe acumulări face ca nivelul ego-ului uman să ia proporții, manifestarea lui în societate putând fi observată prin: infatuare, pierderea simțului măsurii și a bunului simț, lipsa înțelegerii necazurilor celor sărmani sau bolnavi, credința că ție ți se cuvine totul, lipsa de iubire etc.

Dragilor, acum, că Pământul este în dimensiunea a 5-a (Nota C.M.: de fapt, Gaia și doar anumite zone punctuale ale planetei fizice) este posibil ca inteligența superioară a unora dintre voi (care ați atiuns un nivel vibrațional corespunzător) să înceapă să fie remarcată. În perioada imediat următoare, majorității celor care au trecut ”pe drept” în 4D, și care-și continuă înaintarea spre 5D, li se vor activa cele 12 spirale ale ADN-ului.

Acesta este un cadou făcut celor virtuoși, celor conștienți de scopul prezenței lor în această viață, în această perioadă foarte specială a evoluției sistemului vostru planetar. Aceste ființe sunt conștiente că cel cu care trebuie să lupte acum cel mai aprig este ego-ul lor lumesc. Am spune că elevarea sufletului este indispensabil legată de un program de meditație și contemplare, de interiorizare și de izolare de nimicnicia intereselor materiale excesive. Refacerea celor 12 spirale ale structurii ADN-ului vostru, este, în fapt, recuperarea dreptului vostru din naștere.

După ce aceste 12 spirale vor fi complet crescute, multe abilități veți căpăta, printre care: telepatia, levitația, teleportare, trecerea prin corpuri materiale (ziduri, de ex.), călătoria în alte dimensiuni etc. O ființă umană cu 12 spirale ADN, alege dacă și când dorește să-și părăsească corpul fizic, pentru a începe o nouă viață pe un alt tărâm și într-un plan dimensional corespunzător evoluției pe care a atins-o. Practic, o asemenea ființă nu se mai îmbolnăvește, este imună la orice boală și orice otravă.

După intrarea în Zona Punctului Energetic Zero și după ”dezvăluire” (n.m. recunoasterea oficială a existenței civilizațiilor ET și întâlnirea lor cu civilizația noastră în plan fizic), Pământul va intra în cea de a 9-a Poartă Stelară. Toate aceste momente se preconizează a avea loc foarte curând, una dintre ele chiar luna viitoare. Când planeta se va afla efectiv intrată pe poarta a-IX-a Stelară, ea va fi calificată pentru a plonja spre centrul Galaxiei, adică spre steaua pe care voi o puteți vedea în centrul Centurii ORION, Al Nilam, spre soarele Central Alcyone care are trei inele (semănând cu inelele lui Saturn), fiecare dintre ele având energii specifice. (Nota C.M.: este posibil ca planeta Pământ să treacă prin cel puțin unul dintre aceste inele, depășind Soarele Central, Alcyone, pentru a se stabiliza pe o orbită care i-a fost rezervată).
Această ”relocare” va aduce Pământul în UNIVERSUL MATERIEI LUMINOASE numit ON, universul nostru geamăn; noi suntem în NEBADON, UNIVERSUL MATERIEI ÎNTUNECATE.
Această întoarcere a Pământului, prin ochiul format, va fi următoarea mișcare majoră de care sunt legate potențialități nelimitate, imposibil de înțeles și de anticipat acum. Iată deci ce etape magnifice, mărețe și gigantice sunt rezervate în viitorul nu foarte îndepărtat planetei voastre Pământ. Din câte cunoaștem, totul se va petrece în următoarele două decenii. Nu știu dacă prea mulți dintre voi vor prinde, în actualul corp fizic, aceste evenimente, dar copiii voștri, cu siguranță. Din acest motiv, vouă, părinților, vă revin sarcini deosebite legate de creșterea și educarea copiilor voștri, în așa fel încât să fie cât mai bine pregățiți pentru acele extraordinare transformări. Cei care doriți mai multe informații legate de acest șir de evenimente, puteți urmări mesajele pe care cu regularitate vi le trimit Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Metatron prin acest channeler sau prin alte canale autentice. Cel mai bine ar fi ca prin meditații să reușiți să întrați în comunicare cu aceste entități divine. De asemenea, fiți preocupați de a intra în comunicare cu Sinele vostru Superior, care este Dumnezeul din ființa voastră.

Noi și voi, cei treziți și angajați pe calea evoluției, avem datoria de a aduce în lumină și a-i inculpa pe toți cei care, prin tot ceea ce au făcut, au contribuit la stagnarea evoluției planetei și umanității. În această categorie trebuie introduși și aceia care se opun întâlnirii noastre ”față în față”, din interese meschine. Când spunem asta ne referim și la acea parte a mass-mediei care, pentru interese materiale și din lipsă de conștiință, fac jocul magnaților care-i plătesc dar le calcă în picioare demnitatea de ființe umane responsabile.

Francis Bacon, un avatar al lui Saint-Germain a spus: "Adevărul este atât de greu de spus, încât, uneori, este nevoie de ficțiune pentru a-l face cunoscut ". Nu aveți decât de pierdut dacă veți continua să întoarceți spatele adevărului. Folosiți-vă inteligența atunci când se impune să fiți ascultați. Noi suntem aici pentru a vă ajuta, numai să apelați la noi cu toată deschiderea și încrederea. 

Instituții cândva prestigioase precum Boys Club în cadrul ANS, DOD, DIA, CIA, Curtea Supremă de Justiție, Congresul, Federal Reserve si IRS se clatină sau dispar. Asta ar trebui să le dea repede de gândit.

Ce ar trebui să faceți pentru a maximiza creșterea Sufletului vostru în acest moment?
Când deschideți ochii dimineața și capul tău este încă pe pernă, cereți lui Dumnezeu: ” Doame, învață-mă ce trebuie să știu și să fac pentru a te servi cât mai bine în această zi care începe!” Dacă sunteți ateu, adresați această cerere Sinelui vostru Suprem. 

Beth
Propuneți-vă ca în fiecare zi să faceți ceva care să ocrotească planeta, sau măcar să nu fie vătămată. În dimensiunea 5-a veți constata că aveți o dorință fierbinte de a fi tot timpul în comuniune cu Dumnezeu.
În dimensiunile superioare, ego-ul se comportă nu ca un dictator (așa cum se întâmplă în dimensiunea 3D) și ca un copil care tânjește ca mama să-i acorde și lui măcar un pic de atenție. 

Când veți ajunge să vorbiți tot timpul cu Dumnezeu, veți constata că aveți mult mai multă putere, mai multă înțelegere, mai multă iubire și mai multă fericire. Veți începe să percepeți foarte clar ajutorul pe care-l primiți de la Dumnezeu. Ca răspuns al bucuriei de a-L avea aproape, se va crea o reacție în lanț, prin care mereu veți dori să vă apropiați încă și mai mult de Dumnezeu. Veți avea dese stări de extaz din care veți ieși cu nerăbdarea de a reface acea stare. Stabilitatea voastră financiară își va face simțită prezența iar sincronicitățile în realizarea obiectivelor pe care vi le veți propune vor deveni obișnuințe. 
Întregul proces de realizare etapizată s-a declanșat cu deosebire odată cu momentul 21 dec.2012.
 

Dragilor, nu trebuie să vă mai considerați victime ale nimănui. În dimensiunea 5D, către care vă îndreptați, fiecare dintre voi va fi un Creator-Dumnezeu. Și pentru asta, permiteți-mi ca încă de pe acum să vă felicit! Felicitări! Ați făcut-o și pe asta! Pineala voastră se imbibă rapid cu praf de aur și asta o va activa complet. Cu acest centru activat, legătura voastră cu Nibiru va fi mai stabilă și mai viguroasă.
Codurile luminii solare vor fi mult mai repede transmise ființei voastre și veți auzi muzica sferelor înalte.
Viteza cu care conștiința voastră colectivă avansează, depinde de voi, de gândurile, sentimentele, cuvintele și faptele voastre. Depărtați-vă de gândurile meschine, mercantile, gândurile josnice de îmbogățire.Veniți, dragi copii în lumea iubirii, a bucuriei și îndestulării. Când simțiți că vă este greu, invocați-ne ajutorul, și-l veți primi. Vom fi instantaneu lângă voi. 

Contribuiți cu toată deschiderea la creșterea conștiinței colectivității umane. Este foarte important acest efort. 
Tot ceea ce vă rugăm să faceți este extrem de simplu. Totul este să vă gândiți permanent la aceasta și să aveți toată deschiderea pentru a vă crește frecvența de vibrație.
Este atat de simplu! Aveți la dispoziție tot ceea ce sufletul vostru a cerut. 

Namaste!

Mama Sekhmet.

SURSA: http://GalacticRoundTable.org.
(C.M.)

5 comentarii:

  1. Astazi a aparut si un mesaj de la Ashtar,daca este posibil ,pentru ca nu vreau sa abuzez ,poate poti traduce si acest mesaj.http://www.ascensionearth2012.org/2013/03/easter-greetings-from-lord-ashtar-via.html...multumesc Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Există, din păcate, un cititor (aș spune, mai puțin conștient) care are reacții dintre cele mai neonorante, în sensul că la articolele cu conținut foarte serios și important, bifează la ”Reacții,distractiv”, asta dovedint bravadă, lipsă de responsabilitate și ignoranța în care se complace acest cititor.Dacă nu este capabil să înțeleagă, îl rugăm să se abțină de la asemenea ”aprecieri” care ne ofensează pe noi, ceilalți. Rugăm bloggerul ca în cazul în care asemenea manifestări se vor repeta, să desființeze rubrica ”reacții”, iar pe ”distractivul” cititor, să-și înființeze la domiciliu un registru în care să-și bifeze inepțiile ori de câte ori are poftă. Mulțumesc. Andra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Andra.
      Sunt de acord cu tine, dragă Andra. Uneori, mă gândesc că Liberul Arbitru ar putea fi retras unor specimene dintre cele la care fraci referire.
      Eu grupez asemenea indivizi în trei mari categorii:
      * habotnicii, devotați până la sacrificiu unor concepte pe care, de fapt, nu le înțeleg,lansate de diferitele religii,din interes mult mai ”pământesc”, adică material.
      * golanii, fără principii, fără educație, copii de ”bani gata”, dispuși oricând să braveze. Din această categorie fac parte cei care distrug bunurile întâlnite în cale: bănci, coșuri de gunoi,pomi, spații verzi etc. Unii scrijelesc pereții sau pomii,scriu pe locurile curate, pentru a deteriora aspectul civilizat, aruncă resturi la întâmplare etc.
      * ”căcărăii”, indivizi făcători de vorbe goale, îngurgitate de prostime. Ăștea-s cei mai periculoși deoarece, având darul vorbirii, pot face mereu prozeliți, recrutați din masa mare a retardaților, puturoșilor, frustraților, incompetenților, a celor care nu au valoarea muncii cinstite și bunului simț.
      Cu stimă, Viorel.

      Ștergere
  3. NOTA: C.M.: se pare că cititorul ”distractiv”, despre care face pomenire Andra (1 april.2013), a trecut la ”represalii” bifând la rubrica ”Reacții, distractiv” foarte multe dintre articolele publicate pe acest blog. În consecință, mă simt nevoit să suspend, cel puțin pentru o perioadă, această rubrică. Cer scuze cititorilor serioși!

    RăspundețiȘtergere