Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 martie 2013

MATEI, 11 martie 2013



(selecțiuni)

Channeled by Suzanne Ward.

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială. Sunt Matei. Mult am vrea ca și voi să puteți vedea Pământul așa cum îl vedem noi. Ați observa atunci cum în călătoria lui tumultoasă plutesc acum ape calme, pline de liniște și de făgăduință. Adevărul este că cu greu vă puteți imagina planeta voastră calmă. Totuși, iată că se întâmplă, ca urmare a trasării liniilor de creare a Epocii de Aur.
Multe civilizații au fost autorizate de către Dumnezeu pentru a ajuta Pământul să ajungă într-un ”port liniștit”, în timpul vostru liniar, însă peste tot schimbările în societate au căzut în sarcina rezidenților săi umani. Nicio altă civilizați nu poate face aceasta în locul vostru, pentru că Pământul este planeta voastră unde totdeauna ați avut dreptul și datoria să creați ceea ce ați dorit.
Lucratorii în Lumină, inclusiv sufletele care deși nu au crezut în divinație, au trăit cu speranța în mai bine, în dreptate, au traversat decenii extrem de dificile de întuneric reușind să fie contemporani ai perioadei de ascensiune. În fața tuturor acestora noi ne înclinăm cu respect și multă admirație..

Știm cât de dornici sunteți să aveți certitudini în ceea ce privește promisa Epocă de Aur, despre care găsiți puține dovezi care să ateste faptul că lucrurile nu stau pe loc ci se află în plină desfășurare. De faptîn spatele scenei”, chiar se întâmplă ceva, cu toate că mass-media se ferește să trateze asemenea subiecte, fie din ignoranță, din ”teama de ridicol”, sau pentru a respecta ordinele celor care-i acordă simbria. Cine este interesat să afle în ce sens se mișcă lucrurile, poate să sesizeze însă că în monolitul mass-mediei, în ceea ce privește realitatea existenței altor civilizații, au început să apară fisuri care se vor adânci atât de mult până când edificiul va cădea. Schimbările uriașe pe care mulți și le doresc într-un interval scurt de timp, nu vor apărea însă chiar atât de repede.

Voi cunoașteți că totul este energie care vibreaza pe diverse nivele de frecvență, și că tot ceea  ce nu este manifestat există în energia neutră care umple universurile. Această energie nu poate fi caracterizată decât prin faptul că există și ar putea fi activată de anumiți factori.

În starea ei latentă, această energie nu are structuri sau raționamente și nu are conștiința existenței sale nici măcar ca potențialitate.

Pe de altă parte, există două mari câmpuri energetice care se deosebesc fundamental una de cealaltă: unul este constiuit din energie nebenefică, de joasă frecvență, alimentat, ca urmare a Legii Atracției, de toate gândurile de ură, nefericire, egoism, ambiții, frustrări etc. ale tuturor ființelor  și al doilea, alimentat de energia benefică a bunelor intenții, fericirii, iubirii și compasiunii.

Energiile care se potrivesc frecvențial se caută și se adună.

Cu ambele energii se poate crea, dar caracteristicile creațiilor sunt complet diferite. Energiile negative se răspândesc peste tot și sunt atrase, până la urmă, de câmpul energiilor nebenefice. 

Cele pozitive se vor reuni cu câmpul energiilor benefice. În ambele situații, între sursa (entitatea) care a modulat și lansat energia și marele câmp energetic corespunzător, se crează o conexiune, un canal energetic.

Din acel moment, entitatea emitentă va putea primi în câmpul său auric cantități diferite de energie, ”robinetul” fiind închis sau deschis de voința celui cu care s-a realizat conexiunea. Practic vorbind, aceasta înseamnă că manifestările generate de tipul de energie cu care s-a realizat conexiunea pot fi oricât de mari, căci pe canalul energetic creat vor putea curge adevărate fluvii de energie.

Mai precis, ce înseamnă aceasta?  Să spunem că s-a realizat o conexiune cu câmpul benefic de energie. Dacă entitatea co-creativă a acestei situații se deschide și acceptă aceste energii, stările de bine caracteristice ale acestor energii vor crește în intensitate și entitatea va trăi stări de extaz, vor apărea sincronicități, realizări ale dorințelor celui implicat etc.

Puternicele energii prelevate din marele câmp energetic universal, vor putea crește foarte mult câmpul auric al individului, câmp care se poate extinde oricât. Din acest motiv, în jurul acestor ființe se crează o zonă de empatie, cel în cauză devenind un fel de magnet pentru ceilalți. Prezența unei asemenea ființe va fi instinctiv căutată, fără ca cei care o caută să aibă un motiv anume.

Cam asemenea ființe sunt Lucrătorii în Lumină, puterea de atracție diferind de la individ la individ, în funcție de nivelul de evoluție al lucrătorului. Trebuie obsevat că între o ființă evoluată spiritual și una care se opune evoluției, deci care refuză lumina, totdeauna există o stare ”contondentă” creată de cel din urmă.

Același scenariu se produce și în cazul ființelor care emană energii negative. După conectarea la câmpul energetic malefic, starea individului-emitent va fi din ce în ce mai proastă, ”ghinioanele” se vor ține scai de capul lui, totul îi va merge din rău în mai rău. Dacă cel în cauză nu are voință și nu se ”trezește la timp”, starea și comportamentul său se vor degrada, putându-se ajunge la situații dintre cele mai neplăcute, chiar tragice. 
Acum este mai ușor de înțeles de ce un om obișnuit (care întrunește condițiile medii de dezvoltare spirituală) nu se simte bine în apropierea unei persoane care mai tot timpul emite energii negative (manifestate prin bârfă, stare de nemulțumire, ură împotriva celorlați, lamentări de toate genurile etc). Acest om este împins, de comportamentul său, spre izolare, căci vor fi din ce în ce mai puțini cei care-i vor căuta compania. Aceasta este și o selecție, dat fiind faptul că numai ”cei care se aseamănă se adună”

Revenind la cauzele pentru care lucrurile pot parea că se mișcă într-un ritm de melc, putem aminti și de lipsa de informare. Nu mă refer doar la informarea din surse exterioare, care în marea majoritate a cazurilor este ”infestată” cu neadevăruri,  ci și la cea interioară. Cine cântărește evenimentele doar prin prisma interesului personal, material sau de grup, și nu este capabil să ia răspunsuri de la sufletul și spiritul său, poate aprecia că lucrurile ”nu se mișcă”  sau ”se îndreaptă spre o direcție greșită”.

Fără ca această cunoaștere de la nivelul sufletului, conștiința procesează informațiile din perspectiva ego-ului uman, interesat doar de materialitate, ego care sprijină mereu ideile personale, deci proprii, și percepțiile mai mereu rigid stabilite și închistate.

Vom da un exemplu: noi și mulți alți mesageri din lumina v-am spus adevărul despre Barack Obama, care este un suflet foarte evoluat, venit dintr-o civilizație foarte avansată ca spiritualitate, inteligență și înțelepciune. Înaltul Consiliu Universal i-a cerut acestui suflet foarte evoluat să-și părăsească, pentru o perioadă, civilizația din care făcea parte  și unde se bucura justificat de mult respect, pentru a se încarna pe Pământ, acea planetă frumoasă dar cu mari probleme civilizaționale și chiar existențiale, pentru a se împlica, de pe cea mai înaltă funcție a celui mai puternic stat al planetei, pentru a conduce omenirea spre o eră de pace, prosperitate și unitate. 

Noi am explicat că misiunea sa, care transcende politicile mondiale, este o prevedere din Planul Maestru al Epocii de Aur și este în concordanță cu viziunea Gaiei și sufletelor rezidenților săi umani, care doresc restabilirea armoniei cu natura
Trebuie să se ajungă la un echilibru stabil și definitiv între toate formele de viață de pe planetă și entitatea Pământ.  
Noi v-am cerut să trimiteți lumina voastră spre președintele Obama, căci asta îl va ajuta să grăbescă ziua în care acest echilibru va fi atins.
În mesajele anterioare am menționat și faptul că tenacitatea întunecaților a cauzat o întârziere de cca 10 ani în realizarea acestui program. Întârzierea înregistrată nu a descurajat ascensiunea Pământului dar a redus substanțial capacitatea lui Obama de a-și îndeplini misiunea, deoarece indivizi puternici din cadrul Illuminati au avut încă puterea de a deturna și mistifica eforturile sale. O bună parte din nerealizările lui Obama s-au datorat energiilor "anti-Obama", care i s-au trimis de mulți dintre cei care s-au lăsat induși în eroare de propaganda Iliminaților.

Este firesc ca oamenii să se întrebe de ce în politica SUA s-a mai acceptat uciderea unor oameni, unele dintre măsuri purtând chiar semnătura Președintelui. Puțini însă s-au gândit că, în destule situații, Obama nu putea să facă altfel, din cauza faptului că nu a fost suficient de ajutat să ocupe o poziția care să-i permită mai mult.

Pentru atingerea obiectivului măreț pentru care a venit, trebuie să se ia în considerare și că unele ”pierderi colaterale” sunt de neevitat.

De fapt, dacă raționamentul s-ar face de la nivelul adevărului celui mai înalt, s-ar înțelege că a fost vorba doar de pierderi materiale și de câștiguri în plan spiritual.  

Scopul său este a avea cât mai puține pierderi umane, dacă acesta este prețul de plătit pentru evitarea unui război general, care ar însemna pierderi de milioane de ori mai mari.

De mult timp, pe Pământ există mentalitatea că războiul împotriva inamicului este unul sfânt și că a te jertfi ”pentru țară” este un act de vitejie și de onoare. Concluzia ar fi că în război fiecare soldat care a ucis, a săvârșit un act de glorios de eroism. Făptuitorii actelor de terorism, în care mor sute sau mii de oameni nevinovați, sunt consederați, de cei în numele cărora s-au sacrificat, eroi. Iată deci că adevărul uman este apreciat diferit, în funcție de unghiul din care-l privești.
 Oricum ar fi: acolo unde se produce suferință, trebuie să existe și un act de injustiție.

Doresc să spun câteva cuvinte despre recenta moarte lui Hugo Chavez, președintele Venezuelei pe care mass-media americană l-a descris mereu ca pe un personaj rău care a lucrat împotriva intereselor țării sale. Poporul său l-a considerat însă unul de-al lor.
Chavez nu a greșit când a suspectat că îmbolnăvirea sa de cancer a fost provocată de către cei interesați. Mass-media controlată de Illuminati l-a etichetat pe Chavez drept un "teoretician al conspirației", termen care este contradictoriu și un non sens.

Chavez dorea cu adevărat să scape țara de tentaculele illuminati, sperând chiar că va reuși să aducă îmbunătățiri în viața oamenilor de rând ai Venezuelei. Această politică nu a convenit capilor Illuminati care nu renunțaseră la ideea de a-și reface controlul asupra bogățiilor acelei țări (în special petrolul). Cum încercarea de a provoca un ”asasinat” politic nu a avut succes, au folosit metoda îmbolnăvirii lui de cancer. Trupul său nu a cedat atât de repede pe cât au sperat inițiatorii acestui act criminal.
Noi știm adevărul despre această acțiune de la două suflete aflate în ce de a 3-a dimensiune și care au fost implicate.

Știm, de asemenea, că lui Barack Obama nu i se poate imputa nimic în această acțiune criminală, de care el nu a avut cunoștință. A fost planul exclusiv al capilor Illuminati, aceiași care nu-l iubesc nici pe Obama.

Dragi ființe de pe Pământ, în acest moment există opinii diferite în ceea ce privește calea de urmat în guvernare, în economie, în societate.

Țările care și-au câștigat independența, după o lungă perioadă de înrobire, nu au suficientă experiență  în aceste domenii și ar trebui ajutate dezinteresat, sau doar cu interesul de a se instaura, în sfârșit, pacea și concordia mondială. 

Novicii ar trebui să asculte de sfaturile ”experimentaților”, să cântărească cât de bine se potrivesc condițiilor țărilor lor și să decidă numai în interesul popoarelor lor și al binelui mondial.

Se întâmplă însă că unii dintre politicienii țărilor cu economie emergentă, ”au sărit calul” și sunt gata să dea sfaturi celor de mult stabilizați ca formă de guvernământ sau societate.

Și de o parte și de alta este nevoie de decizii luate de la nivelul sufletului nu al raționamentelor interesate.
Acesta este motivul pentru care Lucratorii intru Lumină sunt necesari la fel de mult ca și inainte! Lumina pe care ei o emană radiaza în afară, în lume, și atinge multe alte vieți. Concentrându-vă  asupra a ceea ce vă poate îmbunătăți viața, vă extindeți lumina în conștiința colectivă și grăbiți manifestarea Epocii de Aur.
 Popoare ale Pământului, trebuie să vă eliberați de ego-ul vostru uman care vă izolează unii față de alții pentru a putea trăi așa cum vă îndeamnă inima. Aceasta deoarece inima lucrează cu vibrațiile iubirii, cea mai puternică forță din Univers și din Cosmos. Numai iubirea poate pune capăt divizării, comportamentului egotic, urii, sărăciei, ignoranței și violenței. Oriunde, dragostea este cheia spre pace, abundență, unitate în spirit și evoluție.

Este logic să ne întrebăm: dacă Pământul a ajuns în dimensiunea a 4-a, cum se face că foarte mulți dintre locuitorii săi încă mai sunt în dimensiunea a 3-a?

Există două tipuri de densitate, științific vorbind. Una se referă la densitatea de masă a corpului planetei care a intrat în prima zonă a dimensiunii a 4-a și-și va continua parcursul spre dimensiunea a 5-a. Al doilea aspect face referire la nivelul vibrațional la care se află ființele umane, și care are legătură cu conștiința și conștientizarea.

Există mari diferențe între indivizi, din acest punct de vedere. Unii sunt destul de avansați ca spirit și conștiință, comparativ cu alții care nici măcar nu ”s-au trezit”, adică nu au început să realizeze unde se află, de ce au venit, care este scopul lor în viața actuală, pentru care au ales să se încarneze. În civilizațiile avansate spiritual, cu conștiință înaltă, nu există asemenea mari discrepanțe între indivizi, diferențele între o conștiință mai puțin avansată și una de top nu sunt atât de mari precum cele care se pot întâlni acum între oamenii Pământului, aflați la început de drum în dimensiunea superioară.

Dragilor, toate ființele din lumină ale acestui univers privesc spre voi, vă admiră și vă încurajează să vă continuați drumul pe care l-ați început și care vă duce cel puțin în dimensiunea a 5-a. Ne bazăm pe toți cei treziți dar mai cu seamă pe Lucrătorii în Lumină care au dus și vor duce greul în această vastă acțiune.
Suzanne
 Niciodată nu ați fost lăsați singuri de-a lungul drumului pe care l-ați parcurs. Sunteți destul de aproape de a încheia acest îndelungat efort.

Vă rugăm, aveți toată încrederea în miile de civilizații care vă asistă, aveți încredere în Dumnezeul universului nostru.

Marea familie universală și-a trimis de mult reprezentanții care să declanșeze toate acele acțiuni la care ați sperat.

Navele echipajelor lor survolează cerul planetei în așteptarea prelungită ca ei să vă întâlnească. O vor face atunci când cei pe care i-ați pus să vă reprezinte vor aprinde ”lumina verde”. Primiți dragostea noastră  necondiționată,

Matei

SURSA: www.matthewbooks.com

(C.M.)


2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. (Matei) Matthew Ward (11 septembrie, 1962 – 17 aprilie, 1980)

      După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajutorul unor mediumuri, pentru a obţine informaţii despre fiul său. Toţi i-au spus că „la vremea potrivită” ea şi Matei vor comunica direct. La aproape 14 ani după moartea lui, Matei a intrat în legătură telepatică cu mama sa.
      Scopul acestui contact a fost mai presus de schimburi de mesaje personale. Matei, împreună cu surse pe care i le-a prezentat mamei sale în timpul „întâlnirilor”, au adus informaţii convingătoare şi concludente, care să fie date publicităţii.
      Astfel au apărut Cărţile lui Matei. Prima este ”Matei, vorbeşte-mi despre rai”, al doilea volum este ”Revelaţii pentru o nouă eră”, al treilea volum este ”Iluminări pentru o nouă eră”, iar volumul al patrulea se intitulează ”Vocile Universului”, apărute și la ed. For You.
      Suzanne Ward, mama lui Matei, este jurnalistă, carieră care a pregatit-o pentru mesajele permanente ce vin in urma legaturilor ei telepatice.
      (C.M.)

      Ștergere