Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 martie 2013

EXTRATEREŞTRII AU SALVAT PLANETA PĂMÂNT DE LA UN CUMPLIT EVENIMENT APOCALIPTIC CARE URMA SĂ SE PETREACĂ ÎN DATA DE 15 FEBRUARIE 2013


(selecțiuni).
”urmărirea”
Acest mesaj special se adresează mai ales tuturor acelora care în decursul timpului au participat activ la invocaţiile paranormale ce au fost realizate la unison de noi toţi, mii şi mii de aspiranţi şi simpatizanţi ai acestei Şcoli de YOGA (MISA). În cadrul acestor acţiuni  colective ce au fost realizate la unison în nenumărate locuri de pe planeta Pământ am solicitat ajutorarea umanităţii, cât şi a planetei Pământ de către civilizaţiile extraterestre benefice avansate. După cum ne amintim, cu acea ocazie a fost totodată invocată ajutorarea umanităţii şi a planetei Pământ de către membrii Supremului Consiliu  Galactic.Toate aceste acţiuni atent concertate au fost şi sunt deocamdată nişte acţiuni negeneralizate pe planeta Pământ. Menţionăm că ele au fost inspirate – la origine – de un binecunoscut mesaj extraterestru pe care îl oferim din nou spre lectură tuturor acelora dintre voi care încă nu l-aţi studiat: Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ.(nota C.M.:postat pe ascensiuneaspiritului.blogspot.ro)

 OZN-ul se apropie
Ultimele invocaţii de acest gen care au fost în mod distinct adresate atât civilizaţiilor extraterestre benefice, cât şi membrilor  Supremului Consiliu Galactic s-au desfăşurat, în noaptea din 1 spre 2 ianuarie 2013: cea de-a 12-a invocaţie a fost adresată de noi toţi la unison Supremului Consiliu Galactic, iar cea de-a 13-a invocaţie fost adresată  Civilizaţiilor extraterestre benefice. Cu acea ocazie – se cuvine să recunoaştem că – nimeni dintre noi nu a anticipat cât de importante urmau să fie în viitorul apropiat atât pentru planeta Pământ, cât şi pentru noi pământenii respectivele invocaţii pe care atunci le-am realizat cu toţii la unison.
OZN se apropie și lovește
Abia ulterior, după data de 15 februarie 2013 am putut să ne dăm seama că, de fapt, în urma acestor invocaţii colective am contribuit cu toţii în mod indirect la salvarea planetei Pământ de la un CUMPLIT EVENIMENT APOCALIPTIC care, în absenţa ajutorului imens ce ne-a fost oferit atunci de către extratereştri, ar fi putut avea loc pe Pământ, când un meteorit cu o greutate de circa 7.000 de tone urma să lovească scoarţa planetei la data de 15 februarie 2013 . 
după lovire, îl depășește
OZN-ul pleacă
Noi avem credința de nezdruncinat că invocaţiile paranormale pe care le-am realizat au contribuit din plin (într-un anume mod), împreună cu toate celelalte invocaţii de acelaşi gen ce au fost realizate de noi toţi la unison în perioada anterioară datei de 21 decembrie 2012, la evitarea unui eveniment apocaliptic. Pentru noi toţi, este evident că extratereştrii au răspuns la aceste cereri colective pe care le-am formulat cu acea ocazie şi ne-au ajutat într-un moment dramatic. Mai precis, respectivul
efectul
meteorit (7.000.000 kg), care se deplasa cu o viteză de peste 35.000 km/h, urma să se prăbuşească în Rusia asupra localităţii Chelyabinsk. Cu siguranță că acel meteorit ar fi putut devasta planeta Pământ dacă un OZN nu l-ar fi lovit, diminuând mult efectele impactului său distrugător.
Pe baza analizelor riguroase realizate după aceea asupra imaginilor video care s-au tras, s-a putut observa cum  meteoritul a fost lovit de un OZN. Cercetările ulterioare au ajuns la niște concluzii terifiante: meteoritul ar fi declanşat un imens dezastru pe planeta noastră dacă nu ar fi fost lovit – cu precizie – de către acel OZN, înainte de a atinge solul planetei. Pentru noi este uluitor cum respectivul moment a fost înregistrat video de către câţiva amatori, aspecte ce evidenţiază anumite sincronicităţi ceea ce ne face să credem că extratereştrii au ghidat telepatic respectivele fiinţe umane pentru a prinde acel moment unic pe peliculă. După impact s-a produs o undă de șoc care a distrus cca.100.000 metri pătraţi de sticlă de la peste 3000 de clădiri ale oraşului Chelyabinsk și a afectat cca 1100 ființe umane (mai cu seamă prin răniri cu cioburi).
De curând scafandrii au localizat deja bucăţi din acel  meteorit în lacul Chebarkul din zona oraşului Chelyabinsk. Estimările indică faptul că meteoritul avea aproximativ dimensiunile unui autobuz. Puterea exploziei in atmosferă, după ce a fost lovit, a fost de 30 de bombe nucleare de la Hiroshima.
În aceeaşi zi, pe lângă planeta Terra a trecut, la o distanţă de aproximativ 27.700 de km, asteroidul 2012 DA14, care are o masă de 180.000 de tone şi un diametrul de peste 50 de metri. (Referitor la acest aspect, se cuvine să ne amintim că Programul nostru planetar de acţiune urgentă: NU APOCALIPSA şi-a dovedit pentru prima dată utilitatea şi ajutorul pentru civilizația umană. Vă amintim că acel program a fost iniţiat în cadrul acestei şcolii de YOGA (MISA)  încă din luna august a anului 2010 şi el este accesibil pe internet la următoarea adresă http://loapocalipsa.wordpress.com/, fiind și tradus în mai multe limbi SUPREME AND EFFICIENT METHOD “NO APOCALYPSE, METHODE SUPREME ET EFFICIENTE «NON A L’APOCALYPSE!»)


Este semnificativ că lansarea respectivului program de către MISA a fost ignorată atât de mass-media din România cât şi cea internaţională deși, iată, acum şi-a dovedit eficienţa. Vrând nevrând chiar şi cei sceptici, precum şi cei care urăsc de moarte această şcoală spirituală de YOGA (MISA) vor trebui să recunoască faptul că şi ei au fost salvaţi de către cei care au pus în aplicare Programul planetar de acţiune urgentă: NU APOCALIPSA.
Putem bănui că dacă invocaţiile ce au fost realizate de noi toţi la unison atât către Supremul Consiliu Galactic, cât şi către civilizaţiile extraterestre benefice nu ar fi existat, ajutorul extratereştrilor ar fi putut să nu fie acordat. Nici nu este de mirare că mass-media din România se comportă în felul acesta cu privire la şcoala spirituală de YOGA (MISA) despre care inventează fără încetare cele mai abjecte minciuni şi calomnii în tentativa disperată de dezinformare pe care o desfăşoară de zeci de ani împotriva acestei şcoli pe care urmăreşte să o distrugă prin toate mijloacele şi să o defăimeze, la ordinele secrete date de către aşa-zişii „iluminaţi”. 

Având în vedere ajutorul imens şi evident altruist pe care extratereştrii ni l-au oferit cu această ocazie, am decis deja SĂ LE MULŢUMIM LA UNISON, în cadrul unei acţiuni colective viitoare. Cu acea ocazie ne vom exprima cu toţii recunoştinţa mai întâi pentru Dumnezeu Tatăl, pentru că a făcut posibilă salvarea  planetei Pământ prin aceasta intervenţie extraordinară, iar apoi ne vom exprima la unison recunoştinţa către Supremul Consiliu Galactic şi faţă de civilizaţia extraterestră care a intervenit.

………………………………………………………………………………………….

profesor yoga Gregorian Bivolaru
10 martie 2013

(pentru conf. C.M.)

3 comentarii:

  1. Traiectoria nu corespunde in nici unul dintre cazuri. Bucatile rezultate nu s-au aprins. La bucatile rezultate nu se vad ''undele vizuale'' specifice bangului sonic.''Efectul''- o poza spectaculoasa de pe National Geo

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu a salvat planeta si nu OZN ul...aveti insa destula imaginatie asa numai ca sa afle lumea cate ceva din imaginatia dv.vasta!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca ceva ...planeta a fost salvata pe 15 februarie ...oare de ce la aceasta data? Nu are nici o legatura cu forte extraterestre!!

    RăspundețiȘtergere