Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 martie 2013

Despre canalizare



Mesaj de la Arhang. Mihail


(2 mart.2013; transmis prin Light Diva) 


Arhanghelul Mihail
Buna ziua, draga mea, ție și prietenilor tăi, lucrători în lumină. Am niște informații care ar trebui să prezinte interes pentru cei doritori să afle mai multe despre channeling. Mulți dintre voi consideră că munca de channeler este lipsită de riscuri, când, de fapt, lucrurile stau cu totul altfel. Canalizarea poate deveni un lucru periculos și ar trebui să nu fie făcută decât de cei care au atins un grad relativ înalt de puritate și o stabilitate psihică remarcabilă. În plus, aceste persoane trebuie să se bucure de o înaltă protecție spirituală din partea unor ființe din Lumină, coordonate de mine. Chiar dacă unii dintre voi dispuneți de anumite aptitudini și însușiri privind premoniția, nu trebuie să vă lăsați păcăliți crezând că acestea sunt suficiente pentru o activitate de comunicare cu anumite entități. Cine crede că poate stabili asemenea legături fără să-și ia unele măsuri suplimentare asiguratorii, dă dovadă de naivitate, nesăbuință și se expune unor riscuri majore.

În procesul canalizării, channeler-ul pune la dispoziție, pe durata transmisiei mesajelor, corpul său unui spirit cu care stabilește o legătură subtilă de comunicare. Acceptarea în ființa voastră a unui spirit dinafară poate fi un act extrem de periculos, dacă ființa umană respectivă nu are suficientă protecție.

Există destule spirite malefice care hoinăresc prn univers în căutarea de corpuri fizice viabile pe care să le poată prelua. Când a găsit un suflet labil, dispus să se deschidă celui care-i solicită găzduire, în vederea unor presupuse avantaje legate de arta premoniției sau comunicării, spiritul malefic atacă precum un urs singuratic hămesit sau coalizat cu alte suflete de aceeași teapă, care pot ataca precum o haită de lupi. Aceste suflete hoinare și aventuriere sunt, de obicei, ”suflete căzute”. 
 Este adevărat că fiecare ființă umană are 1-3 îngeri păzitori care au sarcina de a proteja acea ființă de atacuri energetice lansate din afară. Se întâmplă însă ca, în cazul unui atac concertat și dur din partea unor asemenea suflete, îngerul păzitor să nu poată face față în totalitate și agresorii să poată pătrunde în corpul uman vizat. Contribuția cea mai importantă în această acțiune de acaparare a unui corp îl are în proporție covârșitoare ființa umană acceptoare, indusă în eroare de promisiunile ademenitoare ale agresorului coroborat cu lipsa ei de vigilență și de discernământ. 
Channeler-ul de ocazie, lipsit de experiență și de prudență, va crede că a stabilit o legătură cu un suflet sau spirit divin, permițându-i acestuia să preia controlul asupra corpului și funcțiilor sale vitale. După preluarea controlului, sufletul intrus va utiliza tot felul de manipulări, de minciuni și false raționamente pentru a convinge definitiv ființa ocupată să se supună de bunăvoie programului său, în numele unor pretinse cauze din lumină..

Când sufletul întunecat s-a instalat definitiv în corpul uman agresat, el refuză să-l mai părăsească, revendicându-l ca pe un drept. 
Biserica voastră îi numește pe aceștia ”ființe posedate” și încearcă, uneori cu succes, să alunge din acel corp sufletul malefic care pusese stăpânire pe el. O ființă posedată devine marioneta sufletului malefic care începe să-i modifice comportmentul, să răspândească informații false, cu grijă poleite în cele mai ”bune intenții”. Până la urmă, această biată ființă umană, se va îndepărta de Dumnezeu și de adevăr, fără a fi conștientă că ceea ce face nu este rezultatul gândirii sale independente ci rezultatul unui atac permanent si perfid din mrejele căruia cu greu mai poate scăpa.

Toate aceste acțiuni pline de agresivitate asupra ființelor umane pot fi evitate dacă fiecare pesoană nu-și va aroga calități pe care nu le are. Cei ”plini de ei” , infatuații, sunt de obicei tocmai aceia care nu și-au găsit un rost în viață, un loc în societate, din cauza lipsei unor calități sau acumulări care ar fi necesitat un susținut efort individual. Aceștia încearcă să-și completeze lipsurile prin acțiuni de fraudă, de furt intelectual, care însă, până la urmă, vor fi scoase la suprafață și ”recompensate” pe măsură.

Cam același lucru se întâmplă și cu ”channeler-ii de duzină”  care pretind că au comunicări cu diverse înalte ființe din Lumină, deși în fapt, sunt, fie manipulați, fie vor să dea impresia unor ființe evoluate, ”trimiși ai lui Dumnezeu”.

Cei care iau cunoștință de comunicările channeler-ilor trebuie să fie foarte atenți la ceea ce citesc sau aud, și să nu autentifice ceea ce pare a fi un adevăr decât dacă acesta este confirmat și din alte surse, care au făcut dovada până atunci că sunt credibile.

În această perioadă și în cea care urmează, numărul channeler-ilor autentici va crește dar, cu atât mai mult se impune ca materialele transmise de ei să fie atent selectate și comparate.

Există și o altă categorie de ființe umane care pot avea însușiri de prezicere: vrăjitoarele. Și aici trebuie făcută o atentă selecție, cel mai bun lucru fiind să nu se apeleze la ”serviciile” lor. Dacă vreți ceva cu adevărat, căutați în ființa voastră, cu umilință, cu răbdare, cu iubire și cu încredere în Dumnezeu și în ajutoarele lui recunoscute.

Ca regulă generală, pentru a vă pune la adăpost de surprize neplăcute, vă sfătuim să nu vă deschideți sufletul oricarei solicitări, să o faceți cu parcimonie și să vă îndreptați gândul către Divinitate de la care să invocați protecția și abia după aceea să deschideți poarta inimii voastre.

În concluzie: channelingul nu poate fi practicat de oricine, nu este o joacă și trebuie tratat cu cea mai mare reponsabilitate de cei care cred că pot să aibă aceste daruri. În primul rând, însă, cel care face această activitate trebuie să aibă un înalt grad de puritate fizică și mintală și să fie suficient de evoluat.

Au fost multe situațiile în care cei care mă slujesc și eu, am coborât până în adâncuri pentru a salva sufletele căzute care au ales, până la urmă, să se îndrepte spre lumină. Am salvat aceste suflete care deveniseră gunoaie și i-am alungat pe cei care le cotropiseră.

Telepatia este cea mai bună formă de comunicare cu noi și vă sugerez să o folosiți ca pe o cale mai sigură, mai puțin riscantă, în încercarea voastră de a comunica cu noi.

Primiți binecuvântările mele!

Sunt Arhanghelul Mihail.

Nota channeler: acest mesaj a fost primit prin telepatie.


(C.M.)

3 comentarii:

  1. De unde sa stiu eu daca mesajul transmis prin Light Diva (cine o fi si asta) este transmis de ARHANGHELUL MIHAIL.
    Voi credeti ca ARHANGHELUL MIHAIL vorbeste cu toti nepregatitii. :) Sa fim seriosi - urmaresc si eu mesajele care vin de la entitatile extraterestre dar nu toate cred ca sunt reale cred ca unii oameni care se autointituleaza chaneleri exagereaza. Unii nu inteleg ce inseamna channeling si confunda cu meditatia care nu este tot una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și cum ați vrea să fiți convins? Sunt de acord că există destui impostori care se pretind channeleri autentici dar nu cred că este cazul la acest articol. Este o părere personală bazată pe materialele pe care le-am mai citit de același autor. Nici eu și, cred, nici dv. nu dispunem de modalități sigure de autentificare sau incriminare a unor materiale publicate (poate, doar dacă am fi niște iluminați; dar, nu cred că este cazul ! Cine poate argumenta o poziție tranșantă este invitatul meu pe acest blog. Salutări! C.M.

      Ștergere
  2. Vă public pentru prima parte a comentariului pe care-l faceți. În ceea ce privește partea doua: * Dv.legați channeling-ul de.... canalizăreile întâlnite în instalațiile...sanitare, ceea ce este puțin cam exagerat. * Am înțeles că, de fapt, doreați să folosiți și acest prilej pentru a face reclamă unui produs (fose septice). Pe viitor, vă rog să nu mai veniți cu comentarii deplasate.
    Salutări! C.M.

    RăspundețiȘtergere