Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 februarie 2013

SPERANȚĂ PENTRU NOUA LUME.



Mesaj de la SanJAsKa             

 (21 ian.2013; channeler Wes Annac)


Suntem aici pentru fiecare dintre cei care s-au simțit ca și cum ar fi fost induși în eroare în legărură cu evenimentul care a avut loc pe 21 dec.2012., moment la care mulți dintre voi v-ați așteptat la cu totul altceva.
Dorim să cunoașteți că acel eveniment, printre altele, v-a activat abilitatea de a recepționa și încorpora o paletă mai largă de vibrații din tărâmurile înalte. Pe de altă parte, alinierea din 21 dec. a facilitat expulzarea din grila voastă existențială a formulelor întunericului care au părăsit Pământul odată cu acel câmp de forțe întunecate. Din acest punct de vedere, pentru prima oară, după multe milenii de existență, asupra voastră nu mai apăsă greutatea acelui câmp energetic malefic.
Cunoașteți, desigur, că omenirea, de o bună bucată de vreme, nu se mai hrănea cu lumină ci cu seva ortăvitoare pe care v-o administra acel câmp al joaselor frecvențe, care v-a modificat, de-a lungul timpului, structura ADN și v-a introdus catenele morții, separării și dezumanizării.
 Viața, controlată de acele forțe, se auto-consuma, izolându-se din ce în ce mai mult de sistemul solar în care exista. Acum, vă aflați într-o situație mult îmbunătățită, planeta voastră este revigorată, mișcarea ei orbitală este din nou foarte sigură, ca, de altfel și mișcarea de rotație în jurul propriei sale axe.  Mediul, în toate cele trei stări ale sale, este mult purificat, deși, în acest sens mai este încă mult de lucru. Structura viului de pe Pământ este într-o continuă schimbare, scopul fiind trecerea la structura de cristal, creșterea numărului de spirale ADN al corpului uman, și nu numai. Toate fac posibilă creșterea frecvenței de vibrație care să fie compatibilă cu cea a dimensiunii de tranziție, 4D, în care ați intrat și pe care o veți traversa cu viteza pe care voi înșivă o veți alege.
Așa cum ați aflat și din multe alte surse, nu toți cei care ați pășit în cea de a patra dimensiune, îndepliniți toate condițiile care se impun stabilizării la acest nivel vibratoriu. Pentru a nu face cale întoarsă către dimensiunea 3D, pe care abia ați părăsit-o, cei care au de lucrat în acest sens trebuie să folosească perioada care a mai rămas (n.m.21 sept.2013) cu maximă eficiență, dacă doresc să se apropie de standardele energetice, morale și spirituale, ale celei de a 5-a dimensiuni, pe care o vizați și care va fi destinația voastră pentru o lungă perioadă de timp.
Vom continua să discutăm cât de multă lumină mai este necesară Pământului pentru ca efectele benefice să fie din ce în ce mai evidente iar cei aflați în deficit de energie vibratorie înaltă, să poată părăsi stările caracterisice lumii 3D. Veți mai primi, desigur, lumină și din afara sistemului vostru dar așteptăm ca, după ce ați beneficiat de cantități importante de energie de înaltă frecvență, să deveniți voi înșivă generatori de asemenea energii, prin schimbări, comportamentale, atitudine, fel de a găndi, stări emoționale, alegerea unui set de valori reale etc. care să faciliteze creșterea nivelului de vibrație a finței voastre și, implicit, a stării de sănătate a planetei.

Trebuie înțeles că evoluția spirituală este incompatibilă cu dorința de putere, de înavuțire. Veți constata că pe viitor banii, bogăția materială, în general, vor deveni nu numai piedici în dezvoltarea spirituală a ființei dar și cauza regresului, nefericirii, și suferinței ei. Cei care vor încerca să reziste sau să crească în noile condiții oferite de 4D, folosind energii ale dimensunilor inferioare, nu numai că nu vor ajunge la rezultate favorabile dar se vor auto-elimina din această nouă și superioară dimensiune în care ați pășit. 

În dimensiunea 4D nu mai este loc pentru necinste, corupție, hoție, exploatarea altora în interes individual sau de grup. 

Mulți dintre voi ați lucrat pentru edificarea Noii Lumi și o faceți în continuare. Destul de repede se va alege ” grâul de neghină”, așa cum se spune la voi. Va deveni evident pentru toată societatea cine este ființă din lumină și cine rămâne robul întunericului.

Lumea nouă pe care o construiți va fi o lume a iubirii, dreptății și îndestulării, o lume compusă din suflete curate și iubitoare de adevăr.
Spre binele vostru, al tuturor, vi se sugerează să aveți o atitudine corectă dar intransingentă față de indivizii corupți, colportatori de neadevăruri, acoperitori de acte de injustiție. Sigur, societatea va înainta spre mai bine, dar dacă și voi puneți umărul, asta nu poate fi decât lăudabil.

Noi vă cerem, suflete dragi, să nu renunțați la pasul pe care l-ați făcut în noua dimensiune și să vă continuați călătoria la capătul căreia vă așteaptă, pentru totdeauna, eterna viață a bucuriei, vă așteaptă multrâvnitul RAI.  
Ar fi păcat să vă opriți din drum, după ce ați parcurs atât de mult din el, cu prețul a numeroase sacrificii și penitențe de multe și multe generații. De fapt, voi cei de astăzi, aveți o datorie sfântă de a duce până la capăt strădania înaintașilor voștri, mulți dinte ei fiind chiar voi, dintr-o altă viață.
 
Lumina de la capătul tunelului începe să fie zărită de fiecare dintre voi; de fapt acea lumină este chiar sufletul vostru din viitor care vă așteaptă și vă încurajează să urcați tot mai sus, în aerul rarefiat și plin de curățenie în care domnește numai lumina și sfințenia. De acolo veți vedea cum ”vă face cu mâna ” Dumnezeu. V-ați apropiat foarte mult de Rai și nimic, credem noi, nu vă va mai putea opri să-l atingeți. Sperăm ca un număr cât mai mic dintre voi să rămână dezorientați sau....adormiți în acest tunel în care ați intrat. 
Ajutați-vă reciproc căci, cu atât mai mare va fi bucuria când veți trece mai mulți linia de sosire. De altfel, acolo vă vom aștepta și noi.
Știm că unii dintre voi veți spune: ” bine, fraților, dar până acum ne-ați tot spus că dacă ascensionăm, gata, ne așteaptă numai fericirea, vom fi altfel de oameni, vom avea alte abilități, va curge...numai lapte și miere... Acum, ne spuneți că, de fapt, ne aflăm...tot pe drum, n-am sosit încă în punctul către care am pornit.”
Dragilor, realitatea este cea care v-am arătat-o și până acum, dar, amintiți-vă, totdeauna vi s-a spus că, până la dimensiunea 5-a trebuie să o traversați pe cea de tranziție, 4D. Prin acest ”tunel” trebuie să mai treceți.
Unele civilizații au stat, sau se mai află, în dimensiunea de tranziție zeci de mii de ani, până să ajungă în 5D. (Nota C.M.: de exemplu civilizația din care provine Eschil, din cartea  ”Iluminări pentru o nouă eră!”, despre care se scrie în articolul anterior).
 Voi aveți marele, excepționalul, avantaj că ați fost și sunteți ajutați, ca civilizație multiubită de Dumnezeu, cu mari cantități de lumină, cu experiența și asistența foarte multor civilizații avansate ale universului care vă sunt aproape.
Iată cum stau lucrurile: 3D a fost o lume tarată, unde viața a fost, pentru majoritatea dintre voi, grea sau deosebit de grea, unde, din cauza joaselor frecvențe, a fost nevoie ca pentru realizarea oricărui lucru să munciți din greu, din munca voastră hrănindu-se o sumedenie de indivizi care v-au parazitat în chip de șefi, patroni, politicieni ”aleși”, guvernanți, polițiști care să păstreze ordinea, armate care să vă apere granițele, popi care să vă ”mijlocească” audiența la Dumnezeu etc. Viața grea pe care ați dus-o v-a făcut nefericiți, stresați, bolnavi, săraci, lipsiți de adăpost etc. Astea toate au creat multă negativitate care, la rândul ei, a atras câmpul energetic întunecat, încă din perioada ”căderii” voastre, ca o consecință a faptului că Legea Atracției Universale a lucrat.
Toată această enormă negativitate a apăsat greu planeta voastră care și-a scăzut constant și periculos frecvența de vibrație.
Energiile negative au penetrat adânc corpul planetei, care și așa, nu era un corp complet echilibrat. Din cauza acestei negativități, multe evenimente geologice au fost create sau activate. Descărcarea lor prin cutremure, erupții vulcanice, inundații catastrofale etc, a accentuat starea de deprimare și disperare a ființelor (nu numai umane). S-a creat astfel un cerc vicios care s-a amplificat conform efectului bulgărelui de zăpadă.
 Când ați trecut, de curând, în dimensiunea 4D, toate aceste fenomene, toată această negativitate, a dispărut sau s-a diminuat considerabil. Perioada de trecere în 5D este una de curățire, de purificare amănunțită, de scoatere la iveală a rezidiilor de negativitate cuibărite prin cine știe ce cotloane. Cine nu acceptă sau nu face nimic pentru a se curăța, se va ”curăța” altfel, plecând din această zonă înapoi în 3D, prin moartea corpului fizic sau ca atare.
Anul 2013 este un an magic, extrem de important în economia lucrării la care participați voi.

În ceea ce ne privește, ne vom concentra o mare parte din energie pe creșterea puterii voastre la nivel de colectivitate. Este mare nevoie de creșterea conștiinței globale, a colectivităților, fără de care evoluția civilizației umane nu este posibilă, decât la nivel de indivizi, cu impact minim asupra nivelului general de dezvoltare.

Din aceste motive, vă cerem să abandonați atitudinea de neîncredere și descurajare legată de părerea greșită pe care v-ați format-o mulți dintre voi cum că ați fost abandonați și lăsați să vă descurcați singuri în fața monstruasei coaliții a forțelor întunecate.

W.A.
Repetăm: pe Pământ nu mai există forțe ale câmpului energetic întunecat.
Situația nu s-a îmbunătățit simțitor, deocamdată, din cauza marionetelor umane ale acelor forțe care v-au părăsit dar care, de la distanță, mai influențează, cu efecte din ce în ce mai mici, acțiunile slugilor lor lăsate pe Pământ.
Această influență va diminua cu atât mai repede cu cât încrederea voastră în procesul de ascensionare va crește și cu cât voi nu vă veți mai lăsa influențați de mass-media pusă în slujba marionetelor întunecaților.

Aveți încredere în cuvântul Dumnezeului și Creatorului nostru. Lumile au fost create de ei pentru a dăinui nu pentru a fi pierdute pe drumul întoarcerii.


Vă asigurăm de iubirea noastră
și vă confirmăm că și în acest an, 2013, vom fi alături de voi, pentru ca progresul vostru să devină și mai evident.
SanJAsKa.

SURSA: http://wesannac.com
(C.M.)


2 comentarii:

  1. Urmaresc cu multa placere si atentie articolele postate . Totusi doresc sa fac doua comentarii :
    1. Din aceasta comunicare ca si din altele , nu reiese cu claritate faptul ca perioada de trecere de la 4 D la 5 D este relativ scurta si mai ales ca s-ar incheia la sfarsitul lunii septembrie 2013. De altfel ar trebui ca in cele aproape 8 luni care au mai ramas, fata lumii sa se schimbe radical si cu o viteza cu adevarat uimitoare , asta daca se doreste ( de catre Creator ) ca o buna parte din populatia planetei noastre ’’sa traiasca - la nivel spiritual probabil ’’, in 5D. Lumea noua , ''o lume a iubirii, dreptatii si indestularii compusa din suflete curate si iubitoare de adevar'' , in contextul actual al economiei mondiale – care la randul ei ar trebui sa aibe o cu totul alta structura in urmatoarele luni , pare o utopie la aceasta data . Constiinta globala ( care nu cred ca poate face abstractie de scena mondiala ) include si depinde de constiintele individuale ce nu stim cat de repede vor progresa spiritual !
    2. In comunicare se mai spune ca pe Pamant nu mai exista forte ale campului energetic intunecat.
    Alte surse care pana acum au prezentat incredere , ne anunta ca totusi exista inca o retea eterica a Archonilor ( Etreic Archon grid ), dupa evenimentul de la 21.12.2012 , ce impiedica in continuare succesul Fortelor de lumina . Care este adevarul sau ce parere aveti despre aceasta situatie ?
    Cu stima , DAurel

    RăspundețiȘtergere