Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 februarie 2013

Răspunsuri pentru DAurel.



1.   Se face o constantă eroare de apreciere din partea noastră, a pământenilor, atunci când, în așteptările și dorințele noastre, introducem termene. Tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în Cosmos apare mai întâi în faza de potențialitate (posibilitate). În calitatea noastră de creaturi, rezultate ale dorinței și voinței Divie, ni se oferă totdeauna potențialitățile, nu ni se oferă garanțiile. Aceasta dintr-un singur motiv: Dumnezeu ne-a dat dreptul de a alege (alegere garantată prin Legea Liberului Arbitru, intrată în vigoare imediat după făurirea creaturilor).

Dumnezeii tuturor universurilor au datoria, și se conformează, să respecte cu mare strictețe Legea Liberului Arbitru. (A existat un singur caz în care Creatorul, a decis să treacă peste această lege și anume atunci când, nu cu foarte mulți ani în urmă, a emis Decretul prin care se interzice utilizarea armelor nucleare în toate universurile. Aceasta deoarece reacțiile nucleare degradează profund structura energetică a cosmosului încât, pentru refacere, este nevoie de extrem de mulă energie proaspătă, nedegradată și prin aceasta, s-ar putea bloca, pentru o lungă perioadă de timp, evoluția în universuri. În plus, efectele deflagrațiilor nucleare, se propagă mult dincolo de arealul unde s-au produs, influențând nu numai universul implicat dar și multe alte universuri.

Interpretat altfel, se poate spune că utilizarea armelor nucleare aduce mari prejudicii și unor civilizații care nu au nici-o vină că undeva, niște creaturi cu un nivel de conștiință inexistent sau foarte scăzut, și-au permis, împotriva tuturor legilor Creatorului, să afecteze ordinea în univers.

Dumnezeu crează condițiile ca toate dorințele și intențiile noastre să se realizeze, indiferent dacă este vorba despre fapte ”bune” sau ”rele”. (Desigur, responsabilitatea pentru ceea ce facem este a noastră, căci nimeni nu poate scăpa de aplicarea corectă a legilor după care funcționează universul și cosmosul).

Însă realizarea proiectului cade în sarcina noastră, nu a lui Dumnezeu.
Așa dar, tot ceea  ce s-a făcut până acum, a reprezentat, partea de contribuție, ca să spunem așa, a lui Dumnezeu și a Creatorului, care ne-au creat toate condițiile (potențialitățile) pentru ca să putem accede la dimensiunile superioare [aceasta însemnând aducerea unor foarte mai cantități de lumină cu care s-a curățat mult negativitatea de pe planetă, cu consecințe precum: 
    *  revitalizarea planetei ca entitate independentă, pentru a redeveni capabilă să susțină viața în condiții optime, 
    *  modificarea structurii ființelor vii de pe Pământ, prin trecerea de la structura de carbon la cea de cristal (în desfășurare) 
    *  creșterea numărului de spirale ADN (în desfășurare),
    *  și (poate cea mai importantă măsură) alungarea câmpului energetic malefic al forțelor înunericului].

Deci, repet, toate acestea sunt potențialități care ni s-au creat.

Ele fiindu-ne create, sarcina de a ne continua evoluția ne revine nouă, celor care vrem sau nu să ne folosim de toate aceste oportunități. Nimeni nu ne va obliga să facem într-un fel sau altul.

La cererea lui Dumnezeu, mii de civilizații avansate din univers și-au oferit ajutorul energetic și tehnologic pentru populația Pământului. De mulți ani nave extraterestre de toate mărimile survolează cerul planetei, nu o dată dezvăluindu-se observării noastre. Ele așteaptă ca noi, pământenii, să ne hotărâm să le permitem debarcarea și să le acceptăm ajutorul.

Dv. vă temeți că nu prea mai este timp ca tot ceea ce avem noi de făcut, până pe 21 sept. 2013, să realizăm. Sincer, de asta mă tem și eu.

De fapt, nu timpul este aici problema ci determinarea noastră de a face ceea ce ne revine.

Odată ce TOATE condițiile ne-au fost create, trecerea în 5D poate avea loc într-un interval oricât de scurt, chiar instantaneu.

Perioada de 9 luni, dintre dec. 2012 și sept.2013, a fost avansată ținându-se cont de viteza medie cu care ne-am mișcat până acum. Dacă toți ne-am hotărî simultan, de exemplu, să facem tot ceea ce avem de făcut, saltul poate veni instantaneu.

Din păcate, anumite etape ale Programul Divin au fost nu o dată amânate, ca urmare a nehotărârii noastre.

Dumnezeul acestui univers nu știe când noi ne vom hotărî să facem pasul următor. Să fiți sigur că EL este mai nerăbdător decât oricine să ne vadă hotărâți.

 Deși nimeni nu ne impută ceva, este evident că numai din cauza nehotărârii noastre lucrurile au înaintat cu viteza melcului. Voi da doar căteva exemple:  
  *  nici până acum conducătorii statelor lumii nu s-au pus de acord dacă și când vor comunica lumii existența civilizațiilor extraterestre, dorința lor de a ne întâlni (în plan material), după care, împreună să începem o vastă operă de refacere în toate domeniile vieții de pe Pământ.

  *  ni s-a sugerat să ne unim voințele și să înlăturăm de la conducerea politică, economică și financiară, pe toți aceia care se opun dezvoltării societății noastre, indivizi corupți, care ne mint și ne manipulează.

  * ni s-a sugerat ca fiecare dintre noi să devenim mai buni, mai toleranți, mai iubitori, mai corecți, să ne protejăm mediul, și fauna, să încetăm cu poluarea etc.

 Analizați toate aceste aspecte, nu gândindu-vă la ceea ce a făcut sau nu celălalt ci la propriile acțiuni.

Tot ceea ce s-a promis poate fi realizat, cu condiția ca noi să vrem cu adevărat schimbarea și să acționăm în consecință.

Ca și până acum, și pe viitor, omenirea va fi ajutată să evolueze, dacă fiecare dintre noi și colectivitatea umană, se va trezi și va face ceea ce trebuie.

Și când te gândești că atât de puțin ni se cere! Dacă-mi amintesc eu corect, chiar un procentaj de doar 1% dintre oameni ar fi suficient să încline balanța în favoarea înălțării civilizației umane în corpore în dimensiunea 5D.

Până la 21 dec.2012 un procent important din populația globului ar fi trebuit să fie pregătită de ascensiunea în 4D. Din păcate, cu toate încurajările, cu toate atenționările, cu tot sprijinul acordat prin creșterea ofertei de lumină divină, cu toată dăruirea Lucrătorilor în Lumină, foarte mulți dintre noi nu erau pregățiți pentru salt, la data amintită.

Cel mai favorabil moment al ascensiunii a fost 21 dec.2012, moment când s-a produs acea aliniere a corpurilor cerești, printr-o geometrie care depășește nivelul nostru de înțelegere. 
Planeta Pământ, conform cu hotărârea pe care o luase și pe care și-o anunțase din timp, nu putea rata momentul ascensiunii sale ca entitate. O putea face mai de mult dar, conf. mesajelor sale, și-a amânat ascensiunea cât a putut de mult, din dorința de a fi însoțită de cât mai multe ființe umane.

Dat fiind faptul că mult prea multe ființe umane n-au reușit, sau au refuzat, să se trezească pentru a se pregăti pentru ascensiune, a existat o variantă care putea fi adoptată pe 21 dec. 2012: planeta să treacă în dimensiunea a 4-a DOAR cu cei pregătiți, abandonându-i pe toți ceilalți.

În marea ei iubire pentru copiii ei, Mama Gaia a obținut de la Divinitate acceptul ca TOATĂ suflarea omenească și regnul animal ale planetei să fie trecute în 4D, cu condiția ca până pe 21 sept. 2013 fiecare suflet să se alinieze la vibrațiile 4D. Cine nu se va putea încadra în acest termen, va părăsi, într-un fel sau altul, Noul Pământ, dat fiind faptul că nu va putea supraviețui vibrațiilor înalte ale sistemului.  Ce dovadă mai emoționantă de iubire puteam avea noi de la Dumnezeu și de la Mama Gaia?

Personal consider că această ”dispensă de conștiință” nu se va mai repeta. După 21 sept. 2013 se vor ”alege apele”. Până atunci mulți vor face cale întoarsă, renunțând la înaintarea spre 5D, și vor reveni la haosul și nenorocirile dimensiunii 3D, care se vor accentua, deoarece în acea dimensiune nu se vor mai găsi și suflete evoluate,  cum a fost până acum. Aceasta va însemna scăderea rapidă a vibrației acelui Vechi Pământ, cu toate consecințele pe care le putem intui, în plan material, moral și spiritual. Ceilalți își vor continua călătoria și viața lor va deveni din ce în ce mai plină de lumină, de bucurie și de iubire.

2. În ceea ce privește faptul că în unele mesaje se spune că o parte a câmpului malefic întunecat mai există în planul eteric al planetei, nu pot face comentarii deoarece nu am asemenea informații. Cred că este posibil, având în vedere încrâncenarea cu care s-au opus acele forțe părăsirii planetei.

Oricum ar fi, nu mai sunt pe Pământ și asta înseamnă că puterea lor de influențare a scăzut foarte mult, precum și faptul că acel câmp malefic majoritar a depășit deja, din câte se comunică, sistemul nostru solar.

Sunt convins că vor fi alungate și de acolo. Greul a trecut, fiți sigur.


Problema stringentă pe care NOI trebuie s-o rezolvăm este ANIHILAREA acțiunilor marionetelor forțelor întunecate, adică a acelor ființe umane devenite slugi credincioase ale întunecaților, și care și-au trădat umanitatea pentru a beneficia de avantaje materiale, poziții de putere și influență în societate.

Să sperăm că din ce în ce mai multe ființe umane se vor trezi.

Cu stimă,

C.M. 
………………………………………………………………………………….............

DAurel: 

Urmaresc cu multa placere si atentie articolele postate. Totusi doresc sa fac doua comentarii :
1. Din aceasta comunicare ca si din altele , nu reiese cu claritate faptul ca perioada de trecere de la 4 D la 5 D este relativ scurta si mai ales ca s-ar incheia la sfarsitul lunii septembrie 2013. De altfel ar trebui ca in cele aproape 8 luni care au mai ramas, fata lumii sa se schimbe radical si cu o viteza cu adevarat uimitoare , asta daca se doreste ( de catre Creator ) ca o buna parte din populatia planetei noastre ’’sa traiasca - la nivel spiritual probabil ’’, in 5D. Lumea noua , ''o lume a iubirii, dreptatii si indestularii compusa din suflete curate si iubitoare de adevar'' , in contextul actual al economiei mondiale – care la randul ei ar trebui sa aibe o cu totul alta structura in urmatoarele luni , pare o utopie la aceasta data . Constiinta globala (care nu cred ca poate face abstractie de scena mondiala ) include si depinde de constiintele individuale ce nu stim cat de repede vor progresa spiritual !
2. In comunicare se mai spune ca pe Pamant nu mai exista forte ale campului energetic intunecat.
Alte surse care pana acum au prezentat incredere , ne anunta ca totusi exista inca o retea eterica a Archonilor (Etreic Archon grid ), dupa evenimentul de la 21.12.2012 , ce impiedica in continuare succesul Fortelor de lumina . Care este adevarul sau ce parere aveti despre aceasta situatie ?
Cu stima, DAurel


2 comentarii:

  1. Stimate C.M. ,
    Sunt onorat ca raspunsurile la doua observatii ale mele au facut subiectul unui intreg articol. Totusi , daca mai putem sa polemizam punctual pe acest subiect , in completarea acelor explicatii pe care mi le-ati dat , si cu care sunt in mare masura de acord , as vrea sa mai adaug urmatoarele : 1. Desi probabil ca la scara acestui univers ( de fapt ’’multivers’’ ) spun marii invatati ai lumii, spiritualisti de renume mondial , fizicieni atomisti si cuantisti etc. nu se poate face distinctia intre trecut , prezent si viitor totul fiind un ‘’ACUM’’, in dimensiunea 3D , in care o buna parte dintre noi sau cei mai multi ne mai gasim inca , nu putem sa speram la ceva fara a avea un orizont de asteptare . Asa am fost educati si asa vom judeca probabil si in continuare, urmand sa cuantificam toate actiunile si sperantele noastre . Si in acest sens cred ca ni s-au dat toate cunostiintele si ni s-au transmis toate informatiile in ultimii 40 – 50 de ani , cu defalcari in termene si perioade de ani - mai mult sau mai putin precise , spre deosebire de scrierile antice religioase ( Biblia ,Coranul , Talmudul , Vedele , Upanisadele etc. in care nu se faceau referiri exacte la anumite evenimente din viitor ), pentru a SIMTI si A INTELEGE EFECTIV aceste uriase schimbari care trebuiau sa vina si AU VENIT . Important a fost si este sa crezi in toate aceste lucruri chiar daca nu le intelegi , nu te-au interesat si nu le poti cuprinde cu ratiunea. Aici este marea problema pe care o intampinam cei mai multi . Aici e marea deosebire intre cunoastere si credinta. Dupa logica lui Toma Necredinciosu’ cum sa crezi in OZN -uri sau in extraterestri daca nu i-ai vazut ? Cum sa crezi in lumina , in iubire cand materialitatea in care am crescut ne « intuneca » gandurile ? Cum sa ii consideri normali pe aceia care iti vorbesc despre toate aceste potentialitati si despre Lumea Noua ? De fapt despre o lume noua iti vorbesc si altii , Noua Ordine Mondiala . Pe cine sa mai crezi... ? Credinta o ai in suflet si de aceea cei ce se raporteaza numai la ratiune si nu la suflet , nu vor vedea niciodata decat foarte , foarte putin din adevarata realitate . A trai in inima , poate ca asta va fi singura solutie viabila !
    2. Revenind la mesaj , acesta sugereaza ca cei care nu se aliniaza vibratiilor din 4D in cel mai scurt timp ( unii sustin ca pana la vara , pana in toamna ori pana la sfarsitul anului , caci de fapt Pamantul intra in totalitate in 4D incepand din Ianuarie 2014 ) vor parasi cumva planeta. Intr-un fel este un ultimatum , cu termen , nu ? Dar daca cei mai multi oameni ai lumii nu stiu acest lucru pentru ca nu sunt informati din diverse motive ( tari subdezvoltate , regimuri totalitare , regimuri religioase , analfabetizare , saracie majora , manipulare de toate felurile s.a. ) si nu pentru ca nu vor , cum s-ar justifica asta ? Nu stiu daca ‘’Lucratorii in lumina’’ vorbesc toate limbile de pe glob ori au putut sa faca '' apostolat ’’ pe tot mapamondul lumii ! Considerati ca liberul arbitru functioneaza numai in cunostinta de cauza si drept urmare alte surse ( Exemplu : Consiliul Andromeda si Tolec ) sustin ca cei care vor sa ramana in 3D in continuare vor fi evacuati de pe Pamant la cerere si se vor indrepta (cu nave biosfere !!? ) spre alte planete ce sunt in 3D ? iar altii ( Exemplu : Sal Rachele si Sferele de lumina , Drunvalo Melchizedek , Greg Braden … spun ca aceasta trecere spre 4D si 5D va fi una lenta care va dura zeci ori chiar sute de ani , motivatiile fiind la fel de diversificate ? ( va urma )

    RăspundețiȘtergere
  2. 3. Se estimeaza ca populatia lumii la sfarsitul anului 2012 era de vreo 7 miliarde locuitori iar numarul de calculatoare personale depaseste acum 750 milioane . 1% din populatia lumii ar fi cam 700 milioane persoane , deci sa zicem ca cei destul de informati ar fi intre 700 - 750 milioane de cetateni , cifra care spuneati ca ar fi suficienta sa incline balanta in favoarea inaltarii civilizatiei umane in dimensiunea 5D. Intrebarea este daca credeti ca toti cei 1% din populatia lumii s-au deschis spiritual sau se vor deschide in urmatoarea perioada , in conditiile in care , asa cum bine stim ‘’ evenimentul ‘’ dezvaluirii existentei extraterestrilor pe planeta noastra inca nu s-a facut si nu s-a recunoscut oficial de catre conducatorii marilor puteri ale lumii , actualul sistem financiar-bancar putred nu se intrevede a fi inlocuit curand iar toate formele de energie libera care ar exista sunt inca in stadiul de … promisiuni .
    4. Legat de ,, Etheric Archon grid ’’ pe situl sau http://2012.org/ Cobra ne comunica de curand ca , citez cu aproximatie : ’’ structura de baza a retelei eterice Archon s-a prabusit in toate straturile intre 110 m si 8,6 km , deasupra si dedesubtul suprafetei planetei , in care a patruns Lumina . Entitatile negative eterice inca se mai ascund in gaurile negre din acele straturi sau ies spre stratul intern al retelei situat intre 0 si 110 metri, mai sus si mai jos fata de suprafata pamantului. Straturile intre 110 metri si 8,6 km nu sunt inca curate dar sunt intr-o stare mult mai buna decat se gaseau pana acum de la invazia Archonilor din 1996 . Deoarece matricea eterica este inca intacta , aceste evenimente au crescut concentratia entitatilor negative in stratul intern iar acesta este motivul pentru care multi oameni se confrunta acum cu o anumita presiune. Este nevoie de a aduce cat mai multa Lumina in acest strat pentru ca acesta este modul in care procesul de eliberare eterica trebuie sa continue ’’. Informatia este foarte buna dar se pare ca mai avem inca de asteptat pana la anihilarea totala a retelei eterice a Archonilor , dupa care speram sa inceapa si anihilarea marionetelor fortelor intunecate care mai conduc din umbra omenirea .

    Toate cele bune ,
    Dumitru Aurel ( DAurel )

    RăspundețiȘtergere