Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 februarie 2013

ESCHIL (3/3)



Din ” Iluminări pentru o nouă eră” de Suzanne Ward

(fragmente)

   Suzanne: Eschil, scuză-mă, dar spune-mi: tu ești atât în Nirvana  cât și cu mine, numai în spirit – sau ești aici într-un trup pe care viziunea mea din 3D mă împiedică să-l văd?

   Eschil: Suzanne, m-ar fi mirat să nu întrebi asta. Da, prietenă, sunt lângă tine, în această cameră fermecătoare, plină de amintiri de familie și despre călătorii. Pe tot parcursul conversației noastre am pendulat între camera ta și Nirvana.

Este plăcut să mă aflu lângă tine în corpul meu eteric, așa cum sunt acum. Cred însă că nu ești încă pregătită să vezi apărând în această cameră un lungan precum sunt eu, și să-ți păstrezi sângele rece.

Inainte de a veni la tine, am fost câteva zile în Nirvana, bucurându-mă de remarcabila sa frumusețe și admirând vibranta activitate care se desfășoară acolo. După ce voi pleca de aici, voi reveni pe Nirvana pentru o scurtă perioadă.

   S.: Eschil, sunt fericită și onorată că-mi faci această vizită., chiar dacă eu nu te pot vedea. Te rog, spune-mi, cum este cu economia în civilizația voastră.   
   E.: Există o cheltuială echitabilă pentru a asigura bogăția economică a lumii noastre. Asta nu înseamnă că fiecare trebuie să-și cedeze o parte din avutul său, pentru altcineva, mai puțin înstărit economic. Mai curând, o caracteristică a societății noastre este împărțirea pe nivele de bogăție.

La noi nu există discrepanțe în remunerarea muncii, așa cum constat că se întâmplă la voi. Există o plafonare superioară și inferioară astfel ca între cele două limite să nu existe mari diferențe. Nimeni nu primește o sumă necuvenită, totul depinde de valoarea muncii prestate. Un bun sportiv, actor, conducător de corporație, artist, nu poate fi remunerat excesiv, comparativ cu activitatea depusă, așa cum se întâmplă la voi.

În plus, nu există ceea ce voi numiți impozitare progresivă. Una peste alta, sistemul nostru nu este agresiv față de nimeni și, te asigur, este acceptat și plăcut de toată lumea.

   S.: Ce tipuri de munci aveți? 
   E.: Multe dintre cele cunoscute și la voi, asta și pentru că nevoile noastre sunt destul de asemănătoere cu ale voastre. Educația este însă o preocupare primordială, numărul studenților și cadrelor didactice fiind de ordinul miliardelor. Cultura este foarte importantă pentru noi și mulți sunt împlicați în activitățile legate de cultură, artă, act0rie etc.

Un domeniu foarte important este cel al construcțiilor de locuințe și de clădiri publice, de proiectarea și realizarea unor amenajări peisagistice.

Evident, agricultura și activitățile legate de prelucrare, nu pot fi  neglijate. Mai sunt activități în domeniul transporturilor și al administrației.

Nu există cerșetorie și nici șomaj. Nicio muncă nu este umilitoare, căci mare parte din ea se bazează pe puterea noastră de materializare.

   S.: Femeile lucrează? 
   E.: Da, cele care doresc s-o facă. Găsești femei care lucrează în domenii cum ar fi: educația, afaceri, guvernare. Nu există discriminare la remunerare, în funcție de sex. Faptul că noi existăm într-o densitate mai înaltă, ne asigură capacitatea de însușire rapidă a oricărei meserii, așa că diferențieri mari de calificare nu prea există.

   S.: Pare ideal! Există asemănări între formele noastre de guvernare? 
   E.: Bună întrebare. Puține sunt asemănările, multe sunt deosebirile.

Avem un guvern mondial, global, membrii lui fiind numiți în urma unor alegeri absolut corecte și transparente, dar fără campanii electorale costisitoare și manipulatoare, așa cum se poate observa la voi.

De unde știm noi asta? Păi, vă studiem de foarte mult timp. Așa cum studiați voi geografia, matematica, fizica etc. așa vă studiem noi pe voi. Evidet, nu numai Pământul face obiectul studiilor noastre ci multe alte planete și sisteme solare.

 În lumea noastră există ordinea globală, de care mulți dintre voi vă temeți. Diferența ar fi că la noi tot ceea ce se intenționează este prezentat tuturor, în deplină transparență, fără ”planuri ascunse”.

Aș spune că singura asemănare în modul de guvernare cu voi ar fi că persoana cu cel mai înalt rang dintr-o regiune se numește senator. Cei din subordinea lui se numesc ”agenți de zonă” și, mai jos, ”agenți locali”. Cei situați cel mai aproape de cetățeni sunt consilierii locali, care formează consiliul (fără ”C” mare!). Aceste funcții le-am botezat eu ca să semene mai bine cu ceea ce este la voi.

Ca să răspund gândului care-ți umblă acum prin minte, îți pot spune că noi studiem la școală TOATE limbile Pământului, în egală măsură, nu doar engleza. Noi vorbim o singură limbă pe întreaga planetă. 
   S.: Ceea ce cred că este un mare avantaj! Despre legile și justiția de la voi, ce poți spune? 
   E.: Nu sunt necesare, în sensul pe care îl atribuiți voi, adică pentru stabilirea unor vinovății, delicte, sau pentru retrocedarea unor proprietăți sau drepturi însușite pe nedrept de cineva. În cadrul Consiliului există un corp care se ocupă de respectarea și aplicarea corectă a legilor în teritoriu.

Toată guvernarea are la bază integritatea spirituală. Uneori, un suflet sau altul este pervertit – forțele întunericului nu sunt niciodată prea departe de cei care ”lasă garda jos”, nicăieri în univers.

Astfel, se poate întâmpla ca un conducător, ales pentru calitățile sale morale dovedite și priceperea sa, pe parcurs, să cedeze influenței falselor promisiuni ale întunecaților, ale căror încercări nefaste pândesc tot universul. Într-o astfel de situație, acel conducător cade în dizgrație și este repede înlăturat. Asemenea evenimente triste sunt foarte rare la noi, dar ele încă mai apar.

Dar nu există pușcării, umilire publică, sau frenezia care cuprinde mass-media voastră pentru tratarea ”cazului”, care generează un adevărat circ și linșaj mediatic.
   S.: Mulțumesc pentru explicații! Mai vorbește-mi, te rog, despre viața voastră cotidiană. Ce program de lucru au cei care lucrează, studenții, cât timp alocă studiului? Cu concediile cum este pe la voi? 
   E.: Deși noțiunea de timp este diferită la noi, avem și noi metode de măsurare, pentru a nu produce confuzie în ordinea de desfășurare a lucrurilor.

Există o structură care ar putea fi numită munca ”zilnică” sau frecvența desfășurării cursurilor, căci și la noi există alternanța zi/noapte, perioadă de odihnă sau schimbarea naturii muncii între noapte și zi.

Vacanțele sunt ceva obișnuit la noi și destul de asemănătoare cu ale voastre, dar, cu siguranță, nu atât de lungi.

În aceste vacanțe vizităm locuri sau ființe dragi aflate la distanțe relativ mari, care necesită efectuarea unei călătorii cu corpul astral sau cu navete spațiale.  
Avem hobiuri, individuale sau de grup, festivități sociale, evenimente culturale, întâlniri cu artiști sau scriitori etc.

Practicăm și diverse sporturi dar nu avem în vedere competiția dintre noi, pentru a desemna un câștigător, ci, mai degrabă preocuparea de a ne depăși propriile limite și a ne menține o stare de sănătate și bună dispoziție perfecte. Punem accentul pe programe care destind, binedispun șă încântă ochiul și sufletul.

 Și noi avem programe de radio și televiziune dar nu le folosim pentru a incita sau pentru a ”plăti polițe” cuiva, sau pentru reclame, în vederea creșterii profitului etc. Emisiunile posturilor noastre sunt mai cu seamă documentare, de cunoaștere, de transmisie a evnimentelor sportive sau artistice, cu precădere cele de comedie. Filmele noastre nu au teme de violență, de provocare sau cruzime. 
   S.: Eschil, voi aveți animale asemănătoare cu cele de la noi? 
   E.: Da, unele sunt destul de asemănătoare, altele foarte deosebite de ale voastre. Niciun animal de la noi nu este fioros, căci și animalele ne-au urmat temperamentul pașnic, neagresiv. Se poate spune că atât între ființele umane cât și între speciile animale domnește o pace desăvârșită. Relația de iubire și afecțiune între noi și animalele planetei noastre este spre folosul tuturor. Văd că ai vrea să întrebi dacă în familia mea se află câini, așa cum ai tu. Nu avem așa ceva, doar ceva care seamănă mai mult cu pisicile de la voi.

Fiecare suflet, mai exact fiecare viață, este compusă din energie, și cum toate vin de la Creator, este natural să existe o relație de iubire între toate regnurile, în care includ și plantele.

Da, există și animale pentru hrana oamenilor, dar comportamentul față de ele este foarte atent și plin de respect. Sacrificarea este nedureroasă, aș zice chiar acceptată, și ea are loc după un ritual de mulțumire din partea noastră pentru gestul animalului de a se lăsa sacrificat. El accepătă acest sacrificiu în interesul evoluției sufletului său.

Animalele de peste tot sunt ființe foarte sensibile, uneori, cu un grad înalt de înțelegere, la nivel de suflet, și care merită toată dragostea noastră.

Lucrurile se vor schimba și pe Pământ, în viitor. Întreaga viață este interconectată, chiar dacă puțini conștientizează această realitate.

Regatul vostru Divic, nevăzut și necunoscut majorității dintre voi, este strâns legat de îngrijirea regnului animal și vegetal. Puțini oameni de la voi recunosc sacralitatea copacilor și tuturor plantelor, care au propriul lor nivel de conștiință, sunt conștiente de valoarea lor și de locul pe care-l ocupă în sistem. 
    S.: Asta plasează civilizația voastră mult deasupa celei pământene, deși mulți dintre noi cunosc și respectă întreaga creație. 
 Care este speranța de viață pe planeta ta? De asemenea, te rog să-mi vorbești, dacă aveți și voi o ”Nirvană” precum are Pământul!? 
   E.: Corpul nostru nu este programat să se deterioreze fizic sau mental. În principiu, fiecare poate să trăiască, adică să-și păstreze corpul fizic, atât cât dorește. Totuși, vine un moment în care ființa consideră că nu mai este de utilitate pentru evoluția sa să-și continuie viața în corpul său peste care a trecut vremea. Vine un moment când fiecare va considera că este ”destul” și aceasta îl va determina să-și dorească alt tip de experiențe, mai favorabile evoluției sale.

Când a luat acea hotărâre, persoana respectivă organizează o ceremonie plină de veselie prin care își omagiază viața pe care dorește să o încheie. După aceasta, sufletul său părăsește corpul și merge în ”SANCTUARUL” lumii noastre, corpul fizic dematerializându-se.

Nu este neobișnuit ca două sau mai multe suflete să aleagă să-și părăsească corpul simultan, pentru a-și continua viața împreună în alte planuri. Oricum, asemenea ceremonii nu sunt prilejuri de a se produce jale printre cei rămași. Mai de grabă o mare bucurie pentru ceea ce-i așteaptă pe cei care pleacă.

Sanctuarul nostru diferă de Nirvana voastră, care este organizată mai ales ca sanatoriu pentru sufletele venite de pe Pământ, unde au suferit mult din diverse cauze: boală, sărăcie, injustiție sau au plecat datorită unui act criminal, război sau acident.

După cum știi toate aceste suflete au nevoie de asistență atentă și calificată, de multă ocrotire și iubire, pentru a șterge amintirea acelor chinuri îndurate pe Pământ.

Abia după această perioadă de convalescență, diferită ca durată de la caz la caz,  sufletul începe să se bucure cu adevărat de libertatea și frumusețea Nirvanei și să înceapă să se gândească la viața viitoare.

 Dar există diferențe și în ceea ce privește rafinata frumusețe a Nirvanei, despre care cred că Matei ți-a vorbit adesea. Cu siguranță că Nirvana se află în vârful tărâmurilor create pentru planetele pe care le servesc.

Tărâmul nostru nu se ridică la splendoarea Nirvanei. De fapt, consider că aceasta și explică marele aflux, aproape permanent, de ființe și suflete venite din întregul univers pentru a vizita Nirvana.

Cu referire la viața noastră, trebuie să menționez că asupra noastră mai acționează încă Legea Karmei, dar fără extremele întâlnite în dimensiunea 3D. Mai curând, la noi se stabilesc sufletele care vor să participe la aventura vieții viitoare, pentru binele propriu și al tuturor, ocazie cu care se alege și locul din univers unde-și vor desfășura următorul set de experiențe.

 De regulă, sufletele avansate aleg să revină într-o nouă viață pentru a juta sufletele mai slabe, mai ales dacă acestea le-au fost apropiate, asta ajutând și sufletului evoluat să crească încă și mai mult spiritual. 
    S.: Dacă nu vă reîncarnați pe planeta voastră, de unde vin sufletele copiilor voștri? La noi, copiii noștri sunt, în marea majoruitate a cazurilor, încarnări ale sufletelor umane care și-au părăsit corpul fizic pe Pământ.
   E.: Noi credem că dată fiind nelimitarea lui Dumnezeu, în esență, și sufletele ”noi” provin dintr-o sursă nelimitată.

Dar luăm în considerare și alegerile pe care le fac sufletele provenite din densități mai grosiere (cum ar fi 3D), care aleg să vină la noi, în dorința lor de a evolua. Cred că nu am spus până acum, dar, nu de foarte mult timp sufletele care părăsesc planeta noastră aleg alte tărâmuri, mai evoluate, pentru noua lor viață pe care o încep.

Ai dreptate în privința celor mai multe dintre reîncarnările sufletelor de pe Pământ, care au un motiv foarte bun pentru a reveni. Cândva, e foarte mult de atunci, civilizația voastră a fost în mod intenționat lipsită de conștiență spirituală, cât și de cea cognitivă, ca urmare a influenței forțelor întunericului.

A apărut necesitatea ca sufletele să petreacă sute de vieți, poate chiar mai mult, pentru a trăi experiențe care să le ajute să-și încheie lecțiile pe care le aleseseră. Era un avantaj ca aceste continuari să aibă loc în tărâmuri cunoscute, unde puteau regăsi pe muți dintre cei dragi.
    S.: Mulțumesc pentru aceste informații. Mă bucur că în convorbirea noastră ai amintit de Hatonn cu care și eu comunic din când în când. De fapt, ce știi tu despre el și despre munca sa?
   E.: Una dintre multele responsabilități în care Hatonn este deosebit de implicat, este cea a comunicațiilor dintre Pământ și diverse locuri din afara lui. El nu te-a uitat, Suzanne, și orcând vei dori să vorbești cu el, îți va răspunde. Oricum, nu cred că trebuie chemat pentru discuții banale.

El este în negocieri importante la scară universală, pentru a reduce negativitatea rezultată din răspândirea falselor informații lansate de întunecați. O preocupare specială pentru Pământ, este cea legată de curațarea canalelor telepatice între Pământ și sursele exterioare, astfel ca să înceteze dezinformarea și să se dea cale liberă numai adevărului din lumină. Această acțiune este deosebit de actuală și importantă pentru pământeni.
Este regretabil că o sursă de informații false de pe Pământ îi atribuie lu Hatonn anumite fapte - și asta o face de cca un deceniu - cu toate intervențiile lui Hatonn de a se înceta cu asemenea defăimări.
Din păcate, și în acest caz lucrează liberul arbitru, care iată cât de nedumnezeiesc este utilizat de unii.

Acum îți voi spune la revedere, dragă prietenă! Te felicit și-ți mulțumesc pentru munca ta deosebită. 
    S.: La revedere, Eschil! Îți mulțumesc și eu pentru vizită și pentru interesanta discuție!

 (pentru conformitate C.M.)




2 comentarii:

  1. Multumesc! Toata stima pentru articole!
    Flavi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim C.M. ,daca mai gasesti in carte relatari ce ne poate lumina {si cred ca este } ne-ar bucura sa mai citim Ecaterina

    RăspundețiȘtergere