Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 ianuarie 2013

Primii pași în Noua Lume.



De la Lady Portia


Lady Portia
(19 ian. 2013; channeler Méline Lafont)


Prețioasele mele inimi, eu sunt foarte bucuroasă pentru că voi faceți primii pași în Noua Lume. 
Acum, toate încep să existe ca rod al muncii de co-creare la care fiecare dintre voi se angajează. Aveți toate posibilitățile de a vă extinde în lumina și iubirea pe care o găsiți în adâncul inimilor voastre. Ați ales să fiți în această nouă realitate îndreptându-vă hotărât către cea de a 5-a dimensiune, și, treptat, în 6D.

Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce aveți de îndeplinit, căci până acum, ați dovedit că sunteți destul de siguri pe ceea ce vreți pentru viitorul umanității. Multe lucruri ați făcut cu o uimitoare determinare și aceasta ne dă dreptul să anticipăm că, pe măsură ce vă veți ridica nivelul conștiinței, veți înfăptui lucruri magnifice și veți accesa energii din ce în ce mai înalte, care vă vor urca tot mai sus, în dimensiuni superioare. Încă veți mai avea nevoie de multe modificări și ajustări ale ființei voastre și ale lumii în care veți trăi în viitor.


Sunteți salvatorii propriilor voastre ființe, voi sunteți Hristoși și conducătorii acestui Pământ. Tot așa cum Hristos a venit pentru a aduce Lumina și Iubirea, și voi v-ați asumat rolul de continuatori ai lui Hristos. Voi ați acceptat și v-ați angajat să faceți o mare și minunată lucrare de transformare și de modelare a ființei umane și a societății umane. Aceasta a fost alegerea voastră, deși la nivel de suflet, totdeauna ați fost conștienți de măreția și amploarea acestei munci extraordinare, pentru care Universul vă admiră.  

Vă încurajez să continuați pe calea minunată pe care ați început să mergeți. La nivel mondial, aceste transformări au început deja să se observe. Sesizăm modificări importante în inimile oamenilor de pe întregul glob pământesc. Atribute precum frumusețea, dragostea, căldura, bunătatea, armonia, transparența, compasiunea, echilibrul și comunicarea, încep să fie sesizabile în inimile foarte multor ființe umane. Deveniți mai luminoși, mai iubitori de viață și mai dornici de a continua ceea ce ați început.
Bucurați-vă de această etapă a procesului vostru de Ascensiune care s-a născut sub bune auspicii. Ați făcut primul pas. 
Fiecare pas al acestui proces este o călătorie pe cont propriu și este diferit pentru fiecare dintre voi. Priviți ceea ce urmează să faceți ca pe un dar divin nu ca pe o corvoadă!

Sunt semne importante care arată că totul a decurs bine până acum și că programul înaintării voastre este cel care vă va propulsa în dimensiunile superioare, la care sufletul și spiritul vostru au visat. Noi știm că voi nu vă mulțumiți cu puțin și că doriți să vă duceți munca până la capăt, acolo unde Creatorul v-a oferit posibilitatea să ajungeți.

Meline Lanfont

Vă trimit Lumina mea care este o stare de iubire și de echilibru. Puteți conta pe ajutorul nostru în ceea ce intenționați să faceți. Corpurile voastre marcate de patina timpului petrecut în dualitate, vor fi adaptate noilor vibrații, un pas important fiind contopirea sufletului cu Sinele vostru Înalt. 
Această fuziune va consfinți transformarea neechivocă a ființei umane în ființă multidimensională, cu posibilități de a accesa divere planuri în care viețuiesc multele civilizații ale universului.  

Păstrați mereu Lumina în inimile voastre și veți vedea frumusețea și măreția Sinelui vostru Superior.

Hrană inimilor voastre va fi pe viitor iubirea, care va crea frumusețea. Căutați în inimile voastre acest nectar cu care vă veți hrăni și care vă va asigura evoluția.

Vă spun LA REVEDERE și aștept să vă întâlnesc în inima voastră.

Eu SUNT ceea ce SUNT
 Lady Portia


SURSA: http://pleiadedolphininfos.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu