Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 ianuarie 2013

Mesaj de la Mama Divină.


(10 ianuarie 2013, prin Tazjima)

Sunt Mama Divină.

Preaiubiților, dorim să vă urăm bun venit în noua voastră lume în care ați intrat de curând. Deși, pentru majoritatea dintre voi acest lucru nu este evident că s-a întâmplat, noi vă asigurăm că ați ajuns în dimensiunea de tranziție către 5D. 

Mulți dintre cei aflați acum pe Pământ confirmă această ascensionare și faptul că vechea structură, caracteristică dimensiunii a treia, începe să se destrame. Cei aflați în corp uman, dar cu un nivel superior de evoluție, precum și acele viețuitoare de mari dimensiuni (n.m.: probabil că se referă la delfini și balene) au percepția clară că au părăsit structural dimensiunea a treia. 
Noi știm că acum vă aflați în drum spre dimensiunea a 5-a
Din ce în ce mai mulți veți simți noile prefaceri din corpul vostru, noile energii care se vor manifesta în ființa voastră, mai cu seamă prin chakra inimii. Caracteristica feminină a energiilor se va face progresiv simțită în comportamentul și atitudinea multora dintre voi. Aceasta înseamnă că veți deveni mai toleranți, mai deschiși, mai iubitori și mai înclinați spre compasiune.

Activitatea desfășurată de către Lucrătorii în Lumină de pe planetă a fost extraordinară, prin devotamentul de care au dat dovadă pentru pregătirea minunatului eveniment al ascensiunii. În viitor, întregul Univers va putea beneficia de pe urma ascensionării sistemului planetar al Pământului.

Sunt însă mulți dintre voi care, deși au ajuns cu sistemul în 4D, nu au vibrația necesară pentru a putea rămâne definitiv sau a traversa spre 5D. Aceștia cunosc, la nivel de suflet, că trebuie să se grăbească să realizeze rezonanța cu frecvențele acestei noi dimensiuni, pentru a putea supraviețui. Oricum, noi mulțumim celor care au depus eforturi pentru ca ființa lor să crească vibrațional și care au ajutat și pe alții să se trezească.
Acelora dintre voi care sunt nemulțumiți, considerând că nimic din ceea ce se așteptau nu s-a întâmplat, le cerem scuze, dar trebuie să le spunem că nivelul lor de percepție nu este suficient de înalt pentru ca ceea ce a avut loc și se desfășoară încontinuare, să intre și în domeniul lor sesizabil. Pe de altă parte, mintea umană are dificultăți în a înțelege că noi lucrăm cu noțiuni diferite asupra timpului. Chiar la acest moment, nouă ne este dificil să facem referiri pertinente pentru voi asupra timpului și spațiului universal.

Cu toate acestea, noi vă asigurăm că perioada de timp cuprinsă în intervalul 12-23 dec.2012 a fost excepțională și plină de evenimente, la nivel energetic universal. Trebuie să spunem că energiile degajate de dorințele voastre exprimate prim meditații, invocații, contemplări, rugăciune, consacrări și binecuvântări, au ajutat soborul îngerilor celești să contribuie substanțial la ridicarea vibrației umanității de pe planetă.

Așa cum am menționat mai devreme, o transformare a lumii voastre a avut loc, doar că nu în modul așteptat de unii dintre voi. Pentru ca ea să devină sesizabilă de toată lumea, este necesar să mai treacă un oarecare timp până când modificările vor avea efecte și în planul fizic, material. Cei mai sensibili dintre voi percep o diferență notabilă în energiile care-i penetrează și care-i înconjoară. 

Cei cu capacități de clarvedere au observat o schimbare importantă în lumina care radiază de la planetă și o înconjoară (Nota C.M.: practic, aura planetei). De asemenea, este observabil pentru ei, și pentru ființele din afara planetei, că întunericul care înconjura Pământuil a dispărut iar planeta a devenit mult mai luminoasă. 
Structurile rigide, create pe baza energiilor 3D sunt în lichidare deoarece maticea lor a fost retrasă. Este ca și când pilonii de rezistență ai unei clădiri au fost extrași, clădirea urmând a se prăbuși.  
Cu toate acestea, este nevoie de răbdare pentru ca efectele în plan fizic să se producă. (Nota C.M.: Marea majoritate dintre noi cunoaște că orice boală debutează mai întâi în corpurile noastre nemateriale - mai precis, în aura noastră - și, după un timp, care poate dura chiar ani, efectele trec și în corpul fizic, adică atunci când apar simptomele bolii. Același lucru se întâmplă și la trecerea în altă dimensiune)

Pentru a descoperi mai repede modificările, vă sfătuim să căutați mereu, cu multă atenție, în interiorul ființei voastre și veți constata, după un timp, că nu mai sunteți la fel ca altă dată, în ceea ce privește sentimentele, scara valorilor, gusturile (inclusiv culinare), culorile, muzica, lecturile, cercul de prieteni etc. Toate acestea sau doar unele dintre ele. Astea nu au apărut din întâmplare ci sunt efectul ascensionării voastre într-un plan superior. Cei care, indiferent cât ar face învestigații asupra propriei persoane, nu constată, chiar după o mai lungă perioadă de timp, nicio modificare (au aceleași gusturi, aceleași hobiuri, iubesc același gen de muzică etc.) înseamnă că se pot gândi că au rămas la același nivel evolutiv. Desigur, pentru cei elevați, asta este bine, căci înseamnă că ajunseseră mai de mult acolo unde ceilalți abia au sosit, dar pentru cei cu nivel de evoluție deja scăzut, este semn că ascensiunea nu a făcut parte din programul lor.

Dragilor, voi sunteți toți co-creatori; gândurile voastre individuale, sau colective, crează lumea în care trăiți. Lucrul acesta se întâmpla și în dimensiunea 3D însă exista, de obicei, un mare decalaj între momentul emiterii unui gând și momentul manifestării în realitatea voastră a acelui gând. (Nota C.M.: o mulțime de expresii cunoscute dovedesc aceasta: ”Ești ceea ce gândești”, ”De ce-ți este frică, nu scapi”,”Cum îți așterni, așa dormi”, ” Cine sapă groapa altuia, cade el în ea”, ”Bine faci, bine găsești” etc).

Puteți ajuta la destructurarea vechiului dacă renunțați să-l mai aduceți în viața voastră. Nu vă mai focalizați asupra trecutului, altfel îl reanimați, îl țineți în viață și în realitatea voastră. Descompunerea structurilor create pe baza vechilor energii poate fi accelerată dacă nu le mai hrăniți cu energia gândurilor voastre. Încercați să lucrați tot mai mult cu intuiția voastră, imaginându-vă călătorii în diferite locuri ale universului.
Voi vă aflați acum în plin proces creativ, prin care edificați Noua Lume în care veți trăi. Din acest motiv, este foarte important ce gânduri emiteți în fiecare clipă. Gândurile sunt energii puse în mișcare de cel care le crează. Ele sunt ființe vii cu existență infinită și care vă determină și vă așează viața. Cunoașteți că în dimensiunile superioare, distanța de la gând (dorință) la realizare (materializare) este mult mai scurtă, comparativ cu ceea ce se întâmplă în planurile inferioare. Acesta este și motivul pentru care responsabilitatea ființelor umane este mult mai mare, atunci când acced în planurile superioare. Depinde de voi ce lume vă veți crea.
Voi, iubiții noștri lucrători în lumină, sunteți necesari pe planetă, pentru a continua să ancorați lumina și să fiți exemple vii, modele, pentru ceilalți. Unii lucrători în lumină, deși pe deplin treziți, conștienți și capabili, încă nu reușesc să se folosească de abilități precum clarauzul, clarvederea, clarsimțirea și altele. Nu vă impacientați pentru că deocamdată nu le puteți utiliza. Pot exista niște cauze particulare care să vă întârzie aceste capacități, cum ar fi: o anumită sursă de stres, cauzată de vechi energii, care încă se mai manifestă în viața voastră, amintirea unor fapte trecute care v-au pus în dificultate, un program foarte solicitant etc. Situațiile acestea sunt temporare. Puteți lucra pentru depășirea lor insistând pentru obținerea echilibrului în tot ceea ce faceți și căutând ca permanent să rămâneți centrați în inimă.

Corpul vostru emoțional are nevoie de echilibru. Ieșirea în natură, în zonele pitorești, pline de verdeață sau acoperite de omăt, vă pot ajuta mult la stabilizarea unei atmosfere de calm, de echilibru. Puteți face lecturi cu conținut spiritual, ascultați muzică liniștitoare, priviți opere de artă autentică etc. Și nu uitați să râdeți și să fiți mereu plini de umor sănătos.

Trebuie să vă convingeți că voi sunteți ființe multidimensionale în devenire. Cochetați cu această idee! Corpurile voastre superioare comunică cu extensii ale sufletului vostru total, răspândite în diverse locații ale universului și în diverse dimensiuni. O parte a sufletului vostru global se află în stele și, deși are o existență independentă, are legături trainice cu partea de suflet aflată în corpul vostru fizic de pe Pământ.

Voi, niciodată nu ați fost singuri. Dumnezeu, arhanghelii, îngerii și maeștrii ascensionați, ghizii spirituali, precum și frații voștri galactici vă cunosc și, la nivel de suflet, colaborează cu voi, acordându-vă asistența și îndrumarea de care aveți nevoie; lăsând însă ca alegerea să vă aparțină.

Pentru a vă accelera propria ascensiune, vă încurajăm să învățați tehnicile meditației, respirației complete (n.m., pranayama), relaxării, binecuvântării, contemplării și consacrării. Sunteți responsabili pentru ascensiunea voastră și nu puteți cere nimănui socoteală dacă bateți pasul pe loc sau regresați. Acesta este un proces care poate fi accelerat prin proprie strădanie.

Mulți lucrători în lumină s-au eliberat de karmă, substanțial sau total. Ei au devenit deja rezidenți ai planurilor superioare, chiar dacă corpul lor fizic, material, mai există pe planetă. Ei mai sunt aici, cu voi, pentru a ajuta la ancorarea a cât mai multă lumină, necesară planetei și umanității, în procesul de ascensionare în dimensiunea 5D dar și pentru trezirea celor care încă se mai află totalmente în 3D. Noi suntem încântați de munca lor, care a fost foarte utilă saltului din 21 dec. 2012.

La acest moment, Pământul nu mai este cea mai întunecată planetă din sistem. Cu fiecare zi, devine o frumoasă și luminoasă planetă a acestui Univers. Cei care au ales să-și însoțească planeta în drumul său ascensional, nu vor regreta. Cu adevărat, Raiul va reveni pe Pământ, căci asta trebuie să înțelegeți prin ”Noua Eră”.

Dacă vă confruntați, în continuare, cu stări de dezamăgire și tristețe, vă rugăm să apelați la noi, invocându-ne ajutorul.

Sechele ale traumelor prin care ați trecut în diferitele voastre vieți, încă se mai regăsesc în celulele voastre aflate în procesul schimbării. Din acest motiv, mai este posibil ca la nivel fizic sau psihic să mai aveți dureri sau stări de angoasă. Aveți încredere, vor dispărea. Invocați ajutorul îngerilor, ghizilor voștri spirituali sau asistența fraților voști Arcturieni, mari maeștri ai vindecării.

Vă încurajăm să eliberați acum toată judecata față de cei care au participat în cele mai întunecate episoade ale vieții voastre (și care, într-o anumită măsură, persistă încă). Ei au fost exponenți ai lumii vechi, și mulți dintre ei au acum dorința sinceră de a se vindeca. Pentru ceea ce au făcut vor plăti, prin aplicarea legilor divine, dar voi îi puteți ajuta să revină în rândul sufletelor curate și luminoase. Pe ei îi așteaptă supliciul remușcăriilor, poate chiar al disperării, și acest proces de curățare, de sacralizare, nu este unul ușor.

Plata și răsplata nu sunt în puterea omului, așa că nu voi aveți responsabiliitetea restabilirii ordinii divine. Nu trebuie nici măcar să considerați că auto-judecata ar fi sarcina voastră. Fiecare a făcut ceea ce a considerat că este mai bine; uneori, lăsându-se pradă promisiunilor sclipitoare, care erau, de fapt, deșărtăciuni. Va veni timpul când noua conștiință îl va ajuta pe fiecare să înțeleagă foarte clar cât de mult sau de puțin s-a abătut de pe cale, cât de mult a mers pe căi ocolitoare.

În ochii noștri, faptele voastre au fost perfect armonizate cu ceea ce vă propuseserăți să faceți. Atât răul cât și binele prin care ați trecut v-au îmbogățit experiența, v-au maturizat gândirea și v-au șlefuit sufletul. Fiecare dintre voi șlefuiește un bulgăre din care, până la urmă, scoate un nestemat. Voi sunteți ființe frumoase de lumină, aurele voastre sunt adevărate stele multicolore care dau și strălucirea totală a planetei.

Vremurile care vin sunt vremurile dezvăluirilor, a le clarificărilor și deplinei înțelegeri a ceea ce sunteți voi cu adevărat. Multe vor mai fi dezvăluite. Și asta vă va uimi peste măsură și vă va bucura. Munca voastră îndelungată are un final fericit, și asta vă va da dreptul de a sta în rândul civilizațiilor dezvoltate ale universului.

Dragilor, noi vă oferim iubirea noastră totală! Mergeți mai departe, însoțiți și de binecuvântările noastre!

Namaste!

SURSA: http://bluedragonjournal.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu