Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 ianuarie 2013

INTERIMATUL



Mesaj de la Conștiința Cosmică.

(22 december 2012 – 11:51 pm; channeler Will & Callista Berlinghof )

Salutare tuturor!
Bine ați venit în interimat!
Trebuie să recunosc că experiența din seara trecută a fost destul de diferită de canalizările anterioare. Am simțit fluctuații în energiile și nivelurile de conștiință care m-au atins. Experiența de ieri a fost unică pentru mine când m-am aflat într-o stare alterată, pe care încă o resimt. Realizez că în ultimele 24 de ore m-am aflat, ca să zic așa, în derivă plasându-mă când în afara corpului când în interiorul lui, când sus. Am pendulat între dimensiunile 3 și 4, atât ca nivel de conștiință cât și ca realități. Mă simțeam plecat undeva dar realizam că, în același timp, mă aflam și în corpul meu material. Starea aceasta de dualitate s-a manifestat și în această seară, când am făcut canalizarea. Ași spune că am avut sentimentul că mă aflam mult mai aproape de interlocutorul meu (Conștiința Cosmică). Simt că ceva s-a schimbat în ființa mea și că mă aflu într-o stare provizorie, de tranziție, de interimat. Știu că poziționarea mea nu este una definitivă și că nu mă aflu într-o stare stabilă, atât ca locație cât și ca nivel de conștiință și conștientizare. Sper că din această comunicare vom afla cu toții mai mult despre ceea ce s-a întâmplat și încă se mai întâmplă cu noi, cu lumea și planeta noastră. Comunicarea cu Conștiința Cosmică am realizat-o în 22 dec. 2012 și la realizarea ei și-au adus aportul energetic Christina, Blu și Callista. Din lumină și în serviciul vostru, Will.

==================================================== =============================
Will: Bun venit, Conștiință Cosmică și te întrebăm ce mesaj dorești să ne comunici în această seară?
 

 Conștiința Cosmică: Bun găsit! Sunt Conștiința Cosmică și mă bucur să vă întâlnesc pe voi, cei aflați în acest moment într-o stare de tranziție, o stare pasageră. Vă aflați, dragilor, într-o zonă intermediară care delimitează două lumi. Sunteți între două nivele de conștiință, două planuri, două dimensiuni, două realități.

Vă aflați în plină ascensiune, care a început pe data de 21 dec., atunci când lumea și planeta voastră s-au aflat pe creasta valului de ascensionare. Acest val deja a trecut peste voi. Efectul ascensiunii nu a fost resimțit de toată lumea voastră la fel, percepția fiind diferită, în funcție de nivelul evolutiv la care v-a prins acest moment. Pe unii i-a luat valul, peste unii a trecut lăsându-i în urmă, agățați de lumea lor veche, lumea dualității..

Trebuie să vă spun că multe s-au întâmplat în acest scurt interval și multe se întâmplă în continuare. Schimbările se derulează cu repeziciune și este aproape distractiv să constat că marea majoritate dintre voi vă comportați de parcă nimic nu s-ar întâmpla. 

Voi încerca să vă povestesc eu ce vi se întâmplă, deși tare mi-ar plăcea ca ceea ce trăiți să percepeți și să conștientizați și voi.

Cei ajunși pe creasta valului au avut nevoie de multe zile, multe luni și mulți ani pentru a se plasa în acel punct înalt exact în momentul în care trebuia să se producă evenimentul. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca ”apele” să se liniștească și să se așeze în noua lor matcă.

Știu că mulți sunt supărați că ”nimic nu sa întâmplat în acel moment”, dar eu, Conștiința Cosmică, le cer acestora să-și analizeze cu atenție și imparțialitate furia și dezamăgirea. Întrebați-vă unde vă aflați, ca nivel de conștiință, atunci când ascensionarea se producea? Vă aflați printre cei care o doreau și se urcaseră în punctul cel mai înalt pentru a o vedea când vine, sau vă vedeați de treaba voastră din lumea materială, ignorând cu desăvârșire, din necunoaștere, neîncredere sau neacceptare, ceea ce vi se spusese de câțiva ani buni

Cei conștienți de iminența acestui eveniment, ați așteptat ca el să se producă pentru că vă săturaserăți de mizeria și vicisitudinile vieții, sau doreați o înălțare a sufletului vostru însetat de cunoaștere și o apropiere de SURSĂ? 
Dragilor, cei care nu au mers în profunzimile ființei lor pentru a-și clarifica aceste chestiuni, nu s-au uitat adânc în ei înșiși, cei care nu și-au făcut lucrarea cu convingere și dăruire, vor descoperi că nu au avut parte de această experiență profundă, nu au fost ”luați de val” pentru a-i duce dincolo de creastă, unde începe o altă lume, o altă realitate.
O perioadă de câteva luni de zile, încă se mai poate face ceea ce nu s-a făcut până acum, încă se mai pot aduce lucrurile la zi. Cei care vă aflați în această situație, încă vă mai puteți revizui programul și atașamentele voastre, în puținul timp care a rămas (Nota C.M.: Se referă la data de 21 sept.2013). Nu pierdeți această oportunitate de a vă revizui ființa și motivele care stau la baza programului vostru de viitor. Folosiți acest timp pentru meditație, introspecție, contemplare și deschidere către univers, către Creator. Un program riguros, cu asemenea obiective, vă poate aduce saltul de care aveți nevoie pentru a ”prinde valul din urmă”

Cei care au simțit că sunt în schimbare și simt efectele schimbării, cei care știu că ceva s-a întâmplat, deși se regăsesc în realitățile dimensiunii a 3-a, trebuie să considere că încă sunt în procesul tranziției și că, deasemenea, pot să-și îmbunătățească parametrii de ascensionare, dacă în perioada rămasă vor lucra cu ființa lor pe un program intensiv de creștere spirituală. 

Will & Callista
Trebuie să știți că elementele conștiinței 5D, sunt activate pentru umanitate și pentru Mama Pământ, care a început separarea de 3D. Gaia și-a părăsit materialitatea vechiului trup și-și preia corpul său de lumină compatibil cu 5D. Procesul va fi încheiat în acest an, 2013.
O caracteristică generală a momentului este că atât voi cât și Mama Gaia vă aflați în faza interimară, de trecere din 3D în 5D, fază numită 4D (și aceasta, abia inițiată). Mai nimic nu este definitivat, există o oarecare mixtură între elementele dimensiunii din care ieșiți (3D) și cele ale noii dimensiuni, care așteaptă să vă primească, (5D), dar ale cărei caracteristici și magnitudine, depind de structura energetică a celor care vor deveni rezidenți ai acestei dimensiuni aflată pe Noul Pământ.

Așteptările acestei categorii de ființe umane sunt destul de diferite față de prima categorie, a dezamăgiților, neîncrezătorilor și nedoritorilor. Este însă de menționat că și pentru aceștia mai este de așteptat puțin până când ceea ce și-au dorit și și-au imaginat, va apare în realitatea lor. Între-timp, modificările ființei lor vor continua și se vor încheia, căci mai este de lucru la schimbarea și extinderea structurii ADN, a structurii celulare, care va deveni cristalină etc. Oricum, aceștia pot fi siguri că forma finală a dimensiunii în care își vor stabili habitatul, forma, structura și abilitățile ființei lor, vor depăși cu mult ceea ce au sperat și și-au putut imagina.

Mai există și categoria celor care nu se vor opri în dimensiunea a 5-a ci vor urca în dimensiuni superioare, chiar dincolo de 7D. Evident, numărul acestora este mult mai mic.

Este de menționat că mulți dintre voi, cei aflați în faza de tranzitie, de interimat, vă veți putea confrunta cu stări fizice și psihice, deosebite, cu care nu vă-ți mai confruntat până acum. Fiecare manifestare va fi, probabil, diferită de la o ființă la alta, și asta este normal, din moment ce fiecare are particularitățile lui, neexistând nicăieri două exemplare absolut identice.

Recomandarea mea este să fiți deschiși la aceste schimbări, să le primiți cu încredere și calm. Odihniți-vă ori de câte ori simțiți nevoia, relaxați-vă, hrăniți-vă rațional, evitați consumul de carne, cosumați multă apă, fiți buni, plini de compasiune și de înțelegere.

Mama Pământ este, așa cum am mai spus, în tranzit, și mutarea o face împreună cu voi, cei aflați deasemenea în proces.

Vedeți voi, citind aceste rânduri veți aprecia că toate lucrurile și recomandările acestea vi s-au mai făcut, și asta este adevărat.

Care este atunci deosebirea? Diferența este că înainte de 21 dec. vă pregăteați de ascensiune, de trecerea din 3D în 4D, iar acum vă aflați în post-ascensionare, ați pășit în 4D, și vă pregătiți să treceți și să vă stabilizați în 5D. 

Cei care ați făcut o preocupare din consultarea materialelor care v-au fost transmise din dimensiunile superioare, ați aflat, desigur, că procesul nu este identic, în sensul că va fi mult mai ușor de suportat trecerea de la 4D în 5D, decât a fost de la 3D la 4D. La unii dintre voi au rămas un fel de ”sechele”, senzația fiind că vă duceți viața tot în dualitate. Aceste neconcordanțe cu realitatea vor dispărea destul de repede (mă refer la cei care chiar au ascensionat).

Pentru a afla mai repede adevărul, vă recomand să fiți atenți la visele pe care le aveți. Seamănă ele cu tipul de vise pe care le aveați și altă dată,.... acum un an, o lună? Dacă în stare onirică aveți alte tipuri de vise, mai profunde, parcă mai reale, mai veridice, este semn că sunteți în procesul trecerii. Cei care au încheiat și faza de trecere, vor putea constata că între starea de veghe și cea de vis încep să se șteargă granițele.

Pe măsură ce vă treziți pe deplin din stare de blocare în care intrase evoluția voastră, veți înțelege pe deplin care este noua voastră condiție , noile voastre abilități și chiar noul vostru look. Poate cel mai mult vă vor satisface noile voastre capacități în legătura că creativitatea, deoarece puterea voastră creativă va spori foarte mult. Deși vi s-a spus, vă mai repet și eu că voi sunteți ființe multidimensionale și că procesul acesta aflat în desfășurare urmărește tocmai multidimensionalitatea voastră. Unii (puțini) sunt deja acolo, unii vor ajunge mai repede, alții mai încet și alții deloc, printre aceștia din urmă fiind destui care-și fac iluzii.

”Apele” se vor limpezi curând.

Rămâneți în așteptare și în pace, dar nu părăsiți fluxul ascensional, căci totul face parte din minunata călătorie a sufletului care va difuza în Sinele său Înalt, realizând contopirea cu Sinele, cunoașterea prin Sine, bucuria de a fi în Sine.

Eu, Conștiința Cosmică, am vorbit în comunicările anterioare despre cele trei zile de întuneric. Acel interval de timp este chiar cel în care vă aflați voi acum. Dar nu este vorba de un întuneric obiectiv, nimic nu are de-a face cu opacitatea vizuală a simțurilor voastre ci este un întuneric în conștiință, provocat de sincopa trecerii de la vechia conștiință, conștientizată prin instrumentele voastre 3D și noua conștiință, care lucrează cu structurile cristaline, cu noile configurații vibraționale ale dimensiunii 4D.

Rămâneți în așteptare și în pace, dar nu părăsiți fluxul ascensional, căci totul face parte din minunata călătorie a sufletului care va difuza în Sinele său Înalt, realizând contopirea cu Sinele, cunoașterea prin Sine, bucuria de a fi în Sine.

Acest mesaj trebuie să încurajeze, să dea speranță celor care simt că nu au ascensionat și să-i mobilizeze să utilizeze eficient cele aproape nouă luni care le mai stau la dispoziție. Merită cu prisosință această mobilizare, acest efort, căci, un viitor plin de lumină, plin de minunate surprize îi așteaptă. Este calea întoarcerii voastre ACASĂ, locul de unde ați plecat cândva pentru a vă desăvârși prin experiență și a îmbogății Creația.

Acum, în această perioadă, majoritatea dintre voi vă aflați într-o realitate alterată, deformată și destul de tulbure. Din acest motiv, vă îndemn să vă păstrați calmul și încrederea, să nu aveți acțiuni care să dăuneze, acțiuni riscante pentru integritatea voastă fizică și psihică. Înțelegeți că nu este vremea deciziilor radicale, excepție făcând cea menită să vă accelereze evoluția (creșterea frecvenței de vibrație).

Eu, Conștiința Cosmică, voi continua să vă trimit energiile mele pentru a vă ajuta la efectuarea a cât a mai rămas din drumul vostru spre dimensiunea a 5-a. Eu, Conștiința Cosmică, cred în voi, în puterea voastră de decizie și în procesul ascensiunii voastre și a planetei voastre.

Vă rog să aveți credință căci mult ați realizat până acum cu credința voastră în Dumnezeu și ar fi păcat ca puținul care a mai rămas să compromită tot efortul vostru îndelungat. Timpul vostru este chiar ACUM!
 

Will: Mulțumesc foarte mult pentru acest mesaj, iubită Conștiință Cosmică. 
Mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru umanitatea Pământului, atât de încercată în lunga ei existență.
Sper ca cititorii acestui mesaj să aprecieze conținutul lui și să lucreze cu calm și încredere pentru edificarea Noii Societăți Umane pe Noul Pământ.

SURSA: http://rainbow-phoenix.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu