Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 decembrie 2012

MESAJ DE LA CONȘTIINȚA COSMICĂ



(3 dec. 2012; channeler Will Berlinghoff )

Will Beringhoff: Îți spunem, bun sosit la această întâlnire, ție, minunată Conștiință Cosmică, și te întrebăm dacă ai un mesaj de deschidere a acestei conversații?

Conștiința Cosmică: Vi se adresează Conștiința Cosmică. Vreau să vă prezint un mesaj de început; dar, mai întâi, voi invoca Legea Luminii, Legea Iubirii, energiile care se alătură proiecției energiilor mele.
Deci, să revin. Eu, Conștiința Cosmică am, după cum am spus, un mesaj de deschidere a conversației din această seară. Voiam să amintesc că acum timpul trece cu mare viteză și, iată, vă aflați deja la începutul lunii decembrie. Într-adevăr, în această lună, foarte multe evenimente au avut loc, în special la nivel subtil. Vreau să remarc încă o dată viteza cu care s-au derulat aceste evenimente locale și cosmice. Pentru mulți a fost o perioadă neieșită din obișnuit, deși nu a fost nici pe departe așa.

Mult mai mulți sunt acum conștienți că momentul 21 dec. 2012 va avea o mare semnificație, o mare importanță, pentru voi și planeta voastră. Mulți conștientizează că perioada de nouă zile, cuprinsă între 12 și 21 dec., va fi de o importanță aparte în producerea actului de Ascensionare care va avea, în plan fizic, niște efecte colaterale, în ceea ce privește ordinea, dar mai ales dezordinea, acte de violență și revolte în lumea voastră fizică. 

Dar puțini înțeleg că acest proces nu este unul care se va finaliza în totalitatea lui la momentul 21 decembrie. Pentru ”finisări” va trebui să mai treacă suficient timp. Pe data de 21 dec. va avea loc, așa cum am mai spus și cu alte ocazii, încheierea marelui act de părăsire a dimensiunii a 3D și trecerea în dimensiunile superioare a celor care sunt angajați în procesul ascensiunii împreună cu Pământul. Mă refer la acel proces divin care a început de foarte mult timp, s-a accelerat în ultimii ani și se încheie odată cu acest ciclu cosmic, pe 21 dec.2012. 
Nu înseamnă că după această dată nu va mai fi nimic de făcut, dar ceea ce se încheie la această dată va amprenta societatea umană pentru multe milenii de acum încolo. Energetic, sistemul se va stabiliza pe aceste noi coordonate. Din acest punct de vedere se poate vorbi despre o finalitate. Mă refer la energetica Mamei Pământ care, structural, va fi modificată și capabilă să susțină viața unei umanități de o factură nouă, bazată pe configurația de cristal.

În istoria voastră, mulți au vorbit despre momentul 2012. Biblia voastră vorbește de actul Ascensiunii, regăsiți referiri la aceasta și în profețiile lui Nostradamus. Mai deschis sau mai voalat, mai criptic sau mai clar, în multe documente se fac referiri la acest eveniment de mare importanță în Universul vostru. Mulți dintre cei care trăiesc astăzi pe planetă cunosc, la nivel intuitiv, sau conștient că sunt veniți aici cu o misiune, că și-au ales special această viață pentru a participa la actul Ascensiunii lor și a planetei. 

Mulți simt că vor urca în dimensiunile superioare înpreună cu Gaia și și-au pus toate speranțele în actul care se va consuma pe 21 dec.2012. Calendarul Maya este adesea citat ca afirmând că 21 decembrie va fi punctul final. Este o chestiune de înterpretare corectă sau eronată. Lumea va cunoaște o profundă transformare, va urca pe o nouă treaptă a evoluției sale dar nu va dispărea. Desigur, nu se va produce o trecere ”la grămadă” ci selectivă, în funcție de nivelul evolutiv la care a ajuns fiecare individ. Unii nu vor putea să treacă ”dincolo” din cauza structurii lor neevoluate, deși poate că-și vor dori acest lucru, alții vor refuza să treacă iar alții vor păși înainte încheind cu brio acest act al transformării și devenirii lor. 

Eu spun acum că într-adevăr procesul de ascensiune, care a fost în curs de desfășurare atât de mult timp, se va finaliza pe 21 decembrie 2012. Asta nu înseamnă că toate energiile noi vor fi fost la acea dată stabilizate. Unele, vor apărea chiar ulterior, dar procesul în sine, esența și bazele lui vor fi implementate acum. Desigur, unele structuri vechi vor dispărea și după această dată, unele nivelări se vor face și după. Procesul, la nivel macro, va fi însă încheiat pe 21 dec. 2012.

Este de înțeles că acest act nu putea să se producă la întâmplare. El a fost corelat cu anumite alinieri ale unor planete, ale unor sisteme solare. Trebuie să aibă loc anumite convergențe, căci legile mecanicii cerești și geometriei sacre trebuie respectatre, momentul favorabil al alinierii perfecte, al creării culuarului energetic cel mai favorabil trebuie cu necesitate utilizat. Altfel spus, nu se poate acționa după ”regula” ”dacă nu am făcut-o astăzi, poate o facem mâine”.

Mulți dintre cei angrenați în proces, dar care nu vor fi efectuat la acea oră o tranziție completă, vor constata că, după, se vor regăsi tot unde erau înainte, părânduli-se că nimic deosebit nu s-a întâmplat. Asta-i va putea dezamăgi, considerându-se abandonați sau, oricum, marginalizați. Ei vor mai avea nevoie de timp pentru a finaliza ascensiunea, dar, până atunci, vor exista tot în 3D, deși baza procesului de ascensionare s-a finalizat și pentru ei, la nivel energetic, tot pe 21 dec. Integrarea lor în structurile noii planete va avea loc trepat, în funcție de apariția în ființa lor a noii conștiințe și încheierea tuturor transformărilor interne inerente. Ei vor trăi în realitățile unei planete duble Pământul A/B, trecerea lor din realitățile planetei B în cele ale planetei A făcându-se într-o perioadă de cca 9 luni de zile. Abia atunci se va putea spune, în ceea ce-i privește, că s-au armonizat cu noul Pământ. Întregul proces de ascensionare al ”întârziaților” se va încheia pe 21 septembrie 2013. Acest lucru înseamnă că cei care nu s-au înălțat direct până la nivelul noii planete (A) și nici nu au plecat pe planeta tridimensională B, vor experimenta retroactiv evenimentele care au avut loc în perioada de timp de la 12 decembrie la 21 dec. Mulți alții nu-și vor aminti nimic din ceea ce s-a petrecut, ei trecând prin ceea ce voi numiți "cele trei zile de intuneric."

Astfel, cronologic, multe persoane care nu au ascensionat direct și vor alege să-și continuie existența în dualitate, deci pe planeta tridimensională, vor trece printr-o perioadă de gol (vid), în cazul în care sufletul lor va decide să nu-și amintească de perioada scurtă dar foarte densă a revoltelor și evenimentelor petrecute în zilele din jurul datei de 21 dec., vor experimenta un fel de amnezie. Aceasta, deoarece, în cele trei zile de intuneric (trei zile de gol) conștiința/conștiența se va afla în suspensie, la cei care vor dori să se întoarcă și să-și continue existența ca și până atunci, dar vor alege să nu-și amintească evenimentele.

In acest hiatus se va produce și reformatarea planetei în sine, ca entitate individuală.

Eu, Conștiința Cosmică, am vorbit despre aceasta anterior, dar revin asupra acestui aspect pentru ca oamenii să cunoască și să înțeleagă cât mai corect evenimentele. 


Chiar și cei care nu vor avea nicio amintire a evenimentelor, vor fi marcați de energia lor și vor reveni pe planetă gata pentru a o lua de la capăt, însă în condițiile unei planete echilibrate. Ei nu vor mai regăsi acele forțe care anterior își exercitau controlul asupra celorlalți și-i manevrau să săvârșească acte reprobabile, antisociale. 
Încrezători și motivați, ei vor începe să-și deruleze viața, fără a realiza că, de fapt, multe s-au petrecut între-timp și că statutul lor s-a modificat, de data aceasta având o mult mai mare disponibilitate pentru a evolua. Guvernele de după eveniment vor începe să lucreze cu adevărat pentru cetățean, nu va mai exista tentația și dorința de căpătuială sau de a-i manevra și minți pe ceilalți.

Ființele umane își vor schimba atitudinea și comportamentul față de Mama Pământ, căutând mereu să fie în armonie cu ea. În integralitatea ei, viața va fi trăită cu onestitate, curaj, bune intenții și compasiune.

Astfel, noua Planetă A/B va avea un mare potențial de a deveni cu adevărat așa cum Dumnezeu a intenționat. În acest nou stil de viață, se vor crea conditiile să se formeze și stabilizeze pentru eternitate noua conștiință.

Dar nu toată populația planetei va trăi așa. Mulți nu vor fi în acel moment pentru a ascensiona. Unii sunt aici pentru a experimenta doar parțial ascensiunea, ei nedorind să se implice total în proces, deoarece se simt încă foarte implicați în experimentele actuale ale Planetei A / B, și asta îi determină să nu ducă acum procesul până la capăt, fie că este vorba de situația lor individuală sau de una colectivă, de grup. Mulți au venit pe Pământ în grup, pentru a ajuta umanitatea sau pe Mama Pământ, și doresc să plece tot în grup, la o dată ulterioară.

Mai există și categoria celor care, pur și simplu, au avut dorința de a se afla în energiile unei planete în ascensiune fără a se alătura celor care doresc să ascensioneze. Ei așteaptă faza următoare, când va avea loc ascensiunea totală a întregii rase umane. Pe ei i-a interesat acum doar să se plaseze existențial în perioada în care planeta A/B va fi armonizată și echilibrată, stare care va persista câteva mii de ani. Se mai poate vorbi de încă o categorie de ființe umane care, deși vor ascensiona odată cu planeta, vor reveni destul de repede la dimensiunea planetară A/B, dar cu un nivel de conștiință superior: 5D sau multidimensional. Vor reveni pe planetă pentru a ajuta umanitatea să se pregătească pentru următoarea ascensiune.

Perioada de 9 luni, perioadă de finisare, despre care am mai vorbit, va fi o perioadă crucială pentru restabilirea nu a vechilor norme, ci a ideilor de demult, de pace, armonie și cooperare care au caracterizat societatea umană de început. Această re-stabilire a unor principii care sunt adânc întipărite în psihicul uman se va produce în perioada celor 9 luni. Procesul evolutiv se va încheia pe 21 septembrie 2013, și această dată va marca plasarea pe palierul existențial al omenirii pentru următoarele câteva mii de ani, timp în care întreaga civilizație umană, fiecare individ din ea, va atinge o înaltă conștiință, nu doar câțiva.

Mulți mă întreabă cum va fi în cazul celor care vor urca direct în planul A al planetei. Mulți dintre aceștia își vor definitiva programul. Ei au ales să vină în acest spațiul divin, în aceste vremuri cruciale, nu neapărat pentru propriul lor câștig, propria lor evoluție; au venit ca voluntari spirituali, Lucrători în Lumină, Războinicii Luminii, care să ajute la creșterea conștiinței pe planetă, conștientizării spirituale și pentru a asista cu bucurie la modul în care se desfășoară procesul Ascensiunii. Deși ceea ce au înfăptuit în această viață nu privea propria lor ființă, observarea acestor etape unice, care au ca finalitate actul Ascensionării, îi va ajuta să se folosească de conjunctură pentru a încheia un ciclu al evoluției proprii.

Se poate spune că mulți dintre cei care au venit în această viață, și care oricum erau într-un stadiu evolutiv avansat, pot considera că au făcut o excursie de agrement, după care vor reveni pe planeta și la casele lor. Ca orice excursionist, se vor îmbogăți cu cunoaștere și cu satisfacția că pe acolo pe unde au trecut au dat o mână de ajutor și și-au lăsat semnătura. Unii dintre acești ”excursioniști” vor reveni pe planetă pentru a îmbrăca un nou corp fizic, gândind că ar putea definitiva experiențe pe care le-au început dar nu le-au încheiat, din varii motive. De data aceasta, nu vor mai fi simpli executanți ci profesori, maestri, cu contribuții importante la edificarea Noii Lumi. La revenire, nu vor mai fi limitați în acțiuni de fosta lor conștiință compatibilă cu nivelul Vechii Lumi, când nu-și puteau aminti nici cine sunt , nici pentru ce au venit în acea viață. 

Era necesar ca Legea Uitării să lucreze asupra lor pentru a nu fi influențați de amintirile trecutului lor celest, și pentru a fi capabili să o ia de la început pentru a-și desfășura experiențele pe un teren viran. Pe de altă parte, faptul că nu-și aminteau nimic din trecutul lor măreț, i-a ajutat să experimenteze umilința, și tăria de a învinge greutățile vieții; altfel, era posibil ca la confruntările dure cu viața tridimensională, să fie tentați să renunțe, știind că ar fi avut unde se retrage. Vedeți dară cât de importantă este Legea Uitării în procesul evoluției ființelor de pretutindeni, evident, până la un anumit nivel. Această lege asigură formarea caracterelor unice, nerepetabile. La aceasta se mai adaugă și conceptul morții corpului fizic care are, la rându-i, importanța lui, pentru lumea tridimensională.

Cei care au ales în mod conștient să se înalțe, și care nu doresc să revină la SURSĂ, dar care se vor opri la nivelul dimensional 5D, sau chiar mai sus, nu vor mai fi limitați de vălul uitării. Ei vor rămâne în viitor pe deplin conștienți de tot ceea ce aleg să se întâmple chiar și în cazul în care vor trece de la o dimensiune superioară la alta tot superioară. Mereu vor ști cine sunt și de unde au venit, și nu-și vor uita niciodată capacitățile creatoare. Dar, în anumite etape evolutive, vor încheia noi contracte de viață, de care vor fi perfect conștienți. Noile acorduri se vor referi la creșterea lor spirituală și nu vor fi divulgate nimănui. Pentru că au învățat de mult lecția umilinței, devenind maeștri în deținerea și utilizarea acestei însușiri, niciodată nu vor manifesta aroganță, spirit de superioritate față de alte ființe. Deasemenea, ei nu-și vor folosi capacitățile pentru a obține un avantaj. Legea de bază căreia aceste ființe li se supun este "să nu faci rău!". Dintre ei se vor recruta ghizi care vor fi gata oricând să ajute spiritual pe cei care doresc să evolueze. Calitățile lor de a manifesta anumite realități printr-un act de voință, vor fi folosite doar atunci când o situație o impune cu necesitate. Oricum, asemenea ”demonstrații” vor fi extrem de rare, atât de rare încât un om obișnuit va putea crede că maestrul nu le deține.

Se vor reînființa pe Noul Pământ Școlile Misterelor, așa cum au existat ele în antichitate. Aceste școli ale misterelor vor fi deschise în comunități de ființe foarte evoluate și vor constitui o atracție deosebită. Cursanții vor fi selectați dintre cei mai valoroși candidați, cu reale calități și nivel spiritual deja ridicat. Influența acestor școli va fi foarte mare în rândul populației dar și ajutorul pe care-l vor putea acorda va fi valoros. Din cauza ideilor de avangardă, a realizărilor spirituale de care vor fi capabile, aceste școli vor putea fi uneori greu de înțeles de masa mare a populației.

Între timp, cei care vor alege să trăiască pe planeta A/B vor fi în măsură să ducă o viață pe care nici măcar nu și-o puteau imagina, și la care nu îndrăzneau să spere.

În plan spiritual umanitatea va putea beneficia de sprijinul lumii extraterestre și a Înaltelor Spirite de Lumină care, destul de frecvent, vor coborî printre oameni. Nu vor fi greu de identificat căci ființa lor va radia o lumină în jurul căreia mulți vor dori să se afle.

Cam acesta este tabloul pe care eu îl văd desfășurându-se în viitorul apropiat al umanității voastre.

Eu sunt Conștiința Cosmică.


SURSA; http://www.thehealersjournal.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. Se vorbeste si aici de trecerea din a 3-a dimensiune in a 4-a, ceea ce este diferit de trecerea din a 3-a densitate in a 4 -a , dupa cum spun alte entitati sau surse umane . Ce sa intelegem , este de vina traducerea ori controversa trecerii din 3D in 4D ( dimensiune sau Densitate? ) contiunua si nimeni nu o poate lamuri cu argumente pertinente ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Considerați că a 3-a densitate este cea corespunzătoare celei de a 3-a dimensiuni etc; această interpretare este dată în toate materialele publicate de către toți channelerii și traducătorii, inclusiv de mine.
      C.M.

      Ștergere
  2. Tocmai ca nu toti cei care vorbesc despre trecerea Pamantului pe un alt nivel de accensionare pun semnul egal intre dimensiune si densitate ( exemple: Sal Rachele , Drunvalo Melchizedek , Barbara Hand Clow etc.)dar daca confirmati faptul ca dumneavoastra asa ati tradus , este in ordine .

    RăspundețiȘtergere