Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 decembrie 2012

MATEI, 29 dec.2012







(29.dec.2012; channeler Suzanne  Ward)

Cu salutări pline de iubire de la toate sufletele aflate pe această stație.
Sunt Matei.
Iată că 21 dec., așteptată cu meditații și multă emoție, a venit și a plecat. Fiecare suflet a experimentat în felul lui particular acest eveniment. Pentru Lucrătorii în Lumină, momentul poate fi descris ca unul de inițiere spirituală mai accentuată, de pace și împăcare, pentru alții.

Cei care se așteptau la schimbări drastice manifestate puternic, au fost total dezamăgiți căci, după părerea lor, nu s-a întâmplat nimic neobișnuit. Cei care au interpretat calendarul mayaș ca vestitor al apocalipsei, au fost deasemenea dezamăgiți. Cu sau fără acest calendar, marea majoritate a omenirii consideră că 21 dec. 2012 a fost o zi ca oricare alta, fără evenimente ieșite din comun.

Iubită familie pământeană, noi vă spunem că pe 21 dec. ceva cu adevărat ieșit din comun s-a produs!

Solstițiul a adus multă energie luminoasă pe planetă și ea a fost încorporată de foarte multe suflete. Aceasta a permis ca multe legături cu întunericul să fie tăiate. Rezultatul a fost atât la nivel individual cât și colectiv, mulți considerând că este necesară o atitudine mai echilibrată, mai concesivă între oameni. Mai mult decât oricând înainte, mulți oameni din întreaga lume simt o profundă compasiune pentru cei care sunt în situații limită, provocate de acțiuni armate, lipsa locurilor de muncă, lipsa hranei și a locuinței, boli etc.

Dar, și înainte au existat oameni gata să-i ajute pe cei nenoiași, pe cei cărora ”soarta nu le-a surâs”. Noutatea constă în faptul că acest spirit de într-ajutorare a cunoscut un salt important la nivelul sufletului uman. Recentul aport de energie luminoasă, sosit pe planeta voastră, a creat un mare grup unitar de suflete a căror intenție este să se pună capăt oricăror forme de violență în lume și să ridice nivelul de trai al celor pauperi. Asemenea gânduri se coagulează în mintea a din ce în ce mai multor ființe umane, care încep să considere că sărăcia și suferința nu reprezintă un dat implacabil.

Dorința lor pentru eradicarea racilelor din societatea umană este sinceră, deși mulți realizează că îndeplinirea acestui deziderat nu este o treabă ușoară. Pe de altă parte, Legea Universală a Credinței, face posibilă materializarea dorințelor, atunci când ele sunt puternic exprimate și sunt în acord cu bunele intenții.

Din fericire, în ultimii ani s-a ameliorat raportul între intenție și materializare, ca urmare a faptului că nivelul de conștiință a crescut, ceea ce face ca din ce în ce mai mulți oameni să treacă de la conceptul ”este imposibil” la ” ar putea fi posibil; hai să încercăm!”

Pământul trece acum printr-o fereastră cerească în care realitățile celei de a treia dimensiuni sunt tot mai slabe, uneori, abia perceptibile, în timp ce caracteristicile celei de a 4-a dimensiuni devin tot mai evidente și mai luminoase. Procesul acesta este în desfășurare și va cunoaște o puternică accelerare în viitorul imediat, astfel că planeta Pământ se va îndrepta din ce în ce mai evident către acel rai pe care sufletele umane l-au visat din totdeauna.

Așa cum o furtună violentă lasă în urmă moarte și distrugere, tot astfel lumea voastră a fost bântuită de ravagiile întunericului. O furtună vine și trece dar agresiunea forțelor întunecate asupra întregii planete a durat milenii, timp în care au fost schilodite multe suflete, deformate multe minți, distruse multe vieți. Întunericul a controlat întreaga viață planetară. Rănile în trupurile voastre, deformările petrecute în structura ADN, mutilarea în majoritatea zonelor a feței foarte frumoase a Pământului, otrăvirea mediului din interese meschine, necesită timp pentru vindecare.

Știm ca unii dintre voi văd că această vindecare poate avea loc numai cu ajutorul familiilor noastre galactice și universale. Evident, umanitatea nu va rămâne în espectativă dar civilizațiile universului cunosc cât de importantă le este misiunea și pentru aceasta s-au pregătit de-a lungul ultimilor zeci de ani cu tehnologiile de care dispun, pentru ca întregul program de reabilitare să nu dureze prea mult. În acest program de refacere, singura variabilă este stare de conștiință a umanității de care depinde atât momentul declanșării programului de refacere cât și profunzimea lui.

Vă rugăm să nu treceți cu vederea modificărle care au avut loc în ultimii ani în lumea voastră, căci ele au fost importante și au schimbat soarta umanității și a planetei.

O foarte mare parte din mizeria lumii, din corupția generalizată au fost scoasă la suprafață pentru ca voi să înțelegeți adevărata stare de lucruri și să vă explicați cauzele vieții voastre plină de lipsuri. Schimbările vor continua și procesul va fi dus până la capăt, cu toată opoziția celor formați la școala întunecaților.

Dragilor, este cât se poate de adevărat că în prezent extratereștrii trăiesc printre voi și ajută la schimbarea lumii voastre, dar vă rugăm ca voi să nu rămâneți în afara procesului de vindecare. Este nevoie și de implicarea voastră pentru ca planeta să redevină raiul la care ați visat și din care ați plecat cândva. Credința voastră în mai bine, atașamentul vostru la valorile umane inestimabile, atitudinea voastră iubitoare și compasivă, iubirea și credința în Dumnezeu, au fost necesare mereu dar mai cu seamă acum, când totul trebuie regândit și elaborat pe principiile dreptății și iubirii universale. Folosiți cât mai des meditațiile și contemplările, imaginați-vă planeta voastră învăluită în iubire, abundență și Lumină. Așteptați ziua care urmează cu încredere, fiți deschiși să asimilați energiile care vi se trimit.

Într-adevăr, mult mai mult trebuie făcut în viitor, dar vestea bună este că procesele se vor desfășura acum mult mai repede, materializarea planurilor gândite va fi accelerată. Progresul mult mai rapid se va datora atât faptului că în dimensiunea 4D intervalul dintre dorință și materializare va fi mult diminuat cât și faptului că forțele întunecare, practic, au fost lichidate, cei care se mai opun, și care vor fi anihilați în totalitate, sunt ființele umane care au servit întunecaților.

Pacea și înțelegerea între oameni, între popoarele lumii voastre, vor avea ca punct de plecare momentul trecerii în noul an, 2013. Există o dorință colectivă de a instaura pacea în întreaga voastă lume, și această dorință va continua să se generalizeze.

De altfel, acest proces va fi supervizat de frații voștri galactici care se vor asigura că procesul nu mai este reversibil.

Din acest motiv, în guvernele țărilor voastre vor fi promovați numai lideri care au o dorință reală și sinceră de a promova pacea în lume și în societate.

Vibrațiile înalte ale energiilor care se află acum pe planetă au devenit majoritare, nivelul lor fiind mai înalt decât oricând înainte, și asta are un efect benefic asupra gândurilor și sentimentelor oamenilor. Ele ajută la lichidarea resturilor de negativitate care mai există în unele zone sau în corpul ființelor. Este adevărat că, din cauza neînțelegerii a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în data de 21 dec., un val destul de important de negativitae s-a creat, ca urmare a dezamăgirii nejustificate a multor ființe umane, care vedeau altfel trecerea în 4D.

Dragilor, puterea credinței poate fi foarte mare în planurile superioare. Ca să dau un exemplu: un tren se îndreaptă cu o viteză foarte mare asupra cuiva și impactul este iminent. Dacă cel aflat în pericol are suficientă voință, se va dematerializa înainte de fi lovit, corpul refăcându-se după trecerea trenului. Asemenea fenomene nu sunt posibile în planul Pământului 3D, unde conștiința colectivă nu include credința că un asemenea eveniment poate fi posibil. Cam același soi de necredință a existat și asupra momentului 21 dec.2012. Din acest motiv, (neincluderea conceptului ascensiunii sistemului planetar din 3D în 4D în valorile credinței colective a umanității) schimbarea nu putea avea loc în termenii la care v-ați gândit voi...cu neîncredere. (Nota C.M.: Dacă, de ex., ne-am fi aflat în situația de a ascensiona din 4D în 5D, totul s-ar fi petrecut așa cum umanitatea a gândit).

În ceea ce privește convingerile asupra "judecății de apoi" a unor persoane fizice sau grupuri, acestea au urmat o cale "desincronizată” în care credințele individuale nu s-au cumulat. Pe de altă parte, aceste credințe erau în contradicție flagrantă cu obiectivul Gaei care viza nu o distrugere a planetei ci trecerea la Epoca de Aur, epocă de prosperitate. Astfel, Dumnezeu, în mod absolut normal, nu putea ignora liberul arbitru al planetei.
Voi adăuga un element suplimentar legat de efectele conștiinței colective, pe care civilizația umană o formează, în ceea ce privește sosirea familiei noastre din alte lumi. Mulți dintre voi ați așteptat cu multă nerăbdare aterizarea navelor spațiale și debarcarea reprezentanților civilizațiilor galactice pe planetă, civilizații ai căror membri de mult trăiesc printre voi.
Afirmația că extratereștrii conviețuiesc înpreună cu voi se pare că nu șochează pe nimeni, dar când vine vorba de debarcarea lor din navele spațiale, multă lume are coșmaruri. La formarea acestor idei au contribuit din plin filmele SF care prezintă extratereștrii ca pe niște adevărați monștri care urmăresc invadarea Pământului.

Așa cum am mai anunțat cu ceva timp în urmă, data și condițiile debarcării erau în sarcina Înaltului Consiliu Universal. În prezent, lucrurile s-au schimbat în sensul că această problemă a fost preluată de însuși Dumnezeu, eliberând Consiliul de o grea responsabilitate.
Dumnezeu va decide când popoarele Pământului vor fi pregătite psihic să accepte aterizarea navelor extraterestre și reprezentanții căror rase vor debarca inițial.

Deci, se așteaptă momentul în care Dumnezeu va da comanda ”GO!” Noi suntem convinși că această dispoziție se va da doar atunci când marea majoritate a oamenilor vor fi dornici de o asemenea întâlnire și vor fi convinși că le sosesc oaspeți dragi nu monștri invadatori.

Aceasta ar fi singura modificare legată de debarcarea reprezentanților civilizațiilor extraterestre. Trebuie menționat că în deciziile înaltelor organizații galactice, intergalactice sau universale, pot apărea unele modificări, în funcție de anumite conjuncturi, căci întreaga viață universală, nu este statică ci se află într-un proces dinamic. Acest fapt nu trebuie să surprindă pe nimeni.

Legat de cunoașterea noastră asupra a ceea ce se întâmplă pe Pământ, vă pot spune că informațiile ne parvin de la o serie de surse. Ele sunt comparate și când coincidența și similitudinea sunt maxime, acordăm credit acelei informații.

Când informațiile sau comunicările vin direct de la Dumnezeu, procedeul comparației nu se mai folosește. Așa s-a întâmplat, de ex., în cazul trecerii în responsabilitatea lui Dumnezeu a momentului debarcării. 

Printre sursele noastre de informare, în afara lui Dumnezeu, folosim Consiliul precum și comandanții unor flote sau flotile spațiale, cum ar fi cazul lui Hatonn, comandant al unei flote intergalactice și director de comunicare între Pământ și restul universului. De asemenea, suntem în contact cu persoane din Nirvana, care monitorizează activitățile de pe Pământ dar și cu reprezentanți ai unor civilizații evoluate spiritual, intelectual și tehnologic. Noi avem acces și la înregistrările Akashice, conștiinta de masă a universului și conștiința colectivă a Pământului, și știm permanent ce se petrece în energetica și potențialitatea energetică a Pământului. (Această ultimă mențiune se referă la probabilitatea ca o potențialitate să se poată transforma în certitudine și ea se determină în funcție de volumul acumulărilor energetice provenite de la gândurile, sentimentele și acțiunile colective).

În prezent, mișcarea Pământului în jurul propriei axe și deplasarea lui pe orbită, este destul de liniștită, comparativ cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, când schimbările naturale în alinierea planetelor au provocat valuri puternice de energie în sistemul vostru solar.

În timp ce Pământul se deplasa în anumite salturi pentru a se sincroniza cu intrarea prin portalul energetic corespunzător dimensiunii 4D, mulți dintre voi ați experimentat unele anomalii și dereglări în corpul vostru fizic, emoțional și mental, existând posibilitatea să resimțiți anumite pusee vibraționale la nivelul corpului fizic, al stării emoționale sau al intelectului.

De acum înainte, lumina care se primește pe planetă și structura cristalină deja existentă vor crește stabilitatea corpurilor voastre. Veți deveni mai calmi, mai încrezători și chiar mai înțelepți în orice situație cu care vă veți confrunta.

Cu câteva excepții, oamenii voștri de știință se vor apropia de înțelegerea spirituală a lucrurilor și fenomenelor, iar religiile vor începe să slujească cu adevărat credinței în Dumnezeu, renunțând la interesele lor materiale. Se va stabili o mai mare legătură între astrofizică și tehnologie.

Lumea va înțelege tot mai clar faptul că lumina științei și iubirea sufletului sunt una și aceeași energie, care este cea mai puternică forță din cosmos. 

Suzanne
 Această energie curge acum din belșug în lumea voastră iar corpul Gaiei începe să se vindece.

Iubirea necondiționată va cuprinde în curând toate inimile și o stare de bucurie se va statornici pe Pământ.

Iubire și pace!

Matei

SURSA: www.matthewbooks.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu