Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 decembrie 2012

CE VA FI OARE IN NOUA LUME?



(Preluare de pe http://tristar77.blogspot.ro)

Dragii mei,

Am primit in ultima vreme foarte multe solicitari de a va spune parerea mea referitor la ce va fi in perioada 20-22 decembrie si mai ales dupa aceea.

De aceasta data va propun sa facem impreuna un exercitiu de judecata logica asupra evenimentelor si asupra informatiilor destul de variate si de cele mai multe ori contradictorii, pe care le avem. 

Lasam la o parte comunicarile, mergand din start pe premisa ca channelingurile pot contine multe erori de intelegere, influente exterioare distorsionante. Aceasta determina intr-un final ca de multe ori mesajele sa fie transpuse in limbajul nostru, intr-o varianta incorecta si genereaza implicit neincredere multor cititori ce vin in contact cu ele. Asa cum am mai scris si intr-un comentariu, ca si raspuns la parerea expusa de un vizitator al acestui blog, nu este valabil totusi in toate cazurile. Exista multi care declara ca au comunicari cu diverse entitati, dar acest lucru nu se intampla in mod real, ei isi fac doar publicitate si preiau tot felul de articole ce se gasesc acum cu usurinta pe internet, formand un soi de mesaje aproape fara fond, pe care dupa ce le termini de citit, iti dai seama ca nu ai aflat nimic nou si nici nimic nu ai inteles, ba parca mai tare te-ai bulversat. Va asigur ca nu fac parte din aceasta categorie, dar nu sa justific acest lucru este ceea ce imi propun in acest moment sa fac.
Exista multe opinii care sustin ca data de 21 decembrie 2012, expusa de mayasi in calendarul lor, este o data calculata gresit, este o interpretare eronata a inscriptiilor gasite in mai multe locuri situate in arealul in care a locuit aceasta civilizatie. Tot gresit este obtinuta aceeasi data de 21 decembrie 2012, catre care conduce un algoritm de calcul, descoperit acum 2-3 ani intr-un pergament stravechi din Tibet. Am vazut acest pergament la stirile PRO TV (dar alea furnizate pe internet, nu cele de la televizor unde se spune doar „ce trebuie”), dar am si citit intr-un articol al lui Gregg Braden.
Ok, suntem intr-o DILEMA, nu stim ce sa credem, unii zic intr-un fel, altii spun altfel. Oare ce va fi de fapt in perioada 20-22 decembrie si dupa aceea?

Sustin multi teoria ca o sa fie doar un val de energii inalte, care va genera ulterior o trezire in masa, dar nu asa dintr-o data, ci treptat.
Serios?!!
Ei bine dragilor, EU NU CRED CA VA FI ASA NICI PE DEPARTE.
De ce? Pentru ca este imposibil. Va voi demonstra asta si nu cu mare greutate:

  1.  Sa nu uitam ca pentru elevarea unui spirit este absolut obligatoriu sa fie acoperit macar minimul de necesitati ale corpului fizic. Daca asta nu se indeplineste, sunt ca la ele acasa sentimente precum teama, mania, nemultumirea, chiar si ura, iar toate astea duc deseori la boala fizica. N-am invatat cu totii ca acestea coboara vibratia? Iar daca vibratia coboara, despre care trezire spirituala discutam noi aici? Am vorbit de curand la telefon cu o prietena de a mea din Bistrita. Mi-a spus asa: „Draga mea, anul trecut s-au inchis aici toate fabricile, oamenii au intrat in somaj, dar acum, dupa ce s-a scurs un an, s-a terminat si perioada de somaj. Ce ne facem?” Eu i-am raspuns atunci (in gluma evident): „Urmeaza sa intrati in faza finala, de moarte a corpului fizic din cauza foamei, dar fericiti ca v-ati trezit in constiinta. Acum, daca nu puteti si dezvolta darul primit, pentru ca nu va mai puteti tine pe picioare, ce sa zic, sunteti fantastic de ghinionisti!”. Vin si va intreb acum, revenind la atitudinea serioasa: Doar in Bistrita se intampla asta? Ia priviti in jurul vostru! Ce puteti vedea? Prea putine fete luminoase si prea multe intunecate, incrancenate. Nu fara motive. Sunt oamenii prea napaditi de necazuri, boli si lipsuri.

   2.   Dar de ce sunt oamenii asa de napaditi de necazuri, boli si lipsuri? Nu oricum, ci din ce in ce mai des si cu amplitudine din ce in ce mai mare, mai ales in acest 2012. Asa karme grele sa avem noi spiritele incarnate in aceste vremuri, ca si daca avem 20 de ani si daca avem 40, zici ca parcam murim maine? Dam din suparare in suparare si nu ne mai ajung 40 de ani pe care ii mai avem poate de trait, ca sa inchidem aceste datorii? 
  Ei bine, eu consider ca asistam la o reglare accelerata de conturi, la o rezolvare accelerata a karmei pe care o avem fiecare, pentru ca exista un moment final, acelasi pentru toti, care nu poate fi modificat orice ar fi si nu putem trece bariera dincolo de acest moment, decat daca nu mai avem nimic sau mai avem foarte putin in rucsacul din spate, in bagajul karmic. Oamenii de lumina, treziti in constiinta, fiecare la un anumit moment, sunt parca cei mai napastuiti dintre toti. Pe masura ce impartasesc mai multa iubire si lumina, aluneca in necazuri si mai mari. Credeti ca m-ati putea vreunul face sa cred ca aceasta este Rasplata Divina? Nu dragii mei, nu e cu putinta asa ceva. 
  Singura explicatie plauzibila consta in aceea ca spirite inalte, rezistente, care poate de cativa ani au inchis datoriile karmice personale, au preluat acum bucatele si de la altii, ca sa ii ajute. Au semnat contract inainte de incarnarea aceasta, asa ca la nivel de spirit am stiut si stim in orice clipa ce avem de facut, chiar daca la nivel de corp fizic habar nu avem de ce ni se intampla ce ni se intampla. Acest 2012 a fost ca un travaliu. 
  Femeile m-ar putea intelege mult mai bine, contractii din ce in ce mai puternice si din ce in ce mai dese, pe masura ce ne apropiem de sfarsit de an. Multi dintre noi simt o senzatie ca de sufocare. Pentru ce toate astea? Care ar fi rostul? Nu cumva pentru a se finaliza si cu o nastere si in acelasi timp cu o eliberare? Evident vine dupa aceea grija nou-nascutului, dar asta se face cu pace si multa iubire de impartasit.
  3 La toate acestea se adauga evenimentele astrologice absolut speciale pe care nu mai are nici un rost sa vi le enumar pentru ca  le cunoasteti cu totii.
  4. De asemenea, nu putem sa nu luam in seama toate deschiderile de portaluri mai ales in acest an, luna de luna, prin care au venit energii universale deosebit de inalte, care s-au simtit din plin, fie ca niste furnicaturi mentolate prin tot corpul, fie prin stari de rau, dureri teribile de cap, de coloana vertebrala, de oase, de muschi, stari febrile ca de gripa, deoarece odata intrate in corp, in cazul in care aceste energii au intalnit blocaje energetice, au produs bulversari serioase pe linia sanatatii, pana la dizolvarea completa a acelor blocaje.
I  Iata ce cred eu, bazandu-ma pe toate aceste rationamente si pe nimic altceva:
-         Trebuie sa se intample ceva radical, o forta exterioara, care sa readuca acest car al lumii cu rotile in jos, caci acum este cu ele in sus. De la sine putere nu se poate reveni in pozitia normala, pentru ca nici macar nu mai exista energia proprie, necesara. Practic, cu rotile in sus, nu mai putem inainta nici macar un milimetru.

-         Acest ceva radical se va intampla in cele trei zile de intuneric sau de lumina, cine stie? V-am spus, nu tinem cont acum de ceea ce ne comunica Cerul. Poate nu vor fi pe 20, 21, 22, dar vor fi sigur pana la sfarsitul acestui an. Poate aici ar fi mica marja de eroare pe care am putea sa o acordam. Nu este posibil sa nu se intample! Omenirea este in colaps, este intr-un vortex din care doar o mana venita din afara, o mai poate scoate. 
  Ati auzit ca la noi vor creste la anul taxele cu 16%? In conditiile in care marile noastre companii, cu sute de angajati precum si firmele mai mici, mor pe capete pentru ca nu se mai pot sustine, in conditiile in care rata somajului creste din aceasta cauza de la zi la zi, sau cel putin in sectorul privat se micsoreaza salariile, chiar daca se anunta mariri in cazul salariatilor de la stat (intrebarea fiind ce sume mai cotizeaza privatii si raspunsul ca mai mici decat inainte, pentru ca salariile scad, atragand dupa sine si taxe mai mici virate la buget si in acelasi timp, numarul de firme active se micsoreaza, deci cu alte cuvinte nu are cine sa mai sustina cheltuielile crescute ale aparatului de stat)?. De asemeni in conditiile in care ni s-a marit numarul de parlamentari cu inca o suta si ceva? 
I      In conditiile in care se mai infiinteaza inca sase ministere? Faceti cumva vreunul banii la copiator sau aveti vreun secret de alchimist? Invatati-ma si pe mine, va rog, cum se procedeaza! Doamne, Dumnezeule! Iar noi ar trebui, vazand toate acestea, sa credem ca vom face economia sa prospere, pentru ca ne-am trezit cu totii in constiinta, dar sa ne ia aceasta operatie cam o luna, maxim, pentru ca daca dureaza mai mult de atat, nu mai are cine sa o faca! Ar trebui sa fim oare economisti sau analisti de specialitate ca sa ne dam seama de cele ce v-am spus mai sus? Nu e nevoie de aceste studii, stiti prea bine, pentru ca traim cu totii asta zi de zi.

-   Dupa cele trei zile, care cred ca se vor derula fara cataclisme si dezastre, vom ramane fara energie electrica din cauza incompatibilitatilor electromagnetice cu noii parametri ai Pamantului. Vom ramane deci fara apa la chiuveta pentru ca nu mai are cine sa o pompeze, fara gaze la aragaz, fara mijloace de transport, o Doamne si combustibilul tot cu pompe electrice se baga in rezervoare. Asta doar gandindu-ne la gestionarea rezervelor. Daca ne mai gandim si la productie..... Nu mai putem produce nimic o vreme, evident. Vom fi in situatia sa nu mai putem utiliza calculatoare, telefoane, sau sa putem privi la televizor.

·         
   Va recomand insa, inca o data, luati-va chibrituri si lumanari, sa va ajunga pentru un timp, faceti-va un minim de provizii dar nu de carne, pentru ca se pare ca noul corp nu va mai putea pur si simplu sa consume carne. Ce va costa? Daca nimic nu se va intampla, le consumati in anul viitor, nici o problema, dar daca se intampla, va prinde nepregatiti, v-ati gandit la asta? 
·        Faceti, de asemeni, niste liste cu toti cei cu care comunicati prin e-mailuri, sau pe alte cai, care va sunt dragi, dar nu ati ajuns sa ii cunoasteti personal. 
       Nu uitati ca in noua era, telefoanele nu ar mai fi utilizabile, dar renasc in schimb ale noastre capacitati telepatice si atunci nimic nu este pierdut. Eu am invatat aceasta lectie deja, din cauza misiunii cu civilizatia reptiliana, in timpul careia toate comunicarile s-au facut numai telepatic. Daca nimic nu se intampla, iarasi vin si va spun, ca veti comunica in continuare ca si inainte, iar listele ce le-ati intocmit nu fac nici un rau nimanui. 
         Tind sa cred ca foile de hartie nu vor disparea in noua dimensiune, pentru ca sunt produse din lemn, desi cu multe obiecte se va intampla acest lucru. Vor aparea unele noi si vor disparea altele. 
           Pentru cei netreziti in constiinta s-ar putea sa le fie foarte grele aceste momente,le-ar putea genera nebunia, pentru ca nu isi dau seama ce se petrece si s-ar putea sa le vina chiar  ideea de a-si pune capat zilelor. Altii cu vibratie joasa nu vor rezista la valurile de energii inalte ce vor veni si o sa le cedeze inima sau vor face un atac cerebral. Dar asa cum am afirmat de mai multe ori, se intampla exact cum a ales liberul arbitru al fiecaruia.

·        Multi vin si ma intreaba, daca energie electrica nu mai avem, ce ne facem cu frigul iernii, cum ne vom incalzi? Ei bine, macar aici trebuie sa trisam un pic si sa apelam la comunicarea cu Cerul. Se pare ca in noua era, vom avea in permanenta o clima de vara blanda, fara anotimpuri. Iar pentru iubitori ai sporturilor de iarna transmit ca poate nu in acest an dar la anul, am avea cele necesare ca sa ne construim partii si patinoare artificiale.     
   Intrebare: cu ce si cum vom reconstrui toate astea?
   Raspuns: la putin timp dupa cele trei zile, cred ca vor aparea fratii nostri stelari. Aici, dati-mi voie sa imi iau in seama macar visele, nu comunicarile. V-am mai spus ca am incredere oarba in ele, pentru ca nu m-au inselat niciodata. Dupa ce, din cauza unor urgente la serviciu, am plecat vineri la ora 4 dimineata catre casa, evident ca am dormit sambata, aproape toata ziua. Dormeam o ora, ma trezeam o jumatate, iar adormeam, iar ma trezeam. 
I   In toate aceste reprize de somn, am avut numai vise cu nave imense care apareau pe cer, altele mici coborau pe pamant, extraterestri cu toate infatisarile circulau printre noi si ne vorbeau in niste limbi greu de inteles. 
   Era o veselie pe pamant, ce nu se poate descrie in cuvinte, ceva exact ca la un concert. Din cer coborau numai spirale ca de vata de zahar de culoare roz si de asemeni holograme in care fiecare civilizatie isi facea prezentarea, rand pe rand, inclusiv reptilienii. 
     Vedeam si Marea Negra la vest. Sa fie asta o semnificatie a faptului ca s-ar putea ca dincolo de 22 decembrie, Soarele sa rasara la vest si sa apuna la est? Poate ca da, cine poate sti? 
    Cu ajutorul tehnologiilor si a cunoasterii lor, precum si cu multa cunoastere si amintiri ce ne vor reveni brusc in noua era si noua, pamantenilor, privind utilizarea cristalelor, a diverselor corpuri geometrice de anumite forme, vom construi altfel de generatoare de energie, vom reconstrui totul in alt fel decat cel pe care il cunoastem acum, cu mai multa grija pentru mama noastra Geea care ne tine pe toti si ne da toate cele necesare si toate astea cu iubire si pace cat cuprinde, pentru ca nu va mai fi loc de altceva.

In incheiere, mai fac o singura completare. 
In **8 noiembrie, am postat o comunicare a Arhanghelului Mihail. 
Sa stiti ca nu s-a razgandit, sustine aceeasi teorie. Iar cele ce El mi-a spus atunci, mi-au fost confirmate si de catre ceilalti ghizi spirituali astrali Konor, Gabriel, Uriel, Samuel si Rafael si de catre Sfantul Ioan Botezatorul si de catre alti Sfinti precum si de catre Comandantul Ashtar Sheran si de catre toti cei 10 comandanti de mininave cu care comunic acum: Tristar – Arcturus, Xiuner – Sirius, Driv – Pleiade, Cobi – Steua Nordului, Yrevor – Pegasus, Gil – Andromeda (constelatia), Rex – Constelatia Delfin, Ricon – Ursa Mare, Hinok – Orion, Krop – Alpha Centauri, precum si de Peymo – reprezentant din Galaxia Andromeda si de catre toti prietenii mei cei noi, reptilienii. 

Asa ca, dragi prieteni, consider cu toata fiinta mea ca mai sunt doar cateva zile si se sfarseste pentru toti aceasta lectie de viata: „Cum sa traiesti fara constiinta in 3D?”.

Vom pasi intr-o noua lume, a pacii, a iubirii si a armoniei, chiar daca la inceput ne va fi poate un pic mai greu, pentru ca va trebui sa ne adaptam la noile conditii de viata. In nici un caz nu ni se va parea la fel de greu ca si acum. Am putea trai si in aceste vremuri doar cu apa si paine daca ni s-ar cere, numai sa nu fim atat de injositi si calcati in picioare, pana la urma tot de niste semeni ai nostri, care au uitat complet ca sunt si ei copii ai lui Dumnezeu. Aceasta este ceea ce doare de fapt cel mai tare……

Pace si Iubire! 13 dec.2012
 ashtara tristar
------------------------------------------------------------------------------------------------------
** COMUNICARE DE LA ARHANGHELUL MIHAIL 

Dragii mei,
Cu ocazia acestei minunate si insorite zi de 8 Noiembrie, in care cu totii sarbatorim pe Sfintii Arhangheli – Serafimi Mihail si Gavril, va urez din tot sufletul, tuturor celor ce purtati numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela si toate derivatele acestora, multa sanatate, bucurie, armonie, iubire, pace sufleteasca, implinirea tuturor dorintelor bune si frumoase si nu in ultimul rand, un calduros:
„La Multi Ani !”
Premergator acestei zile, adica ieri, 7 Noiembrie, avand in vedere o frumoasa lucrare la care trebuia sa iau parte si care urma a se infaptui spre seara la ora 22, am primit vizita Arhanghelului Mihail, care si-a manifestat dorinta de a participa la acea lucrare. Coborarea Sa din Inalt s-a produs pe la ora 17 si mi-am dat seama mai tarziu ca nu intamplator asa devreme, pentru ca pana s-a facut ora stabilita, „am mai stat de vorba” ca sa spun asa. Trebuia de fapt sa primesc niste informatii, pe care acum, cu mare drag vi le daruiesc si voua, la cererea Sa.

        Iata ce ne comunica Arhanghelul Mihai, referitor la ce urmeaza sa se intample dincolo de 20 decembrie.

1.     Chiar din 20 decembrie spre amurg, vom intra in zona de intuneric total. Aceasta zona va fi traversata in 3 zile. Mi s-a spus ca am putea iesi si pe afara in acest timp, nu neaparat va trebui sa stam in case.

2.     Vor fi dezastre in multe zone ale Terrei, dar in Romania totul va fi mult mai bland. Este un teritoriu protejat de Divinitate.

3.     Trebuie sa ne facem provizii pentru aproximativ 2 luni, la nevoile corpului fizic de acum, astfel incat sa ne ajunga cam 6 luni, la nevoile corpului pe care il vom avea in dimeniunea 4D. Atunci vom avea nevoie sa mancam mult mai putin.

4.       Este foarte important sa ne aprovizionam cu chibrituri si lumanari, sa putem sa facem foc in aceasta perioada.

5.            Sistemele energetice electrice vor cadea, telefoanele mobile nu vor mai functiona niciodata ca acum, la fel calculatoarele. Totul se va reconstrui in cele 6 luni ce vor urma acestor evenimente majore, cu sprijinul prietenilor extraterestri si a tehnologiilor pe care cu iubire ni le vor oferi.

6.     Cei care vor ramane in viata si nu sunt putini aceia, in special la noi in tara, in noua dimensiune, vor avea capacitati telepatice (de aceea nu vor mai avea nevoie de telefoane) si de asemeni ochiul al treilea deschis.

7.           Exista un val ce va ascensiona in 5D, dar acesta va fi compus in mare parte din copiii nascuti dupa anul 2000. Cei ce vor ascensiona in dimensiunea 4D, datorita faptului ca au ochiul al treilea deschis, vor putea sa ii vada pe cei din dimensiunea 5D si nu numai, deci practic isi vor vedea copiii, numai ca acestia  nu vor mai avea nevoie nici de haine, nici de mancare, nici de dus la scoala sau la gradintia. Dupa ascensiune, revine la cei din 5D toata memoria ancestrala, astfel incat practic, se va intoarce roata, in sensul ca vor invata parintii de la copiii lor. Aceasta va da o motivatie suplimentara celor ramasi in dimensiunea 4D, sa faca tot ce pot astfel incat macar cu urmatoarele valuri din 2017 sau 2030, sa ascensioneze in 5D.

Acestea sunt in mare informatiile primite. Mi-am dat seama ca mai erau multe de intrebat, insa nu mi-a venit chiar tot ce as fi vrut sa stiu, in minte. Poate ca nu intamplator.
Le multumesc pe aceasta cale Bunilor Arhangheli Mihail si Gavril, pentru toate darurile Lor, pentru toata grija pe care ne-o poarta!

Pace si Iubire!
 ashtara tristar
--------------------------------------------------------------
Pentru conf. C.M.

6 comentarii:

  1. Peste tot unde am citit despre acest lucru se spune ca trebuie sa te aprovizionezi cu lumanari si chibrituei, dar oare lanternele nu vor putea fi folosite nici ele?vor fi afectate si bateriile din cauza energiilor noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Nu, nu vor funcționa nici bateriile electrice, de niciun fel, deoarece mediul înconjurător (aerul) va deveni bun conducător de electricitate, din cauza energiilor care se vor afla permanent în atmosferă (fotoni). In acest fel, nu va mai putea exista polaritate plus și minus, deoarece , practic, vor fi scurt-circuitate (ca și cum ai lega printr-un fir metalic, deci bun conducător de energie,cei doi poli ai bateriei). Aceasta înseamnă că toate sursele de energie (baterii uscate, acumulatoare) se vor descărca de la sine, foarte repede.Din acest motiv toate instalațiile, toate echipamentele, locomotivele electrice sau Diesel,toate centralele termice, centralele electrice, toate mijloacele de transport, aparatele de radio, telefoanele, televiziunea etc nu vor mai putea funcționa. Adică , nu va mai funcționa nicio tehnologie care folosește curntul electric. Pentru iluminat vom putea folosi doar arhaicele lămpi cu petrol (sau diverse uleiuri), lumânările și brichetele. Pentru încălzit sau preparat hrana, doar focul cu lemne și buteliile de aragaz(căci gazele nu vor mai putea ajunge la noi prind retea) C.M.

      Ștergere
    2. foarte interesant si nu contrazic cu nimic ,ci din contra va sustin afirmatiile!

      Ștergere
  2. Am inteles ce s-ar putea intampla cu oamenii, cu copiii nascuti dupa 2000, dar despre animale nu se spune nimic.Daca nu o sa se mai manance carne banuiesc ca vor disparea animalele domestice, nu?dar cu animalele noastre de companie ce se va intampla caci avem multi dintre noi caini, pisici etc...ele vor trece cu noi in urmatoarea dimensiune?ele vor suporta energiile?Ai idee ce se va intampla cu animalutele noastre dragi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Animalele vor ascensiona și ele, tot selectiv:
    *) multe dintre cele care au salvat vieți (indiferent că erau dresate sau nu) vor avea șansa de a se întrupa în ființe umane, trecând însă prin procesul morții corpului fizic, evident.
    *) cele care au dovedit multă iubire și atașament față de stăpânii lor, și au fost iubite de aceștia, vor ascensiona împreună cu stăpânii,
    *) animalele care au făcut rău din porniri sadice (de ex. un animal carnivor care a ucis nu numai pentru a supraviețui ci din plăcere) nu vor ascensiona sau chiar vor regresa, sufletul lor putând ajunge chiar la nivelul elementalilor, a căror localizare este în măruntaiele planetei. După multe mii, poate milioane de ani, vor urca încet la suprafață, prin regnurile minerale, apoi vegetale, animale, și, în sfârșit, om.
    După ascensionare, toate animalele vor deveni vegetariene (așa cum se întâmplă acum în Nirvana sau în Telos). De altfel, și oamenii ascensionați (deci, ajunși cel puțin în 4D) vor deveni vegetarieni.
    Nu știu să vă spun precis dacă nu vor fi cumva lacto-vegetarieni, așa cum sunt saturnieni, care se hrănesc și cu produse lactate. [ Așa, pentru că veni vorba, buka-vaca saturniană, dă la un muls cca 55.000 litri de lapte! Poate recitiți ”Saturn, planeta giganților” (15), postat pe acest blog pe data de 3 iunie 2011].

    Sărbători fericite, dar, până atunci, să trecem cu bine de 21 dec.
    C.M.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, eu chiar mi-as dori sa se schimbe aceasta lume pe care eu una nu o mai suport asa cum este ea.Bani si ura, atat mai e in lumea asta, sper sa se termine cu asa ceva.Eu mi-as dori sa trecem toti cu bine intr-o lume minunata plina de intelegere si iubire.Eu simt ca ceva se va schimba si chiar imi doresc sa fie adevarat chiar daca reusesc sa scap sau nu, dar lumea asta asa cum este ea nu o mai suport deloc.Sarbatori fericite si sa fie bine pana la urma!

    RăspundețiȘtergere