Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 noiembrie 2012

Trezirea în noua densitate și puternicii piloni ai luminii (1)


Hathorii din planurile solare astrale.

(Nov.2012; channeler Wes Annac) 


Wes
 Cu dragoste în inimile noastre, vă rugăm, suflete dragi, să faceți și ultimele eforturi pentru a vă depăși performanțele actuale. De ce noi, cei din tărâmurile mai inalte, vă reamintim mereu de necesitatea acestor eforturi? Pentru că unii dintre voi încep să aibă dubii asupra apropierii de destinația propusă, parte din ei considerând că această cale nu-i duce către ceea ce au sperat.

Există anumite lucruri pe care este necesar să vi le reamintim din când în când, suflete dragi, pentru ca în voi să nu se instaleze blazarea sau descurajarea că promisele tărâmuri despre care Ființele de Lumină v-au tot vorbit, nu se vor manifesta niciodată în realitatea voastră. Credința în apropiatele voastre schimbări nu trebuie să fie zdruncinată, deoarece asemenea atitudine ar avea unele influențe negative asupra procesului în care vă aflați. Nu spunem că acest proces ar mai putea fi reversibil, la nivelul la care s-a ajuns acum, dar afirmăm că ar mai exista posibilitatea ca înaintarea să fie influențată într-o anumită măsură de aceste energii care se nasc din frică și neîncredere.

Nu vă facem un compliment gratuit, atunci când afirmăm că voi sunteți unele dintre ființele cele mai puternice din acest univers, doarece ați ales să experimentați unele dintre cele mai grele stări existențiale, conștienți fiind, la nivel de suflet, cât de dificil urma să fie acest program. Prin penitențele și sacrificiul vostru, ați adus un mare serviciu civilizațiilor acestui univers deoarece sunt mulți care află acum ”că se poate trece prin zăgazuri periculoase spre tărâmul însorit și plin de fericire, la care se putea ajunge până acum doar pe căi mult ocolitoare”. ”Ambarcațiunea” voastră a fost mult lovită, uneori a suferit avarii, dar, în final, ați reușit împreună să ajungeți aproape la liman..

Desigur, la reușita acestui mare și îndelungat efort, nu ați fost lăsați singuri. Mereu ați fost monitorizați, observați, îndrumați și atenționați asupra pericolelor, dar voi singuri ați stat la cârmă și ați înfruntat talazurile care, uneori, s-au prăvălit peste voi. Noi nu ne arogăm niciun merit asupra reușitei voastre, doar spunem că, în măsura în care ne-ți cerut-o, v-am acordat asistența noastră.

Desigur, printre voi au existat și suflete care n-au mai crezut în reușită și s-au lăsat ademenite de promisiunile deșarte ale celor care nu le vroiau binele, și care i-au povățuit să se afunde în materialitate.

Dorința de a-i controla și subordona pe alții, de a acumula bogății pe seama muncii altora, de a minți și manipula, a facut ca făptuitorii să se încarce cu karmă grea pe care au acumulat-o în timp și pe care au trebuit s-o lichideze în aceeași viață sau în cele viitoare. Această încărcătură karmică le-a micșorat treptat frecvența de vibrație, le-a redus din înălțimea conștiinței și i-a afundat tot mai mult în materialitate și în densități tot mai grele. Cu timpul, ei și-au pierdut tot mai mult din abilități și din atributele multilateralității cu care fuseseră înzestrați de către Creator. Opacitatea lor a făcut ca Lumina divină pe care reușau să o primească să devină tot mai firavă și, ca urmare, în ființa lor a apărut sentimentul de teamă și de insecuritate. Cu cât frica a cuprins mai mult sufletele, cu atât ele au căutat izolarea, întărirea puterii lor materiale, considerând în mod greșit că dominația și bogăția materială le vor crește securitatea.

Izolarea ființei de Spiritul său Interior a determinat-o să caute în exterior mijloacele de a-și completa nevoia de securitate și bunăstare. Pentru scurte perioade de timp, aceste ființe au considerat că și-au găsit fericirea și și-au regăsit liniștea. Numai că aceste ”adjuvante” exterioare au efectul drogurilor: dau o stare de bine, de fericire pentru scurt timp, după care însingurarea, frica și ambițiile revin și ating noi valori care-i împing să se avânte cu și mai mare înverșunare în obținerea acestor paliative, s.a.m.d. În realitate, cercul fericirii se restrânge, efectele dureroase revin, se accentuiază și se amplifică. Omul devine mai nefericit, mai izolat și mai predispus la a fi manipulat de alții și mai agresivi și mai dornici de putere decât ei.

Pentru a atinge dimensiunile superioare, pentru a vă înălța conștiința, trebuie ca mai întâi să vă deschideți inimile, să vă regăsiți lumea voastră interioară căci ea o cuprinde și pe cea exterioară. Procesul trezirii ființei începe din interiorul său.



Energia Divină a Tatălui Ceresc vă este trimisă în jos prin convertiri și decodificări din treaptă în treaptă, de la cele mai înalte frecvențe către domeniul frecvențelor din dimensiunea voastră. În felul acesta, ființele ajung să primească și să înțeleagă mesajul divin. Cu cât ființa se află într-un plan mai jos, cu atât treptele de adaptare și modificare a semnalului divin sunt mai multe. [Nota C.M.: Reamintesc că mesajele Sursei coboară către ”destinatari”, trecând prin transformări și decodificări succesive asigurate de logoși: cosmic, universali, galactici, solaritali, planetari (avatari, ghizi spirituali, ingeri)]. Transmisia de informații se realizează cu ajutorul vortexurilor (portaluri), corpul uman însuși având un număr important de asemenea centri de forță, cunoscuți sub numele de chakre, dintre care 7 sunt mai importante. [Nota C.M.: În ultimii doi ani ființei umane i s-au mai activat alte două chakre, plasate înafara corpului fizic. De menționat că cu cât omul este mai materialist, mai puțin evoluat spiritual, cu atât numărul de centri activi este mai mic și plasați mai spre partea inferioară a corpului. În general, primele trei chakre sunt cele mai activate: chakra bazei, care stabilizează ființa în relația cu planeta, chakra nr.2, a creativității (inclusiv procrearea), chakra nr.3, a voinței și digestiei. Trebuie spus că, pentru noi, pământenii, de maximă importață este chakra inimii (iubirii)].


Noi primim energia care urmează a crea realitatea voastră de la sistemul solar și cel galactic, energie care se reformatează (se decodifică) semnificativ, pentru a se potrivi cu frecvența tărâmurilor joase ale Pământului. Însă, înainte de a ajunge la noi, această energie a suferit, în prealabil, alte decodificări, la niveluri superioare nouă.


Noi înșine a trebuit să ne codificăm mesajele și să ne diminuăm de cca zece ori frecvența de vibrație a mesajelor către voi, pentru a putea ajuta planeta și pe cei care o vor însoți în ascensiune.


Mulți dintre voi există deja în mod natural în cadrul tărâmurilor mai inalte, ei fiind deja ființe evoluate care au o clară și puternică amprentă în Lumina divină.

Fiecare suflet încarnat în lumea voastră, și care a venit din tărâmurile superioare sau de pe planete evoluate, are un scop precis și anume pentru a ajuta la evoluția umanității și planetei. De regulă, aceste suflete au avut vieți încarnate pe multe alte planete ale universului, unde și-au adus contribuția prin aportul lor de cunoaștere și lumină cu care au ”amprentat” acele lumi. Mulți dintre cei care sunt în această viață pe Pământ, au venit pentru a-și accelera evoluția, ca urmare a acceptării să aibă experiențe în densitatea 3D, o adevărată provocare pentru suflete.


Federația Galactică, care este lider în activitatea de a acorda sprijin civilizațiilor subdezvoltate ale universului pentru a-și accelera evoluția, organizează periodic întâlniri la nivelul Consiliului General la care luăm și noi parte, întâlniri unde se stabilesc metodele și graficul activităților care urmează a fi desfășurate, în vederea ajutorării planetei și umanității voastre în procesul ascensionării. De un real ajutor în munca Federației Galactice și a noastră sunt comunicările pe care le facem prin canalele umane, care răspândesc în lumea voastră mesajele noastre și fac cunoscute stadiile de realizare a programului.

Suntem convocați și răspundem solicitărilor periodice primite de la Federația Galactică, Comandamentul Ashtar și multe alte organizații din Lumină, care au reprezentanți sosiți în sistemul vostru planetar cu sarcini și obiective precise, decurgând din Planul Divin General.

Preocupările vizează diverse tipuri de activități necesar a fi desfășurate în această perioadă, cum ar fi: 

 -) modificarea accelerată a corpurilor umane, în sensul trecerii de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu),
 -) vindecarea trupurilor umane de diferite boli, motiv pentru care se fac cercetări și se găsesc remediile necesare, care să acționeze cât mai eficient,
 -) creșterea capacității ființelor umane de a asimila și a administra înaltele frecvențe ale luminii, 
 -) pregătirea ființelor umane care ascensionează, în așa fel încât să nu fie afectate negativ în niciun fel de acest proces,   
-) diminuarea și anularea efectelor secundare care ar putea apărea asupra corpului uman în procesul transformărilor interne,
-) creșterea graduală a numărului spiralelor ADN-ului uman,
-) încercarea de compatibilizare a cât mai multor corpuri umane mai îmbătrânite pentru a putea trece la un număr sporit de spirale ADN, în această viață.

Există, apoi, preocupările privind: 

 -) refacerea mediului natural, 
 -) depoluarea aerului, apei și solului, 
 -) anihilarea produselor radioactive, 
 -) anihilarea arsenalului militar, în special cel atomic,
 -) refacerea și amplificarea regnurilor animale și vegetale,
 -) refacerea structurilor economice ale lumii voastre, 
 -) asigurarea posibilităților tehnice de utilizare gratuită a energiei libere, 
 -) îmbunătățirea fertilității solului,
 -) refacerea hărții meteorologice, hărții hidrografice, a curenților de aer, a magnetismului planetei, conform noii configurații, a geometriei și dinamicii Pământului în univers etc.

Am enumerat doar o mică parte din toate problemele care trebuie rezolvate rapid și eficient, pentru ca în lumea voastră să se pună bazele Noii Ere.

SURSA: WesAnnac.com; Aquarius Channelings.com

(C.M.)

Un comentariu: