Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

SUS ȘI DEPARTE


Greg

CONVERSAȚIE CU SPIRITUL MEU SUPERIOR
(17 oct.2012; channeler Greg Giles)

Greg: Multe sunt sentimentele de descurajare apărute după ce numeroasele schimbări promise nu au avut loc deși sunt și dintre cei care încearcă să le găsească o justificare. Ai putea vorbi astăzi despre asta?
Spiritul Superior: Desigur. Despre aceasta vorbesc și cei care se consideră că aparțin comunităților luminate deși unii dintre ei mai au lecții de învățat până să aibă dreptul să se considere membri ai acestor comunități. 

Mulți au devenit și mai puțin încrezători în urma postării conversațiilor noastre din ultima perioadă. Este adevărat şi ar fi potrivit să spunem că, baloanele ridicate de aerul cald, în care v-ați îmbarcat speranțele, erau inițial cam prea umflate,”dușul rece” coborându-le la o altitudine mai joasă, însă plutirea este asigurată și nu există niciun motiv să se considere că vor fi trântite la sol. Deci, speranțele voastre au mai pierdut puțin din altitudine. 

Există un plan a cărui realizare se desfășoară în etape și majoritatea dintre voi nu aveți de unde cunoaște care este pasul următor în realizarea programului. 
Pe la ce înălțimi plutește balonul care transportă speranțele voastre depinde de mai mulți factori, printre care: golurile și curenții de aer, presiunea jetului combustibilului de încălzire a aerului, greutatea balastului, priceperea celor care manevrează balonul. Puteți fi siguri că plafonul la care se va ridica balonul va crește în viitorul apropiat.
 

Dar, balonul a mai fost supraumflat inițial și de unele exagerări care vi s-au sugerat ca un test, pentru a vi se determina mai exact atitudinea și stabilitatea la impactul unor situații viitoare. Omenirea era şi continuă să fie studiată pentru a putea discerne mai exact multe lucruri diferite, cum ar fi reacția celor puși în situația de aș adjudeca părți din aceeași plăcintă. Există modificări care vin în lumea vostră, din ce în ce mai multe, este adevarat. Astfel, pentru toți, cei care cred că cel care continuă să le transmită mesaje, Greg este un comunicator corect dar pentru cei care nu rezonează cu el și cu ceea ce el transmite, el este considerat un impostor.

Aţi fost îndemnați să credeți că aceste schimbări ar fi rapide,  chiar peste noapte,
în unele cazuri, dar și acesta era un test. Acest test a vizat atât indivizii cât și mentalul colectiv, pentru a se putea determina mai exact care este nivelul de credulitate al ființelor umane, profunzimea raționamentelor lor, dimensiunea responsabilizării colective, viteza cea mai potrivită cu care pot avea loc schimbările, totul, pentru a evita șocurile și a asigura implementarea cât mai cursivă și acceptabilă a noului, ca tehnicitate, capacitate de asimilare ,plasare pe un trend crescător, fără sincope. 
Aceste teste sunt considerate ca fiind foarte importante de către cei care au sarcina de a implementa multiplele și noile programe în toate domeniile vieții pe planetă. Desigur, omenirea voastră a fost monitorizată o lungă perioadă de timp (mii de ani), ultimele teste fiind doar unele de ajustare, de finisare, a tot ceea ce urmează a se întâmpla pe planetă.

Testele pe care echipele specializate le-au efectuat s-au încadrat în anumite limite, evitându-se orice exces, pentru a nu conturba viața oamenilor de pe planetă, în măsura în care le-ar fi putut modifica profund comportamentul. 

Acest test va continua, deși unii dintre voi cred că procentul de trezire al indivizilor din dulcea adormire, este foarte ridicat. 
Adevărul este că acest procent este foarte mic. Am putea compara situația cu cea a unei pietricele care s-a mișcat într-o carieră de piatră în care, din vremuri imemoriale, nu s-a mai observat o desprindere. Acesta este unul din motivele pentru care schimbarea va fi mult mai lentă decât mulți dintre voi s-au așteptat. Procesul trezirii este unul mai degrabă lent și el va dura o perioadă, dincolo de estimări. Explicația acestei situații se regăsește în faptul că ” s-a lucrat și se lucrează cu materialul clientului ”, altfel spus, cu viteza de înaintare permisă de liberul arbitru al indivizilor și colectivităților.

Schimbarea la o scara planifică a luat mulți ani pe multe planete ale acestui univers, astfel încât să nu considerați că vă singularizați în această privință. Schimbările nu pot avea loc decât în conformitate cu nivelul evolutiv de la care civilizația respectivă a pornit, și nimeni nu va blama încetineala cu care se înaintează. Sigur este că modificările sunt ineviutabile. 

Cât de repede se va întâmpla, asta depinde de voi; voi trebuie să vă dați răspunsul. Aceste modificări vor fi în unele privințe foarte lente, în unele zone înaintarea va fi chiar prudentă, totul depinzând de nivelul de conștiință și conștientizare al celor aflați în proces.
Pentru aceia dintre voi care ați fost descurajați că extensia mea, Greg, s-a șimțit profund lezat pentru faptul că a fost lăsat să înțeleagă altceva, motiv pentru care a considerat că a fost mințit, pot să vă spun că justificarea acelei ”manipulări” are un ”temei legal”, ca să mă exprim astfel. Din varii motivre, nu vi se puteau ”pune pe masă” toate justificările, căci ar fi fost imposibil să vi se prezinte toate aspectele programului.

Din perspectiva mea, cel mai bun sfat pe care vi-l pot oferi în acest moment este să nu vă grăbiți, să aveți răbdare și încrederea că ceea ce vă așteaptă este acolo și nu vă va dezamăgi. Gândiți-vă cu calm și încredere la modificările care urmează și spuneți-vă ele sunt cele mai importante pentru lumea voastră. Uitați de acele schimbări rapide cu care cochetați cu ceva timp în urmă. Tot ceea ce urmează va veni într-un ritm mai lent.


În ceea ce privește sistemul financiar, există un plan de modificare, redresare și consolidare care, deasemenea, va avea nevoie de un timp mai îndelungat decât l-ați dori voi. Împăcați-vă chiar cu gândul că anumite pierderi nu vor mai putea fi recuperate. Deocamdată, propuneți-vă o stabilizare și nicidecum o revigorare financiară.

Asigurați-vă mai degrabă o liniște financiară.

Așa că, din nou, modificările pe care atât de mulți dintre voi le așteaptă, vor fi posibile pentru toți dar într-un interval mai mare ca acela la care ați sperat inițial.

Balonul speranțelor voastre navighează la o altitudine mai mică decât cea la care-l proiectaserăți la început, dar nu uitați că în fiecare zi el urcă un pic mai mult, astfel că majoritatea dintre voi veți avea ocazia ca încă în această încarnare să-l vedeți depășind plafonul de nori și expunându-se majestuos în razele iubitoare ale soarelui.

SURSA:
http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu