Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 noiembrie 2012

Mesaj de la SaLuSa.



(12 nov. 2012; channeler Mike Quinsey

Mike
Dragilor, lucrurile au luat amploare o dată cu ziua de 11 noiembrie, când un portal s-a deschis pentru a permite luminii să pătrundă în voi şi pe Pământ. Aceia dintre voi care aţi lucrat cu Lumina nu v-aţi elevat doar propria vibraţie, ci şi pe cea a planetei. Ca atare, vă simţiţi înălţaţi şi poate puțin ameţiţi, dar aceasta va trece.
Probabil, cea mai importantă schimbare interioară va fi faptul că veţi simţi o profundă pace şi o stare de foarte mult calm. Pe măsură ce veţi lua parte la noi experienţe înălţătoare veţi deveni din ce în ce mai conectaţi cu SURSA. Unii dintre voi veți începe să simțiți puternicele energii reverberând în ființa voastră, energii pe care le veți lăsa să se propage și înafara voastră.
Trăiţi acum timpurile pe care le-aţi aşteptat şi, dacă priviţi în jurul vostru, veţi vedea că schimbări au loc peste tot şi ele vor aduce bucurie şi fericire, ridicând vibraţiile şi mai mult.

În plan personal, nimic nu este mai important acum decât pregătirile pentru propria Ascensiune
. În orice formă va veni, veţi ascede, iar restul va urma rapid.

Nu vă preocupaţi de lucrurile materiale deoarece tot ce aveţi nevoie vă va fi pus la dipoziţie, şi chiar mai mult decât atât.
Planul privind bunăstarea voastră cuprinde toate situațiile posibile şi, ca atare, veţi avea parte de o tranziţie liniştită din dualitate în 5D.

Pregătiţi-vă să savuraţi experienţa acesta unică realizând că aveţi privilegiul de a fi fost aleşi. Nu există nici un motiv de frică, fiecare fiinţă fiind protejată pas cu pas pentru a ascensiona fără riscuri. Vă vom însoţi şi vom avea grijă ca procesul să se desfăşoare în linişte, noi așteptându-vă sosirea în tărâmurile înalte.

Știm că pe mulți dintre voi îi preocupă soarta relațiilor voastre actuale (din 3D), după ce veți accede în dimensiunea superioară. Ne referim la căsătorie în dimensiunile superioare. Nu veţi mai fi legaţi de jurămintele din 3D şi va depinde de fiecare individ în parte dacă dorește să continuie relațiile din 3D sau nu (n.m., cu condiția ca ambii parteneri să ascensioneze). Totul va depinde de alegerile fiecăruia, orice ”obligativitate pământească” devenind caducă.
În dimensiunile superioare, spre deosebire de Pământ, unde atracţia este mai mult de natură fizică, dragostea pentru o altă fiinţă constă în schimbul de energii armonioase între entități. În anumite situații, poate avea loc, la dorința reciprocă, o contopire energetică între două ființe, pentru perioade diferite de timp, având diverse scopuri. Ar putea fi, de exemplu, dorința amândorura de a aduce unele servicii în slujba Luminii, sau aducerea pe lume a unei noi ființe.
Aşa cum v-am mai spus, aproape fiecare parte a vieţii voastre, aşa cum o înţelegeţi acum, se va schimba. Vă veţi adapta rapid la un fel diferit de viaţă care vă va oferi oportunităţi nemăsurate de a călători, întrucât nu veți mai fi limitați la planeta Pământ.
Planeta voastră a fost considerată ca “planeta temniţă” aceasta fiind o caracterizare exactă, datorită vibraţiilor joase în care ați existat, și care v-au împiedicat să faceți incursiuni extraplanetare.
Pe de altă parte, însuși Pământul a fost menținut într-un fel de carantină, pentru ca negativitatea energiilor sistemului să nu se propage în alte zone ale universului, ele fiind considerate suficient de poluante, chiar nocive.
 
Ar mai trebui spus și faptul că experimentul prin care ați trecut, ca ființe raționale într-un plan cu densitate foarte joasă, a prezentat suficient interes pentru procesul creației, pentru neconturbarea lui impunându-se ”enclavizarea” lumii voastre, astfel ca să nu apară influențe exterioare care ar fi putut conduce la concluzii inexacte.    Singura excepţie a fost atunci când s-a permis unor extratereştri să vă contacteze, dat fiind faptul că și ei, la rându-le, aparțineau unor civilizații cu o vibraţie la fel de joasă cu a voastră.

Odată cu creşterea vibraţiilor din ultimii 30 de ani, aţi atras atenţia planurilor superioare că aveți dorința de a părăsi joasele frecvențe, și acest demers a fost receptat și înțeles corespunzător de Dumnezeul acestui univers care a permis civilizațiilor avansate să treacă la realizarea Programului Divin, special elaborat în acest scop.

Vă veţi întâlni cu civilizaţii despre care nu aveaţi cunoştinţă până acum. Noi, cei din Federaţia Galactică a Luminii, vă suntem deja cunoscuţi, căci suntem prietenii şi familia voastră.

În ceea ce vă privește, voi, pământenii, veți avea mereu amintiri care vă vor produce nostalgii, când va fi vorba despre Pămâtul care v-a primit la sânul său, v-a înțeles și v-a ocrotit, chiar dacă, nu o dată, i-ați adus neplăcute și chiar grave atingeri. Multe au fost încercările prin care ați trecut, încercări resimțite din plin de voi și de Mama Gaia, ca urmare a dimensiunii foarte joase în care ați existat.
Însă duritatea experiențelor pe care le-ați trăit a avut și avantajul că v-a ajutat să evoluați, sistemul vostru planetar fiind considerat unic în univers, din punctul de vedere al oportunităților de a evolua rapid.
Veţi ieşi din dualitate mult avansaţi, din punct de vedere spiritual, faţă de cum eraţi când aţi intrat. 
Bucuraţi-vă de săptămânile care urmează deoarece multe din schimbările pe care le-aţi aşteptat de ceva timp vor începe.

Vechia paradigmă se prăbuşeşte fără şanse de revenire iar noi suntem pregătiţi să introducem noul sistem.
Într-adevăr, ”în spatele uşilor închise” au loc aranjamente importante care vor face ca lucrurile să avanseze cu repeziciune.
Continuăm să creștem gradual frecvența aparițiilor navelor noastre pe cerul planetei, faza destul de apropiată fiind a survolării atmosferei planetei voastre la mică înălțime, până când debarcarea se va produce ca o etapă firească și, desigur, multașteptată de către majoritatea dintre voi. Simţim că, în fine, începeţi să acceptaţi realitățile în mod mai relaxat, ştiind că totul este bine şi că veţi beneficia de asistenţa noastră pentru a accelera progresul civilizației umane.

Am dori ca presa să fie eliberată din ghearele celor care falsifică ştirile, adeseori denaturând în mod deliberat adevărul pentru a vă induce în eroare și a stârni sentimente de teamă.
Multe dintre noile legi introduse de unele guverne sau organizații zonale sau globale vor fi schimbate pentru a vă oferi libertatea informării iar disimularea, folosită pentru ascunderea adevărului, nu va mai fi acceptată.
Ați fost mințiți peste orice limită acceptabilă și asta va înceta foarte curând. 
Printre altele, veți fi uimiți când veți afla cât de avansat este programul vostru spațial. Cu ajutorul extratereştrilor, după cum veţi afla, călătoria în spaţiu a cunoscut un progres considerabil. În prezent, aveţi câteva navete spaţiale despre care nu vi s-a comunicat nimic.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă asigurăm că privim cu încredere momentul când ne vom întâlni.
Ne veţi accepta cu uşurinţă pentru că suntem ca şi voi, doar că venim de la un nivel mai avansat de conştiinţă. Avem atâtea să împărtăşim cu voi! Vom trăi momente minunate, sublime!!
Primiți dragostea noastră care se revarsă liber asupra voastră.

SaLuSa.


SURSA:
http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Ce naiba, CM! Trebuia sa publici postarea in 13 sau, cel tarziu 14 noiembrie. In rest, felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere