Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 noiembrie 2012

MAREA DISOLUȚIE DIN 2012


De la Lord Sananda, aflat în Noul Ierusalim Celest.
 

(3 nov.2012; channeler Elizabeth Trutwin)

Bun găsit! Cel care vă vorbește este Sananda, Domnul.

Sunt o mulțime de probleme care vă afectează acum viața, cum ar fi cele din domeniile sistemului monetar, juridic, guvernamental, medical, de scuritate și toate celelalte care au tangențe cu aceste domenii, care au ținut matricea holografică a Pământului captivă în dimensiunea a 3-a, o foarte lungă perioadă de timp.

Puternicele forțe ale Luminii au monitorizat de foarte mult timp planeta voastră, urmărind înaintarea umanității pe calea spre Ascensiune în dimensiuni superioare, și pentru ca Pământul să devină cel de al 33-lea membru al Federației Intergalactice a Lumilor.

Când bomba atomică a fost detonată pe planeta voastră, Ființele Galactice superioare au fost autorizate să intervină la anumite niveluri și pentru probleme punctuale, prin care să se prevină o repetare a acelei periculoase acțiuni.

După marele război galactic, care s-a produs în urmă cu cca 5000 de ani, exista în vigoare un acord de neutilizare a armelor atomice, ca urmare a efectelor dezastruase pe care le au nu numai asupra planetei unde s-a produs detonația dar și pe planetele vecine din acel sistem solar.

Începând din 1947, armata Statelor Unite, folosind sistemul radar, a provocat incidente cu diferite nave spațiale și a descoperit că rase extraterestre erau deja prezente pe Terra. Au fost, deasemenea, găsite hărți folosite de Hitler care dovedeau că în Pământul interior existau forțe concurente preocupate de crearea unor baze militare pe Lună și pe Marte.

Ca urmare, Președintele Eisenhower a ordonat CIA să se ocupe de monitorizarea activităților ființalor extraterestre, acesta fiind momentul elaborării unui program spațial secret. NASA a fost creată ca organizație de acoperire a adevăratelor preocupări legate de existența și activitatea extratereștrilor. "Programul aeronautic al Agenției pentru Siguranța Națională " avea ca activitate de bază cercetarea și crearea tehnologiilor necesare pentru colonizarea Lunii și a planetei Marte.
Intre timp, pe piața neagră s-au vândut zece mici pachete conținând material nuclear.

Având ca document legal decretul Creatorului, elaborat după încheierea războiului galactic, de acum 5000 de ani, și ținând cont de mai recentele descoperiri îngrijorătoare (enumerate mai sus), Civilizațiile Galactice au decis să se implice pentru prevenirea unor acțiuni pe Pământ, de către forțele ostile climatului de pace.

Ca răspuns la chemarea Pământului, am timis milioane de ființe galactice care să trăiască pe planetă, fără a le șterge amintirile și aptitudinile, pentru a ajuta hologramei Pământului și eliminarea întunericului.

Trebuie să vă spun că recentul uragan Sandy, care a cauzat atât de multe probleme în oraşele New York, New Jersey în Connecticut şi alte zone, nu s-a produs din întâmplare. El a scos în evidență capacitatea tehnologiilor galactice de a scoate la lumină activitățile clandestine.

Este vorba în primul rând de Wall Street. Menţinând viteze ridicate ale uraganului, cu deosebire în zona Manhattan timp de două zile, starea vremii a provocat închiderea piețelor de capital și de mărfuri, prin aceasta dându-se posibilitatea computerelor rețelei galactice să anihileze tranzacțiile comerțului cu obligațiuni ale celor 190 țări cu interese financiare în rețea. Toate înregistrările computerizate au fost resetate iar conturile bancare s-au golit. Când operatorii IT s-au întors la slujbă și au pornit computerele, pe ecranele monitoarelor s-a afișat un mesaj de eroare, consfințind faptul că nu se mai puteau reface înregistrările. Orice efort de refacere a evidențelor în tranzacțiile bancare se va dovedi zadarnic.

Un alt aspect scos în evidență de alt eveniment tragic: Poliția din New York, în mare parte este coruptă. In dimineața zilei de 11 septembrie 2001 cei care trebuiau să anunțe NESARA, au fost uciși. La scurt timp după exploziile care au avut loc, corpurile lor au fost surprinse de dărâmături.

Anailzele ulterioare privind modul în care s-a acționat, controalele poliției, toate mişcările de oameni, supravegherea video, modul cum s-a realizat siguranța zborurilor pe aeroporturi și în aer, depozitele de droguri, banii și valorile dispărute, desființarea criminală a supravegherii unor zone, documentele (inclusiv înregistrările) deținute de poliție, care au dispărut (ceea ce va face imposibilă formarea unor capete de acuzare împotriva celor care au pus la cale atentatele, pentru a acoperi fraude uriașe și implicări ale unor înalți funcționari), toate au dovedit că nimic nu concordă cu comunicatele și explicațiile care s-au dat, inclusiv asupra adevăraților făptuitori.

Națiunile unite: Această organizație este subordonată Papei și controlată financiar de Banca Vaticanului. Toate ajutoarele și recompensele pentru diverse acțiuni ale ONU, în diversele țări, sunt controlate de Vatican. Toate națiunile celor două Americi, precum și Caraibele, sunt supervizate de o organizație a statelor americane. Practic Organizația Națiunilor Unite nu mai există, ea fiind doar un loc al intereselor Vaticanului și colaboratorilor săi.

Banca Federală din New York a fost, practic, dizolvată. Toate înregistrările din calculatoare care evidențiau legăturile financiare cu guvernul, cu elitele bancare, cu băncile subordonate și subsidiare nu vor mai putea fi refăcute.

Mass-media a făcut sondaje privind nivelul de conștiință și a ajuns la concluzii total nesatisfăcătoare, printre principalele cauze ale degradării aflându-se sexualitatea, scandalurile politice, corupția și cultura pop. Toate asta au devenit produsele de bază cu care este alimentată populația prin diversele canale: video, internet, radio. Programele de televiziune sunt verificate și controlate foarte puțin sau deloc.

În ceea ce ne privește, ne-am format o infrastructură care conectează direct navele noastre spațiale cu majoritatea posturilor de televiziune, radio și internet aflate pe Pământ. Intenționăm ca în curând să creăm posibilitatea oricărui pământean, deținător al unui echipament de recepție (calculator, televizor sau aparat de radio), să poată cunoaște adevărul despre oricare din emisiunile transmise, doar apăsând pe un buton. În felul acesta, orice minciună va avea cele mai scurte picioare.

Ravagiile în plan material ale uraganului Sandy, vor fi compensate de avantajele în plan spiritual. După octombrie 2012, oamenii, în special cei afectați direct, vor fi mai preocupați de aspectele spirituale ale vieții, acțiune atât de importantă în această ultimă parte a anului. Ei vor conștientiza mult mai acut cât de efemeră și iluzorie este materialitatea lumii.

Cu privire la interesul poporului american asupra alegerilor prezidențiale, rezultatul va veni printr-o Grație Divină.

Revernind la data de 11 nov. 2012, putem spune că portalul acesta, 11.11, va aduce energii de mai multă pace și liniște, energii de împăcare. Fiecare dintre voi, putea simți, la deschiderea portalului, Grația Divină a împăcării cu sine și cu cei din jur. La acea dată este bine să aveți preocupări domestice mai puține și să vă rezervați timp pentru meditație. În starea de meditație, să încercați să vă concentrați asupra Inimii Sacre. Mulți veți putea percepe energia caldă a iubirii care intră prin creștetul capului și iese prin tălpile picioarelor, în pământ. Vă puterți imagina că această energie o primiți de la Marele Soare Central. Energiile pe care le veți încorpora din acel portal, vă pregătesc pentru Marele Portal din 12 dec. 2012, 12-12-12. Amândouă aceste vortexuri de energie vor fi determinante pentru ceea ce așteptați să se producă pe 21 dec. 2012. 

Elizabeth
În cele 40 de zile din intervalul 11 nov. - 21. dec. 2012, tuturor ființelor Pământului li se pun la dispoziție energiile divine care să le pregătească pentru momentul ascensionării. Din aceste energii veți putea asimila atât cât sunteți de pregătiți, cât sunteți de purificați. Faceți, în această perioadă, cât mai multe fapte bune, fiți deschiși și iubitori, faceți cadouri, faceți-le bucurii altora, împărțiți cu cei care se bucură să primească și cei care nu au. Misiunea voastră este să răspândiți iubirea. În aceste 40 de zile, împăcați-vă cu cei cu care erați supărați! Fiți mereu cu inima deschisă. Dacă veți proceda astfel, aveți mari șanse ca Grația Divină să se abată și asupra voastră. Trimiteți în această perioadă, din starea de meditație, sentimentele voastre de iubire către cunoscuți și necunoscuți, către prieteni și dușmani, către cei de-aproape și cei de departe, către cei vii și cei morți.
Culcați-vă și treziți-vă cu gânduri de iubire către toată omenirea, către Mama Gaia, către ființele din întregul univers și către Divinitate. 

 
Primiți iubirea mea, din Noul Ierusalim, Sananda.

SURSA: http://lightworkers.org/channeling

(C.M.)

Un comentariu: