Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 noiembrie 2012

Ce se va întâmpla în continuare și în special pe 12 și pe 21 dec. 2012 cu NESARA (2)


Un mesaj de la Mama Sekhmet

(24 nov. 2012; channeler Elizabeth Trutwin, prin Greg Giles) 

Mama Sekhmet
 (ultima parte)

Fluxul secvențial 11.11 - 11.13 ; 11.28 - 11.29 ; 12.12 - 12.21: Păstrați în mișcare energia iubirii.

În secvențele de timp enumerate, adică : între 11-12 nov; 28-29 nov și 12-21 dec. 2012, toată umanitatea trebuie să susțină energia iubirii primită de la Divinitate, prin atitudine, comportament, gânduri și acțiune. Aceste energii sunt foarte puternice și sunt trimise cu scopul de a ajuta omenirea să progreseze rapid pentru ca un număr cât mai mare de ființe să fie cât mai bine pregătite pentru Ascensionare. Evident, cei care vor alege să rămână închistați și neîncrezători în proces, sau nu se vor fi trezit, vor rămâne înafara acestei acțiuni care, de fapt, trebuie înțeleasă ca o Grație pe care Dumnezeu o acordă tuturor celor care se deschid și doresc să o primească.

Pe 13 noiembrie, când a avut loc Eclipsa totală de Soare, mari cantități de lumină cu caracteristici vindecătoare au ajuns pe Pământ.


Pe 28 noiembrie va exista o eclipsă parțială de Lună. Acesta va fi un important moment de purificare profundă și alinierea cu energiile divine.

Tot cu acest prilej, procesul de modificare a structurii ADN va primi un important impuls. După această dată, multe ființe umane vor deveni posesoare ale unei structuri ADN cu 12 corzi (spirale), unele dintre ființele umane cele mai evoluate trecând la un număr încă și mai mare de spirale ADN.

Pe 29 noiembrie fuzionarea sufletelor KOS și Sananda Kumara va fi completă. Momentul este extrem de important deoarece va avea loc schimbarea energiei planetare care va permite deschiderea Porții Stelare, în vederea alinierii.

Ce trebuie făcut până pe 12.12.12.

Până la deschiderea portalului 12.12.12 angajamentele voastre karmice trebuie lichidate. Ceea ce ați realizat până atunci veți lua cu voi pe Noul Pământ. Cei care aveți restanțe, vă puteți crește semnificativ nivelul spiritual (n.m.: de fapt, frecvența de vibrație); scopul prezenței mele în această comunicare vizează tocmai acest lucru : cum să procedați pentru a utiliza cât mai eficient energiile care vin în această scurtă și ultimă perioadă de preparative.

Karma unui individ, unei societăți, unei țări, poate fi impusă de către Sine sau de către societate, ca un ansamblu, sau chiar de către anumite condiții și evenimente naturale. Dar karma poate fi și consecința unui blestem sau rezultat al unor practici spirituale.

Se întâmplă ca ființele evoluate, pe deplin luminate, să acumuleze karmă urmare a unor fapte bune. Si acest tip de karmă (benefică) trebuie consumat, pentru a rupe legăturile care fixează ființa într-un anumit plan.

Dacă ne identificăm cu canoanele oricărei religii, adică dacă devenim niște habotnici ai religiei, atunci vom transporta karma acelei grupări: catolicii preiau toată karma preoților pedofili, de exemplu. Americanii preiau karma pentru războaiele fraticide și nedrepte din țara lor. O observare mai atentă va releva că toți ne încărcăm cu karma locului în care trăim.

Dacă locuiți la mare sau la apă dulce, la munte sau pe terenuri de prerie, atunci sunteți responsabili pentru maltratarea Mamei Pământ și formelor de viață de pe terenurile și căile navigabile pe care circulați, munciți și călcați în piciare vieți pe care nici măcar nu le obsevați când le distrugeți sau le faceți un rău mai mic. Agricultorul ară, nivelează și cultivă terenul iar aceste lucrări fac rău milioaneler de viețuitoare care trăiesc în pământ, în iarbă, în copaci, etc și care sunt omorâte sau li se distruge habitatul. Toate astea au consecințe: un uragan, o secetă cumplită, ploaie trorențială cu inundații, tzunami, cutremur, incendii etc. Toate sunt consecințe ale karmei acumulată de acea zonă de către mediu și locuitorii săi.

Mai aveți încă timp să vă ardeți karma locului, alta decât karma acumulată din comportamentul separat al individului. Însă aceasta presupune un efort substanțial.

Regele animalelor, leul, este puternic și rapid dar tot trebuie să depună efort pentru a captura cina. Orice efort este răsplătit. Dacă leul nu depune efortul necesar vânătorii, va suferi de foame.

Ce se va întâmpla cu NESARA?

(Nota C.M.: Am foarte mari rezerve față de cele cuprinse în acest capitol – referitoare la banii pe care lumea nevoiașă de pe Pământ îi va primi gratuit - dar il pun în pagină pentru a nu modifica mesajul, așa cum l-am preluat de la sursă. Amintiți-vă că Federația Galactică a Luminii a recunoscut, într-o comunicare transmisă prin Greg Giles, că mai toate ofertele făcute de F.G.L. au fost doar niște teste prin care s-a dorit să se afle gradul de credulitate al omenirii.)
 

În pachetul vostru individualizat, pe care vi-l va trimite Master Lady Nanda de la Banca St. Germain’s, veți găsi și explicațiile necesare.

Dacă vreți să vă ardeți complet karma, goliți-vă conturile din bănci. Dacă vă dăruiți toți banii celor care nu au, multă karmă veți putea arde.

Îi puteți dona companiilor care lucrează pentru captarea și și distribuirea gratuită a energii prelevată din rezervorul universal de energie liberă. De asemenea, îi puteți dona pentru hrana sau locuința celor nevoiași, care-și duc viața de azi pe mâine. Am numit două destinații foarte utile care v-ar scăpa de toată karma acumulată, asigurându-vă ascensiunea în planurile superioare.

Să luăm un exemplu pe care eu, mama lui Sekhmet, l-am întâlnit: cazul lui Sir Richard Branson. El a aferit o mulțime de cadouri: o cale ferată, o companie aeriană, o companie de telefonie, spații și dotări pentru explorarea la mare adâncime. Tot el investește în companiile ce au ca obiect de activitate tehnologia verde.

Deasemenea, Angelika Merkel, căreia i s-a oferit posibilitatea de a schimba lumea. Ei i s-a sugerat să-și ofere banii pentru susținerea unui program spațial secret, dar a refuzat elegant.

Există mii de milionari și miliardari, care au fost invitați să-și doneze toți banii și care, deasemenea, au refuzat.

Nu peste mult timp, NESARA va anunța că nu mai are bani. Toate fondurile NESARA vor fi transferate în conturile Băncii St. Germain pentru a fi folosite în scopuri umanitare. Cei de la NESARA au fost vizitați personal de Saint Germain pe care i-a rugat în mod repetat să facă acest nobil gest.

Pe cei care citiți acest mesaj, vă invit să dați cât mai mulți din banii voștri celor care au cu adevărat nevoie de ei pentru a supraviețui. Faceți acest gest de omenie înainte de 12.12. 12, și nu veți regreta! Acțiunea aceasta trebuie să fie complet voluntară și fără regrete.


NESARA va anunța că oferă fiecărui copil, fiecărei femei și fiecărui bărbat de pe Pănânt suma de 10 milioane $. Vi se pare mult? Anumite persoane vor primi mult mai mult, dar ele vor trebui să se conformeze instrucțiunilor pe care le vor primi odată cu banii. Destinatarii vor semna de primire documentul pe care li-l va prezenta aducătorul (distribuitorul), document în care se va prevedea că primitorul se angajează să nu divulge nici-o informație legată de acea donație (conținutul acelui pachet)


Banii pe care îi veți primi va trebui să nu-i împărțiți cu nimeni. Primirea banilor nu este condiționată de respectarea instrucțiunilor dar este în folosul vostru să vă conformați. Sumele mai mari de bani care vor fi trimise unora vor trebui utilizate în scopuri umanitare și pentru finanțarea unor proiecte de care va beneficia întreaga umanitate. Aceste proiecte trebuie să fie executate de către echipe de oameni cunoscători. Lista obiectivelor (și chiar echipele de lucrători) va fi transmisă deasemenea în aceste pachete.

”Ce pot face eu pentru a mă pregăti pentru 12.12.12?”
Înainte chiar de a primi pachetul în care veți găsi și instrucțiunile, se impune să acționați pentru creșterea frecvenței de vibrație a ființei voastre cât și pe cea a ființei colective căreia-i aparțineți. Totul, până pe data de 12 dec. 2012. Depinde de voi cum veți realiza această Ascensiune.
În această perioadă, importanța relațiilor personale este uriașă.

* Sunteți certați cu cineva? Împăcați-vă!

* Ați aruncat o ființă în stradă (mai cu seamă, un copil) pentru că a făcut altfel decâd i-ați cerut voi? Aduceți-l înapoi , hrăniți-l, adăpostiți-l și tratați-l cu iubire și înțelegere!

* V-ați neglijat părinții nevoiași sau bolnavi? Vizitați-i cât mai des și asigurați-le o bătrânețe cât mai fericită!

* Aveți certuri frecvente în famile? Căutați soluția care să vă aducă liniștea în casă!

* Faceți-vă ”inventarul” relațiilor și dacă găsiți persoane pe care nu le-ați iubit, nu le-ați înțeles, nu le-ați acceptat, trimiteți-le împăcarea și iubirea voastră (chiar și în gând). De fapt, nu este absolut obligatoriu să-i iubiți pe toți, dar, măcar, nu-i tratați cu ură, nu-i judecați; adoptați față de ei o atitudine neutră.

* Renunțați să provocați discordie și stare de nefericire altora!

Începeți prin a vă adresa Spiritului Înalt al celor cu care nu ați fost în cele mai cordiale relații. Într-un loc liniștit, trimiteți rugămintea voastră Spiritului Înalt al persoanei cu care sunteți certați, și declarați-i disponibilitatea voastră de a vă împăca, a ierta și a fi iertați. Întindeți mâna, imaginar, persoanei respective și încheiați invocația cu mulțumiri că ați fost ascultat.


Toate acestea faceți-le cu inima deschisă. O asemenea acțiune poate fi suficientă pentru a ”stinge” conflictul.


O cerință de bază pentru a merge mai departe este cea care privește relația cu Sinele vostru Înalt, căci el este Dumnezeul vostru din interior. Înainte de culcare, adresați-vă în gând Spiritului vostru Înalt, declarați-i iubire și cereți să fie alături de voi în tot ceea ce faceți.


Rezervați-vă timp pentru a invoca Spiritul Mamei Pământ, căruia cereți-i iertare pentru toate acțiunile voastre care i-au adus atingere și rugați-l să vă permită ascensionarea odată cu ea.

Gândiți-vă la copiii voștri, la părinții voștri și cereți sufletelor acestora să vă primească iubirea și dorința de a fi iertați pentru tot ceea ce, cu voie sau fără voie, ați făcut împotriva interesului și binelui lor cel mai înalt.

Gândiți-vă cu iubire la Sufletul și Spiritul țării voastre și promiteți că măcar de acum încolo veți fi mai atașați de patria voastră mumă, de poporul ei încercat.


Trimiteți un gând bun, de iubire și sănătate întregii societăți umane.

Extindeți sentimentul vostru de iubire către toate ființele Sistemului Solar, Galaxiei voastre, Universului căruia-i aparțineți și Cosmosului.

Împlorați iertarea și binecuvântarea lui Dumenezeu!

Dacă suferiți de o boală, atunci, cereți Spiritelor Înalte să vă acorde grație și vindecare. După această invocare, este posibil să aveți intuiția de a schimba ceva din meniul vostru, din programul vostru zilnic, din obiceiurile și tabieturile voastre. Faceți-o căci este destul de probabil ca acesta să fie răspunsul la cererea voastră de însănătoșire.

Fiți cât mai aproape de natură, faceți meditații, invocații și contemplări, practicați yoga, aveți o atitudine de recunoștință pentru tot ceea ce vi se întâmplă. Nimic nu este întâmplător!

Până pe data de 12.dec.2012 puteți face o mulțime de lucruri.

Ce se va întâmpla pe 12 dec. 2012?
Data 12.12.12 este ziua în care vă veți echilibra (lichida) karma acumulată în dualitate. Cei care vor refuza schimbarea, vor dormi sau vor avea o stare de profundă somnolență, indiferent unde-i va prinde momentul. Vor putea adormi instantaneu chiar și pe zăpadă, fără a li se putea întâmpla ceva rău. Mulți dintre ei nu vor mai fi invitați să revină pe Pământ.

Amintiți-vă că sufletele voastre sunt nemuritoare!

În această viață, fiecare dintre voi a avut misiunea de a-și lichida karma și de a nu se mai încărca cu alta.

Tot treaba voastră a fost să vă treziți la timp, pentru a întra în procesul de ascensionare. Pentru scurta perioadă care a rămas, cei care s-au trezit și presimt că sunt în linia dreaptă a ascensionării, mai pot da ajutor și celor nehotărâți dacă să se trezească sau să continuie să doarmă.

Ce se va întâmpla pe 21 dec. 2012?

La această dată se va produce o aliniere cosmică: alinierea Centrului Galactic cu Centrul Cosmic. Acesta este un eveniment rarisim, am putea spune fără precedent în acest Univers. Acesta va afecta toate ființele, planetele, galaxiile, universurile și chiar Universul Superior, la nivelul tuturor dimensiunilor, tuturor timpurilor și tuturor straturilor.

Acest uriaș flux al Iubirii va afecta toate formele de viață.

Pentru a face față cât mai bine acestui potop de energie, care va inunda Pământul pe 21 dec. 2012, toate ființele trebuie să rezoneze cu frecvențele recunoștiinței și iubirii, printr-un exercițiu care să înceapă ACUM și să se încheie pe 21 dec.

Elizabeth
Cui și pentru ce să fiți recunoscători.
 * Recunoscători tuturor ființelor cu care ați relaționat, pentru că orice întâlnire v-a ajutat să vă îmbogățiți experiența, cunoașterea, chiar dacă a fost sau nu plăcută.

* Puteți mulțumi tuturor strămoșilor voștri datorită cărora ați ajuns în această viață.

* Puteți mulțumi Mamei Pământ pentru că a permis să veniți aici, pentru că v-a asigurat existența, adăpostindu-vă și hrănindu-vă.

* Puteți mulțumi lui Dumnezeu pentru toate darurile pe care vi le-a dat în toate timpurile, pentru că v-a îndrumat și v-a protejat.

Începeți prin a vă întocmi o listă cu toți cei cărura trebuie să vă adresați și, în fiecare zi, faceți acest exercițiu al invocației, al pomenirii și recunoștiinței. Completați lista, ori de câte ori vă amintiți că ați omis pe cineva.

Recunoștința are valoarea a 4/5 din sentimentul de iubire.

Făcând zilnic acest exercițiu, dragostea voastră va crește mereu și ea se va adăuga la energia totală a iubirii care se va acumula pe Pământ. Volumul cumulat de iubire care se va forma pe Pământ va ajuta mult la nașterea Epocii de Aur.

La sfârșitul acestui mesaj, eu, Mama Sakhmet, vreau să vă mulțumesc vouă, pământenilor, pentru tot ceea ce ați făcut pentru a aduce în realitatea voastră și a noastră acest eveniment gigantic, pentru care întregul Univers vă aplaudă.


Voi ați ajutat mult la salvarea și Ascensionarea Pământului.

Dacă vreți să mă contactați (indiferent dacă veți fi sau nu conștienți de asta) chemați-mă în gândurile voastre și vă voi răspunde.

Eu voi fi mereu cu voi și vă voi ajuta ori de câte ori mă veți chema. 

Eu sunt Mama Sekhmet.

SURSA:
http://elizabethtrutwin.org

(C.M.)

3 comentarii: