Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 octombrie 2012

PROBLEMA ASCENSIUNII



Greg Giles

(13 oct.2012; channeler Greg Giles)    


Greg: Aș dori să vorbesc cu Sinele meu Superior și numai cu el. Este posibil acest lucru?
Spiritul Superior: Da, Greg. Este întotdeauna posibil. Ce ai dori discutăm astăzi?
G.: Am primit multe cereri de la cititorii mei să te întreb despre Ascensiune și ce înseamnă ea pentru omenire!?
S.S.: O alegere foarte bună, Greg, în contextul actual al omenirii voastre. Însă, să ne fie clar, nu toată lumea este preocupată de acest subiect. Spun ”preocupată” deoarece Ascensiunea nu este ceva care necesită o conștiință a găndirii sau o conștiință a acțiunii nu, deloc.
Ascensiunea se produce atunci cînd vine vremea pentru fiecare individ, timpul când individul este gata sau se pregătește pentru această călătorie către dimensiuni mai inalte ale existenței. Este o chestiune particulară, individuală, a fiecărei ființe, independent de ceea ce fac ceilalți sau rasa din care face parte, sau planeta pe care trăiește. Nu există nici o astfel de condiționare, așa cum mulți dintre voi au început să creadă în ultimul timp

Cei care cred acest lucru au fost făcuți să gândească eronat din cauza acestei dezinformări care se produce de ceva timp încoace, cu deosebire în ultimii trei sau patru ani.
Oamenii de pe planeta voastră, și eu nu mă refer la toată lumea, și nici la tine, care te afli în altă barcă, ca să mă exprim astfel, fiecare luat în parte, merită o discuție separată cu ghizii lor proprii și cu Sinele lor Superior, care poate fi considerat ghidul lor principal; dar să nu deviem discuția.
Fiecare individ este o entitate separată și el sau ea va merge în călătoria sa în funcție de progresele individuale proprii, și nu depinde de progresul întregului neam de ființe căruia-i aparține sau chiar de un popor întreg, format, deobicei, din diferite rase umane. Așa deci, uitați de promisiunea care credeați că vi s-a făcut, cum că ascensiunea voastră este condiționată de conștiința colectivă sau de conștiința planetară. Ascensiunea voastră, a fiecăruia dintre voi, depinde de ceea ce sunteți și faceți voi, ca individualitate, nu ca membru al unei colectivități.

Ceea ce contează acum este individul, entitatea, deși atunci când vorbim despre individ, nu facem precizări individuale. Este o exprimare poetică și fermecătoare, și poate fi un instrument foarte educativ, când facem referiri la conștiința colectivă.
Există destui care încearcă să toarne în tipare sau forme comune, toate ființele, chiar rasa umană ca un colectiv, și nu există nimic în neregulă cu acest lucru, deși se face o încercare de îndepărtare de individualitate.
Permite-mi să explic ce înseamnă asta pentru cei care nu sunt încă pe deplin conștienți, treziți sau familiarizați cu această frază.
Dacă cineva crede că scopul scuză mijloacele, și că, de asemenea, orice potecă ar alege, îl va conduce în final la destinație, nu va conta ceea ce face altul și pe ce cale vrea să meargă. Mulți dintre ei vor aprecia însă imediatacest mod de a călători nu este cel mai adecvat și sigur pentru a ajunge la destinația propusă.

Atunci când spun noi, mă refer la mine și extinderea sufletului meu care ești tu, Greg, dar și la ceea ce s-ar putea numi aspectele noastre din "tărâmurile superioare". Da, puteți folosi acest termen.
Există diferite dimensiuni ale realității voastre totale. Ele nu pot fi precis stratificate sau stivuite, așa cum unii dintre voi își imaginează, sau precum sunt gradele unui sistem educațional școlar, (să spunem, clasele 1-12), însă asemenea imagine ajută discuției noastre pentru a se înțelege unde ne plasăm unii în raport cu alții.
De fapt, din ce în ce mai mulți, începeți să înțelegeți mai clar de ce se adoptă o asemenea analogie, chiar dacă ea cuprinde în sine o abatere de la realitatea exactă.

Deci, să spunem că noi ne aflăm în ceea ce s-ar putea numi o dimensiune superioară, sau în altă dimensiune, sau, ați putea imagina că suntem în altă parte decât acolo unde vă aflați voi. Noi suntem sinele voastre viitoare. De fapt, noi nu suntem Sinele vostru Superior, aflat undeva în dimensiuni superioare, și nici Sinele vostru Inferior, din dimensiunile inferioare. Noi suntem Sinele voastre Viitoare, plasate în viitorul vostru. Puteți face referire la viitorul vostru ca la o altă dimensiune, care, de fapt, nu este plasat într-o altă dimensiune. Noi suntem chiar aici, în spațiul universal, la fel ca voi toți. Suntem plasați pur și simplu înainte de joc, asta e tot; suntem acolo unde veți fi voi mâine. Aceasta ne dă posibilitatea să vă pregătim pentru experiența de mâine, cu care ne confruntăm mai întâi noi, înaintea voastră. Și asta, cu siguranță, vă poate ajuta.

Acum, permite-mi să-ți pun o întrebare, Greg.
Ai putea schimba itinerariul călătoriei tale pentru a ajunge acolo unde mă aflu eu acum,  eu amintindu-ți că tu ești eu?
  G.: Aș spune că da, pot schimba itinerariul pe care l-am ales inițial.
S.S.: Este un răspuns corect, dintr-o anumită perspectivă, dar care trebuie amendat.
Poți înțelege, Greg, cum recepționezi răspunsul la întrebare, diferit de răspunsul anterior?
  G.: Da, cred că da.
S.S.: Există un răspuns corect. Hai să oprim un pic acest raționament.
Există foarte mulți din lumea voastră care sunt prudenți cu folosirea termenilor de ”corect” și ” greșit”, atunci când trebuie să facă o apreciere fără echivoc.
Răspunsul corect la această întrebare, Greg, este că NU puteți schimba calea pe care ați ales-o pentru a ajnge acolo unde v-ați propus. 
Din perspectiva voastră, puteți schimba sau modifica cursul în orice moment al zilei, dar din punctul meu de vedere nu am mai fi astăzi (tu și eu) în acest punct în care ne aflăm acum, dacă ai fi schimbat ceva.

Eu am un corp fizic, desigur. Există mulți în lumea voastră care cred că, odată ce vor fi ascensionat, vor deveni niște ființe non-fizice, un fel de aburi plutind prin atmosferra înconjurătoare.
Uitați de această posibilitate! Uitați de toate posibilitățile de acest tip și concentrați-vă asupra realității ființei voastre în care se află Spiritul Înalt.
Desigur, eu îmi pot schimba forma, și asta ai putea-o face și tu; dar, haide, să lăsăm această discuție pentru mai târziu.
Deci, iată-mă aici, într-o formă fizică. Eu sunt viitorul Greg, care nu seamănă deloc cu Greg cel care Greg, care-și va părăsi, cândva, trupul său din carne pentru ca, după un timp, să se nască din nou într-un alt trup.

El poate să-și aleagă, la fel de bine, să continuie acest proces al reîncarnărilor în corpuri fizice, și nu neapărat pe Pământ; dar să părăsim, deocamdată, și această pistă. Deci, Greg, deși știu că nu-ți face plăcerea, tu vei îmbătrâni, dar nu așa cum gândești, și vei merge mai departe.  
Da, Greg, vei muri, dar vei încolți din nou și-ți vor ”crește alte aripi”, și te vei naște din nou într-un corp mic care va crește și va trăi din nou o altă viață, și niciodată nu vei muri cu adevărat.

http://www.ascensionearth2012.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu