Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 octombrie 2012

MUNCA CONTINUĂ


(ottobre 20, 2012, de la Emanuel și Lara)

În zilele următoare, și pe durata celor trei luni care au mai rămas din acest an, sufletele sensibilizate de lumină, aflate pe Pământ, vor fi puternic iradiate de energii cosmice din ce în ce mai puternice, această iradiere având drept scop accelerarea proceselor de trecere a ființelor de la structura de carbon la cea de siliciu.Toate structurile celulare ale viului, nu numai cele care alcătuiesc corpul fizic uman, tot regnul animal, vegetal și mineral, vor cunoaște modificări profunde la nivel molecular și celular, care sunt concepute pentru a accelera transformarea structurilor pe bază carbon în structuri pe bază de siliciu.
Data de 11 nov. 2012, va corespunde unui portal stelar interdimensional, ultimul înaintea deschiderii marelui portal din 12.12.12. (12 dec. 2012) el putând fi sesizat de unii dintre voi, prin anumite percepții pe care nu le-ați avut în trecut. Desigur, marea majoritate a oamenilr nu vor fi atenți la asemenea senzații, sau dacă le vor avea, le vor găsi explicații diverse, fără a le pune în legătură cu energiile acelui portal cosmic.

Aceste energii încorporate de toate entitățile: umane, animale, vegetale și minerale, vor lucra asupra locului unde au fost asimilate, pregătind sosirea portalului 12.12.12. Este prevăzut ca în scurta perioadă dintre 12 dec. 2012 și 21 dec. 2012 să aibă loc acel salt în dimensiunea superioară, atât a trupului fizic al planetei (Nota C.M.: vă amintesc că Gaia, sufletul Pământului, se află deja de la începutul acestui an în dimensiunea a 5-a) cât și al ființelor umane înscrise în procesul de ascensionare. Oricum, după 21 dec. 2012, unele ființe umane vor putea ascensiona chiar în conștiința celei de a cincea dimensiuni.

De-a lungul acestei perioade este posibil să experimentați o varietate de simptome ale ascensiunii, cum ar fi dureri de cap, greutate în stomac(indigestie), fluctuații în starea de spirit, căderi și ridicări ale bunei dispoziții, enervări parcă nejustificate, insomnii sau somnolență etc. Nu vă alarmați și considerați aceste manifestări ca stări pasagere, nelegate de o presupusă dereglare în starea voastră de sănătate fizică sau psihică. Asemenea simptome pasagere pot fi mai ușor depășite dacă veți avea un program mai lejer, ieșiri într-un cadru natural (zonă forestieră, ape curgătoare) și veți efectua meditații, în locuri liniștite. Alegeți o dietă ușoară, fără carne sau mâncare supusă tratamentelor termice, beți multă apă curată, de izvor, renunțați sau răriți fumatul și alcoolul și, mai ales, nu consumați droguri sau etnobotanice. Prin aceste măsuri veți da o mână de ajutor spiritelor (devas, zâne, îngeri) să vă purifice mai bine trupurile și mintea. Toate aceste acțiuni vă vor crește frecvența de vibrație, adaptându-vă din ce în ce mai bine noii energetici a sistemului vostru planetar. Aveți încredere și apelați, ori de câte ori simțiți nevoia, la ajutorul Spiritului vostru Superior și la ghizii spirituali care au grijă permanent și așteaptă să-i chemați. Nu uitați că intervenția lor are loc NUMAI dacă îi solicitați, deși ei știu în permanență când aveți nevoie de ajutorul lor. CEREȚI-LE sprijinul!

Noaptea trecută (19 spre 20 oct. ; n.m.) s-a transmis către umanitate un mesaj al Comandantului Ashtar Sheran, un mesaj plin de informații și de vibrații Christice.

Vă invităm să citiți de mai multe ori acel mesaj important căci el vă va impregna ființa cu Frecvențe Diamantine și cu anumite Coduri de Lumina (Nota C.M.: este intitulat TRANSFORMAREA și se află postat pe http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com) necesare ființei voastre totale.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Celor nou-veniți pe acest blog, le urăm bun venit pe "Ray of Light On" și-i invităm să citească în fiecare zi comunicările noastre făcute prin acest canal. De altfel, pe acest blog veți găsi și alte tipuri de materiale legate de Reiki Ascensional, Etică socială, Sinergia în grădinărit, Răspândirea culturii vegana, care implică colaborarea dintre autoritățile politice și întreprinderi în zona noastră.

SURSA :
http://144000raggidiluceattiva.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu