Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 octombrie 2012

Mesaj de la Equasax, o ființă iluminată a rasei reptiliene



(11 oct.2012; channeler: Konstantinos)


Equasax
Salut cu dragoste și respect Pământul și locuitorii săi.
Pentru voi, numele meu nu este ușor pronunțat, dar cel mai apropiată versiune de pronunțare în limba voastră este Equasax.
Eu și poporul meu provenim dintr-o lume care, printre multele nume pe care le utilizați, îi spuneți și constelația Bellatrix, dar care este mai cunoascută de voi ca Orion. Sunt o ființă cu frecvența energetică corespunzătoare dimensiunilor a 4-a si a 5-a. Același lucru este valabil și pentru poporul meu.


Sunt cea ce voi numiți un om de știință și 
Reptilian din lumina

specialitatea mea este concepția și construirea de acumulatori de energie. Prin intermediul acestor dispozitive, captăm cantități mici, dar suficiente, de energie de la stelele din apropiere și, de asemenea, de la miezul lumii noastre.
Captarea acestor cantități de energie se face numai cu permisiunea și în limitele aprobate de Ierarhia Spirituaă a fiecărei stele și surse. Fiecare cantitate de energie este cuantificată și evidențiată, pentru ca noi sa nu provocăm daune acelor lumi care ne oferă o parte din propria lor energie. (Trebuie să menționez aici că nimic în cosmos nu este fără viață).

Strămașii rasei Reptiliene au fost influentați de învățăturile creatorilor lor. Acest lucru s-a întâmplat cu miliarde de ani în urmă, în același timp cu crearea primului om al rasei feline. 
 
Încă de la naștere, Rasei Reptiliene i s-a indus „adevarul” că specia noastră a fost creată și are un drept înnăscut pentru a se extinde și a cuceri toate lumile pe care le va întâlni.
Primul contact al oamenilor de știință reptilieni cu oameni ai rasei umane a avut loc în constelația Lyra, și acest  contact a condus la o colaborare minunată între cele două specii, dar care a provocat mânia Arhonilor Draconici și, ca urmare, s-au declanșat conflictele galactice care au dus la distrugerea multor locații de pe Lyra.
Acestea v-au fost spuse vouă și încă multe alte informații, prin diferite surse.
Eu vreau însă să subliniez faptul că o bună parte dintre reptilieni nu au acceptat politica de cucerire și exterminare și au trecut de partea rasei umane de pe Lyra separându-se de năvălitori. Ei au plecat și au colonizat alte pământuri ale Universului, în credința și evoluția lor rămânând totuși concepția relației dintre Cel mai Înalt și Cel mai de Jos, între Cel Puternic și Cel Slab.
Din specia reptilienă care a dorit un nou început face parte și poporul meu. Mulți membri ai speciei noastre care au dorit să coexiste pașnic și în armonie cu alte lumi s-au afiliat la noile comunități galactice care s-au creat în acea perioadă, sau au aderat la cele existente, noi afiliindu-ne la ceea ce  voi cunoașteți a fi Federația Galactică.
Noi toți am fost inițial reticenți față de ideea Păcii Galactice dar de atunci, facem tot ce putem pentru a amâna planurile de cucerire ale năvălitorilor.
Reptilienii veritabili au pierdut lupta și acum experimentează confuzia sentimentală și psihologică, în ceea ce privește înfrângerea pe care au suferit-o, așteptându-și soarta pe carte fiecare dintrei ei o merită. Ei trebuie acum să suporte consecințele lucrurilor pe care le-au creat, căci ele se întorc asupra lor ca un bumerang.
Foarte puține dintre sufletele reptiliene de pe Pământ păreau reticente în a face un nou început. Însă principla voastră problemă, în lumea voastră, este cu sufletele umane pervertite la atracțiile și principiile reptiliene. Ele nu mai doresc să renunțe la concepția și modul ”reptilian” de viață. Aceste ființe umane pervertite vor înțelege însă că au pierdut această luptă, ca și reptilienii de origine, dealtfel.
Noi, împreună cu restul partenerilor noștri din alte lumi, ne plasăm conceptual și ca nivel de conștiință, foarte departe de cei din specia noastră de origine, pe care îi numim Zeta Reticuli sau Grays (Grii). Dar Grii actuali (n.m. Afiliați la Federația Galactică), nu mai au nici o relație sau similarități caracteriale cu originea lor războinică și cuceritoare, ei sunt ființe de o mare înțelepciune și compasiune.Toate aceste aspecte vor fi tratate în viitor, la timpul potrivit.

Sperăm ca fizionomia noastră să nu constituie un obstacol în calea comuniunii pe care o dorim între noi și voi.
Vă rugăm, nu vă lăsați influențați de propaganda răuintenționată care se face pe mijloacele voastre media, cu scopul de a vă spăla creierele și a vă induce frica. Voi sunteți protejati, dacă nu faceți cumva altă alegere.
După primele comunicate oficiale, care vor anunța existența fraților și surorilor voastre galactice, sperăm că ne veți accepta ca frați, și veți înțelege că ați încheiat acest lung și chinuitor coșmar.
Forțele Galactice ne consideră pe noi, reptilienii acceptați în Federație, ca parte din marea familie galactică a luminii. Sperăm ca și voi să faceți același lucru.

Vrem, putem și avem cu ce să vă îmbogățim viața, concețiile și cunoașterea universală. Multe avem să învățăm unii de la alții.
Vă admiram, de asemenea, iubiți frați și surori galactici și parteneri plini de iubire și compasiune, pentru că mulți dintre voi ați arătat minunile care se produc prin utilizarea emisferei drepte a creierului uman.
Mintea, inima și armonia stau în balanță, ele fiind factorii care au evidențiat importanța unor civilizații în formarea și evoluția voastră, cum ar fi Sirusienii, Pleiadienii, Arcturienii, Andromedanii și mulți alții.
Vom fi foarte bucuroși să interacționăm cu voi, atunci când se vor crea tate condițiile și când ne vom putea face vizite de reciprocitate în lumile noastre.

Plec acum și, în numele iubirii universale și armoniei intergalactice între toate lumile și lucrurile, eu și poporul meu vă dorim o minunată tranziție, pentru voi și planeta voastră dragă. Anticipăm cu mare bucurie integrarea voastră în Federația Lumilor.

Cu apreciere și respect,
Equasax  din  Bellatrix.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu