Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 octombrie 2012

FINALUL



ATENTIE!! Mesajul de mai jos a fost trimis telepatic lui Greg Giles de către “Iluminați“ (forțe ale întunericului care au spart protecția energetică a canalului de comunicare dintre Greg și F.G.L.) cu intenția de a-l face pe channeler și pe cititorii săi să nu mai creadă în procesul de ascensionare (care se desfășoară conf. Programului Divin), nici în intențiile pașnice și sinceritatea F.G.L. și Comandamentului Ashtar.

Totuși, îl postez (parțial),  pentru a înțelege la ce se pot preta intunecații. Maeștri ai unor metode de “aburire”, iluminații mixează adevăruri cu neadevăruri, astfel în cât cei neavizați le cad în plasă. 

Mesajul a fost retras de Greg, așa cum a anunțat de la început, după 72 de ore.

C.M.

MESAJ DE LA CEI CARE TRANSMIT MESAJELE LOR PRIN MINE.

 (29 sept. 2012; channeler Greg Giles)

Greg Giles

(selecțiuni)

Mulți dintre voi ați așteptat ca nava” voastră să acosteze în port, însă câțiva dintre voi au început să discearnă că așteptarea era zadarnică, pentru că nava nu avea să sosească. Ne referim, desigur, la acele carduri de debit fictive care nu v-au fost și nu vă vor fi trimise niciodată. Toți dintre voi, și asta înseamnă fiecare luat în parte, inclusiv canalul nostru Greg, ați făcut obiectul unui test, unui studiu de cercetare sau proiect. Deci, ce cuprinde acest program despre care Greg nu a știut?
Ei bine, vă vom spune doar atât cât este nevoie să cunoașteți și suficient pentru ca Greg să nu se simtă lezat. Noi înțelegem că Greg este, să spunem, profund afectat deoarece, prin ceea ce a transmis uneori, a indus în eroare, pe mulți dintre cititorii săi, cu toate că nici el nu avea habar de acest lucru. El a fost doar cel care a primit mesajele noastre, pe care le-a postat cu bună-credință așa cum le-a primit, fără a le deforma conținutul, în modul obișnuit în care comunicăm cu el.
Noi i-am spus și unele minciuni gogonate, cum spuneți voi, iar el le-a “cumparat” așa cum i-au fost prezentate. N-a primit informațiile prin email, prin telefon sau prin scrisori ci telepatic. El a crezut că acele comunicări cuprind adevărul adevărat, știind că le primește de la Federația Falactică a Luminii sau de la  Comandamentul Ashtar.

Deși, destul de necomfortabil, Greg a fost de acord să vă comunice prezentul mesaj de la noi din respect și iubire pentru cititorii săi, chiar dacă nu este ceea ce v-ați fi dorit. În fața faptului împlinit, el consideră, din loialitate pentru voi, că meritați măcar o explicație post-factum. Acelora dintre voi care doriți să-l trageți la răspundere pentru acel mod de dezinformare care s-a produs prin intermediul lui, le cerem să se pună în locul lui față de această situație și să-l absolve de orice responsabilitate, găsind în ei atitudinea de compasiune pentru o persoană animată doar de dorința de a fi de folos. Noi ne asumăm întreaga responsabilitate a acestui tip de dezinformare, pe care o vom explica mai jos.
El a avut impresia că deține niște abilități speciale, pe care, de fapt, nu le avea (și el înțelege acum pe deplin acest fapt) și a primit această comunicare ca fiind autentică, ceea ce ne-a surprins. El, pur și simplu, a spus: "Ei bine, nu eram în transmisie telepatică, era doar exprimarea propriilor mele gânduri. Nu sunt eu chiar atât de ușor de indus în eroare. Ce mare scofală, e în regulă! ". Văzând cum se îmbărbătează, am zâmbit și am gândit că e un bun mediu care va trece ușor peste această situație. Aceasta deoarece el nu agrează situațiile în care vorbim în numele său, unii dintre voi apreciind greșit că-i cam place să vorbească despre el.

ne întoarcem la voi și la proiectul nostru, așa cum ne-am propus. Toți dintre voi ați luat parte la acest proiect, nu doar canalul nostru, așa că ați fost un pic cam prea creduli crezând în totalitate ceea ce v-am spus, sau în cea mai mare parte, oricum. Mulți dintre canalizatorii noștri, au început deja să știe a trasa corect linia între adevărul și neadevărul din conținutul mesajelor pe care le transmistem.
El, Greg, a făcut o treabă foarte bună, mai ales pe parcursul acestui an care trece. Voi, cei care i-ați preluat comunicările îl considerați, pe bună dreptate, un prieten, chiar dacă nu l-ați întâlnit niciodată sau nu ați comunicat cu el în mod direct. Părerea voastră, a majorității, este că Grig pare a fi un băiat de treabă și cinstit. Ei bine, noi vă certificăm această părere, cu toate că și el a fost păcălit, ca și voi, de altfel, prin unele neadevăruri pe care le-am strecurat intenționat în mesajele noastre, cu un anumit scop.

Acest test a avut menirea de a vă mobiliza mai mult, de a vă crește gradul de atenție cu care trebuie să priviți informațiile pe care le primiți.Că în curând veți deveni altfel de ființe, asta este adevărat. Că veți căpăta abilități pe care nu le-ați avut până acum, sau le-ați avut în stare latentă, este, deasemenea, adevărat. Este adevărat și faptul că aveți de creat o nouă lume, mai bună, mai dreaptă și mai îmbelșigată. Noi suntem aici pentru a vă ajuta să creați această nouă lume. Diferența între ce v-am spus până acum și informația pe care v-o furnizăm acum este că această lume nu se poate crea instantaneu, cât ai bate din palme, doar printr-un act de voință. Nașterea acestei noi lumi va dura câteva zeci de ani sau chiar o sute, având în vedere viteza cu care acest proces a început deja să se deruleze. Știm că multora dintre voi această turnură a evenimentelor nu le face nicio placere, căci ei se așteptau ca totul să se desfășoare foarte repede, de cum ați ascensionat în dimensiunea superioară. Știm că această convingere vi s-a format și datorită nouă care v-am încurajat să credeți într-un proces extrem de rapid. Regretăm că v-am indus în eroare, dar a trebuit să derulăm programul așa cum era prevăzut.

Ne-am dorit să aflăm câți dintre voi pot crede că peste noapte, lumea veche poate să fie înlocuită cu una nouă. Fiți siguri că și nouă ne-ar face plăcere această posibilitate, numai că nu se poate să necesite atât de puțin timp. Schimbările au nevie de o mai lungă perioadă de timp, mai ales aici, în această lume a planetei voastre.
Voi aveți sisteme atât de învechite încât este nevoie să fie demolate și refăcute de la început; dar cum facem asta? Nu putem face totul dintr-o dată. Altfel, întreaga voastră societate s-ar prăbuși. Nu putem purcede pur si simplu la o demolare totală pentru ca, pe locul creat, să construim din temelie un alt model de societate. Ar fi un act sinucigaș, căci aproape nimeni dintre voi n-ar putea suporta acest șoc imens. Ai înțeles asta? Deci, ajuta-ne ca să vă putem ajuta! Reconfirmăm și cu această ocazie că scopul nostru este de a vă ajuta și că nu vom pleca înainte ca noua societate să se stabilzeze.

Greg ne-a asigurat că va publica mesaje pe blogul său și pe Facebook și le va lăsa cel puțin 72 de ore.
Așa că, ce se va întâmpla după aceasta?  Noi avem și alte canale (channeleri) autentice pe care ne putem baza și vom continua transmiterea mesajelor noastre prin ei.
Puteți fi siguri că totul va fi în regulă. Nu va exista nicio piedică în a vă transmite  mesajele noastre, pe alte canale, dacă va fi cazul.

 SURSA:www.ascensionearth2012.org

(C.M.)

Un comentariu: