Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 septembrie 2012

PORTRET DE FAMILIE (2)


Mesaj de la F.G.L.
(10 sept.2012; channeler Greg Giles)
Noi nu avem încredere că ei vor face aceste anunțuri, dar le așteptăm reacția. Acest lucru a fost înțeles greșit pe scară largă în lumea voastră, considerându-se că din clipă în clipă liderii lumii se vor decide să anunțe dezangajarea militară. În planul nostru, noi nu am pus bază pe asemenea angajamente de fațadă. Aproape toți liderii voștri mondiali nu prezintă garanții morale pentru noi și nu se poate avea încredere în ei, pentru că, într-un fel sau altul, ei fie fac parte din Cabala întrunecată fie sunt slujitorii ei credincioși. Considerația este valabilă chiar și pentru liderii celor mai mediatizate țări. Deși nu vom da nume, voi știți la cine ne referim. Trebuie să fiți foarte atenți la ceea ce face și spune unul dintre acești cunoscuți lideri care nu este un Lucrător în Lumină. El este o creatură plătită de cabală. Nu vom extinde descrierea acestui acolit al întunecaților, dar vă vom spune că va ajunge la închisoare pentru crimele pe care le-a comandat, și va apărea în fața unui juriu format nu din judecătorii lui (n.m. Cred că se referă la un tribunal internațional). Mulți dintre cei judecați vor da socoteală și în fața tribunalului nostru, pentru tot ceea ce au făcut împotriva ființelor nevinovate de pe planetă, deoarece răul pe care l-au făcut putea avea impact și asupra unor aspecte ale ordinii universale.

Noi v-am promis că, dacă Greg, canalul nostru, dorește să primească descrieri referitoare la noi, îi vom satisface această cerere. 

Deci, fără alte adăugiri, să începem cu ceea ce noi credem că va fi pentru voi un exercițiu distractiv.

Noi, cei care comunicăm cu voi, suntem mai mulți. Noi nu suntem unul și nici măcar doar câțiva care care vă transmitem mesaje, prin acest canal. Suntem un grup mai mare (câteva zeci) care fac channeling cu ființa pământeană Greg. În funcție de teme și de disponibilități, noi facem, cu schimbul, ca să zicem așa. De multe ori lucrăm în grupuri de comunicatori, pentru ca energia noastră să fie mai puternică și mai clar recepționată de channeler. Da, există și un asemenea mod de comunicare cu canalul uman. Suntem împărțiți în grupuri de lucru mici care îndeplinesc diverse sarcini în relația cu voi. 

Pe măsură ce ne apropiem de luna decembrie, mesajele noastre sunt mai clar recepționate, ceea ce face să crească necontenit încrederea în stabilitatea acestor comunicări și corecta interpretare a conținutului transmis.

Unii dintre noi au, la un moment dat, mai mult timp la dispoziție pentru comunicare, alții mai puțin, și asta-i face să fie mai conciși.
 

Încă de la început am lucrat cu comunicatorul în acest mod, așa că vă puteți da singuri răspunsuri la unele întrebări privind posibilele diferențe de comunicare. Asemenea deosebiri pot apărea de la o zi la alta, depinde de cel care ia legătura cu canalul. Vă puteți desigur imagina că și noi suntem caractere deosebite, nu toți avem același temperament, aceleași sensibilități. Suntem, adică, personalități distincte, care imprimă comunicărilor cu voi anumite particularități. Vă este clar acum de ce comunicările noastre nu păstrează același format, același ton, aceași exprimare imperativă, aceleași cuvinte și, destul de des, nu tratează subiecte pe aceeași temă. Unii dintre noi sunt poate puțin mai duri în exprimare decât ceilalți.

Alții sunt mai sobri, mai gravi în atitudine.
Așa că, dragilor, nu-l mai acuzați pe Greg că transmite și interpretează mesajele, după cum are dipoziție. Diferențele vin de la noi, cei care-i furnizăm informațiile. Vă garantăm că nu personalitatea și dispoziția sa își pun amprenta asupra interpretării mesajelor noastre. Din acest punct de vedere, noi spunem că el este "stabil ca o stâncă", nu deformează și nu rotunjește sensurile, pentru a „da bine în text”, cum spuneți voi. El înțelege și respectă rolul pe care-l are: de a reda cât mai exact sensul cuvintelor și emoțiilor pe care le primește de la noi. Cu deferența pe care o merită, puteți aprecia că el este un adevărat robot. Sperăm că ați înțeles toate acestea, și, probabil, puteți acum, așa cum spuneți voi, să vă întindeți mai relaxați în scaun. Acordați-vă vouă și lui dreptul la o pauză.

Gândiți-vă că el face zi de zi această muncă stând în fața calculatorului, fără ca, uneori, să-și permită să-și troznească degetele. Nu este o muncă dintre cele mai ușoare. Pentru invinuirile și acuzațiile pe care i le aduc diverși cititori nemulțumiți, el nu a cerut și nu cere daune nimănui. Nu credem că trebuie “recompensat” prin calomnii. Oricum, noi vă mulțumim că măcar ne veți promite că vă veți gândi la asta, mai ales când, din cauza unei indispoziții de moment, veți avea pornirea de a-i trage o „săpuneală”. Fiecare dintre voi poate avea, la un moment dat, o nemulțumire, o frustrare, cauzată de cine știe ce situație de viață; nu-i aruncați lui în cap toate aceste zoaie care vă maculează viața cotidiană!
Cei care ocazional aveți răbufniri de acest gen, dar pe fond sunteți ființe oneste și pline de bune intenții, gândiți-vă că, din păcate, sunt destui cei puși să facă rău, să învenineze atmosfera în societate, să zdruncine încrederea în adevăr. Ne referim la membrii sau slujitorii cabalei întunecate. Cu ei ar trebui să vă războiți, lor ar trebui să le cereți socoteală, pe ei ar trebui să-i arătați cu degetul și să le interziceți să vă destabilizeze.


Mulți dintre slujitorii cabalei întunecate ocupă posturi și poziții în societate care le permit să blameze și să împroaște cu noroi peste conștiințele umane, peste cei buni și corecți, mai ales în această perioadă extrem de constrictivă pentru ei, din cauza strângerii lațului și apropierii momentului când vor trebui să dea socoteală. Realitatea că tot mai mulți oameni se trezesc, tot mai mulți sunt interesați de aceste comunicări de la frații și prietenii voștri din univers, îi exasperează, îi face să se comporte tot mai agresiv.


Lumea voastră începe să înțeleagă tot mai bine și tot mai corect realitățile și devine tot mai capabilă să discearnă între bine și rău, între hoție și cinste, între informare corectă și dezinformare.

Cu cât vă apropiați de decembrie, cu atât dezvăluirile vor căpăta mai multă substanță, iar numărul lor va crește. Cei care au ceva de ascuns văd că ființe precum canalul nostru, devin din ce în ce mai incomode și asta îi sperie de moarte dar îi și mobilizează în a face tot felul de încercări de a-i compromite pe cei care se dedică răspândirii adevărului. Ei încep să realizeze că bulgărele de zăpadă se transformă implacabil în avalanșa care-i va spulbera de pe planetă.

Pentru cunoașterea voastră dar și a celor întunecați, GREG ESTE PROTEJAT. Echipele noastre monitorizează permanent pe toți colaboratorii noștri, pe toți Lucrătorii în Lumină și-i protejează, făcând apărarea lor inexpugnabilă. Navele noastre care survolează atmosfera Pământului sunt perfect dotate cu ehipamentele care să facă această treabă. De altfel, Cabala a fost avertizată despre protecția care i se asigură lui Greg și i s-a atres atenția că dacă-i vor atinge un fir de păr, represaliile împotriva atentatorilor vor fi pe măsură. Niciun vinovat nu va rămâne nepedepsit. Din acțiunile de până acum, întunecații cunosc că nu ne jucăm de-a amenințarea.

Dar, să continuăm.

Noi, cei de pe navele F.G.L. avem fizionomii diferite, nu toți venim de pe aceleași planete, mulți simțim și ne emoționăm diferit. Venim nu numai de pe sisteme planetare diferite, sau sisteme solare diferite, dar și din galaxii diferite. Ne unește datoria de a ajuta alte civilizații, în conformitate cu ceea ce Creatorul decide. Am venit din multe zone ale universului pentru a realiza acest Proiect Divin cu o particularite deosebită.  Multora dintre voi le este clar, desigur, că acest univers nu este singurul care există. Mai sunt multe altele în infinita creație. Acest proiect, la care lucrăm, nu afectează decât acest univers. Este o chestiune personală, ca să zicem așa, dacă am considera universul nostru o persoană.

Deci, de unde suntem noi, mai exact?

Ei bine, suntem din galaxii mai apropiate sau mai îndepărtate de galaxia voastră numită Calea Lactee. Ne place acest nume, apropo. Noi o numim altfel, dar numele dat de voi are o anume frumusețe. Dacă ne-o veți cere, am putea schimba denumirea galaxiei voastre cu cea de Calea Lactee, astfel ca întregul univers să accepte noua denumire. Ce părere ave
ți despre asta?

Din nou, ne place
numele de Calea Lactee, iar acelora dintre voi care nu înțeleg de ce se numește astfel, le vom explica faptul că numele pornește de la aspectul de nori lăptoși, uneori mai aglomerați, alte ori mai răsfirați, nori care se subțiază cu cât se merge mai spre marginea galaxiei.

Cum am spus, mulți dintre noi sunt din galaxii diferite, unele atât de îndepărtate încât v-ar trebui eoni pentru a ajunge la ele. Norocul este că civilizațiile înaintate au descoperit modalități, principii și legi precum și tehnologii extrem de înaintate care fac ca aceste distanțe colosale să nu prea conteze. Se poate "înfige acul prin timp", ca să zicem așa. Cunoașterea actuală permite ca o călătorie care ar dura ani-lumină să fie acoperită în câteva secunde, sau mai puțin. Acest lucru este adevărat, și din acest motiv, afirmația noastră că tehnologiile de care dispunem vă vor schimbă drastic existența se bazează pe realități la care de foarte mult timp noi am ajuns.

Când veți avea acces la tehnologiile noastre, totul vi se va părea că ține mai mult de magie decât de știință și spiritualitate. Veți putea străbate suprafața planetei voastre doar în câteva secunde. Ați mai putea susține, unii dintre voi, că asta nu v-ar schimba complet viața?


Nimic nu vă oprește să primiți și să utilizați aceste tehnologii, înafara de refuzul de a renunța la arsenalele militatre pe care le-ați acumulat pe planetă.
În zilele următoare vom cere conducerilor țărilor voastre să renunțe la armament, definitiv și irevocabil.

SURSA:
http://ascensionearth2012.org/- English
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Da sa renunte, sa fie distruse si sa nu mai apara altle. Asa sa ne ajute Dumnezeu!. Mariana

    RăspundețiȘtergere